hoşgeldiiin:) Allah tamamına erdirsin, maşallahselam arkadaşlar. ben de ocakta anne olacam. bir sorun olmazsa doğum günüm olan 18 ocakta doğum yapıcambenimde bulantım var ama henüz çıkarmadığım için çok mutluyum:)) ama en çok canımı sıkan tavuktan soğumam. hep derdim bi gün hamile kaldığımda tavuktan soğursam ne yer ne içerim ben diye.. öyle de oldu yemeyi istediğim seyleri yapmayı düşününce bile midem bulanıyor. çöp ve dolap kokuları kabusum oldu.. ama içimde güzel bir canlı büyüyor bunu düşününce yemişim bulantısını diyor insan
merhaba:) benimde muhtemel doğumum 18 ocak . SAT tarihimde 13 nisan.seninle de aynıyız. o bulantılar korkunç, ben de de aynıydı. bir tek bu sabah tan beri bulantım kesildi. umarım tamamen bitmiştir diyorum.Eve bile girmek istemiyordum kokuyor gibi geliyordu.
AY NE KADAR SEVİNDİM . AYNI ZAMAN DA İLERLEYECEĞİZ SENİNLE DE... ÇOK GÜZEL PAYLŞAMAK ORTAK ŞEYLERİ BÖYLE
selam arkadaşlar. ben de ocakta anne olacam. bir sorun olmazsa doğum günüm olan 18 ocakta doğum yapıcambenimde bulantım var ama henüz çıkarmadığım için çok mutluyum:)) ama en çok canımı sıkan tavuktan soğumam. hep derdim bi gün hamile kaldığımda tavuktan soğursam ne yer ne içerim ben diye.. öyle de oldu yemeyi istediğim seyleri yapmayı düşününce bile midem bulanıyor. çöp ve dolap kokuları kabusum oldu.. ama içimde güzel bir canlı büyüyor bunu düşününce yemişim bulantısını diyor insan
günaydııııııııııııııııııııın
nasılsınız bakem
ben sabahları daha iyi oluyorum, akşam davul gibiyim ve ağırlık çöküyoo
Günaydın. Bende tersi. Sabahları enerjim yerinde. Sanırım Kahvaltıdan sonra aldığım vitamınler doping etkisinde. Öğleden sonra saat 3 gibi başlıyorum dökülmeye. Akşam da yemekten sonra daha kötü, ve yatağa kadar sürünerek gidiyorum nerdeyse :)
kuzu benim de öyle işte :))) sabahları daha iyi ve hafif hissediyorumGünaydın. Bende tersi. Sabahları enerjim yerinde. Sanırım Kahvaltıdan sonra aldığım vitamınler doping etkisinde. Öğleden sonra saat 3 gibi başlıyorum dökülmeye. Akşam da yemekten sonra daha kötü, ve yatağa kadar sürünerek gidiyorum nerdeyse :)
amin....aylint ve meserret merhabalar, hoşbuldumm.. sizin de allah tamamına erdirsin.
meserret benim de et tavuk temel besin kaynağım. kesinlikle etcil bi insanım meyve falan hayatta aklıma gelmezdi evlenmeden önce annem zorla tabağı önüme koyardı da öyle yerdim 1-2 tane simdi mecburen yiyorum. aslında güzel şeyler tabi
aylint ve meserret merhabalar, hoşbuldumm.. sizin de allah tamamına erdirsin.
meserret benim de et tavuk temel besin kaynağım. kesinlikle etcil bi insanım meyve falan hayatta aklıma gelmezdi evlenmeden önce annem zorla tabağı önüme koyardı da öyle yerdim 1-2 tane simdi mecburen yiyorum. aslında güzel şeyler tabi
ben meyve de severdim aslında, ama ana yemek et ürünleri, öğlenleri de fast foodama bulantılarım 1.5 aydır beni peynir ekmeğe mahkum yaşatıyor, üzülüyorum ben, hayallerim hiç böyle değildi, güya sağlıklı beslenecektim falan filan
Hatta hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez kuruyemişler, sebzeler falan almıştım, hayatta yemediğim pekmezi bile almıştım, ama 1 hafta sonra bulantılar başladı, benim sağlıklı beslenme de masal oldu
slm kızlar...
gunaydınlar
herkes ıı sanıyorum..bana gobek topıgının adresını verebılecek olan var mı?
