2012 Ocak Anneleri

ben karşıyım bebişlerin tuzlanmasına falan.Bize yazı geldi tuzlanıp ölüm vakalarına rastlanmış eğer görürseniz bildirim yapın diye.2 çocuğumda da büyüklerin hatrı kalmasın diye suya azcık tuz attırmıştım:))minicik bebişlerin ciltlerini mahfeder Allah korusun tuz.
ben geçenlerde dolgu yaptırdım,dr sakıncası olmadığını söyledi.

Hiç bir anne evladını haşlıcak derecedede tuzlamaz heralde az bi tuz atarsın suylada durularsın edersin duasını olur biter

beni can evimden vurdun şuandabenm kaynanam da çılgınlar gibi bişeyler alıo bazısı işe yarar ama ördürdüğü iki yelek var milattan kalma ve 2 yaşında fln olur :84:danteller almış nevresim diktirip kenarına da onları yaptırıcakmış 100 kere dedim daha çok ufak böle şeylere erken ama hç anlamıo bi ara beraber gidelim sen beğen ben alayım demişti ama neyi begenirse alıo bi de ilerde giydirmezsem etmezsem bissüürü surat yapacak kesin kendi evine de beşik alcakmış dicem nevresimleri sen ser ben aldım (biz bebek büyüsün alırız eşimle gidip ne lazımsa ).

Bi keresinde de birini ziyarete gitmiştik yeni doğum yapmış,orda anlatıodu yok bilmem kimin bebeğini yıkadım ayaklarından ters çevirip tuttum hayat çok acı

Allah yardımcın olsun cnm yaa ne danteli fln benm evimde bile dantel sadece yatak odamda var 2 komidin bide aynanın önünde başka hiiç bir yerde yok sevmemde

seydacım sen 11+3sün ama bnm bebeğim senin bebeğini dövcek sat a göre 11+2 ama 1 hafta öndeydi en son şimdi 12+2 oldu

Oyy maşallah senin bebişe cnm benmki 6gn gerideydi geç yumurtlama olmuştu bnm belki hatırlıyosundur son gittiğimde SAT'a göre söyledi bende şaşırdım bakalım haftaya gittiğimde kaç çıkıcak..
Sen nasılsın nası gidiyo?
Ne zamandır konuşamadık..

ben de onu ters çevirip tuzlarım o vakıt gerçekten böle bişey hç duymadım ,acaba yörelere göre değişio mu bu adet ? nereliler yapıo genelde
ben adanalıyım canım:)))))İzin verirsen yapar bizimkiler.Tabiki asla öyle birşeye müsade etmem.

Şimdi aklıma geldi böle doğumdan sonra ilk ilişki falan diyince.
Temizlik için kuaföre nası gitcez minnak bebeklerle :44:
Her ay her ay ben bunu hiç düşünmemiştimmmmmmmmm :44:

Ben lazere gidiyodum zaten, bebişi babaya bırakır gider gelirim yine 2 ayda bir zaten, benim asıl sorunum şu an napıcam, hayatımda ağda yapmışlığım yok benim, hamile kalmadan hemen önce lazere gitmiştim, daha yeni çıkıyolar napıcam ben bunları :18:

Ya ben çok karşıyım böyle şeylere, zararı yoksa da yararı da yok, istemiyorum, yaz gelince denize sokarım ben onu tuzlanmış olur zaten
Annem yapmaz öyle şeyler ama bu kocamın antika ailesi bende fobi oldu, yıllardır konuşmuyordum zaten, hamile kalıca barıştım, ama pişmanım şimdi, iyi niyetimden nefret ediyorum inan bi bahane bulsam yine küserim bikaç yıl, çocuk büyüyene kadar konuşmam, o kadar korkuyorum yapacaklarından

