2012 Ocak Anneleri

cnm daha 1 saat önce fln tostla vişne suyu içtim acaba tuzlu ayran fln mı içsem ne yapsam

günaydın arkadaşlar. dün akşam muhabbetin dibine vurmuşşsunuz. 1000. sayfalara da gelmişiz maşallah dün kocamın doğum günüydü ona pasta yaptım yemek yaptım akşam evde başbaşa kutladık. ama ben yıne erkenden uyuyakaldım kanepede :))) bugun de azcık midem bulanıyo gibi 3 gündür iyiydim ama bakalım bugun nasıl gececk. siz nasılsınız?

kayınvalidemin var tansiyon aleti ama hç gidecek halim yok şuanda ama sanırım eczanelerde de ölçerler .Biraz uyumaya çalışıp beklicem bakalım geçmezse dediğin gibi yapayım

geçmiş olsun canım.. olur bu haftalarda böyle.. ben 2 akşam önce bayıldım mesela..
sağlık ocağında da tansiyonunu takip ettirebilirsin eczanede ölçmüyorsalar..
tuzlu ayran rahatlatır, ben öyle yapıyorum..
bende de hiç bulantı kusma olmadı şimdiye kadar .. ama baş dönmeleri başladı.. dikkat edin annecikler.. küt diye bayılıp kendimize zarar vermiyelim..

aaaa benimde SAT'ım 13 nisan.süper ya. aynı zamanlarda doğuracağız inşallah. 1 gün var aramızda. Bugün inanılmaz oldu sabah kalktığımda mucize gibi hiç bulantım yoktu. 24 saat devam ederdi normalde. hala da yok. valla insanlıktan çıkmıştım bu bulantılardan ve kusmalardan.doktor medpamid vermişti onunda pek yararı olmadı inanılmaz uyku getiriyordu. bugün onu da almadım. ohh be diyorum hamilemiyim hastamıyım anlayamıyordum .şimdi anlamaya başladım hamileliğimi. bu arada korkmuyor değilim çnk mide bulantısu bebeğin yaşadığına işaretmiş. acaba diyorum inşallah kötü bir şey olmamıştır. böyle aniden durunca bulantılar.

cnm daha 1 saat önce fln tostla vişne suyu içtim acaba tuzlu ayran fln mı içsem ne yapsam
olabilir canım ama biraz bekle karışmasın miden şimdi hem vişne suyu hem ayran

geçmiş olsun bana da oluyo böyle sersem gibi oluyorum. havalarda sıcakladı iyice dikkat etmek lazım. ani kalkışlar yapmayalım oturduğumuz yerden

yok canım korkma onlar safsata . yok öyle bişey. bende neler çektım inşalahha gerçekten geçmiştir. sabah da saçma sapan bişey yedım ondan bulandı sanırım bugun mıdem. bi poğaca alsam iyi olacak galıba . bulantıların geçtiği için şükret tatlım valla. gelmesınler geri. kuzenımın eşi de 1 aylık hamile. akşam kuzenım eşimi aramış yemeğe gelın ben yapacam yemeği diye. karım yemek yapamıyo mutfak kokuyomuş nasıl oluyosa falan dıyormuş eşime eşimde gülmüş dur daha bunlar iyi günlerin diye

kayınvalidemin var tansiyon aleti ama hç gidecek halim yok şuanda ama sanırım eczanelerde de ölçerler .Biraz uyumaya çalışıp beklicem bakalım geçmezse dediğin gibi yapayım

Canım, eğer gidecek halin varsa yakın ecz, sağlık ocağı falan git tansiyon için, eğer dinleneceksen de uzan ve ayağının altına yüksek bişi koy kan dolaşımı için.

o mutfak kokması var ya öldürüyor insanı.ben eve girmek istemiyordum. Ev kokuyor gibi geliyordu. Girdiğim anda kusuyordum.buzdolabını açamıyordum. Kendi tenimin kokusundan bile tiksinmiştim. çok zormuş hamilelik..

o mutfak kokması var ya öldürüyor insanı.ben eve girmek istemiyordum. Ev kokuyor gibi geliyordu. Girdiğim anda kusuyordum.buzdolabını açamıyordum. Kendi tenimin kokusundan bile tiksinmiştim. çok zormuş hamilelik..

bu arada kaç haftalık hamilesin?

