hoşgeldin aramıza canım. hayırlı olsun
canım tansıyonun düşmüş olabilir mı? geçen gün bende öyle oldum kızlar meyve suyu iç dediler. gerçekten işe yaradı. biraz yatıp dinlen bakalım geçer umarım . geçmezse bi sağlık ocağına falan gidersin.
kayınvalidemin var tansiyon aleti ama hç gidecek halim yok şuanda ama sanırım eczanelerde de ölçerler .Biraz uyumaya çalışıp beklicem bakalım geçmezse dediğin gibi yapayım
Merhaba nihant. Hayırlı olsun bebişin, sağlıkla büyüt. Tarihlerimiz yakın senle Benim de SAT 14 Nisan, muhtemel doğum 19 ocak.Bulantılarla benim de sorunum çok. 10+1 olduk, hala devam ediyor. Dr. 12. haftaya kadar geçer demişti. İnşallah öyle olur. :))
olabilir canım ama biraz bekle karışmasın miden şimdi hem vişne suyu hem ayrancnm daha 1 saat önce fln tostla vişne suyu içtim acaba tuzlu ayran fln mı içsem ne yapsam
geçmiş olsun canım.. olur bu haftalarda böyle.. ben 2 akşam önce bayıldım mesela..
sağlık ocağında da tansiyonunu takip ettirebilirsin eczanede ölçmüyorsalar..
tuzlu ayran rahatlatır, ben öyle yapıyorum..
bende de hiç bulantı kusma olmadı şimdiye kadar .. ama baş dönmeleri başladı.. dikkat edin annecikler.. küt diye bayılıp kendimize zarar vermiyelim..
hoşgeldin aramıza canım. hayırlı olsun
canım çok teşekkür ederim:)
aaaa benimde SAT'ım 13 nisan.süper ya. aynı zamanlarda doğuracağız inşallah. 1 gün var aramızda. Bugün inanılmaz oldu sabah kalktığımda mucize gibi hiç bulantım yoktu. 24 saat devam ederdi normalde. hala da yok. valla insanlıktan çıkmıştım bu bulantılardan ve kusmalardan.doktor medpamid vermişti onunda pek yararı olmadı inanılmaz uyku getiriyordu. bugün onu da almadım. ohh be diyorum hamilemiyim hastamıyım anlayamıyordum .şimdi anlamaya başladım hamileliğimi. bu arada korkmuyor değilim çnk mide bulantısu bebeğin yaşadığına işaretmiş. acaba diyorum inşallah kötü bir şey olmamıştır. böyle aniden durunca bulantılar.
kayınvalidemin var tansiyon aleti ama hç gidecek halim yok şuanda ama sanırım eczanelerde de ölçerler .Biraz uyumaya çalışıp beklicem bakalım geçmezse dediğin gibi yapayım
yok canım korkma onlar safsata . Yok öyle bişey. Bende neler çektım inşalahha gerçekten geçmiştir. Sabah da saçma sapan bişey yedım ondan bulandı sanırım bugun mıdem. Bi poğaca alsam iyi olacak galıba . Bulantıların geçtiği için şükret tatlım valla. Gelmesınler geri. Kuzenımın eşi de 1 aylık hamile. Akşam kuzenım eşimi aramış yemeğe gelın ben yapacam yemeği diye. Karım yemek yapamıyo mutfak kokuyomuş nasıl oluyosa falan dıyormuş eşimeEşimde gülmüş dur daha bunlar iyi günlerin diye
yok canım korkma onlar safsata . yok öyle bişey. bende neler çektım inşalahha gerçekten geçmiştir. sabah da saçma sapan bişey yedım ondan bulandı sanırım bugun mıdem. bi poğaca alsam iyi olacak galıba . bulantıların geçtiği için şükret tatlım valla. gelmesınler geri. kuzenımın eşi de 1 aylık hamile. akşam kuzenım eşimi aramış yemeğe gelın ben yapacam yemeği diye. karım yemek yapamıyo mutfak kokuyomuş nasıl oluyosa falan dıyormuş eşimeeşimde gülmüş dur daha bunlar iyi günlerin diye
yok canım korkma onlar safsata . Yok öyle bişey. Bende neler çektım inşalahha gerçekten geçmiştir. Sabah da saçma sapan bişey yedım ondan bulandı sanırım bugun mıdem. Bi poğaca alsam iyi olacak galıba . Bulantıların geçtiği için şükret tatlım valla. Gelmesınler geri. Kuzenımın eşi de 1 aylık hamile. Akşam kuzenım eşimi aramış yemeğe gelın ben yapacam yemeği diye. Karım yemek yapamıyo mutfak kokuyomuş nasıl oluyosa falan dıyormuş eşimeEşimde gülmüş dur daha bunlar iyi günlerin diye
aaaa benimde SAT'ım 13 nisan.süper ya. aynı zamanlarda doğuracağız inşallah. 1 gün var aramızda. Bugün inanılmaz oldu sabah kalktığımda mucize gibi hiç bulantım yoktu. 24 saat devam ederdi normalde. hala da yok. valla insanlıktan çıkmıştım bu bulantılardan ve kusmalardan.doktor medpamid vermişti onunda pek yararı olmadı inanılmaz uyku getiriyordu. bugün onu da almadım. ohh be diyorum hamilemiyim hastamıyım anlayamıyordum .şimdi anlamaya başladım hamileliğimi. bu arada korkmuyor değilim çnk mide bulantısu bebeğin yaşadığına işaretmiş. acaba diyorum inşallah kötü bir şey olmamıştır. böyle aniden durunca bulantılar.
