2012 Ocak Anneleri

ben de bacak koltuk altı epilatörle alıyorum.. ağdayı hep kendim yaptım ama zor oluyo tabi, hamilelikte yapamıcam şimdiden bile galiba..
herkesin kullandığıyla Allah korusun yaptıramam.. bulunduğum yer ilçe ama merkeze yakın artık ayda bir olmasa da bir buçuk ayda bir gidecğim bi yer bulayım merkezde.. jilet hem artırır çok hem de hemen çıkar..

Evet cnm jiletten sonra zor düzeliyo bide..
Herkesin yaptırdığıyla genital bende yaptırmam cnm hijyen açısından bu zamanlar çok daha fazla dikkat etmemiz lazım..
Kutunun üstüne ismini yazıyolar zaten gittiğinde hemen ısıtıyolar zaten sırf genitali yapması epi topu 10 dk falandır..
Şip şak 2dk hallediyolar ık mık demeye fırsatın kalmıyo zaten

kızlar ilk aylarda epilatör kullanmayın diyor doktorlar bi sorun
konuyada daldım valla selam öncelikle
ben jilet yapıyorum malesef ama ağdaya dönmem lazım

Epilatörle genitali hiç beceremiyorum zaten yaa..
Dayananlara bravo..

kızlar bebişimin ultrason resmini yükledim sonunda..ultrason topiği vardı orda duruyor bebiş...

Ay nerdeydi o topik ben bulamıyorum bi türlü link koysana cnm..

ben hamile kalmadan önce ağdamı kendim yapıyordum..tüylerim zaten seyrek sarışın olduğum için..şimdi korkumdan jiletle alıyorum..zaten aşağısı da genişliyor ağdayla da süner iyce falan
ama bir doğurayım kararlıyım komple lazere gidicem...

ya işte bu da ilginç, yani öyle çabuk yapınca acıyı geçtim de yırtık ya da yaralanma olmuyo mu :26: çok cahilim çook
selam canım
valla kullandım ben bacak ve koltuk altına epilatör...
hahahaa bak bunu düşünmemiştim, süner mi harbi yaa
ben tamamen bitirmekten çekiniyorum ne bileyim Allah boşuna yaratmamıştır bi hikmeti vardır diye, çatlağım biraz

ne bilim valla süner gidermiş falan sonra yanlardan taşmasın..hahahah...hamile olmasam alırım ama hamiş olunca elim pek varmıyor mecbur jilet atıyorum
bana kalsa ben geçen sene lazere gitcektimde eşim pek istemedi

Yok canım ya daha neler ne yırtığı yaptırdığımız insanlar 2gnlük çocuk değilki sonuçta sürekli yapıyolar bunu ve çok dikkatliler zaten..
Kendin yaparken yırtmıyosan o hiç yırtmaz merak etme hızlı yapmalarının sebebi elleri alışmış artık..
Düşün nasıl ilk defa klavye kullanan bi insanla sürekli klavye kullanan insan bir olamazsa öyle bişey işte..
Sarkma konusuna gelince bilmiyorum zannetmiyorum bide bıyıklarını kaşlarını ağdayla aldıranlar var bizden önce onlar düşünsün sarkıp sarkmıycanı bence

Son düzenleme:
offf kızlar napıcam bılmıyorum doktor yaptırma dedı sımdı agdadan jılete dönersem yandım kara kara onu düşünüyorum

ne bilim valla süner gidermiş falan sonra yanlardan taşmasın..hahahah...hamile olmasam alırım ama hamiş olunca elim pek varmıyor mecbur jilet atıyorum
bana kalsa ben geçen sene lazere gitcektimde eşim pek istemedi
ay bi an gözümün önüne geldi, çok kötü olur Allah korusunn ya ben de çekiniyorum aslında ama zaten hamilelikte arttı, bi de jilet yaparsam sonra zor olur diye jilet yapmak istemiyorum... hamilelikte artmasa da azalsaymış keşke
ne bilim ya ben yapınca uzun sürüyoo
evet yüzde sarkmayı bilemem de erkenden buruş buruş oluyo.. yüzünüze ağda sakın yapmayın yaptırmayın, iple yapıyorum ben
offf kızlar napıcam bılmıyorum doktor yaptırma dedı sımdı agdadan jılete dönersem yandım kara kara onu düşünüyorum
ağda yapma jilet mi yap dedi yoksa hiç yapma mı? bazı doktorlar hamilelikte yapmayıverin diyolar çünkü...

kızlar hassas bölgenin bakımı sıkıntınız olmuş galiba...
ağda, epilator.. bunlar ağrı çektiğimiz anda rahimde anlık kasılma yapabilir derler.. o yüzden doktorlar çoğunlukla tavsiye etmiyor.. tüy dökücü kremler de zararlı.. (tenimiz bir kısmını emiyor çünkü.. bebeğe zarar verebilir)
o yüzden jilet en kolay çözüm.. tabi diğer yöntemler daha güzel ve kalıcı ama malesef.. idare edeceğiz bebişlerimiz için..
tavsiyem jilet kullanacaksanız.. kılın yönünde yapın işlemi tersine değil.. aksi halde.. kıl dönmesi ve sivilce yapıyor..

haydi kolay gelsin :)

+++
aklıma da geldi..
kuaförde ağda yaptıracak varsa.. dikkat edin hanımlar.. hassas dönemdeyiz.. kolay enfeksiyon kapılır..

Son düzenleme:
ne bilim ya ben yapınca uzun sürüyoo
evet yüzde sarkmayı bilemem de erkenden buruş buruş oluyo.. yüzünüze ağda sakın yapmayın yaptırmayın, iple yapıyorum ben

Ee senin yapmanla onun yapması bir değil tabikide cnm o herkese o kadar uzun süre harcasa yanar valla
1 kere gitsen boşuna uğraşmışım kendi kendime diceksin eminol..
Yok yavrum ya sürdürürmüyüm suratıma ben ağda bende iple aldırıyorum bazen kendim alıyorum..

sağol canım.. ama çok kalınlaştırmıyo mu jilet? ben hiç jilet yapmadım kalınlaşmasın azalsın diye, tüm emeklerim boşa gidecek gibi geliyo jilet yapınca...

herkes aynını sölüyo, bi kere gitsen hep gidersin rahatlığını görüp diyolar.. ilk zamanlar utandığımdan gitmedim sonra da mecbur diilsen kadın bile olsa göstermek haram diye okudum, ben uzun da sürse yapabiliyorum dedim, gitmeyim.. ama artık mecburiyet olacak, şimdi hamileliktem, sonra da bebekler varken kendim yapamam artık...

aylincim agda yaptırabılırmıyım dıye sordum oda kasılırsın birşey olur bebege dedı ama heralde jılet yapıcam birşey yapmadan gidemem öyle nasıl gıdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…