Ewt canım, doğuma beraber ilerliyoruz :)

Bulantılar benim de çok. Geçen hafta bi ara benimde durdu, Ben de dedim. Nooluyo neden artık bulanmıyo diye. Bulansa bi türlü bulanmasa bi türlü :)) Bikaç gün aradan sonra tekrar bulantı başladı hem de daha şiddetli. Yanımda devamlı tuzlu kraker taşıyorum. İşyerinde bile akşama kadar kocaman paketi bitiriyorum. O tek ilacım benim, yatıştırıyor bulantıyı. Tavsiye ederim. Bir de Açık hava iyi geliyor. Kendini kötü hissedersen temiz havaya çık, ciğerlerine hava depola.

evet ilk bebeğim olacak:)3 haftadır mide bulantısından gözüm hiç bir şey görmüyordu. Şimdi , bugün ilk defa bulantım yok inşallah böyle devam eder diyorum.

İnşallah, bu topiğin bulantı şampiyonu olan ben bile yavaştan düzelmeye başladım, sanırım azar azar geçecek, bu arada benim sat da 13 Nisan

Kafana göre tuzlu ayran falan içme sakın, tansiyonun düştü mü yükseldi mi belli değil, ölçtürmeden bişey yapma bence, çok geçmişolsun canım

Eşinin doğum günü kutlu olsun, maaşallah pasta yapmaya da başlamışız ben hala mutfağa giremiyorum, suyumu bile eşim getirip koyuyor önüme, çok özledim mutfağımı, tatlılar pastalar yapmayı

Son düzenleme:

Denemezmiyim krakeride denedim herşeyi de. bir tek kola ii geldi.biliyrm tavsiye edilmiyor ama çok güzel durduruyor mide bulantısını .2-3 saat rahat ediyorum içince. birde maden suyu.

selam arkadaşlar. ben de ocakta anne olacam. bir sorun olmazsa doğum günüm olan 18 ocakta doğum yapıcam benimde bulantım var ama henüz çıkarmadığım için çok mutluyum:)) ama en çok canımı sıkan tavuktan soğumam. hep derdim bi gün hamile kaldığımda tavuktan soğursam ne yer ne içerim ben diye.. öyle de oldu yemeyi istediğim seyleri yapmayı düşününce bile midem bulanıyor. çöp ve dolap kokuları kabusum oldu.. ama içimde güzel bir canlı büyüyor bunu düşününce yemişim bulantısını diyor insan

merhaba:) benimde muhtemel doğumum 18 ocak . SAT tarihimde 13 nisan.seninle de aynıyız. o bulantılar korkunç, ben de de aynıydı. bir tek bu sabah tan beri bulantım kesildi. umarım tamamen bitmiştir diyorum.Eve bile girmek istemiyordum kokuyor gibi geliyordu.

günaydııııııııııııııııııııın
nasılsınız bakem
ben sabahları daha iyi oluyorum, akşam davul gibiyim ve ağırlık çöküyoo

ayyy bende emla kullanan arıyordummm :)
Bende dusunuyorumda yada anestol :)
bacaklarımda bıle canımdan can gıdıyor yaa
cıdden ıse yarıyormukı =
sedoş emla falan gebelikte yasak, sakın kullanma...
ne kursuuu, iyi yapmışsın canım
benim de ağrı eşiğim yüksektir ama cildim hassas...
Günaydin, hayirli cumalar

is yerdinden KK ya giremiyordum bugün denedim sayfa acildi :))

Rüyamda bebegimi gördüm. Gece uyandim karnima doktundum ve bebegimle konustum "bebegim seni gördüm rüyamda" dedim :)
ayy ne güselll hayır olsun inşallah rüyann
Herkese benden merhaba.Ben de bugün üye oldum bu siteye. 10+2 günlük hamileyim. 2012 OCAK 18 gibi doğum yapmam bekleniyor.Yani 2012'nin ilk annelerinden olacağım ben de sizin gibi.Ben de artık bu forumdayım...
hoşgeldiiiin Allah sağlıkla kucaklamayı da nasip etsin maşallah
tansiyonun düşmüş olabilir canım... ölçtürsen iyi olur ama yalnız gitme ölçtüreceğin yere...
yok tatlım gebelikte kullanmam bioder falan, sonrası için dedim ben
doğum günü kutlu olsun eşinin, hep beraber nice nice mutlu yıllarınız olsun kuzumm
aklına kötü şeyler getirme be gülüm, iyidir inşallah annesi meraklanma...

Son düzenleme:

Kesinlikle herşey içimizdeki o canlı fasulyemiz için :)) Sen de 18 Ocak ha?? bakalım kimin önce olacak doğum :))

Benim de bi gün kabaktan soğuyacağım hayatta aklıma gelmezdi. Mutfağa girememek de zor. Ben de aynı sorun. İştahımı kaybettip. Aklıma yemek gelince bile içim bulanıyor. Acıktığımı bile anlamıyorum. Ama şunu anladım. Mide boş olunca bulantının şiddeti de artıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…