ben sana kendi tecrübemi anlatıyım cnm ben canıma gattarımdır öyle herşeye ık mık etmem ama acısına dayanamadım..
Ve benim bacağımın üstlerinde tüy tüy çıkıyo jiletle almak gerektiği için lazerde anca 1 ay önce alıyodumki çıksın makine tüyleri görsün diye sonra lazere girdiğimde o tüyler yanıp bacağımda leke yaptı ve 2-3 ayda anca geçti yanıklar..
Ama diyorum ya benm üst bacağımda tüy şeklinde var kıl gibi değiller..
Bazılarıda çok memnun ağda da daha fazla acıyo diyolar herkesin görüşü farklı anlıycan..
Benim gittiğim alet soğutmalıydı daha az acı hissedersin diyolardı ama bana öyle olmadı..
ya ağrı eşiğiyle mi alakalı acaba... benim de üst bacak tüy gibi, alt da çok kalın diil.. bacak diil de genital çok acıyo dedi bi arkadaş.. ben bekarken biodere başlamıştım, sonra caydım, onun bitirdiği yerler de var... serumu çıktıya, o etkili mi merak ediyorum...
neyse kızlar her mevzu biter de bu kadınların kıl tüy mevzuu bitmezzzz
ben kaçıyorum, iyi geceler
beni ösleyin anacımmm :82:
cnm düşünce değil kuzum 3 çeşit alet var ilk çıkanı ben 2 kez denenimm dimm gerçekten can acıtıyodaa enson hiççççççççççççççççççççç ama hiç acıtmıyooo.rahat oll.benim çoğuu bittii derken bebiş geldiii.bebiş gelsin inşallah ben devam edeceğimm
Epilatörle genitali hiç beceremiyorum zaten yaa..
Dayananlara bravo..
ben yaptım bikere emla kremle ama bi kısmı uyuştu bi kısmı uyuşmadı yarıda kestim zaten hep korkup bırakıyorum :78: dayanana helal olsun
ayyy bende emla kullanan arıyordummm :)
Bende dusunuyorumda yada anestol :)
bacaklarımda bıle canımdan can gıdıyor yaa
cıdden ıse yarıyormukı =
kuzu sen napcan gelmişken seni de muhabbete çekelim :))
ya meserrt acıyo mu çok bu lazerle
ve 2 ay çıkmıyo muu
bi de benim tenim çok hassas, beyaz tenliyim, yanık falan olursa diye korkuyorum..
Yok cnm ben kendim halletmiyorum zaten halledemiyorumda
Valla benim ağda da gıkım çıkmaz ama lazerin acısına dayanamıyorum..
Zaten jiletle almak gerekiyo öylede tamamen pürüssüz ve tertemizde olmuyo onun pisliğiylede uğraşamıyorum o yüzden tamamını ödediğim halde gitmedim bıraktım..
İyi geceler cnm görüşürz kendine ve bebişine iyi bakk..
kızlar gunaydınnn
bugun bırton ısım var ama hava cooook sıcak
Yenı bır kursa yazıldım
meslegımle oldukca alakasız ama bu sene calısmıyorum zamanım gecer ne guzel hemde bırseyler ogrenmıs olurum
Aralık a kadar surucek
ısıme gelıyor benımde ohh dıyorum evde otur otur delırcem yoksa,bugun onun evrakları tamamlanıcak ıste :)
ben hiç içemem zaten soda oldum olası
Kızlar soda beni feci şişiriyo yaa sizde de oluyomu öyle bişey?
aa kımınfılmı buİncir reçeli diye filmi izledim 10 dakkadır aglıyorum
muthıs muthıs muthıs
Cok zor yaaa
ayyy kesınlıkle sıddetle boyle bır ask fılmını tavsıye edıyorum
Herkese benden merhaba.Ben de bugün üye oldum bu siteye. 10+2 günlük hamileyim. 2012 OCAK 18 gibi doğum yapmam bekleniyor.Yani 2012'nin ilk annelerinden olacağım ben de sizin gibi.Ben de artık bu forumdayım...
Merhaba, hoşgeldin
Hayırlı olsun, ilk bebeğin mi?[/QUO
evet ilk bebeğim olacak:)3 haftadır mide bulantısından gözüm hiç bir şey görmüyordu. Şimdi , bugün ilk defa bulantım yok inşallah böyle devam eder diyorum.
Herkese benden merhaba.Ben de bugün üye oldum bu siteye. 10+2 günlük hamileyim. 2012 OCAK 18 gibi doğum yapmam bekleniyor.Yani 2012'nin ilk annelerinden olacağım ben de sizin gibi.Ben de artık bu forumdayım...
merhaba kızlar günaydın,
ben bugun çok kötüyüm ya başım ağrıo,dönüyo,aşırı halsizim midem de brz karışık .13. haftama girdim bi de
o kdr zaman iyidim şimdi nie böyle oldum ben ya?
Sanki gözümde bi perde var ve de beynimdeAcaba kan değerlerim mi düştü ne oldu fikri olan var mı :26::26:
Geçmiş olsun canım. Tansiyonun ölçtüreceğin bi eyr varsa onu yap öncelikle. Eğer normal çıkarsa, Dr.unu o zaman ara bence.
ya ağrı eşiğiyle mi alakalı acaba... benim de üst bacak tüy gibi, alt da çok kalın diil.. bacak diil de genital çok acıyo dedi bi arkadaş.. ben bekarken biodere başlamıştım, sonra caydım, onun bitirdiği yerler de var... serumu çıktıya, o etkili mi merak ediyorum...
ay kim sormustu alıntı yapmıstım ama çıkmamış
doktorlar sata göre hesaplıyor evet haftayı
bırlıktelık tarhılerını bılemıyceklerı ıcın
40 haftalık surecte satla başlıyor canım
hoşgeldin aramıza canım. hayırlı olsunHerkese benden merhaba.Ben de bugün üye oldum bu siteye. 10+2 günlük hamileyim. 2012 OCAK 18 gibi doğum yapmam bekleniyor.Yani 2012'nin ilk annelerinden olacağım ben de sizin gibi.Ben de artık bu forumdayım...
merhaba kızlar günaydın,
ben bugun çok kötüyüm ya başım ağrıo,dönüyo,aşırı halsizim midem de brz karışık .13. haftama girdim bi de
o kdr zaman iyidim şimdi nie böyle oldum ben ya?
Sanki gözümde bi perde var ve de beynimdeAcaba kan değerlerim mi düştü ne oldu fikri olan var mı :26::26:
kayınvalidemin var tansiyon aleti ama hç gidecek halim yok şuanda ama sanırım eczanelerde de ölçerler .Biraz uyumaya çalışıp beklicem bakalım geçmezse dediğin gibi yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?