2012 Ocak Anneleri

Günaydıııınnnnn.. Pazartesi sendromu yaşıyorum

Ben de çaysız yapamam kahvaltıyı. O yüzden sadece kahvaltıda olmak üzere 1 fincan çayı (şekersiz ve açık ) kendime müsaade ettim.

ee kızlar sizz ?? altarnatif olur bize de ne içtiğinizi yazın.

ben yeşil çay içmeye başladım kahvaltıda ama suyunu çok koyuyorum.birde ıhlamur alacağım,hani herşeyin fazlası iyi değilya değişiklik olsun diye.hiç sevmem ıhlamuru (

Günaydıııınnnnn.. Pazartesi sendromu yaşıyorum

Ben de çaysız yapamam kahvaltıyı. O yüzden sadece kahvaltıda olmak üzere 1 fincan çayı (şekersiz ve açık ) kendime müsaade ettim.

ee kızlar sizz ?? altarnatif olur bize de ne içtiğinizi yazın.

ben yeşil çay içmeye başladım kahvaltıda ama suyunu çok koyuyorum.birde ıhlamur alacağım,hani herşeyin fazlası iyi değilya değişiklik olsun diye.hiç sevmem ıhlamuru (

arkadaşım sen hamile misin .yeşilçay çok zararlı bilgin var mı bilemiyorum ama eğer hamileysen içme kesinlikle.bebeğinde kalp sorunu olmasını istemezsin demi ?

günaydın şekerler
nasılsınız?
bikaç gündür giremedim, geçmiş almış başını gitmiş, bakamadım
herkes iyi di mi?
kıslar şükür şimdiye kadar bulantım olmamıştı, hazımsızlık yanma oluyodu.. dün ilk kez hem de 13.haftamda kustum bi yemeğin kokusu yüzünden midem bulandı, pencereye çıktım hava alayım diye ama işe yaramadı...

bugün kontrolümüz var inşallah herşey yolundadır...

Kızlar cayın ne gıbı zararı var ?
o kadarda ınce eleyıp sık dokumuyorum ben
yanı normal hayatıma olagan sekılde devam edıyorum
hatta cay bana ıyı gelıyor
eskıden kahvaltıda zorla bır bardak cay ıcen ben artık rahatlıkla ıcıyorum cay :)

ınsallah bır daha oplmaz cnm
benımde dun ve bugun tekrar basladı
gecmısdı ne guzel
hayırlısı artık

Ben de normal nasıl yiyorsam şu anda da midemin aldığı kadar yiyorum. Çayı önceden de sevmezdim, açık içerdim. Şİmdi de öyle. Hatta türk kahvesiini de severek içiyorum. ama bunları abartmadan . Her gün olmasa da 2 günde 1 fincan kahve.

Kızlar sağolun yanımda olduğunuz için, işin gerçeği ben son 3 yıldır kayınvalidemle ve 2 görümcemle konuşmuyordum (toplamda 4 görümcem var), hamile kalınca eşim üzülmesin diye biraz da ne olursa olsun o da bir anne diye yeniden görüşmeye başladım.
Ama işin gerçeği çok pişmanım, yine musallat oldular bize, ben bazı konularda takıntılı bir insanım, en yakınım da olsa çatkapı evime gelinmesinden, mutfağıma girilmesinden, herşeyime el vurulmasından nefret ederim, kimsenin elini yüzünü kuruladığı havluyu kullanamam falan, bunlar da o derece düşüncesiz ve pasaklılar (mideniz kalkmasın diye detaya girmicem ama dayanılacak gibi değil) Edepleriyle gelip otursalar başımın üstünde yerleri var, öyle misafir sevmeyen bir insan değilim ama şu halimle sürekli evi dağıtıp batıran bulantılarıma anlayış göstermeyen kimseyi çekemem, geçen hafta bulantılarım azalmıştı ki, bunların yüzünden hafta sonu 2 günde defalarca kez çıkardım
Neyse söyledim gittiler, bundan sonra bir süre gelmezler diye umuyorum

sedoş koyu çay demir emilimini önlüyomuş, o yüzden abartmadan açık çay içebiliriz.. ben kahvaltıda çaysız yapamam, az ve açık içerim oldum olası ama o olacak yanımda...

ınsallah bır daha oplmaz cnm
benımde dun ve bugun tekrar basladı
gecmısdı ne guzel
hayırlısı artık
inşallah canım, senin de geçer yine inşallah..
gülüm kahve tamamen yasaklamıyolar sanırım ama haftada 1 ya da 2 fincandan fazla içme bence, kafeinin zararları var bebişlere... onlar için bi süre bazı zevklerimizden feragat etcez artıkın... ben de kahve çok severim ama hiç içmedim hamileliğimi öğrendikten sonra, aslında arada bi iki içerdim ama canım da çekmedi...

yavru canını mı sıktılar senin.. ben de sevmem böle şeyleri... düşüncesiz insanları...

gülüm kahve tamamen yasaklamıyolar sanırım ama haftada 1 ya da 2 fincandan fazla içme bence, kafeinin zararları var bebişlere... onlar için bi süre bazı zevklerimizden feragat etcez artıkın... ben de kahve çok severim ama hiç içmedim hamileliğimi öğrendikten sonra, aslında arada bi iki içerdim ama canım da çekmedi...[/QUOTE]

Haklısın canım. Kısıtlamak gerek biraz daha. Zaten kahveden başka zararlı alışkanlığım yok, onu da kısıtlıcass :) Bi de kahve mide bulantısını azaltıyo mideyi hafifletiyo, rahatlıyorum..

arkadaşlar şu yazılarınızın altındaki bebeklerinizin kaç haftalık ve günlük olduğunu gösteren şekilleri nerden eklediniz.?

Haklısın canım. Kısıtlamak gerek biraz daha. Zaten kahveden başka zararlı alışkanlığım yok, onu da kısıtlıcass :) Bi de kahve mide bulantısını azaltıyo mideyi hafifletiyo, rahatlıyorum..
mide bulantıları da hakkaten zor..
arkadaşlar şu yazılarınızın altındaki bebeklerinizin kaç haftalık ve günlük olduğunu gösteren şekilleri nerden eklediniz.?

canım şu linkten yaptım ben..
Lilypie - Maternity and Pregnancy tickers
burada da ayrıntılı anlatılıyo
http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html

Selam kızlar nasılsınız?
Ben yine sersem gibiyim doğru düzgün uyuyamadım sabah sürekli uyandım..
Bugün tartıldığıma göre 66.4 çıktım hamilelik bana yaradı kilo verdm hahahaha

Selam kızlar nasılsınız?
Ben yine sersem gibiyim doğru düzgün uyuyamadım sabah sürekli uyandım..
Bugün tartıldığıma göre 66.4 çıktım hamilelik bana yaradı kilo verdm hahahaha

canım meraba....ayyy benimde bugün tekrar geri gelen mide bulantımla başım dertte....güzel kahvaltı yaptım,ardından mide bulantım başladı...yemediğimde de mide yanmam oluyor,ne yesem hepsi ağzımda az daha gelseler kusacağım ama onun olmaması için geri yolluyorum hepsini:2: birde dişim ağrıyooooooooay hamile olmadan önce röntgen için gidicektim ama gitmedim sonrada hamile olduğumu öğrendim şimdi de keşke daha önce gitseydim diyorum ne yapcam ben bu dişle 6 ay bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…