banada dr decavit verdi ona başlayınca bende alacakmıyım acaba fazla almam inş.....
Aslında ben de sürekli, börek, pizza, makarna gibi şeyler yiyorum, et-tavuk sebze hiç yiyemiyorum maalesef, o 2 kiloyu geri almamda bunlar da etkilidir tabi, ben çok korkmuyorum kilodan zaten dobişkoyum
aaa bak ben bunu bilmiyodum...sonradan bebeğin ve senin aşılarını yaptırabilmen için kart açtırman gerek yoksa yapmıyolar benim bildiğim ....
günaydın canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın ....
valla ben de direk hastaneye gidiyorum eşimide alıyolar sorun olmuyo çok şükür ...
hatta dün gittiğimde bi hasta vardı maşallah sülale boyu gelmişlerdi görmeye odadan çıkan çıkana bitmedi
aaa bak ben bunu bilmiyodum...
sağol canım, iyi olmaya çalışıyorum.. bende de bi kuyruk sokumu ağrısı hasıl oldu bikaç gündür.. hamilelikte olabiliyomuş..
hastane devlet hastanesiya, erkekleri muayene tarafına almıyolar...
ilk bebek alisverisim :)
[ımg][ımg]http://img846.imageshack.us/img846/8103/246241.jpg[/ımg][/ımg]
[ımg][ımg]http://img713.imageshack.us/img713/9223/611011.jpg[/ımg][/ımg]
[ımg][ımg]http://img197.imageshack.us/img197/5202/hosek.jpg[/ımg][/ımg]
dobişkomm benim yerim seniAslında ben de sürekli, börek, pizza, makarna gibi şeyler yiyorum, et-tavuk sebze hiç yiyemiyorum maalesef, o 2 kiloyu geri almamda bunlar da etkilidir tabi, ben çok korkmuyorum kilodan zaten dobişkoyum
günaydınn kuzuuuGünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn annişlerrrrrrr!!!
Nasılsınız arkadaşalarrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmm. Neler oluyorrrrrrrrrrrrr???güzel ve yeni şeyler varmııııııııııııı???
hımmm anladım canım valla eşler daha heyecanlı oluyor ama onu biliyorum :))))))
o ağrı bendede var valla 2. aydan başladı nerdeyse sırt üstü yatamıyorum beş dakka yatsam kalktığımda kasılıyorum resmen ...
mrb arkadaşlarr :79::79: nasılsınız bugün ?
iki gündür pek bakamadım işler yüzünden geçmişi de okuyamadım doğru düzgün umarım herşey yolundadır.
bu sabah ikili test sonucumu aldım gösterdim dr. a iyi güzel bi sorun yok dedi sadece sevindim sağlıklı olmasına bebişiminama bu dr un sadeliği öldürcek beni bir sürü şey sorucaktım hepsini unuttum çıktım geldim
dobişkomm benim yerim seniSoda içek mi
Günaydınn kuzuuu
yeni haber, flaş flaş flaş göbiş topiinde sehanın göbişinde son durummm
Arkadaşlarrrrrrrrrrrrrr ben bir ara biraz iyiyken dışarı çıktımmm yürüme yok tabiiiiii akşam eşimleee.bebişimee büyüdüğünde de kullanacağıı yumuşacık olanlar dan ince battaniye birde hastane çıkışı takımı aldım kıyafetlere saldırmıyorummm. Yavaş yavaş ara ara yapmak lazım. Birde ben çok büyük mağazalara takılmıyorum fiyat ediniyorum. Aynı markalar küçük yerlerde nakite bayağı indirim yapıyorlar . Dikkat edin arkadaşlar hevesle hemen saldırmayın kuzularrrımmm.
gördüm cnmmm sağoll. Başka gelişme yok demek. Güzel anniş sen nasılsınnnnnnnnnnnnnnn????????????
mrb arkadaşlarr :79::79: nasılsınız bugün ?
iki gündür pek bakamadım işler yüzünden geçmişi de okuyamadım doğru düzgün umarım herşey yolundadır.
bu sabah ikili test sonucumu aldım gösterdim dr. a iyi güzel bi sorun yok dedi sadece sevindim sağlıklı olmasına bebişiminama bu dr un sadeliği öldürcek beni bir sürü şey sorucaktım hepsini unuttum çıktım geldim
güle güle kullansın kuzucukk :)
cici topiine eklesene bakalımmm
hep güsel haberler ama bi tane üzücü vardı gördün mü onu? Baloncu...
ben de iyi olmaya çalışıyorum canım ya, kuyruk sokumum ağrıyo biras..
Bi de istediğim yemekler hep midemi yakıyo... Dün canımın çektiği bişey yaptım, korka korka yedim az az, ama yine de rahatsız etti
hep güsel haberler ama bi tane üzücü vardı gördün mü onu? Baloncu...
ben de iyi olmaya çalışıyorum canım ya, kuyruk sokumum ağrıyo biras..
Bi de istediğim yemekler hep midemi yakıyo... Dün canımın çektiği bişey yaptım, korka korka yedim az az, ama yine de rahatsız etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?