güya tuzlu su sürüldüğünde büyüdğünde ter kokusu kötü olmazmış, 40 gün olduğunda hem sen hem bebiş yıkanırken yapılıyor, terbiyeli olsun diye yumurtayla yıkayanları bile duymuştum)
Misafirlige gittigin yerde yumurta verirler eve dönerken çocuk yumurta gibi güzel olsun diye
Allah Allah yahu bunları ben hep ilk kez duyuyorum
ben karşıyım bebişlerin tuzlanmasına falan.Bize yazı geldi tuzlanıp ölüm vakalarına rastlanmış eğer görürseniz bildirim yapın diye.2 çocuğumda da büyüklerin hatrı kalmasın diye suya azcık tuz attırmıştım:))minicik bebişlerin ciltlerini mahfeder Allah korusun tuz.
ben geçenlerde dolgu yaptırdım,dr sakıncası olmadığını söyledi.
Annene sor şekerim anlatır sana
Of ya şimdiden dert oldu bana, annem de kayınvalidem de sağolsunlar her şeyin en iyisini bilirler, biz genciz cahiliz, bi halttan anlamayız
Hadi annem zevklidir yine de kayınvalidem hem zevksiz, hem ucuzcu hem de çok bilmiş, istemem kullanmam desem burun kıvırır sinir eder beni, görümcelerim şimdiden doğunca ağzına tükürelim bize benzesin diyolar, ay cehalete bakın ya yeni doğmuş bebeğin ağzına tükürücekyanımda hayatta yapamazlar tabi de bir an olsun gözümü ayırmamam lazım yoksa ne tuzlamadıkları kalır ne tükürmedikleri, ay düşününce sinir bastı beni yine
Hiç bir anne evladını haşlıcak derecedede tuzlamaz heralde az bi tuz atarsın suylada durularsın edersin duasını olur biter
ben daha önce nasıl tuzladıklarını gördüm canım ondan söylüyorum.Tuzlayıp bekletiyorlar bideHiç bir anne evladını haşlıcak derecedede tuzlamaz heralde az bi tuz atarsın suylada durularsın edersin duasını olur biter
Hiç sanmıyorum anneminde böyle adetleri bildiğini..
Bilse bile ben sorarsam hatırlar..
hç duymadım böle bişey ama hiç sevmem bu tarz şeyleri
Valla başkasının bebegini ters çeviren kaynana seninkini kesin tuzlar şekerim
ben de onu ters çevirip tuzlarım o vakıtgerçekten böle bişey hç duymadım ,acaba yörelere göre değişio mu bu adet ? nereliler yapıo genelde
beni can evimden vurdun şuandabenm kaynanam da çılgınlar gibi bişeyler alıo bazısı işe yarar ama ördürdüğü iki yelek var milattan kalma ve 2 yaşında fln olur :84:danteller almış nevresim diktirip kenarına da onları yaptırıcakmış 100 kere dedim daha çok ufak böle şeylere erken ama hç anlamıo bi ara beraber gidelim sen beğen ben alayım demişti ama neyi begenirse alıo bi de ilerde giydirmezsem etmezsem bissüürü surat yapacak kesin kendi evine de beşik alcakmış dicem nevresimleri sen ser ben aldım (biz bebek büyüsün alırız eşimle gidip ne lazımsa ).
Bi keresinde de birini ziyarete gitmiştik yeni doğum yapmış,orda anlatıodu yok bilmem kimin bebeğini yıkadım ayaklarından ters çevirip tuttumhayat çok acı
seydacım sen 11+3sün ama bnm bebeğim senin bebeğini dövceksat a göre 11+2 ama 1 hafta öndeydi en son şimdi 12+2 oldu
ben adanalıyım canım:)))))İzin verirsen yapar bizimkiler.Tabiki asla öyle birşeye müsade etmem.ben de onu ters çevirip tuzlarım o vakıtgerçekten böle bişey hç duymadım ,acaba yörelere göre değişio mu bu adet ? nereliler yapıo genelde
Şimdi aklıma geldi böle doğumdan sonra ilk ilişki falan diyince.
