2012 Ocak Anneleri

ben normalde nascefesiz hiç duramayan biriyim canım şimdilerde ise bir brdak süt ısıtıyorum yatarken içine çay kaşığının ucuyla nescafe koyuyorum ancak öyle içebiliyorum, sende içine sevdiğin bişey katarak deniyebilirsin, veya en kötü ihtimal puding veya muhallebi falan yapıp sütlü tatlı en azından

sağol canım doktorumu bu hafta arayacam sorarım ilaç önerecek mi bakalım...bu acayip bir ağrıymış ya resmen kemiklerimi çekiyorlar ileriye doğru

ya arkadaşlar hani ikili testte belli olmuyoduuu. Anlamadım ben şimdiii?? Benimde gelecek hafta 2 li testimm.şimdi nasıl cinsiyet bellioluyooo

ikili testte % 70 ihtimalle tutma durumu var canım bu da %30 yanılma payı demek en iyisi zamanını bekleyelim tam öğrenelim

merhaba kızlar,

Bugun doktora gittim ikili test sonucunu götürdüm iyi dedi doktor ,zaten ensesi de kalın çıkmamıştı.
Bi de kesin cinsiyetimiz erkek oğlum oluyormuşş

merhaba kızlar,

Bugun doktora gittim ikili test sonucunu götürdüm iyi dedi doktor ,zaten ensesi de kalın çıkmamıştı.

Ay canim super haberlerle gelmisin cook sevindim...oglusun olmasina da sevindim saglikli olsun en basinda....darisi basimiza insallah...

merhaba kızlar tatil bana yaramadı 7 günde 1,5 kilo aldım. karnım çıktı hemen sizlerden böyle olan var mı sanırım çok kilo alacağım çok korkuyorum
çatlak önleyici bir krem varmış kullananlar varmı

evet canım maraş dondurması kimyevi gıda içermiyor kar suyu ve salepten yapılıyor çok sağlıklı üstelik .ve bogazı hasta etmeyen bir özelliği var ama faranjiti olan varsa mutlaka ılık su ile yesin yavaş yavaş .bende madonun dondurmalarından yiyorum özel dışarda satılan cornetta vs bilmem ne yemiyorum doktor kimyevi katkısı olanları yasaklıyor.bu arada süt içmek isteyip içemeyenler için de içine birazcık çocukların içtiği nesguik sanırım ondan katıp içebilir demişti doktorum tabi abartısız olmak şartıyla.ben de ayran içiyorum bir bardak.akşam mutlaka menümde yoğurtlu havuç salatası ya da semiz otu ya da cacık bulunduruyorum.gündüzde ekmek arası peynirle kalsiyum ihtiyacımı karşılıyorum.dondurma çok aşırı yemeyin kilo yapıyor ona göre.
canım sütü sağıp sütsaklama poşetleri var onlara koyup saklıyorsun özellikle derin dondurucularda daha uzun süre saklanıyor.içirmeden önce kendiliğinden çözülmeye bırakılıp ılık su içine biberonla oturtulup ısınması sağlanıyor ve o şekilde içiriliyor.bu arada dipnot sütü sağan annelerin sütlerinin yakın zamanda tükendiği bilgisi gerçekliğini atlamamak lazım.

merhaba kızlar,

maşallah canım .allah analı babalı büyütsün oğluşunu,yakışıklı bir paşa olur inşallah hayırlı evlat olsun .
canım ani kilo artışları olması normal cünkü rahim büyüyor kese içinde su birikiyor bundan dolayı artık yavaş yavaş kilolara merhaba diyebilirsin.ben de o haftalarda hiç yemek yiyemediğim için kilo vermiştim ama 12. haftadan beri güzel besleniyorum ve yanlara yanlara genişlmeye başladım bile.üstelik karnım bariz meydanda ben burdayım diyor göbek altından kımıl kımıl ediyor.
bu arada kızlar cinsiyet ögrenmeye gitmeden önce cikolata yiyin.ve bebek uyuyorsa öksürün mutlaka uyanıveriyorlar.tabi 13. haftadan önce çikolata direk bebeğe geçmez plasenta yeni yeni oluşuyor o zamanlarda cünkü şimdi ben şekerli yesem gıdı gıdı başlıyor.özellkle sırt üstü yatınca başlıyor çok az kımıltılar hissediyorum.yeni anneler bunu hissedemeyebilir ben deneyimli oldğm için bebek hareketin bağırsak hareketinden ayırtedebiliyorum gögüslerimin rengi koyulaştı resmen çok koyu kahverengi oldu diyebilirim.
bakalım 14+1 de cumartesi doktorumuza gidiyoruz cinsiyetimizi göstericek miyiz .
yavaş yavaş kız ,erkek ismi bakmaya başladım kızlar .oğluma hamileyken kız olursa bu isim olur dediğimiz isim şuanda ön sırada.ama erkek olursa oğlum gibi iki isim bulmak zorunda kalacağım .