Gel seninle kafa kafaya verip çözüm üretelim
Ay benimki de düğün hediyesi bir pike takımı yaptırmıştı, yastık kılıfı sırf dantel, bize geldiklerinde görsün diye serdim, sabah eşimle kalktık ikimizin de yüzünde koca birer gül izi
Sonra kaliteli-kalitesiz ayrımı yoktur mesela, durumu da iyi olduğu halde 1-2 tl lik sucuklardan alır pişirir, açık gıdalar alır en ucuzundan, açık deterjanlar kullanır bir milyoncularda satılanlardan, evinde bilindik bir şey göremezsin
Sülalecek böyleler, yeni doğan bebeğe pirinç unu mamasını dayayıp şişmanlatıp, ne güzel besledik gürbüz oldu diye seviniyolar, kesin benim bebeğime de mama vermeye çalışacaklar, gizli gizli yemek koyacaklar ağzına

Son düzenleme:
ben de onu ters çevirip tuzlarım o vakıt gerçekten böle bişey hç duymadım ,acaba yörelere göre değişio mu bu adet ? nereliler yapıo genelde

Aile büyüklerine sor yöreye göre degiştigini sanmıyorum.
Yaa kızlar işin espirisindeyizde büyüklerin tecrübelerinden bi şekilde yararlanmalıyız. Kontrol bizde olucak tabi uyanık olucaz ayy dogurdum diye 10 gün yatakta yatıp kendine hizmet ettirip sonrada burun kıvıranları görüyorum çevremde .
Kız kardeşimde entel danteldir okudu okudu okudu öle büyütücem dedi demiyorum okumak kötü diye bebek emmedi mama yedi yok su vermicekmiş anne sütü alan çocuk hiç su içmediyse su vermezsin içinde her şey var ama sen mama veripte su vermiyim dersen dogru yapıyorum derken bebegine zarar verirsin.
Yok çocugu sardırmam dedi kaynanasına bagırmış kadını bi kovmadıgı kaldı yaa kundak yok ok. yapma zaten ama uyuyan masumun üstünü ince bi şeyle şöle yanlardan sıkıştır korkarak uyanmasın elini kımıldatıyodu aglayarak uyanıyodu.
Baktı olcak gibi degil bi gün bi gittim ellerini yatırdıgı yerde sarmış mışıl mışıl uyuyodu.

bende hiç biyerde yok ,ama benm kaynana brz süslü bayılır öyle şeylere :))heveslenio diye bişey demiorum kırılmasın diye ama ben kendim alırım bişeyler sırf o aldı yaptı diye de beğenmediğim şeyleri kullanamam.Evlenrken de öle dantelli nevresim fln yaptırmıştı bana hiç kullanmadım öylece duruo.:))

ben hep buralardayım canım :) evdeym aslında ama sıkıldım internetten fln girip okuyorum yazdıklarınızı arada.Ben iyim pazartesi doktora gtcem bakalım cinsiyeti sölicek mi?Bi de test sonuçlarını gösterelim ikili test.Çıktı sonuçlar ama henüz almadım pazartesi alıp göstericem.
Göbekleri de görüorum hep bende hiç yok yaa sadece yemek yiyince çıkıo ama sabah dümdüzüm ,umarım iç karnım kooooooooooooooocamandır da karnım geç büyür ve az çatlarımçok korkuyorum walla..55kg da sabit kaldım almamaya dikkat ediorum bakalım :) 2 haftadna fazladır sabitlendim :18:

Son düzenleme:

Ağda yaptıramazsın o zaman cnm lazer yaptırıyosan..
Bende lazere gidiyodum 2 sene önce tüm bacak koltuk altı genital 3-4 seanstan sonra gitmedim çok cnm acıyodu dayanamdım ve backlarımda yanıklar oldu anca 3 ayda geçiyodu peşin ödemiştim bide parasınıda lanet olsun dedm gitmedim daha..
Sende gittiğin yeri arayıp bi sor nası yapman gerektiğini istersen..

Görüyorum aşşada seni ama yazmıyosun yaz bundan sonra aa
Olsun akşam çıktğnda çekip ekle sende göbişini..
İnşallah iyi haberlerle gelirsin cnm pazartesi günü ben daha randevu almadım haftaya gidicem bakalım nolcak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…