slm hamişler...bende bir 10 gündür raporluydum.düşük riskim vardı.bayağı bir bel ağrısı yaşadım.serum taktım günlerce evde uzandım başka birşey yapmadım...halen bel ağrım devam ediyor...ama yapacak birşey yok geçmişyor.evdeyken çok ağrımıyordu sürekli uzanıyordum ama işe geldim gene başladı masada dik oturmaktan arttı...
kızlar bende pek cay içemıyorum ama ıce tea içiyorum ama cok fazla degıl gunde 1 bardak gibi inşallah bır zararı yoktur bırde komposto içiyorum
kızlar bende pek cay içemıyorum ama ıce tea içiyorum ama cok fazla degıl gunde 1 bardak gibi inşallah bır zararı yoktur bırde komposto içiyorum
allah yardımcın olsun..çok zor.şimdi bulaşık makinesini çalıştırayım diye mutfağa gittim,midem çok bulandı kokudan gözlerim kan çanağı..bebelerimize allah sağlık versin,onların canı sağolsun..
Benim herşeyden midem bulanıyo cnm ama o arttırmıyo sanırım kokusu beni mahfediyo.
Kokulara hiiiç tahammülüm yok
çok güldüm yaa.banada diyorlardı,en sevdiğin şeyden miden bulanır diye.senin gibi düşünüyordum bendemeserret allah sabır versin bu ne ya....resmen kabus bunlar rabbim yardımcın olsun canım
bende çaydan huylananlardanım çay tiryakisiydim çaydan huylanırsın diyenlere gülerdim ben mi? huylanacam diyeama sabahları suyla kahvaltı ediyorum artık
canım cocuklar için diş macunları çilekli falan cok güzel kuzenımın küçük kızı var ondan bılıyorum tadı cok güzel bılmıyorum ama belkı o mıdenı bulandırmaz bi dene istersen bende çilek kokusunu ve tadını cok severım tadına bakmıştım çok güzeldi :)
hazır içeceklerde yapay tatlandırıcı kullanıyorlar. O yüzden en sağlıklısı kendin meyve alıp (erik, şeftali, vişne gibi) (mevsimi de geldi). Onların az şekerle kompostosunu yapmak..
slm annecikler.
Ay bugün çok yorgunum. 100 küsur öğrenciyi sınav yaptım ve bir o kadar da kağıt okudum. Eve yeni geldim.
Son kontrolümde doktorun söylediklerini sizinle paylaşayım dedim. Aklımdaydı birkaç gündür de yazmayı unutmuşum nasılsa. Balık muhabbetini görünce aklıma geldi.
- doktor folik asiti kesti , elevit ve ferrum fort verdi.
-günde iki bardak süt
-iki adet ceviz
-haftada iki kere kırmızı et
-en az 1 kere balık( ben fırında güveçte somon yapıyorum hem ağır olmuyor hem lezzetli)
-haftada iki kere ikişer kaşık olmak üzere baklagil
-günde bir avuç civarı fındık,badem
-çiğ et, salam,sucuk,sosis ve asitli içecekler, koyu çay ve kahve uzak durulacak ( gebeliğin başından beri dikkat etmeye çalışıyorum bunlara)
-bol sıvı tüketimi
aklıma gelenler bunlar. Bundan sonra beslenmene daha çok dikkat etmelisin dedi. Sizinle paylaşayım dedim...
çok doğru tespitlerrrrr..hekes okusun ammmaaa uygulasındaaa.
Arkadaşlar5 benim bir arkadaşım çocuk gelişim uzmanııı. Artık bebeğinle konuş güzel şeylerden bahset. Mutlaka eşin karnını sevsin dedi. Ve çok gürültülü ortamda kalma dedi.
slm annecikler.
ay bugün çok yorgunum. 100 küsur öğrenciyi sınav yaptım ve bir o kadar da kağıt okudum. eve yeni geldim.
son kontrolümde doktorun söylediklerini sizinle paylaşayım dedim. aklımdaydı birkaç gündür de yazmayı unutmuşum nasılsa. balık muhabbetini görünce aklıma geldi.
-günde iki bardak süt
-iki adet ceviz
-en az 1 kere balık( ben fırında güveçte somon yapıyorum hem ağır olmuyor hem lezzetli)
-çiğ et, salam,sucuk,sosis ve asitli içecekler, koyu çay ve kahve uzak durulacak ( gebeliğin başından beri dikkat etmeye çalışıyorum bunlara)
-bol sıvı tüketimi
aklıma gelenler bunlar. bundan sonra beslenmene daha çok dikkat etmelisin dedi. sizinle paylaşayım dedim...
bende okumuştum bir yerde anne ve baba çocuklarıyla sıkı bir bağ kurmak istiyorlarsa hamilelik döneminde her ikise bebekle konuşmalıymış dolayısıyla çocuk bu seslere aşina olur ve kolay ısınırmış.
