2012 Ocak Anneleri

Bravo canım bu bile büyük aşama bizim için
son 1 haftadır ben de sütlü tatlı, daha doğrusu puding yemeye başladım, hem biraz kalsiyum alırım hem de tok tutar diye, pasta da mı denesem

ceviz ve bal mı ? ikisi ayrı ayrı yenir belki de karıştırınca nasıl olur bilmıyorum. sanırım denemeye cesaret edemem

valla bana annem hep öyle yedirdi benim için kahvaltının vazgeçilmezi. son zamanlarda her daim gitmiyor o yüzden zorlamıyorum pek. ama bana çok lezzetli geliyor. şimdi hamilesin yiyipte ne iğrenç bişeymiş deme diye çok övmüyorum ama nasıl yemezsin çççoookkk lezzettli delii birrrşeyy:)))))

Öyle kapışabilirimle olmaz, hodri meydan, ekle de görelim
Ay lütfen bana yakın birini görmek istiyorum, minicik göbekleri görünce kendimi anormal hissediyorum

15 yıldır sigara içiyordum, günde 1 paket ve hiç bırakma girişimim olmamıştı, denemedim bile çünkü sigarayı severek içenlerdenim ben. Çift çizgiyi gördüğüm gün son sigaramı içtim ve defter kapandı

güzel bebişlerin güzel anneleri hepinize merhaba.

ben memleketten döndüm. 1 haftadır giremedim ne kadar da ilerlemiş konu. sabah ikili test için doktora gittim 1.8 mm çıktı. devlet hastanesi olduğu için doktorlar nedense pek konuşmuyorlar, yarın kendi doktoruma sorarım artık. ama aklıma hiç kötü birşey getirmiyorum. inşallah hepimizin bebekleri çok sağlıklı bir şekilde doğarlar.

benim bulantılarım da neredeyse azalmıştı. ama eve döndüğümde bu sefer de eşime yaklaşamıyorum. çok kokuyo sanki ya. yazık adamcağız yeni banyo yaptım ya nasıl kokarım filan diyo.. sarılmak istiyor yanıma yaklaştırmıyorum... inşallah bu durum çabuk geçer..:18::18:

İştah olsa neler yenecek ama....

Bebeğimi ilk öğrendiğimde benim de çok hayalim vardı yemek konusunda, nerden bilebilirdim hamileliğin böyle olacağınııı

mrb :) aynı şey ben de de var. Kendi tenimin kokusundan bile tiksiniyorum

canım bildiğim kadarıyla 2 mm altıydaysa normal. korkma yani koku meselesi çok vahim. eşime kaç aydır işkence yapıyorum. adama durup dururken ağzın kokuyo diyorum. gidiyo dişini fırçalıyo bu seferde diş macunu kokuyo nanelı naneli
ben hiç denemedim. gerçi maraşta falan şu cevizli sarmalar mesurdur ama onu pekmezle mı yapıyorlar kı:26: hamılelığım geçsin deneyecem senın için
valla ben çok şaşırarak izledim bir mucize en güzel böyle anlatılırdı herhalde. bulabilirsem baska belgeseller de izleyecem. herkese tavsiye ederim
bende merak ettim şimid yaw

Ayyy hakikaten maşallah 3 bıdık çiko varmış takvimde:) harikalarr.Allah nazarlardan saklasın..

Herkese benden merhaba.Ben de bugün üye oldum bu siteye. 10+2 günlük hamileyim. 2012 OCAK 18 gibi doğum yapmam bekleniyor.Yani 2012'nin ilk annelerinden olacağım ben de sizin gibi.Ben de artık bu forumdayım...

hoşgeldinn :) günlerimiz birbirine çok yakın

Herkese benden merhaba.Ben de bugün üye oldum bu siteye. 10+2 günlük hamileyim. 2012 OCAK 18 gibi doğum yapmam bekleniyor.Yani 2012'nin ilk annelerinden olacağım ben de sizin gibi.Ben de artık bu forumdayım...
hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin ...rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş.

bende midem aldığı zamanlar bal ve ceviz yerim eskiden vücut direncim için yerdim şimdi herşeyi sadece bebeğim için yiyorum herşeyi tadmaya çalışıyorum biz ne yersek gebelikte o da doğunca onları yermiş kızlar...midemizin aldığı ölçüde çeşidi bol tutalım

kızlr ben brz bacaklarımın altına yastık koyup yattım uyudum şuanda iyim tansiyonumla ilgili bişey oldu sanırım ama acaba ne oldu ,neyse artık bi daha olursa bakarız çaresine

kızlr ben brz bacaklarımın altına yastık koyup yattım uyudum şuanda iyim tansiyonumla ilgili bişey oldu sanırım ama acaba ne oldu ,neyse artık bi daha olursa bakarız çaresine

canım çok ihmal etmesen keşke bu durumu kayınvalidendeki tansiyon aletini al en azından şimdi sana daha çok lazım...tabi inş. birdaha lazım olmaz da

selamm annişler

inşallah herşey yolundadır aramızdan ayrılan yoktur.geçmişi okuyamıyorum çok kabarıyo çünkü yetişemiyorum hızınıza valla.
salı günü ense kalınlığı ve 2 li test için doktora gidiyorum ama aklıma takıldı kan alcaklarya aç gitmek falan gerekiyomu ki.aranızda giden varmıııııı

Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine..
Benimde tansiyonum oynuyo arada sanırım gözlerimin karardığı oluyo yataktan kalkarken fln..
Al kayınvaliden tansiyon aletini veya kendine yeni bitane al cnm..

mrb :) aynı şey ben de de var. Kendi tenimin kokusundan bile tiksiniyorum

Ya kızlar bu dertten ben de muzdaribim, adam her gün eve girer girmez duş alıyor, dişlerini fırçalıyor ama yine de bir garip geliyo kokusu bana, o da çok üzülüyor çünkü 11 yıldır derin derin içime çektiğim mis gibi gelen kokusunun şimdi midemi bulandırması zoruna gidiyor nolur geçse artık

Selam kızlar nasılsınızz???

Cuma sevinciyle doluyum sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…