2012 Ocak Anneleri

sağol canım.. ama çok kalınlaştırmıyo mu jilet? ben hiç jilet yapmadım kalınlaşmasın azalsın diye, tüm emeklerim boşa gidecek gibi geliyo jilet yapınca...

Evet kalınlaştırıyo cnm sonra ağdaya dönmek baya sıkıntı bide diken diken çıkıyo ama kasılanlar kendilerini kasanlar tabiki jilet yapsınlar..

düşük tehlikem varya canım kasılma olur dedı

Hmm söylemiştin cnm unutmuşum pardon..
Sen bilirsin bişey diyemicem bu durumda..

sağol canım.. ama çok kalınlaştırmıyo mu jilet? ben hiç jilet yapmadım kalınlaşmasın azalsın diye, tüm emeklerim boşa gidecek gibi geliyo jilet yapınca...

feda olsun bebişere :)
bende elime jilet almayalı yıllar oldu.. ama bir kaç yerde öyle okuyunca ne olur ne olmaz dedim.. varsın odunlaşsın tuyler :)
sonra aynı emeklere devam.. eski haline gelir merak etme..
ben o bölge hakkında anneme paylaşamazdım bir zamanlar.. gizli saklı jiletlerdim.. sonra okuldan burs paramı biriktirip epilator aldım :) dünya varmış dedim.. ama şimdik bebiş olunca 1 bucuk yadır jiletle devam..
doğumdan sonra yine devam ederim...

Evet cnm haram olduğunu bende biliyorum ama yapamıyorum kendim napim..
Utanma cnm yaa doktor gibi düşün onlar günde kaçtane görüyolar işlerini yapıp çekiliyolar

aylincim agda yaptırabılırmıyım dıye sordum oda kasılırsın birşey olur bebege dedı ama heralde jılet yapıcam birşey yapmadan gidemem öyle nasıl gıdeyim

Aslında kasılmazsın cnm niye kasılasın?
Mesela ben hastalığımın hemen bitiminde gittiğimde cnm biraz daha fazla acıyodu ama şmdi öyle bişey yok nasılsa daha az acıyo cnm..
Bide rahat rahat uzanıp çekiceği an aman acıycakmı fln diye kasılmazsan bişey olmaz..

aylint... annem senin 3üzün mü olacak :) ay rabbim sağlık sıhhat versin size :) ticker ve avatarı görünce sorayım dedim :) ne güzel...
kimin tarafa çekmişler böyle :)
bir tane için 7 ay uğraştık :) maşallah size.. allah bağışlasın

aylincim agda yaptırabılırmıyım dıye sordum oda kasılırsın birşey olur bebege dedı ama heralde jılet yapıcam birşey yapmadan gidemem öyle nasıl gıdeyim
canım alttan muayene ediyo mu doktor? bi de ben tedavi gördümya, yumurta takibi falan hep alttan ultrasonla oluyo, her zaman kaymak gibi gidemiyosun tabi, doktorum da kadındı, çekiniyodum ara dönemde, kusura bakmayın dedim bi, biz bakmayız öyle şeylere rahat ol sen dedi.. sonuçta hamilesin, şey de olabilir aslında, bikini bölgesini temizleyip diğer yerleri makasla kısaltabiliriz.. makas da enfeksiyon kapmasın diye gebelikte tavsiye ediliyo.. hem kökünden kazınmadığı için kalınlaşmaz da..

ayyy canım ya nasıl yaptın epilatörle, ben hiç yapamam :18:
ben annemle konuşabiliyodum ama o da genelde jilet yapmış, ağda tecrübesi pek yoktu, ama bana jilet vurma dedi, ben şimdi ağdayı beceriyorum, o kuaföre gider :))

Evet cnm haram olduğunu bende biliyorum ama yapamıyorum kendim napim..
Utanma cnm yaa doktor gibi düşün onlar günde kaçtane görüyolar işlerini yapıp çekiliyolar
artık ben de yapamam canım ya zaten.. yapamıyosan mecbur yaptırcam.. ben yapabiliyodum da gitmek istemedim

Bide son aylar nası yapcaksınız jileti o göbekle? :44:
aa doğru, göbişlerden bi yerimizi göremicez
eveeet sağol canım amin, hepimizin kuzularına inşallah...
ailede yok canım, aşılamayla oldu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…