2012 Ocak Anneleri

cnm düşünce değil kuzum 3 çeşit alet var ilk çıkanı ben 2 kez denenimm dimm gerçekten can acıtıyodaa enson hiççççççççççççççççççççç ama hiç acıtmıyooo.rahat oll.benim çoğuu bittii derken bebiş geldiii.bebiş gelsin inşallah ben devam edeceğimm

Aynen öyle cnm teyzem gidiyo mesela bnm gittiğim yerin kendi evinin orda olan şubesine hiç acı fln yok diyo..
Allah Allah diyorum bende mi bişey vardı bu kadar insan güzel diyo..
Ve sırf genitale gidiyo..
Ama şöylede bişey var benm kuzenimede ağdaya gittiğimiz yer batıkları yüzünden lazer lazer diyodu 1-2 atış yapalım görün dediler anaammm acısına dayanamdı o 1-2 atışın
Ben sana demiştim dedim..
Ve dediğin gibi bacak koltuk altı neyse de genitala takatim kalmıyodu..
Benimde bacağımın bazı yerlerinde lazerin körettiği yerler var çıkmıyo bazı yerlerde..
O bioderler hakkında hiç bi bilgim yok cnm hiç kullanmadım ya..

neyse kızlar her mevzu biter de bu kadınların kıl tüy mevzuu bitmezzzz
ben kaçıyorum, iyi geceler

beni ösleyin anacımmm :82:

Görüşürz cnm iyi bak kendine bebişlerine iyi gecelerr

Valla bilmiyorumki cnm bıraktığım yerdeki kızlar gelin tekrar bi deneyin falan diyede çok ısrar ettiler ama dediğim gibi hiç bi zaman tamamen temiz olmuyo onun pisliğini ve acısını göze alamıyorum..
Benim gttiğim alette seansa girmeden 1 hafta önce jiletle alman gerekiyodu biraz tüylerin çıkmış olması lazımki alet görsün ondan sonra o tüylerin dökülmesini bekle fln filan tamamende dökülmüyolar ay ben sevmedim anlıycan lazeri..

kızlar gunaydınnn
bugun bırton ısım var ama hava cooook sıcak
Yenı bır kursa yazıldım
meslegımle oldukca alakasız ama bu sene calısmıyorum zamanım gecer ne guzel hemde bırseyler ogrenmıs olurum
Aralık a kadar surucek
ısıme gelıyor benımde ohh dıyorum evde otur otur delırcem yoksa,bugun onun evrakları tamamlanıcak ıste :)

kuzu sen napcan gelmişken seni de muhabbete çekelim :))

ya meserrt acıyo mu çok bu lazerle
ve 2 ay çıkmıyo muu
bi de benim tenim çok hassas, beyaz tenliyim, yanık falan olursa diye korkuyorum..

Benim gittiğim yerde Alexandrite lazer kullanıyorlar, acıyordu tabi ama öyle dayanılmayacak gibi değil, kendi adıma ağdayla kıyaslamam bile
1 haftaya kalmadan hepsi tamamen dökülüyor, yaklaşık 2 ay bir tek tüy bile görmedim o yüzden jilete falan gerek duymadım da (şöyle düşünün, son randevum 9 Nisandı, tüyler yeni çıkıyor, şu ana kadar pürüzsüzdü) daha yeni bu hafta alma gereği duyuyorum :97:
Yapılan merkez, kişinin cilt yapısı v.s. hepsi memnuniyeti etkiliyor, benim ağrı eşiğim çok yüksektir mesela, o yüzden o acı bana tırt geliyor, ama benimle giden arkadaşım özellikle ilk seansta çok acıdığını söylemişti, ama yine de derim ki, 2 aylık pürüzsüzlük için o acıya katlanırım

Günaydın cnm.
Çok iyi düşünmüşsün, alakalı olmaması da iyi bir seçim bence, hem yeni şeyler öğrenmek kafanı daha çok meşgul eder hem de yeni bir şeyler katmış olursun kendine
ben de arada küçük kurslara workshoplara falan katılıyorum, çok keyifli oluyor

Günaydin, hayirli cumalar

is yerdinden KK ya giremiyordum bugün denedim sayfa acildi :))

Rüyamda bebegimi gördüm. Gece uyandim karnima doktundum ve bebegimle konustum "bebegim seni gördüm rüyamda" dedim :)