evet ilk bebeğim olacak:)3 haftadır mide bulantısından gözüm hiç bir şey görmüyordu. Şimdi , bugün ilk defa bulantım yok inşallah böyle devam eder diyorum.
merhaba kızlar günaydın,
ben bugun çok kötüyüm ya başım ağrıo,dönüyo,aşırı halsizim midem de brz karışık .13. haftama girdim bi de
o kdr zaman iyidim şimdi nie böyle oldum ben ya?
Sanki gözümde bi perde var ve de beynimdeAcaba kan değerlerim mi düştü ne oldu fikri olan var mı :26::26:
günaydın arkadaşlar. dün akşam muhabbetin dibine vurmuşşsunuz. 1000. sayfalara da gelmişiz maşallahdün kocamın doğum günüydü ona pasta yaptım yemek yaptım akşam evde başbaşa kutladık. ama ben yıne erkenden uyuyakaldım kanepede :))) bugun de azcık midem bulanıyo gibi 3 gündür iyiydim ama bakalım bugun nasıl gececk. siz nasılsınız?
İnşallah, bu topiğin bulantı şampiyonu olan ben bile yavaştan düzelmeye başladım, sanırım azar azar geçecek, bu arada benim sat da 13 Nisan
aY NE KADAR SEVİNDİM . AYNI ZAMAN DA İLERLEYECEĞİZ SENİNLE DE... ÇOK GÜZEL PAYLŞAMAK ORTAK ŞEYLERİ BÖYLE
İnşallah, bu topiğin bulantı şampiyonu olan ben bile yavaştan düzelmeye başladım, sanırım azar azar geçecek, bu arada benim sat da 13 Nisan
AY NE KADAR SEVİNDİM . AYNI ZAMAN DA İLERLEYECEĞİZ SENİNLE DE... ÇOK GÜZEL PAYLŞAMAK ORTAK ŞEYLERİ BÖYLE
Ewt canım, doğuma beraber ilerliyoruz :)
Bulantılar benim de çok. Geçen hafta bi ara benimde durdu, Ben de dedim. Nooluyo neden artık bulanmıyo diye. Bulansa bi türlü bulanmasa bi türlü :)) Bikaç gün aradan sonra tekrar bulantı başladı hem de daha şiddetli. Yanımda devamlı tuzlu kraker taşıyorum. İşyerinde bile akşama kadar kocaman paketi bitiriyorum. O tek ilacım benim, yatıştırıyor bulantıyı. Tavsiye ederim. Bir de Açık hava iyi geliyor. Kendini kötü hissedersen temiz havaya çık, ciğerlerine hava depola.
selam arkadaşlar. ben de ocakta anne olacam. bir sorun olmazsa doğum günüm olan 18 ocakta doğum yapıcambenimde bulantım var ama henüz çıkarmadığım için çok mutluyum:)) ama en çok canımı sıkan tavuktan soğumam. hep derdim bi gün hamile kaldığımda tavuktan soğursam ne yer ne içerim ben diye.. öyle de oldu yemeyi istediğim seyleri yapmayı düşününce bile midem bulanıyor. çöp ve dolap kokuları kabusum oldu.. ama içimde güzel bir canlı büyüyor bunu düşününce yemişim bulantısını diyor insan
sedoş emla falan gebelikte yasak, sakın kullanma...