Ahh ahh nerde bunlarıyapıcam ben
yapabılene helal olsun valla :)

evet dondurma ıyı gelıyor benımde burda kendı ımalatları olan bır dondurmacım var yılllardır hep ordan yerım Kışın bileee

merhaba kızlar,

ayyy super bırsey buuuu
ogrendın demek haa :)
kesınmı pekı
temmuz 5debenımde randevumö varda :)
Acaba kesın oluyormu :)
hayırlı olsun yakısıklı oglusun sımdıden

Gunaydın kızlarrrr
Dun guzel gecdı kurs oyalanma derken guzeldı
kılo konusuna gelınce ay kesınlıkle bır yerde tartılmalıyım merak edyorum verdıgım kılolarlamıyım yoksa gerı aldımmı dıye
hayırlısı olsun yaa :)
cok kg almayımda

merhaba kızlar,

Canım benim hayırlı olsun, erkek annesi oluyorsun demek çok sevindim her şeyin yolunda gitmesine, maaşallah bebişine

Günaydın cnm.
Benim dijital baskülüm vardı, ne olduysa birden bozuldu hafta sonu, hala başlangıç kilomdan gerideyim ama doktor bundan sonra yavaş yavaş kilo almaya başlayacaksın dedi, hedefimiz 12-16 arası kilo artışı, 12 den az almak yok dedi e zaten 12 den az alamam ki ben hamile değilken bile 6 ayda 10 kilo almışlığımvar

Canım ben de hazır dondurmaları nerdeyse hiç yemem, bana tatsız geliyor onlar, çikolatalarını da sevmiyorum, favorim mado maraş dondurması, diğer çeşitlerden alacaksam güllüoğlu ve özsüt den de alıyorum. Benim doktorum kilonu kontrol ettiğin sürece günde yarım kiloya kadar yiyebilirsin dedi, zaten pek yemek yemediğim için günlük kalori ihtiyacımı dondurmadan alıyorum. Ama hem yemek hem dondurma tüketseydim dediğin gibi kilo yapardı.
Süt içmeyi çok seviyorum ama tüm denemelerim hüsranla sonuçlandığı için şimdi denemeye korkuyorum :18:

ayyy super bırsey buuuu
ogrendın demek haa :)
kesınmı pekı
temmuz 5debenımde randevumö varda :)
Acaba kesın oluyormu :)
hayırlı olsun yakısıklı oglusun sımdıden

kesin canım :) teşekkürler

hayırlı uğurlu olsun cnmmm, gönül rahatlığıyla alışveriş yaparsın artıkk.

teşekkürler hepinize,siz de yakın zamanda öğrenirsiniz inşallah

Son düzenleme:

Ayy cnm bende fazla alabılırım
sen zayıf kısmındaysan 12 16 normal
ama benım almam gereken 8 kg :)
dıyetısyenımın dedıgıde buydu zaten :)
Hayırlısı artık
ayy bende su ıkılı test bır an once yapotırmam lazım
belkı benımde tahmın olurrrrrrrr :)

kesin canım :) teşekkürler

teşekkürler hepinize,siz de yakın zamanda öğrenirsiniz inşallah

cnmm inşallah benim için cinsiyet önemli değil sadece şimdi biraz ayakta gezerken minnoşuma alışveriş yapmak istiyorum onun için öğrenmek istiyorummm.şimdi nasıl hayallerdesindir kimbilir. Ilk bebişinmii cnmm

Cinsiyet ve isimler baslıgında bebegın kesedekı konumuna gore cınsıyet tahmını var
yanı sole dıyım ultrason kagıdına bakdıgınızda

kesenın ıcındekı bebek sağa yakınsa KIZ
Kesenin içindeki bebek sola yakınsa ERKEK
Orda bu sekılde dogru olanda yanlıs cıkanda var tabı
buda bır tahmın ve eglence
benımkı saga yakın bakalım hayırlısı

günaydinnnn

ne güzel cinsiyettler yavas yavas belli olmaya baslamis :) allah hayirli evlat sahibi yapar insallah.

bende kendimi dinlemeye calisiyorum bi kipirdama hissedebilecek miyim diye ama malesef bebegin hareketlerini hissedemiyorum, biraz daha sabir lazim.

ben kendimde dünden beri neyi fark ettim gecici bi durum mu bilmiyorum. Calisan bi bayanim. Bi kac haftadan beri karnim cok asiri acikiyordu yeni yemek yedigim hale. Yanima yiyegeck bir seyler aliyordum ama yetmiyordu bile. Durmadan da yemek yiyemem is basinda zor oluyordu. Dün bugün okadar asiri degil sanki karnim suan da hafif ac gibi ama idare edebiliyorum sabredebiliyorum. gecen günlerde midem öyle bi kaziniyordu ki sanki hic yemek yemedim.
Bu iyi bi durum mu kötü bi durum mu bilmiyorum. Insallah bebegimin gelisimi saglikli bir sekilde devam ediyorudur. Bebegimin gelisimi duracak diye cok korkuyordum. Ablamin basina böyle bi durum gelmisti ve anne karninda bebek gelismi durmustu bebegini kaybetti. Benim de basim böyle bir sey gelir diye eniseleniyorum.

Hayırlı kandiller arkadaşlar.

Benimde en büyük dileklerimden biri anne olmak. Umarım herkese nasip olur :)

Bütün annelerede saygım sonsuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…