2012 Ocak Anneleri

öyle bi adet varsa da ben yaptırmam bu burun kıvırmaak fln değil.Tuzlu suya da sokturmam ,ters de çevirtmem ,mesela saçlarını kesip kaç gramsa o kdr altın alıomuşsun da birine veriomuşsun öle şey de yapmam ,tmm alayım vereym altın maltın ama zaten 2 tel saç var onu da kesemem :)) hatta konusunu açmışlardı bi ara hemen kükredim bu konularda çok gıcığım

Kızz bulmuşsunuzda bunuyosunuz . Benimkide hiç bi şey vermedi . O yaşa kadar adamcagız donsuzmu geziyodu yaa kullandıgı donlarını bile vermedi. Allahtan çeyizde almıştım vardıda giydi. Aklıma şey geldi yeni evliyiz kavga ettik eşimle çektim yastı aldım elinden bi yastık bile vermedi anan yatma benim yastımda demiştim ne çocukmuşuz yaa oda koltukta öle kıvrılıp uyumuştu

Hey Allahım yarabbim ya kim çıkartmış acaba bu adetleri
Kim ne istemiş minicik bebişin saçından
Saçsızsa noluyomuş acaba?

Son düzenleme:
slm hatunlar nasılsz bakalım sık giremiyorum yeni yeni uyku modundan çıkıyorum benliğime kavuştum
yarın allah izin verrse ankaraya gidiyorum 5 gn ordayım ordan da denizliye yolculuk gelirkende anacığımıda alıp geliyorumm

Hey Allahım yarabbim ya kim çıkartmış acaba bu adetleri
Kim ne istemiş minicik bebişin saçından
Saçsızsa noluyomuş acaba?
arkadaşlar saç kesilip ağırlığınca gümüş verilmesi sünnettir.Ha ben yaptım mı yapmadım sadece sadaka verdim .

benmki o konularda yine iyi kaliteli olsun fln diye uğraşır herşey için , ama dantel mantel süs püs konusunda ve bebeğe bakma konusunda kapışırlar sanırım seninkiyle :) kendi kendine planlıo şunu alıcam bunu alıcam şampuanı şu olacak bilmem nesini şöle yapıcam :) sanki o dğurcak :) hayır bi de bunları yapıo edio emek ve para harcı bari bana bi sorsa da boşa gtmese

bana da ilk evlendiğimde kocamın sünnet düğünündeki yatak örtsünü verdi ört diye bunu en başlarda ama görmelisin :)) örttüm bu çok çirkin dedim kaldırdım :) brz bozuldu ama napim hepsini de begenmiş numarası yapamam ki :)

neyse cinsiyet fln belli olsun da derim artık gidelim beraber ben beğeniyim o sevinir :)) aldıkların da sende dursun gelince giyer derim kötü olanları yani:)) iyi kadın hoş kadın ama işte böle huyları var :))

[SUB][/SUB] kızlar öle şeylere gerek yok ama benm bildiğim 40 nn çıktığı gün gezmeye gidiyosnzzz zevkli oluyo yanii birde sonçta 40 gn boyunca lohusalı oluyrz dışarı çıksak bile bastığınz yere besmeleyle basın

aslında bi yönden de öyle bulmuş bunuyo gibi oluoruz :) ama napalım :) ben aldıklarımı da gösteriodum hep zevkimi anlasın diye :) aslnda beni arayıp sormuştu ben nevresim diktiriorum ne renk olsun diye ben de tek renk sade olsun dedim :) lila rengi kenarları da beyaz dantelli süpersonic bi takım diktirdi :) hazır alsın 30 tl ye alsın ama işime yarasın :) boşa harcıo para:))

yazık kocana nie öle yaptın

Valla kızlar bu konular biraz ince herkezin kendine kalmış tabi öle gümüştü altındı alıp veremem ama para olarak bir çocuga yada bi camiye para veririm.
çocun saçını hemen öle kesmiyosun tırnagınıda uzayıp yaratsız ettiginde kesiyosun tabi ilk kestigindede para veririz biz.
oğlum dogdugunda kurban kesememiştim sonrasında kestim Allah kabul etsin.
Dedigim gibi ince konular bunlar sadaka vermek bir gün karşımıza iyilik güzellik olarak döner.