Temizlik için kuaföre nası gitcez minnak bebeklerle :44:
Her ay her ay ben bunu hiç düşünmemiştimmmmmmmmm :44:
Bizdede tuzlanır bebek 20 sinde 40 ında bunun bebege bi zararı yok . Banada oğlum dogdugunda kayınvalidem demişti çocugun pipisiyle oynucaksın deriyi ittiriceksin diye dehşete düşmüştüm . Uyanık olucaksın ayy dogurdum diye salmıcaksın paçanı hatta sen o ailenin içinde iki kere uyanık olacaksın . Bir kere dahi çocugumun altını bir başkasına açtırmadım kendim doyurdum kendim yıkadım tertemizde baktım. iki gün geldi yıkadı annem babamda rahatsızdı sen gelme ben yıkarım iyim dedim .
beni can evimden vurdun şuandabenm kaynanam da çılgınlar gibi bişeyler alıo bazısı işe yarar ama ördürdüğü iki yelek var milattan kalma ve 2 yaşında fln olur :84:danteller almış nevresim diktirip kenarına da onları yaptırıcakmış 100 kere dedim daha çok ufak böle şeylere erken ama hç anlamıo bi ara beraber gidelim sen beğen ben alayım demişti ama neyi begenirse alıo bi de ilerde giydirmezsem etmezsem bissüürü surat yapacak kesin kendi evine de beşik alcakmış dicem nevresimleri sen ser ben aldım (biz bebek büyüsün alırız eşimle gidip ne lazımsa ).
Bi keresinde de birini ziyarete gitmiştik yeni doğum yapmış,orda anlatıodu yok bilmem kimin bebeğini yıkadım ayaklarından ters çevirip tuttumhayat çok acı
ben de onu ters çevirip tuzlarım o vakıtgerçekten böle bişey hç duymadım ,acaba yörelere göre değişio mu bu adet ? nereliler yapıo genelde
Allah yardımcın olsun cnm yaa ne danteli fln benm evimde bile dantel sadece yatak odamda var 2 komidin bide aynanın önünde başka hiiç bir yerde yok sevmemde
Oyy maşallah senin bebişe cnm benmki 6gn gerideydi geç yumurtlama olmuştu bnm belki hatırlıyosundur son gittiğimde SAT'a göre söyledi bende şaşırdım bakalım haftaya gittiğimde kaç çıkıcak..
Sen nasılsın nası gidiyo?
Ne zamandır konuşamadık..
Ben lazere gidiyodum zaten, bebişi babaya bırakır gider gelirim yine 2 ayda bir zaten, benim asıl sorunum şu an napıcam, hayatımda ağda yapmışlığım yok benim, hamile kalmadan hemen önce lazere gitmiştim, daha yeni çıkıyolar napıcam ben bunları :18:
bende hiç biyerde yok ,ama benm kaynana brz süslü bayılır öyle şeylere :))heveslenio diye bişey demiorum kırılmasın diye ama ben kendim alırım bişeyler sırf o aldı yaptı diye de beğenmediğim şeyleri kullanamam.Evlenrken de öle dantelli nevresim fln yaptırmıştı bana hiç kullanmadım öylece duruo.:))
ben hep buralardayım canım :) evdeym aslında ama sıkıldım internetten fln girip okuyorum yazdıklarınızı arada.Ben iyim pazartesi doktora gtcem bakalım cinsiyeti sölicek mi?Bi de test sonuçlarını gösterelim ikili test.Çıktı sonuçlar ama henüz almadım pazartesi alıp göstericem.
Göbekleri de görüorum hep bende hiç yok yaa sadece yemek yiyince çıkıo ama sabah dümdüzüm ,umarım iç karnım kooooooooooooooocamandır da karnım geç büyür ve az çatlarımçok korkuyorum walla..55kg da sabit kaldım almamaya dikkat ediorum bakalım :) 2 haftadna fazladır sabitlendim :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?