ayyy bende emla kullanan arıyordummm :)
Bende dusunuyorumda yada anestol :)
bacaklarımda bıle canımdan can gıdıyor yaa
cıdden ıse yarıyormukı =
ne kursuuu, iyi yapmışsın canımkızlar gunaydınnn
bugun bırton ısım var ama hava cooook sıcak
Yenı bır kursa yazıldım
meslegımle oldukca alakasız ama bu sene calısmıyorum zamanım gecer ne guzel hemde bırseyler ogrenmıs olurum
Aralık a kadar surucek
ısıme gelıyor benımde ohh dıyorum evde otur otur delırcem yoksa,bugun onun evrakları tamamlanıcak ıste :)
benim de ağrı eşiğim yüksektir ama cildim hassas...Benim gittiğim yerde Alexandrite lazer kullanıyorlar, acıyordu tabi ama öyle dayanılmayacak gibi değil, kendi adıma ağdayla kıyaslamam bile
1 haftaya kalmadan hepsi tamamen dökülüyor, yaklaşık 2 ay bir tek tüy bile görmedim o yüzden jilete falan gerek duymadım da (şöyle düşünün, son randevum 9 Nisandı, tüyler yeni çıkıyor, şu ana kadar pürüzsüzdü) daha yeni bu hafta alma gereği duyuyorum :97:
Yapılan merkez, kişinin cilt yapısı v.s. hepsi memnuniyeti etkiliyor, benim ağrı eşiğim çok yüksektir mesela, o yüzden o acı bana tırt geliyor, ama benimle giden arkadaşım özellikle ilk seansta çok acıdığını söylemişti, ama yine de derim ki, 2 aylık pürüzsüzlük için o acıya katlanırım
ayy ne güselllGünaydin, hayirli cumalar
is yerdinden KK ya giremiyordum bugün denedim sayfa acildi :))
Rüyamda bebegimi gördüm. Gece uyandim karnima doktundum ve bebegimle konustum "bebegim seni gördüm rüyamda" dedim :)
hoşgeldiiiinHerkese benden merhaba.Ben de bugün üye oldum bu siteye. 10+2 günlük hamileyim. 2012 OCAK 18 gibi doğum yapmam bekleniyor.Yani 2012'nin ilk annelerinden olacağım ben de sizin gibi.Ben de artık bu forumdayım...
tansiyonun düşmüş olabilir canım... ölçtürsen iyi olur ama yalnız gitme ölçtüreceğin yere...merhaba kızlar günaydın,
ben bugun çok kötüyüm ya başım ağrıo,dönüyo,aşırı halsizim midem de brz karışık .13. haftama girdim bi de
o kdr zaman iyidim şimdi nie böyle oldum ben ya?
Sanki gözümde bi perde var ve de beynimdeAcaba kan değerlerim mi düştü ne oldu fikri olan var mı :26::26:
yok tatlım gebelikte kullanmam bioder falan, sonrası için dedim benGünaydın annecikler ve bebişleri
canım benim görümcemin yüzünde tüylenme oluyordu doğum kontrol haplarının sayesinde gelmişti o hale (sonuçta hormon içeriyor)
bioderi denedi.. krem ve serumunu kullandı.. çok memnun kaldı.. şu anda o sıkıntısını atlatmış durumda.. yine hafiften çıkıyor ama eskisi gibi kara kara değil.. sarı ve ince..
ama siz siz olun gebelikte böyle şeyler uygulamayın ne olur.. ilaç .. kimya sonuçta bunlar..
doğum günü kutlu olsun eşinin, hep beraber nice nice mutlu yıllarınız olsun kuzummgünaydın arkadaşlar. dün akşam muhabbetin dibine vurmuşşsunuz. 1000. sayfalara da gelmişiz maşallahdün kocamın doğum günüydü ona pasta yaptım yemek yaptım akşam evde başbaşa kutladık. ama ben yıne erkenden uyuyakaldım kanepede :))) bugun de azcık midem bulanıyo gibi 3 gündür iyiydim ama bakalım bugun nasıl gececk. siz nasılsınız?
aklına kötü şeyler getirme be gülüm, iyidir inşallah annesi meraklanma...aaaa benimde SAT'ım 13 nisan.süper ya. aynı zamanlarda doğuracağız inşallah. 1 gün var aramızda. Bugün inanılmaz oldu sabah kalktığımda mucize gibi hiç bulantım yoktu. 24 saat devam ederdi normalde. hala da yok. valla insanlıktan çıkmıştım bu bulantılardan ve kusmalardan.doktor medpamid vermişti onunda pek yararı olmadı inanılmaz uyku getiriyordu. bugün onu da almadım. ohh be diyorum hamilemiyim hastamıyım anlayamıyordum .şimdi anlamaya başladım hamileliğimi. bu arada korkmuyor değilim çnk mide bulantısu bebeğin yaşadığına işaretmiş. acaba diyorum inşallah kötü bir şey olmamıştır. böyle aniden durunca bulantılar.
selam arkadaşlar. ben de ocakta anne olacam. bir sorun olmazsa doğum günüm olan 18 ocakta doğum yapıcambenimde bulantım var ama henüz çıkarmadığım için çok mutluyum:)) ama en çok canımı sıkan tavuktan soğumam. hep derdim bi gün hamile kaldığımda tavuktan soğursam ne yer ne içerim ben diye.. öyle de oldu yemeyi istediğim seyleri yapmayı düşününce bile midem bulanıyor. çöp ve dolap kokuları kabusum oldu.. ama içimde güzel bir canlı büyüyor bunu düşününce yemişim bulantısını diyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?