hoşbulduk, saolun hepimize inşallah..
keseyi gördükten sonra söyledi.. ozaman ben haftaya gitsem bebişimi görürüm heralde ..
Doktorun SAT'a göre söylemiş o zaman cnm..
Ne zaman çağırdıysa doktorun o zaman git..
Ne zaman gel dedi?
2 hafta sonra gel dedi bi daha kiş haftada 2 hafta oluyor zaten .. bende 3 hafta sonra mı gitsem kesin olur falan diodum ama sanırım haftayada kesin görürüm
Görürsün heralde cnm kalp atışlarınıda duyarsınız Allahın izniyle..
inşallah ya .. seninki ne kadarlık ?
11+3 olduk bugün çok şükür..
Bu arada 2li testte 11. ve 14. haftalar arasında yapılıyo bebeğin ense kalınlığı ölçülüyo ve kan veriyosun bazı testler yapılıyo..
Zeka gelişimi için falan bebekte bi sorun varmı diye yani..
3lü test hakkında benmde bi bilgim yok ama tarama testleri bunlar işte..
meserretcimm lazerı yenı yaptırmıs ve ara vermıssen jılet yapsann hmnnn cıkmazz cokda cıkmazz....bu arada ben lazerı calıstıgım ıl kucuk oldugundan ve merkez olmadıgından memlkrıme geldıkce yaptırıodummm....lazere yakında jıletlıodum ki kalınlassın.agdada yapabılırsınn..jıletı kalınlassın dıe soluolarr..yanı gıdecegınde 2 kez jılet yap kalınlasırrr...
Evet cnm lazere giderken jilet kullanın diyolar ama göbek şiştikce nası hallediceksinki zaten jilette çok felaket yaa kaşındırıyo falan
maşallah ya .. miğde yanman falan geçtimi olmuşmuydu ya da ? ocağın ilk haftasında falan mı gelicek şimdi ?
buarada ne kadarlık evlisin ?
Ağdayı da hayatımda yapmadım, beceremem ki, of kadınsan derdin çok be haftada bir jilet yaparım heralde bakalım
Evet midem çok kötü hala devam ediyo bnm malesef inş sende olmaz..
Benim doğumdanmı bahsediyosun? Evet ocağın ilk haftalarına denk geliyo..
1 senelik evliyim cnm ben sen?
Aynen öyle kadınsan derdin var..
benim zaten miğde yanmam çok var .. normaldede vardı ama hamilelikte çok daha arttı ..
9 aylık evliyim ben de .. istanbuldanmısın ?
Allah yardımcımız olsun valla..
Evet İstanbuldayım..
Sen?
Kizlar bende size sorucaktim bende simdiye kadar hep agda yaptirdim ama simdi duşük tehlikem oldugu icin doktora sordum dediki kasilirsin falan yaptirma dedi ama ben jilet nasil yapicam o beni mahveder heralde bu tüy dökücü kremleri spreyleri kullanamayiz bana yardim edin cumartesi doktora gidicem halletmem lazim
Kizlar bende size sorucaktim bende simdiye kadar hep agda yaptirdim ama simdi duşük tehlikem oldugu icin doktora sordum dediki kasilirsin falan yaptirma dedi ama ben jilet nasil yapicam o beni mahveder heralde bu tüy dökücü kremleri spreyleri kullanamayiz bana yardim edin cumartesi doktora gidicem halletmem lazim
Niye kasılasınki ağda yaptırırken?
Ama doktorun dediyse yaptırma tabi arayıp bi sor istersen ben o kremlerin spreylerin fln kullanılmaması gerektiğini biliyorum sadece ama sen yinede sor..
