sağol canım.. ama çok kalınlaştırmıyo mu jilet? ben hiç jilet yapmadım kalınlaşmasın azalsın diye, tüm emeklerim boşa gidecek gibi geliyo jilet yapınca...
düşük tehlikem varya canım kasılma olur dedı
düşük tehlikem varya canım kasılma olur dedı
sağol canım.. ama çok kalınlaştırmıyo mu jilet? ben hiç jilet yapmadım kalınlaşmasın azalsın diye, tüm emeklerim boşa gidecek gibi geliyo jilet yapınca...
herkes aynını sölüyo, bi kere gitsen hep gidersin rahatlığını görüp diyolar.. ilk zamanlar utandığımdan gitmedim sonra da mecbur diilsen kadın bile olsa göstermek haram diye okudum, ben uzun da sürse yapabiliyorum dedim, gitmeyim.. ama artık mecburiyet olacak, şimdi hamileliktem, sonra da bebekler varken kendim yapamam artık...
aylincim agda yaptırabılırmıyım dıye sordum oda kasılırsın birşey olur bebege dedı ama heralde jılet yapıcam birşey yapmadan gidemem öyle nasıl gıdeyim
canım alttan muayene ediyo mu doktor? bi de ben tedavi gördümya, yumurta takibi falan hep alttan ultrasonla oluyo, her zaman kaymak gibi gidemiyosun tabi, doktorum da kadındı, çekiniyodum ara dönemde, kusura bakmayın dedim bi, biz bakmayız öyle şeylere rahat ol sen dedi.. sonuçta hamilesin, şey de olabilir aslında, bikini bölgesini temizleyip diğer yerleri makasla kısaltabiliriz.. makas da enfeksiyon kapmasın diye gebelikte tavsiye ediliyo.. hem kökünden kazınmadığı için kalınlaşmaz da..aylincim agda yaptırabılırmıyım dıye sordum oda kasılırsın birşey olur bebege dedı ama heralde jılet yapıcam birşey yapmadan gidemem öyle nasıl gıdeyim
feda olsun bebişere :)
bende elime jilet almayalı yıllar oldu.. ama bir kaç yerde öyle okuyunca ne olur ne olmaz dedim.. varsın odunlaşsın tuyler :)
sonra aynı emeklere devam.. eski haline gelir merak etme..
ben o bölge hakkında anneme paylaşamazdım bir zamanlar.. gizli saklı jiletlerdim.. sonra okuldan burs paramı biriktirip epilator aldım :) dünya varmış dedim.. ama şimdik bebiş olunca 1 bucuk yadır jiletle devam..
doğumdan sonra yine devam ederim...
Bide son aylar nası yapcaksınız jileti o göbekle? :44:
iyii GECELERRRRRRRRRRRRRRR BEN GELDİİİİİİMMMMMMMMMMMMMM-------------
NE YAPIYOSUNUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ????
iyii GECELERRRRRRRRRRRRRRR BEN GELDİİİİİİMMMMMMMMMMMMMM-------------
hoşgeldin cnm muhabbet ediyoruz..
Sen nasılsın napıyosun?
selam kayyum nasilsin bebis nasil bizim topiktekiler firarda kimse yok
iyiyim cnmm sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn???????????????
Ne muhabbetiymiş bakalımmm bende geldimmm
artık ben de yapamam canım ya zaten.. yapamıyosan mecbur yaptırcam.. ben yapabiliyodum da gitmek istemedim
Evet cnm haram olduğunu bende biliyorum ama yapamıyorum kendim napim..
Utanma cnm yaa doktor gibi düşün onlar günde kaçtane görüyolar işlerini yapıp çekiliyolar
aa doğru, göbişlerden bi yerimizi göremicez
Bide son aylar nası yapcaksınız jileti o göbekle? :44:
eveeetaylint... annem senin 3üzün mü olacak :) ay rabbim sağlık sıhhat versin size :) ticker ve avatarı görünce sorayım dedim :) ne güzel...
kimin tarafa çekmişler böyle :)
bir tane için 7 ay uğraştık :) maşallah size.. allah bağışlasın
ay mayışmış durumdayım gözlerim kapanıyı
Kıl tüy muhabbetleri nolsun cnm ya hahahha
eveeetsağol canım amin, hepimizin kuzularına inşallah...
ailede yok canım, aşılamayla oldu :))
hahahaaaaayna ayna.. söyle bana.. neremde kıl kaldı acaba?
hoşgeldin kuzuuuiyii GECELERRRRRRRRRRRRRRR BEN GELDİİİİİİMMMMMMMMMMMMMM-------------
kıs niye pis olsun, temis temis olmaya çalışıyokanladımmmmmmmmmmmm, pis ama bir o kadarda önemli konuuuuuuuuuuuuuu.ıyyyyyyyyyyyyyyyyyy yaaaa
iyiyim cnm senn???????????
Evet cnm yaa kimse yok artıkkk?????????
Burda arkadaşlarla her daim bir konu konuşuluyoo bilgi alışverişi oluyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?