İşte öyle tek tarafla yemek daha zararlı demişti dişçim bana..
Ay valla benimde öyle bi durumum vardı dolgum düşmüştü ve baya uzun zaman öyle açık kalmıştı ıyy her yediğim ordaydı gittim dişçiye çektirdim istemiyorum kurtarılmasını falan dedim
Fena hale gelmiştim zaten diş köklerim ince kemiklerim kalınmıymış neymiş yarıp çekti falan oy oy..
Bence kesinlikle aksatma zaten hamilelikle dişlerimize baya özen göstermemiz gerekiyo işkence etme günleri kendine..
canım benim dişlerim çok kolay çürüyor normalde...şimdi iyiyim ağrım yok,ama az bişey yediğimde başlıyor...neyse.... ayyy kızlar kokular kokular fena.... bulaşık makinesini açamamaya kadar geldim:) açınca gözlerimden yaşlar gelinceye kadar öğürüyorum:26: koku aldım kokmasın içi diye o da fayda etmedi
İşte öyle tek tarafla yemek daha zararlı demişti dişçim bana..
Ay valla benimde öyle bi durumum vardı dolgum düşmüştü ve baya uzun zaman öyle açık kalmıştı ıyy her yediğim ordaydı gittim dişçiye çektirdim istemiyorum kurtarılmasını falan dedim
Fena hale gelmiştim zaten diş köklerim ince kemiklerim kalınmıymış neymiş yarıp çekti falan oy oy..
Bence kesinlikle aksatma zaten hamilelikle dişlerimize baya özen göstermemiz gerekiyo işkence etme günleri kendine..
canım benim dişlerim çok kolay çürüyor normalde...şimdi iyiyim ağrım yok,ama az bişey yediğimde başlıyor...neyse.... ayyy kızlar kokular kokular fena.... bulaşık makinesini açamamaya kadar geldim:) açınca gözlerimden yaşlar gelinceye kadar öğürüyorum:26: koku aldım kokmasın içi diye o da fayda etmedi
allahım ya herşey aynı.bulaşık makinası benim içinde kabus bana acaip kokuyor. ben de içine koku aldım o daha da midemi bulandırdı. bu kadar mı aynı olur ya
slm annecikler.
ay bugün çok yorgunum. 100 küsur öğrenciyi sınav yaptım ve bir o kadar da kağıt okudum. eve yeni geldim.
son kontrolümde doktorun söylediklerini sizinle paylaşayım dedim. aklımdaydı birkaç gündür de yazmayı unutmuşum nasılsa. balık muhabbetini görünce aklıma geldi.
-günde iki bardak süt
-iki adet ceviz
-bol sıvı tüketimi
aklıma gelenler bunlar. bundan sonra beslenmene daha çok dikkat etmelisin dedi. sizinle paylaşayım dedim...
Bende kıyafetlerimi giyemiyorum cnm daha doğrusu altları giyemiyorum alt göbeğim baya şiş ve sert..
Alışveriş yaptım dün 3 tane eşofman altı aldım 1 tane beli lastikli şort aldım bide üst aldım bi kaç tane daha da bişey almak istemedim şuanki halime göre alırım sonra olmaz falan diye..
Lcw'de çok bişey yoktu zaten pantln olarak ya onada sinir oldum
Kaç kilo aldın şimdiye kadar cnm belki o şişliktir sendekide..
ben kendım fırçalarken rahatsız olmuyorum ama eşim dişlerini fırçalayıp yanıma gelınce nefesinin kokusundan acayip rahatsız oluyorum. naneli naneli kokuyo aslında ferahlatır normalde o mentol kokusu guya ama
Her dişlerimi fırçaladığımda öğüre öğüre cama kendimi zor atıyorum nefes alıyım azcık hava gelsin suratıma diye..
Ama diş macunundanmıdır nedir bilmiyorum..
kızlar ben brşey daha soracağım size;normal diş macunları midenizi bulandırmıyor mu ?
ben hamile olduğumdan belli macunla dişlerimi fırçalayamıyorum.sade suyla..misvakta kullanıyorum.
tadı olmayan bir diş macunu var mı bildiğiniz ?
benimle aynı şeyi yaşayan var mı ?
çok güzel bilgiler paylaşmışsın tskler,
balık dısındakilere uyuyorum hamilelik başından beri,
yarın da benim kontrolüm var bakalım benim doktorum ne diyecek
gerçi sormadan bişey söylemiyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?