10. haftamdayım canım
maşallah maşalah yavaştan gırıyorum mutfağa. kek pişirmeyı gözüm yemedi fırındakı kokusuna dayanamam diye. oyuzden tembellık yapıp hazır pasta tabanı aldımama yedi aferım dedi bana
ceviz ve bal mı ? ikisi ayrı ayrı yenir belki de karıştırınca nasıl olur bilmıyorum. sanırım denemeye cesaret edemem
ceviz ve bal mı ? ikisi ayrı ayrı yenir belki de karıştırınca nasıl olur bilmıyorum. sanırım denemeye cesaret edemem
mutlaka izleyeceğim
Bu arada gobeklere baktım da ben meserret le kapısabılırım :)
suan hamıle kotu gıydım cok rahatım :)
göbegımdekı sertlık gıtıı ama sağ tarafım daha sıs gıbı gelıo bana..
pzt. kontrolum var,iple cekıorum...
valla tebrik ederim seni. benim yapamayacağım bişey. bana babam her seferinde sigarayı bırakmamı söylerdi en sonunda buraya 2 günlüğüne geldi (1000 km uzağa gittim ben) canım kızım ben sana güveniyorum birakırsın sen cümlesini gün içinde defalarca kurduktan sonra zorla yemin ettirdi paketimi cıkarıp aldı ve attı ve bitti 10 yıllık macera. şimdi düşünüyorum da bırakmamış olsaydım hayatta bırakamazdım ben hamileyim diye. çünkü zevkle içiyordum. beni gören sigarayı bırakmış arkadaşlarım elimde sıgara görmeden canı çekip başlıyordu. öyle yer gibi içiyordum tahmin et. canım babam hissetmiş gibi bıraktırdı bana..
bu arada bulantı ya ada baş dönmesi için kuruyemiş yemek gerekiyormuş ben ne yesem yağlı geliyor o yüzden anlıyorum seni ceviz yiyemıyorsan zorlama ama yiyebilecek hale geldiğinde ye mutlaka canım..
ben kolacıydım. eşim işten gelirken yemek için ne lazım diye sorar ve tek cevap alırdı "kola al"
şimdi nadiren içiyorum ve bebeğimde özür diliyorum:) bi zararı olmaz herhalde. ben 4 ay önce sigarayı
bıraktım öyle hamile kaldım bundan daha iyisi olamaz herhalde.
sen yine iyi olan şeyleri ye ama zorlama. çöpe gidiyorlar ben denedim:)
ama bal ve cevizi karıştırıp yemeyi ihmal etme derim beyin gelişimi önemli, zeki olsun çocuklarımız..
güzel bebişlerin güzel anneleri hepinize merhaba.
Ben memleketten döndüm. 1 haftadır giremedim ne kadar da ilerlemiş konu. Sabah ikili test için doktora gittim 1.8 mm çıktı. Devlet hastanesi olduğu için doktorlar nedense pek konuşmuyorlar, yarın kendi doktoruma sorarım artık. Ama aklıma hiç kötü birşey getirmiyorum. Inşallah hepimizin bebekleri çok sağlıklı bir şekilde doğarlar.
Benim bulantılarım da neredeyse azalmıştı. Ama eve döndüğümde bu sefer de eşime yaklaşamıyorum. çok kokuyo sanki ya. Yazık adamcağız yeni banyo yaptım ya nasıl kokarım filan diyo.. Sarılmak istiyor yanıma yaklaştırmıyorum... Inşallah bu durum çabuk geçer..:18::18:
canım bildiğim kadarıyla 2 mm altıydaysa normal. korkma yanigüzel bebişlerin güzel anneleri hepinize merhaba.
ben memleketten döndüm. 1 haftadır giremedim ne kadar da ilerlemiş konu. sabah ikili test için doktora gittim 1.8 mm çıktı. devlet hastanesi olduğu için doktorlar nedense pek konuşmuyorlar, yarın kendi doktoruma sorarım artık. ama aklıma hiç kötü birşey getirmiyorum. inşallah hepimizin bebekleri çok sağlıklı bir şekilde doğarlar.
