İleride alıcağımız kiloları düşününce aslında iyi oluyo diyorum
canım sende güveçte somon tarifini yazsana..
sen kaç haftalık hamilesin ??
ay canım ne güzel günde 2 bardak süt içebiliyor musun? ne kadar imrendim sana....ben ısıtarak içerdim hep,ilk hamile olduğumu öğrendiğimde içtim yatarken 1 bardak...ama şimdi yok asla içemiyorum...soğuk içmeyi denedim o daha da midemi bulandırıyor var mı başka çaresi siz nasıl içiyorsunuz?
Ya kızlar canınızı çektirmek istemediğim için şu ana kadar yazsam mı bilemedim ama yazıcam çünkü doktor önerisi sonuçta
Eski arkadaşlar biliyor, ben hamile kaldığımdan beri yarı aç yaşıyorum, en ufak bir koku, keskin bir tat v.s. midemi altüst etmeye fazlasıyla yetiyor, tiksinmediğim bikaç şey kaldı, bunların başında dondurma geliyor, C.tesi günü doktoruma sordum zararı var mı diye, aşırıya kaçmadan her gün yiyebilirsin ama çubuk dondurma yeme dedi, ben mado yiyordum, onayladı, hem kalsiyum ihtiyacını karşılar hem de bulantına iyi gelir dedi, deneyin isterseniz, ben bu tavsiyeyi çok sevdim
ay canım ne güzel günde 2 bardak süt içebiliyor musun? ne kadar imrendim sana....ben ısıtarak içerdim hep,ilk hamile olduğumu öğrendiğimde içtim yatarken 1 bardak...ama şimdi yok asla içemiyorum...soğuk içmeyi denedim o daha da midemi bulandırıyor var mı başka çaresi siz nasıl içiyorsunuz?
kızlar merak ediyorum
süt sağma meselesini?
çalışan anneler mi sütünü sağıp bırakıyor genelde
ve sağılan sütler buzlukta mı saklanıyor? sonra nasıl kullanılıyor
bu konuda bilgisi olan var mı :97:
tartıda 2 kilo çıkıyo ama sankı daha fazla ödem mı var dedim çok şükür ellerim ayaklarım şiş değil. ama eşim suratın tombikleşmeye başladı falan diyo. anamadım yani :26:
ben kendım fırçalarken rahatsız olmuyorum ama eşim dişlerini fırçalayıp yanıma gelınce nefesinin kokusundan acayip rahatsız oluyorum. naneli naneli kokuyo aslında ferahlatır normalde o mentol kokusu guya ama
Ya kızlar canınızı çektirmek istemediğim için şu ana kadar yazsam mı bilemedim ama yazıcam çünkü doktor önerisi sonuçta
Eski arkadaşlar biliyor, ben hamile kaldığımdan beri yarı aç yaşıyorum, en ufak bir koku, keskin bir tat v.s. midemi altüst etmeye fazlasıyla yetiyor, tiksinmediğim bikaç şey kaldı, bunların başında dondurma geliyor, C.tesi günü doktoruma sordum zararı var mı diye, aşırıya kaçmadan her gün yiyebilirsin ama çubuk dondurma yeme dedi, ben mado yiyordum, onayladı, hem kalsiyum ihtiyacını karşılar hem de bulantına iyi gelir dedi, deneyin isterseniz, ben bu tavsiyeyi çok sevdim
Canım, benim iş yerinden arkadaşlarım gün içinde sütlerini sağıp eve götürüyorlar, özel süt saklama kapları ve taşıma çantaları var, süt sağma odamızda bir de buzdolabı var gün içerisinde orada saklıyorlar. Evde de buzdolabına koyuyorlarmış ve biberon ısıtıcıyla ısıtıp veriyorlarmış, ama ne kadar süre bekleyebiliyor falan bilmiyorum :44:
canım bende çok seviyorum dondurmayı, şimdi algidanın maraş kesme dondurmaları var süper,onlara dadandım..birde onlar daha bol sütten yapılıyor...ben çok beğeniyorum kızlar tavsiye ederim....
sizin işyerinde süt sağma odasıımıı varrr vayyy beeee:81:
bende bazen bizim işyerinde hamilelere özel uyku odası olsa diye hayal ediyorum
koltuk tepelerinde uyumaktan boynum tutulduğunda en çok
Ben elimden geldiğince süt içiyorum ama nesquikle sade içmeyi denemedim yoğurt desen mahfoluyorum ya sanki bütün yoğurtlar bozuk öyle bi tad var ağzımda..
