2012 Ocak Anneleri

canım geçmiş olsun.. ağrı kesici olarak parol içilebiliyor diye biliyorum.doktoruna bi sor istersen..

canım geçmiş olsun.. ağrı kesici olarak parol içilebiliyor diye biliyorum.doktoruna bi sor istersen..

çok teşekkürler canım sağol....perşembe günü randevum var sorucam ne yapayım diye, gerçi git dolgu yaptırabilirsin dese de yaptıramam gibi geliyor bebeğime zararı olur diye:18:

geçmiş olsun cnm. 3 aydan sonra bişeyler yapabiliyorlar diye biliyorum, doktoruna sorarsın yönlendirir seni.

aynen canım benimde öle valla 3 ayda 3 kilo verdim :)))))

İleride alıcağımız kiloları düşününce aslında iyi oluyo diyorum

Ah tatlım çok geçmiş olsun..
Bulantılar mide ağrıları bende de hala mevcut geçmedi umutla onun geçmesini bekliyorum..
Kussan belki rahatlarsın ama bende elimden geldiğince kusmamak için zorluyorum kendimi şimdiye kadar hiç çıkarmadım çnkü kendimi tanıyorum 1 kere çıkarsam devamı gelirdi midemde bişey tutamazdım..
Diş konusunda 3. aydan sonra yaptırabilrsin güzelim doktoruna sor yine bi dişçiye git dolguluk durumsa tedavini yaptır çekilmez 6 ay boyunca diş ağrısı hele sıcaklarda mahfoluyo insan..

ay canım bende kussam rahatlarım ama aynen zorluyorum kendimi, o ağzıma kadar gelen tadlar deli ediyor beni....benim dolgululuk durumu aşmış olabilir tatlım, dolgum düşmüştü hemen doktora gittim beni röntgene gönderdi gitmedim hep bir işim çıktı,(gerçi iyikide gitmemişim aklımda soru işareti kalırdı hep) sonra hamile olduğumu öğrendim....o diş öylece duruyor o tarafla yemek yemiyorum, ama işte yinede ağrı yapıyor,bayadır yoktu 2 gündür fenayım özlellikle akşamları...

arkadaşım sen hamile misin .yeşilçay çok zararlı bilgin var mı bilemiyorum ama eğer hamileysen içme kesinlikle.bebeğinde kalp sorunu olmasını istemezsin demi ?
canım yeşil çayın zararı olduğunu bilmiyordum ama herşeyin fazlası zarar diyerek sadece sabahları büyük bir fincan,o da çok çok açık ve şekersiz olarak içiyorum.netten bakmıştım günde 2 fincanı geçmeyecek şekilde içilebilirmiş...tabi bu uyarıdan sonra vijdanım kabul etmez içemem

normalde her akşam yemeklerden sonra 15 bardak hatta bazan daha fazla çay içerdim.evde iki kişiyiz.
bir demlik yetmez o bitince bir daha demlediğim olurdu.
şimdi çok açıkta olsa midem almıyor,ben siyah çay içemiyorum.
bu sayede eşimde içmiyor

eee kahvaltıda ne içeceğiz ???

serem cim geçmiş olsun doktorun derdine bi çare bulur umarım. ben bugun yıne kustum. sanırım dediğiniz gibi alışkanlık oldu hiçbişey durmuyo mıdemde. üstelik bukadar kusmama rağmen kılo alıyorum. hamile olduğum bariz belli. göbeğim çıktı. bide eski kıyafetlerim dar gelmeye başladı kı en vahimi de o acilen alışverişe çıkmamız lazım. sanırım doğuma bin kılo olarak gidecem

canım ınternette bilgi kirliliği çok fazla sen en iyisi doktorunu dinle. doktorlar bitki çaylarına karşı hamilelelikte çok temkınlı yaklaşıyorlar. içmesen daha iyi olur. belkı ıhlamur.. başka bi bitki çayı içme boşver. o günde 2 fincan sınırı diyet yaparken normal insanlar için vs.. hamileler için 2 fincan da çok. aslında kahvaltıda ve yatarken içmemiz gereken şey süt! ben aşıktım süte am şimdi içemıyorum. midem düzelsin ilk yapacağım şey kana kana süt içmek olacak. dişlerimize de faydalı hem

İşte öyle tek tarafla yemek daha zararlı demişti dişçim bana..
Ay valla benimde öyle bi durumum vardı dolgum düşmüştü ve baya uzun zaman öyle açık kalmıştı ıyy her yediğim ordaydı gittim dişçiye çektirdim istemiyorum kurtarılmasını falan dedim
Fena hale gelmiştim zaten diş köklerim ince kemiklerim kalınmıymış neymiş yarıp çekti falan oy oy..
Bence kesinlikle aksatma zaten hamilelikle dişlerimize baya özen göstermemiz gerekiyo işkence etme günleri kendine..

Bende kıyafetlerimi giyemiyorum cnm daha doğrusu altları giyemiyorum alt göbeğim baya şiş ve sert..
Alışveriş yaptım dün 3 tane eşofman altı aldım 1 tane beli lastikli şort aldım bide üst aldım bi kaç tane daha da bişey almak istemedim şuanki halime göre alırım sonra olmaz falan diye..
Lcw'de çok bişey yoktu zaten pantln olarak ya onada sinir oldum
Kaç kilo aldın şimdiye kadar cnm belki o şişliktir sendekide..

sütü severim içerim günde 2 bardak zaten ama kahvaltıda olmuyor,içemiyorum.neyse doktora sorarım artık.
allah razı olsun kızlar ya bakın burada yardımcı oluyoruz birbirimize :)ne güzel

kızlar ben brşey daha soracağım size;normal diş macunları midenizi bulandırmıyor mu ?
ben hamile olduğumdan belli macunla dişlerimi fırçalayamıyorum.sade suyla..misvakta kullanıyorum.
tadı olmayan bir diş macunu var mı bildiğiniz ?
benimle aynı şeyi yaşayan var mı ?

Her dişlerimi fırçaladığımda öğüre öğüre cama kendimi zor atıyorum nefes alıyım azcık hava gelsin suratıma diye..
Ama diş macunundanmıdır nedir bilmiyorum..

evet diş macunları çok fena bulantı yapıyor:2:

meserret allah sabır versin bu ne ya ....resmen kabus bunlar rabbim yardımcın olsun canım

bende çaydan huylananlardanım çay tiryakisiydim çaydan huylanırsın diyenlere gülerdim ben mi? huylanacam diye ama sabahları suyla kahvaltı ediyorum artık

canım cocuklar için diş macunları çilekli falan cok güzel kuzenımın küçük kızı var ondan bılıyorum tadı cok güzel bılmıyorum ama belkı o mıdenı bulandırmaz bi dene istersen bende çilek kokusunu ve tadını cok severım tadına bakmıştım çok güzeldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…