- 24 Şubat 2009
- 1.345
- 89
- 318
canım meraba....ayyy benimde bugün tekrar geri gelen mide bulantımla başım dertte....güzel kahvaltı yaptım,ardından mide bulantım başladı...yemediğimde de mide yanmam oluyor,ne yesem hepsi ağzımda az daha gelseler kusacağım ama onun olmaması için geri yolluyorum hepsini:2: birde dişim ağrıyooooooooay hamile olmadan önce röntgen için gidicektim ama gitmedim sonrada hamile olduğumu öğrendim şimdi de keşke daha önce gitseydim diyorum ne yapcam ben bu dişle 6 ay bilmiyorum
canım geçmiş olsun.. ağrı kesici olarak parol içilebiliyor diye biliyorum.doktoruna bi sor istersen..
canım meraba....ayyy benimde bugün tekrar geri gelen mide bulantımla başım dertte....güzel kahvaltı yaptım,ardından mide bulantım başladı...yemediğimde de mide yanmam oluyor,ne yesem hepsi ağzımda az daha gelseler kusacağım ama onun olmaması için geri yolluyorum hepsini:2: birde dişim ağrıyooooooooay hamile olmadan önce röntgen için gidicektim ama gitmedim sonrada hamile olduğumu öğrendim şimdi de keşke daha önce gitseydim diyorum ne yapcam ben bu dişle 6 ay bilmiyorum
geçmiş olsun cnm. 3 aydan sonra bişeyler yapabiliyorlar diye biliyorum, doktoruna sorarsın yönlendirir seni.
aynen canım benimde öle valla 3 ayda 3 kilo verdim :)))))
İleride alıcağımız kiloları düşününce aslında iyi oluyo diyorum
Ah tatlım çok geçmiş olsun..
Bulantılar mide ağrıları bende de hala mevcut geçmedi umutla onun geçmesini bekliyorum..
Kussan belki rahatlarsın ama bende elimden geldiğince kusmamak için zorluyorum kendimi şimdiye kadar hiç çıkarmadım çnkü kendimi tanıyorum 1 kere çıkarsam devamı gelirdi midemde bişey tutamazdım..
Diş konusunda 3. aydan sonra yaptırabilrsin güzelim doktoruna sor yine bi dişçiye git dolguluk durumsa tedavini yaptır çekilmez 6 ay boyunca diş ağrısı hele sıcaklarda mahfoluyo insan..
canım yeşil çayın zararı olduğunu bilmiyordum ama herşeyin fazlası zarar diyerek sadece sabahları büyük bir fincan,o da çok çok açık ve şekersiz olarak içiyorum.netten bakmıştım günde 2 fincanı geçmeyecek şekilde içilebilirmiş...tabi bu uyarıdan sonra vijdanım kabul etmez içememarkadaşım sen hamile misin .yeşilçay çok zararlı bilgin var mı bilemiyorum ama eğer hamileysen içme kesinlikle.bebeğinde kalp sorunu olmasını istemezsin demi ?
Kızlar cayın ne gıbı zararı var ?
o kadarda ınce eleyıp sık dokumuyorum ben
yanı normal hayatıma olagan sekılde devam edıyorum
hatta cay bana ıyı gelıyor
eskıden kahvaltıda zorla bır bardak cay ıcen ben artık rahatlıkla ıcıyorum cay :)
canım yeşil çayın zararı olduğunu bilmiyordum ama herşeyin fazlası zarar diyerek sadece sabahları büyük bir fincan,o da çok çok açık ve şekersiz olarak içiyorum.netten bakmıştım günde 2 fincanı geçmeyecek şekilde içilebilirmiş...tabi bu uyarıdan sonra vijdanım kabul etmez içemem
normalde her akşam yemeklerden sonra 15 bardak hatta bazan daha fazla çay içerdim.evde iki kişiyiz.
bir demlik yetmez o bitince bir daha demlediğim olurdu.
şimdi çok açıkta olsa midem almıyor,ben siyah çay içemiyorum.
bu sayede eşimde içmiyor
eee kahvaltıda ne içeceğiz ???
ay canım bende kussam rahatlarım ama aynen zorluyorum kendimi, o ağzıma kadar gelen tadlar deli ediyor beni....benim dolgululuk durumu aşmış olabilir tatlım, dolgum düşmüştü hemen doktora gittim beni röntgene gönderdi gitmedim hep bir işim çıktı,(gerçi iyikide gitmemişim aklımda soru işareti kalırdı hep) sonra hamile olduğumu öğrendim....o diş öylece duruyor o tarafla yemek yemiyorum, ama işte yinede ağrı yapıyor,bayadır yoktu 2 gündür fenayım özlellikle akşamları...