Dondurmayı bende yiyorum hemen hemen her gün..
canım bende çok seviyorum dondurmayı, şimdi algidanın maraş kesme dondurmaları var süper,onlara dadandım..birde onlar daha bol sütten yapılıyor...ben çok beğeniyorum kızlar tavsiye ederim....
bu konuda şanslıyım, Gaziantep te oturuyorum, ee Maraş a da yakın olmanın etkisiyle
burada şahane dondurma yapan yerler var
ama ne yazık ki benim canım hamile olduğumdan beri dondurma çekmiyor
oysa ki ben kışın bile dondurma yiyen bir canavardım
canım bende çok yıyorum dondurma ama cubuk dondormadan kastı ne anlamadım? cornetto falan ayemeyelım mı yani? şu algıdanın maraş usulu dondurması var ya kıloluk onlardan alırız biz genelde ama cornet magnum falan da çok yerımYa kızlar canınızı çektirmek istemediğim için şu ana kadar yazsam mı bilemedim ama yazıcam çünkü doktor önerisi sonuçta
canım ben kesinlikle alacam bı süt sağma makınesi. sabah yaa geceden sağıp eve dolaba bırakacam. ben işteyken annem biberonla verecek bebeğime inşallah. zaten o makınelerın özel biberonları oluyor genelde. yoksa yada yetmıyorsa sü saklama kapları - poşetleri vs. var onlardan alırız. bence çalışan anneler için harıka bi kolaylıkkızlar merak ediyorum
süt sağma meselesini?
çalışan anneler mi sütünü sağıp bırakıyor genelde
ve sağılan sütler buzlukta mı saklanıyor? sonra nasıl kullanılıyor
bu konuda bilgisi olan var mı :97:
lımonatayı bende deneyecem . bu doktoru sevdim sanırım canımAfiyet olsun şekerim
Canım ben doktora günde yarım kilo dondurma yiyorum dedim, şekerin normal seyrettiği sürece yiyebilirsin ama yarım kiloyu geçme çok kilo yapar dedi.
Bi de bulantı için her zaman çok soğuk ya da çok sıcak şeyler tüket, ılıklar bulantı yapar dedi (müthiş tespit, özellikle su sözkonusu olduğunda)
Günde 1 maden suyuna izin verdi, fazlası zarar dedi.
Soğuk limonata önerdi ama ev yapımı, hazırları ve tozları tüketme kendin sıkıp yap esmer şekerle tatlandır dedi (aynen öyle yapıyordu zaten eşim)
Sık sık az az ye, uzun uzun çiğne ve asla dar şeyler giyme, hem bebeğe zarar hem de mide yanması yapar dedi
Bu arada uzun uzun bilgi veren bir doktor bulmak süpermiş, umarım böyle devam eder canım doktorum
bende dondurma konusunda şanslıyım maraşlı bi erkekle evli olduğum içinbu konuda şanslıyım, Gaziantep te oturuyorum, ee Maraş a da yakın olmanın etkisiyle
burada şahane dondurma yapan yerler var
ama ne yazık ki benim canım hamile olduğumdan beri dondurma çekmiyor
oysa ki ben kışın bile dondurma yiyen bir canavardım
cnmmm Aynı ŞEYLERİ BENDE YAŞADIM DR PROGESTAN IN YANINDA BANA B1 B2 B6 12 OLAN VİTAMİN VERDİ 3 GÜN SONRA BEL AĞRIM GEÇTİ DR UNA SÖYLE AĞRINI CNMMMM.YAZIK SANA BEN AĞLIYORDUM DURMADAN AĞRISINA
canım bende çok yıyorum dondurma ama cubuk dondormadan kastı ne anlamadım? cornetto falan ayemeyelım mı yani? şu algıdanın maraş usulu dondurması var ya kıloluk onlardan alırız biz genelde ama cornet magnum falan da çok yerım
canım ben kesinlikle alacam bı süt sağma makınesi. sabah yaa geceden sağıp eve dolaba bırakacam. ben işteyken annem biberonla verecek bebeğime inşallah. zaten o makınelerın özel biberonları oluyor genelde. yoksa yada yetmıyorsa sü saklama kapları - poşetleri vs. var onlardan alırız. bence çalışan anneler için harıka bi kolaylık
lımonatayı bende deneyecem . bu doktoru sevdim sanırım canım
bende dondurma konusunda şanslıyım maraşlı bi erkekle evli olduğum içinbu kadar dondurma muhabbeti yaptık akşam almadan eve gitmak olmaz şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?