2012 Ocak Anneleri

Doktorun SAT'a göre söylemiş o zaman cnm..
Ne zaman çağırdıysa doktorun o zaman git..
Ne zaman gel dedi?

2 hafta sonra gel dedi bi daha kiş haftada 2 hafta oluyor zaten .. bende 3 hafta sonra mı gitsem kesin olur falan diodum ama sanırım haftayada kesin görürüm

inşallah ya .. seninki ne kadarlık ?

11+3 olduk bugün çok şükür..
Bu arada 2li testte 11. ve 14. haftalar arasında yapılıyo bebeğin ense kalınlığı ölçülüyo ve kan veriyosun bazı testler yapılıyo..
Zeka gelişimi için falan bebekte bi sorun varmı diye yani..
3lü test hakkında benmde bi bilgim yok ama tarama testleri bunlar işte..

maşallah ya .. miğde yanman falan geçtimi olmuşmuydu ya da ? ocağın ilk haftasında falan mı gelicek şimdi ?
buarada ne kadarlık evlisin ?

Evet cnm lazere giderken jilet kullanın diyolar ama göbek şiştikce nası hallediceksinki zaten jilette çok felaket yaa kaşındırıyo falan

Ağdayı da hayatımda yapmadım, beceremem ki, of kadınsan derdin çok be haftada bir jilet yaparım heralde bakalım

slm arkadaşlar oku oku bitiremedim çok da kalamıyorum belim ağrıyor ama alışverişten bahsedilmiş :) bizde bir liste yapsak ya aklımıza gelenleri eklerdik nasıl olur

maşallah ya .. miğde yanman falan geçtimi olmuşmuydu ya da ? ocağın ilk haftasında falan mı gelicek şimdi ?
buarada ne kadarlık evlisin ?

Evet midem çok kötü hala devam ediyo bnm malesef inş sende olmaz..
Benim doğumdanmı bahsediyosun? Evet ocağın ilk haftalarına denk geliyo..
1 senelik evliyim cnm ben sen?

Ağdayı da hayatımda yapmadım, beceremem ki, of kadınsan derdin çok be haftada bir jilet yaparım heralde bakalım

Aynen öyle kadınsan derdin var..

Evet midem çok kötü hala devam ediyo bnm malesef inş sende olmaz..
Benim doğumdanmı bahsediyosun? Evet ocağın ilk haftalarına denk geliyo..
1 senelik evliyim cnm ben sen?

Aynen öyle kadınsan derdin var..

benim zaten miğde yanmam çok var .. normaldede vardı ama hamilelikte çok daha arttı ..
9 aylık evliyim ben de .. istanbuldanmısın ?

Kizlar bende size sorucaktim bende simdiye kadar hep agda yaptirdim ama simdi duşük tehlikem oldugu icin doktora sordum dediki kasilirsin falan yaptirma dedi ama ben jilet nasil yapicam o beni mahveder heralde bu tüy dökücü kremleri spreyleri kullanamayiz bana yardim edin cumartesi doktora gidicem halletmem lazim

Niye kasılasınki ağda yaptırırken?
Ama doktorun dediyse yaptırma tabi arayıp bi sor istersen ben o kremlerin spreylerin fln kullanılmaması gerektiğini biliyorum sadece ama sen yinede sor..

İncir reçeli diye filmi izledim 10 dakkadır aglıyorum
muthıs muthıs muthıs
Cok zor yaaa
ayyy kesınlıkle sıddetle boyle bır ask fılmını tavsıye edıyorum

Niye kasılasınki ağda yaptırırken?
Ama doktorun dediyse yaptırma tabi arayıp bi sor istersen ben o kremlerin spreylerin fln kullanılmaması gerektiğini biliyorum sadece ama sen yinede sor..

kızlar burdaki bazı topiklerde ben de ağdanın hamilelikte zararlı olduğunu okudum, bazılarının doktorları erken doğumu tetiklediği ve kıl köklerini açarak enfeksiyon riski yarattığını söylüyormuş, ne kadar doğru bilemeyeceğim :26:

İncir reçeli diye filmi izledim 10 dakkadır aglıyorum
muthıs muthıs muthıs
Cok zor yaaa
ayyy kesınlıkle sıddetle boyle bır ask fılmını tavsıye edıyorum

Benim laptopta yüklü ama bi türlü izlemedim, izlerim bi ara

Bende okudum onları cnm ama hamileliğinin son haftasına kadar ağda yaptıranlarıda okudum..
Belli olmuyo o yani ama ben ağdanın temizliğinden vazgeçemem ya..
Jilet beni mahfediyo epilatörlede halledemiyorum yapcak bişeyim yok zaten..

selam bi bakayım dedim amma kaynatmışınız heee
kocalara hediye dersi verme taktşkleri, kaynana dertleri, çocuk tuzlamalar, saçını tartmalar, kıl tüy meseleleri herbişe var
Dağıta dağıta bitiremedim şekerim, yoksa nasıl biticek borcamla fincan valla her evlenene ya borcam götürdüm ya fincan hala kaç düzine var
hahahaaaaa ben kırarak bitirmeyi tercih ediyorumya öyle anladım
beşiği çok beğendim, çok seviyorum bunları ama çok kullanamazya bebişler, bizim bi de 3 kat masrafımız olacak, almayım diyorum..
bu arada kayınvalideni de beendim, markası neee
haha iyiymiş fikir

Bize yasak değil öyle bişey demedi doktor ama yapmıyoruz biz benim cnm çok fazla acıyo çnkü
bize yasak yaf.. bi kere denedik benim de canım yandı yarım bıraktık.. kuruyuz galiba hormonlardan dolayı

Şimdi aklıma geldi böle doğumdan sonra ilk ilişki falan diyince.
Temizlik için kuaföre nası gitcez minnak bebeklerle :44:
Her ay her ay ben bunu hiç düşünmemiştimmmmmmmmm :44:
bak bunu ben de sorcaktım, o diil de ben kendim yapıyorum ağdamı, karın büyüyünce kuaföre gitmek lazım, ben de hiç gitmedim yaa gerçi doktora aça aça açmaya alıştım biraz ama, çok çabuk yapıyolarmış, çok acıtmıyo mu yaaa bi de hijyen çok önemli iyi seçmek lazım kuaförü, nelere dikkat etmeli, herkese ayrı malzeme mi kullanıyolar, nasıl olayo? çok cahilim bu konuda.. geçen gün kendim yaptım yine, ertesi gün işte hafif lekem oldu, korktum şimdi... bi de hamilelikten sonra arttı benim yaaa

ben de ağda yaptım hep.. jilet hiç kullanmadım ama mecbur kalmayız inşallah... epilatörle hayatta yapamam, ben komple temizliyorum, sadece bikini bölgesi diil..

Hee her muhabbeti yaptık valla cnm
Valla benimde cnm çok acıdı bizde 2 defa yaptık daha da yapmam dedim
Canım ben koltuk altımı,bacaklarımı, göbeğimi epilatörle alıyorum ama genitali yapamıyorum ağdayı kendi başıma kesinlikle beceremiyorum zaten..
Canım öncelikle güvenebiliceğin bi yer bul benim gittiğim yer güzellik salonu epilasyon cilt bakımı falan filan bi dünya şey yapıyolar kuaför değil yani..
Bide ben kişiye özel ağda açtırıyorum yani kutum ayrı herkesin kullandığıyla aldırmıyorum ama öyle aldıranlarda var..
Tabi ücret daha farklı oluyo o zmn sadece genitali aldırdığım için o kutu bana 3 sefer falan gidiyo..
Jilet benide mahfediyo kaşıntıdan mahfoluyorum bide diken diken çıkıyo ve ağdada ki kadar temiz olmuyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…