serem cim geçmiş olsun doktorun derdine bi çare bulur umarım. ben bugun yıne kustum. sanırım dediğiniz gibi alışkanlık oldu hiçbişey durmuyo mıdemde. üstelik bukadar kusmama rağmen kılo alıyorum. hamile olduğum bariz belli. göbeğim çıktı. bide eski kıyafetlerim dar gelmeye başladı kı en vahimi de o acilen alışverişe çıkmamız lazım. sanırım doğuma bin kılo olarak gidecem
canım ınternette bilgi kirliliği çok fazla sen en iyisi doktorunu dinle. doktorlar bitki çaylarına karşı hamilelelikte çok temkınlı yaklaşıyorlar. içmesen daha iyi olur. belkı ıhlamur.. başka bi bitki çayı içme boşver. o günde 2 fincan sınırı diyet yaparken normal insanlar için vs.. hamileler için 2 fincan da çok. aslında kahvaltıda ve yatarken içmemiz gereken şey süt! ben aşıktım süte am şimdi içemıyorum. midem düzelsin ilk yapacağım şey kana kana süt içmek olacak. dişlerimize de faydalı hem
kızlar ben brşey daha soracağım size;normal diş macunları midenizi bulandırmıyor mu ?
ben hamile olduğumdan belli macunla dişlerimi fırçalayamıyorum.sade suyla..misvakta kullanıyorum.
tadı olmayan bir diş macunu var mı bildiğiniz ?
benimle aynı şeyi yaşayan var mı ?
Her dişlerimi fırçaladığımda öğüre öğüre cama kendimi zor atıyorum nefes alıyım azcık hava gelsin suratıma diye..
Ama diş macunundanmıdır nedir bilmiyorum..
kızlar ben brşey daha soracağım size;normal diş macunları midenizi bulandırmıyor mu ?
ben hamile olduğumdan belli macunla dişlerimi fırçalayamıyorum.sade suyla..misvakta kullanıyorum.
dişlerini fırçaladıktan sonra o tattan miden bulanıyor mu ?
Canlarım bunların her zamanki halleri, ama eskiden bu kadar sorun etmiyordum, arkalarından döküyordum domestosu söylene söylene eşimle 10 dk işler bitiyodu, ama şimdi halim yokçok çabuk sinirleniyorum bir de dayanamıyorum. Bugün inadıma gibi tavuk söylediler eve, kokusuna dayanamıyorum, çıktım balkonda oturdum, sonra bağırdım bunlara açın camı pencereyi kokuya dayanamıyorum kusucam diye, sonra da çok konuşuyorsunuz uyuyamıyorum dedim gittiler. O kadar üstüme geliyorlar ki kovmaktan beter ediyorum bazen, bulantımı bile bile eve tavuk söylemeler, kahvaltıda yumurta kaynatmalar falan, ayıp yani.
Eşim elinden geleni yapıyor, sonuçta kardeşler onun kardeşleri, eşim onlar adına mahcup oluyor bana karşı, ama sinirleniyorum işte, küçük de değiller biri 25 biri 33 yaşında, biraz düşünceli olmaları lazım artık
meserret allah sabır versin bu ne yaKızlar sağolun yanımda olduğunuz için, işin gerçeği ben son 3 yıldır kayınvalidemle ve 2 görümcemle konuşmuyordum (toplamda 4 görümcem var), hamile kalınca eşim üzülmesin diye biraz da ne olursa olsun o da bir anne diye yeniden görüşmeye başladım.
Ama işin gerçeği çok pişmanım, yine musallat oldular bize, ben bazı konularda takıntılı bir insanım, en yakınım da olsa çatkapı evime gelinmesinden, mutfağıma girilmesinden, herşeyime el vurulmasından nefret ederim, kimsenin elini yüzünü kuruladığı havluyu kullanamam falan, bunlar da o derece düşüncesiz ve pasaklılar (mideniz kalkmasın diye detaya girmicem ama dayanılacak gibi değil) Edepleriyle gelip otursalar başımın üstünde yerleri var, öyle misafir sevmeyen bir insan değilim ama şu halimle sürekli evi dağıtıp batıran bulantılarıma anlayış göstermeyen kimseyi çekemem, geçen hafta bulantılarım azalmıştı ki, bunların yüzünden hafta sonu 2 günde defalarca kez çıkardım
Neyse söyledim gittiler, bundan sonra bir süre gelmezler diye umuyorum
canım yeşil çayın zararı olduğunu bilmiyordum ama herşeyin fazlası zarar diyerek sadece sabahları büyük bir fincan,o da çok çok açık ve şekersiz olarak içiyorum.netten bakmıştım günde 2 fincanı geçmeyecek şekilde içilebilirmiş...tabi bu uyarıdan sonra vijdanım kabul etmez içemem
normalde her akşam yemeklerden sonra 15 bardak hatta bazan daha fazla çay içerdim.evde iki kişiyiz.
bir demlik yetmez o bitince bir daha demlediğim olurdu.
şimdi çok açıkta olsa midem almıyor,ben siyah çay içemiyorum.
bu sayede eşimde içmiyor
eee kahvaltıda ne içeceğiz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?