Kızlar soda beni feci şişiriyo yaa sizde de oluyomu öyle bişey?
ben hiç içemem zaten soda oldum olası
İncir reçeli diye filmi izledim 10 dakkadır aglıyorum
muthıs muthıs muthıs
Cok zor yaaa
ayyy kesınlıkle sıddetle boyle bır ask fılmını tavsıye edıyorum
aa kımınfılmı bu

ay kim sormustu alıntı yapmıstım ama çıkmamış
doktorlar sata göre hesaplıyor evet haftayı
bırlıktelık tarhılerını bılemıyceklerı ıcın
40 haftalık surecte satla başlıyor canım

Herkese benden merhaba.Ben de bugün üye oldum bu siteye. 10+2 günlük hamileyim. 2012 OCAK 18 gibi doğum yapmam bekleniyor.Yani 2012'nin ilk annelerinden olacağım ben de sizin gibi.Ben de artık bu forumdayım...

Herkese benden merhaba.Ben de bugün üye oldum bu siteye. 10+2 günlük hamileyim. 2012 OCAK 18 gibi doğum yapmam bekleniyor.Yani 2012'nin ilk annelerinden olacağım ben de sizin gibi.Ben de artık bu forumdayım...

Merhaba, hoşgeldin
Hayırlı olsun, ilk bebeğin mi?

Son düzenleme:
merhaba kızlar günaydın,

ben bugun çok kötüyüm ya başım ağrıo,dönüyo,aşırı halsizim midem de brz karışık .13. haftama girdim bi de
o kdr zaman iyidim şimdi nie böyle oldum ben ya?
Sanki gözümde bi perde var ve de beynimde Acaba kan değerlerim mi düştü ne oldu fikri olan var mı :26::26:

Son düzenleme:

Merhaba nihant. Hayırlı olsun bebişin, sağlıkla büyüt. Tarihlerimiz yakın senle Benim de SAT 14 Nisan, muhtemel doğum 19 ocak.Bulantılarla benim de sorunum çok. 10+1 olduk, hala devam ediyor. Dr. 12. haftaya kadar geçer demişti. İnşallah öyle olur. :))

Geçmiş olsun canım. Tansiyonun ölçtüreceğin bi eyr varsa onu yap öncelikle. Eğer normal çıkarsa, Dr.unu o zaman ara bence.

Geçmiş olsun canım. Tansiyonun ölçtüreceğin bi eyr varsa onu yap öncelikle. Eğer normal çıkarsa, Dr.unu o zaman ara bence.

kayınvalidemin var tansiyon aleti ama hç gidecek halim yok şuanda ama sanırım eczanelerde de ölçerler .Biraz uyumaya çalışıp beklicem bakalım geçmezse dediğin gibi yapayım

Günaydın annecikler ve bebişleri

canım benim görümcemin yüzünde tüylenme oluyordu doğum kontrol haplarının sayesinde gelmişti o hale (sonuçta hormon içeriyor)
bioderi denedi.. krem ve serumunu kullandı.. çok memnun kaldı.. şu anda o sıkıntısını atlatmış durumda.. yine hafiften çıkıyor ama eskisi gibi kara kara değil.. sarı ve ince..
ama siz siz olun gebelikte böyle şeyler uygulamayın ne olur.. ilaç .. kimya sonuçta bunlar..

canım ilişki tarihini bilemediklerinden değil de,
yeni yumurta adet olmamızla birlikte oluşmaya başlıyor.. döngünün ortasında işte (siklus uzunluğuna bağlı artık gün olarak) olgunlaştığında çatlıyor.. mesela senin ilişkin 14. gün oldu ama yumurtan 17. gün çatladı.. eğer sperm de ortamda dayanabilmişse döllenme gerçekleşiyor, yani illa ben 14.günümde hamile kaldım diye birşey yok :) bunu kimse bilemez.. yumurtalarımızın keyfine bağlı işte :)

hoşgeldin aramıza canım. hayırlı olsun

canım tansıyonun düşmüş olabilir mı? geçen gün bende öyle oldum kızlar meyve suyu iç dediler. gerçekten işe yaradı. biraz yatıp dinlen bakalım geçer umarım . geçmezse bi sağlık ocağına falan gidersin.

kayınvalidemin var tansiyon aleti ama hç gidecek halim yok şuanda ama sanırım eczanelerde de ölçerler .Biraz uyumaya çalışıp beklicem bakalım geçmezse dediğin gibi yapayım

canım çok geçmiş olsun okuldayım çok yazamıycam sonra katılırım aranıza
en yakın zamanda bir tansiyon aleti edin lütfen ben almak zorunda kaldım bu dönemlerde vücudumuz çok dengesiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…