İncir reçeli diye filmi izledim 10 dakkadır aglıyorum
muthıs muthıs muthıs
Cok zor yaaa
ayyy kesınlıkle sıddetle boyle bır ask fılmını tavsıye edıyorum
kızlar burdaki bazı topiklerde ben de ağdanın hamilelikte zararlı olduğunu okudum, bazılarının doktorları erken doğumu tetiklediği ve kıl köklerini açarak enfeksiyon riski yarattığını söylüyormuş, ne kadar doğru bilemeyeceğim :26:
hahahaaaaa ben kırarak bitirmeyi tercih ediyorumya öyle anladımDağıta dağıta bitiremedim şekerim, yoksa nasıl biticek borcamla fincanvalla her evlenene ya borcam götürdüm ya fincan hala kaç düzine var
beşiği çok beğendim, çok seviyorum bunları ama çok kullanamazya bebişler, bizim bi de 3 kat masrafımız olacak, almayım diyorum..Direk konunun ortasına dalayım kızlar ben
Dun kayınvalıdem arayıp yanına cagırdı benı alısverıs ıcın :)
Ben begeneyım dıye
o Ankara Ben Alanya
Ucakla gıdıcem bır ıkı ay sonra
Arabası takımları bıberon tarzı seyler alıcaz
kayınvalıdem besıkde demıs ama benım begendıgım besıgı orda bulamayız dıye annem netten sıparıs ıle alıyor bıle :)
işte alcagımız beşik renk seceneklerı var :)
haha iyiymiş fikirŞeyda işini şansa bırakmıcaksın benim gibi gün evelinden adamı götürücen bu güzelmiş bu güzelmiş bu güzelmiş diye 3 defa tekrarlıcan
Böyle anacım bunlar askerden gelirken bana bi kazak hediye getirmişti lacivertin gözünü çıkarmış ortasındada kocaman bi cırtlak sarı tiviti bide hiç giymedin deyip duyuyo zevki böle yanii
bize yasak yaf.. bi kere denedik benim de canım yandı yarım bıraktık.. kuruyuz galiba hormonlardan dolayı
Bize yasak değil öyle bişey demedi doktor ama yapmıyoruz biz benim cnm çok fazla acıyo çnkü
Anam sende nazlısın dogumdan sonra ki ilişkide ilk geceki gibi oluyobol acılı yani bu gün degil yarın bu gece degil yarın diye diye 40 günün üstüne bi 40 gün daha olmuştu oğlumda adam zıvanadan çıktı bi gece hamilelikte bekle 40 günü bekle ok. ama bu ikinci 40 gün noluyo demişti ii bari deyip kapamıştım gözümü
bak bunu ben de sorcaktım, o diil de ben kendim yapıyorum ağdamı, karın büyüyünce kuaföre gitmek lazım, ben de hiç gitmedim yaa
Şimdi aklıma geldi böle doğumdan sonra ilk ilişki falan diyince.
Temizlik için kuaföre nası gitcez minnak bebeklerle :44:
Her ay her ay ben bunu hiç düşünmemiştimmmmmmmmm :44:
Bende okudum onları cnm ama hamileliğinin son haftasına kadar ağda yaptıranlarıda okudum..
Belli olmuyo o yani ama ben ağdanın temizliğinden vazgeçemem ya..
Jilet beni mahfediyo epilatörlede halledemiyorum yapcak bişeyim yok zaten..
selam bi bakayım dedim amma kaynatmışınız heee
kocalara hediye dersi verme taktşkleri, kaynana dertleri, çocuk tuzlamalar, saçını tartmalar, kıl tüy meseleleri herbişe var
bize yasak yaf.. bi kere denedik benim de canım yandı yarım bıraktık.. kuruyuz galiba hormonlardan dolayı
bak bunu ben de sorcaktım, o diil de ben kendim yapıyorum ağdamı, karın büyüyünce kuaföre gitmek lazım, ben de hiç gitmedim yaagerçi doktora aça aça açmaya alıştım biraz ama, çok çabuk yapıyolarmış, çok acıtmıyo mu yaaa bi de hijyen çok önemli iyi seçmek lazım kuaförü, nelere dikkat etmeli, herkese ayrı malzeme mi kullanıyolar, nasıl olayo? çok cahilim bu konuda.. geçen gün kendim yaptım yine, ertesi gün işte hafif lekem oldu, korktum şimdi... bi de hamilelikten sonra arttı benim yaaa
ben de ağda yaptım hep.. jilet hiç kullanmadım ama mecbur kalmayız inşallah... epilatörle hayatta yapamam, ben komple temizliyorum, sadece bikini bölgesi diil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?