Cnm ne biliyim niye öle yaptım tepem attımı gözüm görmez bide anasının yaptıgına içerlemişim demekki en ufak bi kavgada acısı çıkardım.
Askere giderken eşime eşofman takımı almıştım yaa onu bile vermediler yaa evden kaçan kızlar gibi bi elbiseyle girdi adam eve bi gittim görümcem gibiş geziyo dururmuyum metine almıştım ama sana daha çok lazımmı demekki dedim ayy çıkarımı dedi yok yok gerek yok dedim kıp kırmızı olmuştu. ohh olsun

ben de öyle düşünüyorum ,hatta onun saçının gramından daha fazla yardım edeyim :) ama saçını kesmek saçma zaten yeni doğmuş keltoş keltoş mu dolancak çocuk :)

ben de öyle düşünüyorum ,hatta onun saçının gramından daha fazla yardım edeyim :) ama saçını kesmek saçma zaten yeni doğmuş keltoş keltoş mu dolancak çocuk :)

cnmmmm benim saçını hemen kesmiyosun uzuyo yaa gidiyosun kestirmeye o zaman işte bi yere yardımda bulunuyosun olay bu

arkadaşlar bişi sormak istiyorum ben dr. söylediğine göre 6+5 bugün ama ben ilişkiye göre saydığımda 4,5 haftalık falan dr. hesaplaması sat a göremi ? sat'a göreyse doğum da ona göre mi hesaplanıyor .. benim 7 mayıs sat'ım, gebe kalınan gün ise 19 mayıs :S
birde şu ikili test 3lü test ne zaman yapılıo ve ne için yapılıo ?
tecrübesizim yardımcı olursanız çok sevinirim ..

ayyy bı okuyum gecmısı dedımmmiçim karardıııı kaynana kayannaanam anlamıom kız analarıı nıe torunlarını kndı cocukları gıbı koruyup kollarkenn bu erkk anaları yedennn gıcıklık yaparlar herseyın kötusune kacarlarr.ammma eger kn dı kızlarıysa en iiisini yaparlarrrr...:18::18::18:bnm de en buyuk korkum ve daha hamıs deılken bunun kavgasını ederdıkk kocam kızım olursa annesının adını vermk ıstıo kiii kadının banabıze yaptıkları yenılır yutulur cınsten deıll..erkk olursa kayınpederım ona lafım yokk ama dıorum erkk olursa sen kız olursa ben ısım koyayımmm...ikna olmuooo cok takıom ve üzülüomm napc ammmmmmmmmmmmm deyın banaaaa

sata gre cnmm dogumda hamıslık suresı de sata gre hesaplanıoo.hayırlı olsunnn

Hoşgeldin hayırlı olsun rabbim kucağına alıcağın günleride göstersin inşallah.
Evet SAT'a göre 6+5sin ultrasondan bakıp ölçüm yapıpmı söyledi bunu doktorun?
Eğer SAT'la uyumluysa bebeğin ona göre hesaplanıyo doğum tarihide..
Yani ilişkiye girdiğin tarihe değil SAT'a bakılıyo ve ölçüm yapılıp ultrasondan kaç haftalık olduğu söyleniyo bazen geç döllenme flnda olabiliyo çnkü..

Lazerdekiler 6 ay jiletle idare et dediler de öyle de hemen çıkar of zor iş valla, yarı yarıya azalmıştı ne güzel, keşke erken başlayıp bitirseydim şimdiye kadar :18:

Ay yok işte, benimki gezip tozmaya takıp takıştırmaya gelince savurur paraları ama asıl dikkat etmesi gerekenlere etmez, pazardan kilosu 5 tl lik salamlardan alır, ay onu yiyeceğime hiç yemem daha iyi

Annem ayrı zaten, o da sen bakamazsın beceremezsin, siz bilmezsiniz anlamazsınız modunda hep her konuda ama en azından karışma diyince karışmaz o, iki dk. kırılır sonra geçer, kurban olurum ben ona, ne dese kızmam da arada bilmişliği sinir eder Zaten bebiş ilk doğduğunda yanımda olucak, ondan başka kimseye de güvenmem bebişimi, ana-kız kapışırız arada ama lafımdan da çıkmaz

Son düzenleme:

hoşbulduk, saolun hepimize inşallah..
keseyi gördükten sonra söyledi.. ozaman ben haftaya gitsem bebişimi görürüm heralde ..

sata gre cnmm dogumda hamıslık suresı de sata gre hesaplanıoo.hayırlı olsunnn

tşk ederim .. amin hepimize ..

meserretcimm lazerı yenı yaptırmıs ve ara vermıssen jılet yapsann hmnnn cıkmazz cokda cıkmazz....bu arada ben lazerı calıstıgım ıl kucuk oldugundan ve merkez olmadıgından memlkrıme geldıkce yaptırıodummm....lazere yakında jıletlıodum ki kalınlassın.agdada yapabılırsınn..jıletı kalınlassın dıe soluolarr..yanı gıdecegınde 2 kez jılet yap kalınlasırrr...

Lazerdekiler 6 ay jiletle idare et dediler de öyle de hemen çıkar of zor iş valla, yarı yarıya azalmıştı ne güzel, keşke erken başlayıp bitirseydim şimdiye kadar :18:

Evet cnm lazere giderken jilet kullanın diyolar ama göbek şiştikce nası hallediceksinki zaten jilette çok felaket yaa kaşındırıyo falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…