sımsıden tşk.lerr
ben meyve de severdim aslında, ama ana yemek et ürünleri, öğlenleri de fast foodama bulantılarım 1.5 aydır beni peynir ekmeğe mahkum yaşatıyor, üzülüyorum ben, hayallerim hiç böyle değildi, güya sağlıklı beslenecektim falan filan
Hatta hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez kuruyemişler, sebzeler falan almıştım, hayatta yemediğim pekmezi bile almıştım, ama 1 hafta sonra bulantılar başladı, benim sağlıklı beslenme de masal oldu
ben kolacıydım. eşim işten gelirken yemek için ne lazım diye sorar ve tek cevap alırdı "kola al"
şimdi nadiren içiyorum ve bebeğimde özür diliyorum:) bi zararı olmaz herhalde. ben 4 ay önce sigarayı
bıraktım öyle hamile kaldım bundan daha iyisi olamaz herhalde.
sen yine iyi olan şeyleri ye ama zorlama. çöpe gidiyorlar ben denedim:)
ama bal ve cevizi karıştırıp yemeyi ihmal etme derim beyin gelişimi önemli, zeki olsun çocuklarımız..
heyoooo yeni göbiş resmi geliyoooo
işte canımm
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...inin-annelerinin-gobusleri-karsinizdaaaa.html
Bu aralar ben de bulantımı sadece kolayla dindirebildiğim iiçin günde 1 kutu kola içiyorum.vicdan azabı duyuyorum ama ne yapayım
az kaldı meserretim, bebeğine asıl lazım olan zamanda çok güzel besleneceksin inşallah
ben kolacıydım. eşim işten gelirken yemek için ne lazım diye sorar ve tek cevap alırdı "kola al"
şimdi nadiren içiyorum ve bebeğimde özür diliyorum:) bi zararı olmaz herhalde. ben 4 ay önce sigarayı
ama bal ve cevizi karıştırıp yemeyi ihmal etme derim beyin gelişimi önemli, zeki olsun çocuklarımız..
Bu aralar ben de bulantımı sadece kolayla dindirebildiğim iiçin günde 1 kutu kola içiyorum.vicdan azabı duyuyorum ama ne yapayım
bence bırak bulansın.. Vicdan azabına tercih ederim bulantıyı. Tuzlu şeyler yemeyi dene ya da. Geçmiyorsa da geçmesin boşver. Kaç ay katlanacaz ki di mi
Ben national geographic'in bi belgeselini aldım. Yaşama yolculuk -anne karnında yaşamın öyküsü- adı. çok güzel ve öğretici bi belgesel. Orda şöyle birşeyden bahsediyordu. Anne bir fırt sigara bile çekse bu bebege kadar ulasıyor ve onu koruyan kalkan buna karşı koyamıyor. Aynı şekilde alkol ve kafein için de geçerli. Ve biliyosun kolada da kafein var. Bu yüzde günde 1 tane yerine nadiren al çok dayanamıyorsan. Ve o belgeseli mutlaka izle.. Yani hepiniz izleyin mutlaka arkadaşlar..
10. haftamdayım canımbu arada kaç haftalık hamilesin?
maşallah maşalah yavaştan gırıyorum mutfağa. kek pişirmeyı gözüm yemedi fırındakı kokusuna dayanamam diye. oyuzden tembellık yapıp hazır pasta tabanı aldımEşinin doğum günü kutlu olsun, maaşallah pasta yapmaya da başlamışızben hala mutfağa giremiyorum, suyumu bile eşim getirip koyuyor önüme, çok özledim mutfağımı, tatlılar pastalar yapmayı
ceviz ve bal mı ? ikisi ayrı ayrı yenir belki de karıştırınca nasıl olur bilmıyorum. sanırım denemeye cesaret edememben kolacıydım. eşim işten gelirken yemek için ne lazım diye sorar ve tek cevap alırdı "kola al"
Günde 1 lt kola ve 1 paket sigarayı hamile kaldığımı öğrendiğim gün bıraktım, plansız bir hamilelikti benimki, şimdi sadece haftada bir falan sprite içiyorum, kolayı bir kez içtim, küçük şişe
ben maalesef ceviz de yiyemiyorum, kaç kere denediysem geri çıkardımşu sıralar elim kolum bağlı bulantıların geçmesini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?