benim bulantılarım da neredeyse azalmıştı. ama eve döndüğümde bu sefer de eşime yaklaşamıyorum. çok kokuyo sanki ya. yazık adamcağız yeni banyo yaptım ya nasıl kokarım filan diyo.. sarılmak istiyor yanıma yaklaştırmıyorum... inşallah bu durum çabuk geçer..:18::18:
ben hiç denemedim. gerçi maraşta falan şu cevizli sarmalar mesurdur ama onu pekmezle mı yapıyorlar kı:26: hamılelığım geçsin deneyecem senın içinvalla bana annem hep öyle yedirdi benim için kahvaltının vazgeçilmezi. son zamanlarda her daim gitmiyor o yüzden zorlamıyorum pek. ama bana çok lezzetli geliyor. şimdi hamilesin yiyipte ne iğrenç bişeymiş deme diye çok övmüyorum ama nasıl yemezsin çççoookkk lezzettli delii birrrşeyy:)))))
bende merak ettim şimid yawvalla ben çok şaşırarak izledim bir mucize en güzel böyle anlatılırdı herhalde. bulabilirsem baska belgeseller de izleyecem. herkese tavsiye ederim
sağoll canımm, amin :) takvimime bak teyseleri, üç bıdıkım var ordaaşılamayla oldular :) ailede ikiz bile yok
normalde bitiririm bırakmam diyosun yani :)) şaka şaka, bitiyo haliyle zamanla..
amann kayınvalideler kendi kızlarına böle yapmazlar ama...
Herkese benden merhaba.Ben de bugün üye oldum bu siteye. 10+2 günlük hamileyim. 2012 OCAK 18 gibi doğum yapmam bekleniyor.Yani 2012'nin ilk annelerinden olacağım ben de sizin gibi.Ben de artık bu forumdayım...
hoşgeldinn :) günlerimiz birbirine çok yakın
hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin ...rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş.Herkese benden merhaba.Ben de bugün üye oldum bu siteye. 10+2 günlük hamileyim. 2012 OCAK 18 gibi doğum yapmam bekleniyor.Yani 2012'nin ilk annelerinden olacağım ben de sizin gibi.Ben de artık bu forumdayım...
valla bana annem hep öyle yedirdi benim için kahvaltının vazgeçilmezi. son zamanlarda her daim gitmiyor o yüzden zorlamıyorum pek. ama bana çok lezzetli geliyor. şimdi hamilesin yiyipte ne iğrenç bişeymiş deme diye çok övmüyorum ama nasıl yemezsin çççoookkk lezzettli delii birrrşeyy:)))))
kızlr ben brz bacaklarımın altına yastık koyup yattım uyudum şuanda iyim tansiyonumla ilgili bişey oldu sanırım ama acaba ne oldu ,neyse artık bi daha olursa bakarız çaresine
kızlr ben brz bacaklarımın altına yastık koyup yattım uyudum şuanda iyim tansiyonumla ilgili bişey oldu sanırım ama acaba ne oldu ,neyse artık bi daha olursa bakarız çaresine
benim bulantılarım da neredeyse azalmıştı. ama eve döndüğümde bu sefer de eşime yaklaşamıyorum. çok kokuyo sanki ya. yazık adamcağız yeni banyo yaptım ya nasıl kokarım filan diyo.. sarılmak istiyor yanıma yaklaştırmıyorum... inşallah bu durum çabuk geçer..:18::18:
mrb :) aynı şey ben de de var. Kendi tenimin kokusundan bile tiksiniyorum
canım bildiğim kadarıyla 2 mm altıydaysa normal. korkma yanikoku meselesi çok vahim. eşime kaç aydır işkence yapıyorum. adama durup dururken ağzın kokuyo diyorum. gidiyo dişini fırçalıyo bu seferde diş macunu kokuyo nanelı naneli
Selam kızlar nasılsınızz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?