2012 Ocak Anneleri

kızlar bende pek cay içemıyorum ama ıce tea içiyorum ama cok fazla degıl gunde 1 bardak gibi inşallah bır zararı yoktur bırde komposto içiyorum

cnmmm Aynı ŞEYLERİ BENDE YAŞADIM DR PROGESTAN IN YANINDA BANA B1 B2 B6 12 OLAN VİTAMİN VERDİ 3 GÜN SONRA BEL AĞRIM GEÇTİ DR UNA SÖYLE AĞRINI CNMMMM.YAZIK SANA BEN AĞLIYORDUM DURMADAN AĞRISINA

kızlar bende pek cay içemıyorum ama ıce tea içiyorum ama cok fazla degıl gunde 1 bardak gibi inşallah bır zararı yoktur bırde komposto içiyorum

Hazır içeceklerde yapay tatlandırıcı kullanıyorlar. O yüzden en sağlıklısı kendin meyve alıp (erik, şeftali, vişne gibi) (mevsimi de geldi). Onların az şekerle kompostosunu yapmak..

slm annecikler.

ay bugün çok yorgunum. 100 küsur öğrenciyi sınav yaptım ve bir o kadar da kağıt okudum. eve yeni geldim.

son kontrolümde doktorun söylediklerini sizinle paylaşayım dedim. aklımdaydı birkaç gündür de yazmayı unutmuşum nasılsa. balık muhabbetini görünce aklıma geldi.

- doktor folik asiti kesti , elevit ve ferrum fort verdi.
-günde iki bardak süt
-iki adet ceviz
-haftada iki kere kırmızı et
-en az 1 kere balık( ben fırında güveçte somon yapıyorum hem ağır olmuyor hem lezzetli)

-haftada iki kere ikişer kaşık olmak üzere baklagil
-günde bir avuç civarı fındık,badem
-çiğ et, salam,sucuk,sosis ve asitli içecekler, koyu çay ve kahve uzak durulacak ( gebeliğin başından beri dikkat etmeye çalışıyorum bunlara)
-bol sıvı tüketimi

aklıma gelenler bunlar. bundan sonra beslenmene daha çok dikkat etmelisin dedi. sizinle paylaşayım dedim...

Benim herşeyden midem bulanıyo cnm ama o arttırmıyo sanırım kokusu beni mahfediyo.
Kokulara hiiiç tahammülüm yok
allah yardımcın olsun..çok zor.şimdi bulaşık makinesini çalıştırayım diye mutfağa gittim,midem çok bulandı kokudan gözlerim kan çanağı..bebelerimize allah sağlık versin,onların canı sağolsun..
çok güldüm yaa.banada diyorlardı,en sevdiğin şeyden miden bulanır diye.senin gibi düşünüyordum bende

onlar çocuklara göre bizim dişleri temizler mi ki ?
zaten bulamazsam başka çare,alırım bi çilekli.hiç yoktan iyidir..

hazır içeceklerde yapay tatlandırıcı kullanıyorlar. O yüzden en sağlıklısı kendin meyve alıp (erik, şeftali, vişne gibi) (mevsimi de geldi). Onların az şekerle kompostosunu yapmak..

cnmm katılıyorumm doğal portakal suyu diye bir deneyelim dedik eşimle ben hemen anladım çok katkı maddesi var çok barizzz.aklınızda olsunn be çarşıya indiğimde canım istesin istemesin hemen portakal taze sıktırıyorum minik şişeye koydurtuyorum . Işimi yaparken içiyorumm. C vitamini önemliii.

çok doğru tespitlerrrrr..hekes okusun ammmaaa uygulasındaaa.

Arkadaşlar5 benim bir arkadaşım çocuk gelişim uzmanııı. Artık bebeğinle konuş güzel şeylerden bahset. Mutlaka eşin karnını sevsin dedi. Ve çok gürültülü ortamda kalma dedi.

bende okumuştum bir yerde anne ve baba çocuklarıyla sıkı bir bağ kurmak istiyorlarsa hamilelik döneminde her ikise bebekle konuşmalıymış dolayısıyla çocuk bu seslere aşina olur ve kolay ısınırmış.

canım sende güveçte somon tarifini yazsana..
sen kaç haftalık hamilesin ??

Ewt. Özellikle 16. haftada bebeğin kulakları gelişmeye başlıyor ve daha sonra dışarıdan gelen sesleri algılayıp tepki vermeye başlıyormuş. Yerim ben onuuu

çok güzel bilgiler paylaşmışsın tskler,
balık dısındakilere uyuyorum hamilelik başından beri,
yarın da benim kontrolüm var bakalım benim doktorum ne diyecek
gerçi sormadan bişey söylemiyor ama

tartıda 2 kilo çıkıyo ama sankı daha fazla ödem mı var dedim çok şükür ellerim ayaklarım şiş değil. ama eşim suratın tombikleşmeye başladı falan diyo. anamadım yani :26:

Her dişlerimi fırçaladığımda öğüre öğüre cama kendimi zor atıyorum nefes alıyım azcık hava gelsin suratıma diye..
Ama diş macunundanmıdır nedir bilmiyorum..
ben kendım fırçalarken rahatsız olmuyorum ama eşim dişlerini fırçalayıp yanıma gelınce nefesinin kokusundan acayip rahatsız oluyorum. naneli naneli kokuyo aslında ferahlatır normalde o mentol kokusu guya ama

diş fırçalamak beni olumsuz etkilemiyor

çok güzel bilgiler paylaşmışsın tskler,
balık dısındakilere uyuyorum hamilelik başından beri,
yarın da benim kontrolüm var bakalım benim doktorum ne diyecek
gerçi sormadan bişey söylemiyor ama

ay canım ne güzel günde 2 bardak süt içebiliyor musun? ne kadar imrendim sana....ben ısıtarak içerdim hep,ilk hamile olduğumu öğrendiğimde içtim yatarken 1 bardak...ama şimdi yok asla içemiyorum...soğuk içmeyi denedim o daha da midemi bulandırıyor var mı başka çaresi siz nasıl içiyorsunuz?

Son düzenleme:
pekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii YENİ BİLGİLER YOKMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU????????????????????****

ANNİŞLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Ya kızlar canınızı çektirmek istemediğim için şu ana kadar yazsam mı bilemedim ama yazıcam çünkü doktor önerisi sonuçta
Eski arkadaşlar biliyor, ben hamile kaldığımdan beri yarı aç yaşıyorum, en ufak bir koku, keskin bir tat v.s. midemi altüst etmeye fazlasıyla yetiyor, tiksinmediğim bikaç şey kaldı, bunların başında dondurma geliyor, C.tesi günü doktoruma sordum zararı var mı diye, aşırıya kaçmadan her gün yiyebilirsin ama çubuk dondurma yeme dedi, ben mado yiyordum, onayladı, hem kalsiyum ihtiyacını karşılar hem de bulantına iyi gelir dedi, deneyin isterseniz, ben bu tavsiyeyi çok sevdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…