2012 Ocak Anneleri

yani ultrasondan öğreniliyo o zaman .

O halde riziko almak istemiyolarrrrrrrrrrrrrrrr..

Hani nettte de var ya televizyonda da bir uzman eğer doktor başarılı ise görür. Demiştii.

Kendilerine laf gelmesin diyee söylemiyolar o zamannn öylemii

Allah Allah çok ilginç ve saçma
Sorcam cnm bakalım söylicekmi bişey benm gidiceğim doktor..

Hoşgeldin cnm evet uzun zamandır yoktun.
Oyy daha yenimi görcen sen bebişinii..
O söylediklerinin hepsi hemen hemen hepimizde mevcut cnm sanırım tansiyon düşmesinden oluyo o baş dönmesi bende de oluyo ve fazlasıyla çarpıntım oluyo..
Bende normale dönmek istiyorum ama bozma bunlar yüzünden moralini..
Hepimiz yaşıyoruz bişeyler..

bence de öyle,sonra yanlış tahmin olursa hani öyle çıkmadı ya demeyelim diye risk almıyolar,karizma meselesi güya,topu özellere atıyolar akıllarınca,ne yapalım bizde öyle yapacağız artık

Hoşgeldin cnm evet uzun zamandır yoktun.
Oyy daha yenimi görcen sen bebişinii..
O söylediklerinin hepsi hemen hemen hepimizde mevcut cnm sanırım tansiyon düşmesinden oluyo o baş dönmesi bende de oluyo ve fazlasıyla çarpıntım oluyo..
Bende normale dönmek istiyorum ama bozma bunlar yüzünden moralini..
Hepimiz yaşıyoruz bişeyler..[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

Hosbulduk canim... artik gormrkk istiyorum... 12. haftamiza giriyoruz pazartesi yani 3. ay
Canim carpinti ve bas donmesi icin basini bacaklarinin arasina dogru ey diyorlar gectikten
sonrada biseyler ye tabi yiyebilirsen

Aynen öyle cnm kendilerincede haklılar aslında düşünsene gidiyosun kız diyo bi ihtimal sen dayanamayıp alıyosun pembeleri sonra 2 hafta geçiyo aradan erkek diyo naparsın sinirlenirsin dimi..

Hosbulduk canim... artik gormrkk istiyorum... 12. haftamiza giriyoruz pazartesi yani 3. ay
Canim carpinti ve bas donmesi icin basini bacaklarinin arasina dogru ey diyorlar gectikten
sonrada biseyler ye tabi yiyebilirsen

Bacaklarının arasına koymakmı ondan sonra daha fazla çarpıntım olmasın ama deniycem bakalım işe yarıycakmı daaaaaaaaa göbekler şiştiğinde nası koycaz bacakların arasına kafayı ahhahahah

benim canım hiçbirinden istemiyo nolucak şimdi
Şaka bi yana sütlü hafif tatlıları bu hafta yemeye başladım, hoşuma da gidiyor, ama tuzlu da yiyorum ben, limon falan da, öyle ciddi bir ayrım yok yani. ne yiyebiliyosam onu yiyorum özel olarak canım birini istemiyor.

Bacaklarının arasına koymakmı ondan sonra daha fazla çarpıntım olmasın ama deniycem bakalım işe yarıycakmı daaaaaaaaa göbekler şiştiğinde nası koycaz bacakların arasına kafayı ahhahahah
[/QUOTE]

Gobegi esim hesaba katmiyor vala zorla yaptiriyor iyi gelismis
Ya ben bu sabah karniminsag tarafinda bi sislik hissettim esimede dokundurttum oda farketti..
Biraz endiselendim esim cok pimpiriklisin diyor e bu gebelikse bi gecede sismez demi karnim

Puding puding dedin zaten dadandım pudinge kaç gündürr

Orasını bilemicem cnm şişer belkide benimde ilk gebeliğim o yüzden hiç tecrübem yok
Ama gazda olabilir tatlım o yüzden panik yapma ooo neler görcez bu gebelik boyunca kim bilir..

Ye canım afiyet olsun süt içemeyince napalım, bunlarla idare ediyoruz, aslında tatlıyı hiç sevmem derrrrrrrmişim
Ekmek bulamayınca pasta yiyoruz hesabı oldu bu

Saol cnm valla dadandım umarım ondan da tiksinmem
Ama soğuk soğuk çok iyi gidiyo
Bu ara içim yanıyo sanki reklamlarda buzlu meyvalı dondurmaları görüyorum çok içim gidiyo ama korkuyorum sonra bademciklerim şişer diye..

Son düzenleme:

Ben her gün eşime madodan aldırıp yiyorum cnm. iyi geliyor soğuk soğuk, mide yanmamı alıyor, doktor da önerdi

Ben her gün eşime madodan aldırıp yiyorum cnm. iyi geliyor soğuk soğuk, mide yanmamı alıyor, doktor da önerdi

Öyle bende yiyorum cnm ondan bahsetmiyorum ben çubuklu olanlar varya cnm ondan çekiyo hahahah
Ay söyliyim buzparmak falan böyle soğuk soğukkk..

benim de canım fruttarelerden istiyo,evde kakaolu,böğürtlenli sütlü var ama kesmiyo,illa ulaşamadığım olacak o anda, ne garipmiş bu hamilelik ya..

devlet hastanesinde cinsiyet söylenmemesinin nedeni karizma değil arkadaşlar. ülkemizde çok cahil insanlar var. istedikleri cinsiyette olmayınca bebeklerini aldırabiliyorlar. onlar da prensip edinmişler asla cinsiyet söylemiyorlar. bir keresinde benim önümde karnı burnunda bir bayan vardı cinsiyetini sordu kesinlikle söylemiyoruz dedi doktor. hocamızın kesin talimatı var dedi. o kadının bebeğinin cinsiyeti zaten net olarak anlaşılırdı. ben 12 +4 de cinsiyeti öğrenemedim. bacaklarının arasını göremiyorum dedi doktor hanım. (özelde) net olarak 16. haftada anlaşılıyor. hatta o zamanda bile doğru tahmin edilemeyen cinsiyetler var. benim teyzemin kızına kız kız dediler, sonra 20. haftada erkek olduğunu öğrendi.. kız, erkek Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize...

benim de canım fruttarelerden istiyo,evde kakaolu,böğürtlenli sütlü var ama kesmiyo,illa ulaşamadığım olacak o anda, ne garipmiş bu hamilelik ya..

Aaa tesadüfe bak bizim evdeki dondurmaların aynısından sizde var benimde o reklamı gördükce cnm buzlu dondurmalardan istiyo işte sonunda eşime aldırdım buzparmağıııııı

Yok cnm onu devlet hastanesindeki doktorlar için söylemedik 12. haftada yani 2li testte cinsiyetini görüp söylemeyen doktorlar eminolmadan söylemek istemiyolar dedik.
Ama devlet hastanelerinde neden söylemediklerini bilmiyodum açıklama için teşekkür ederim.

Öyle bende yiyorum cnm ondan bahsetmiyorum ben çubuklu olanlar varya cnm ondan çekiyo hahahah
Ay söyliyim buzparmak falan böyle soğuk soğukkk..

Hadi ya, ben de hiç sevmem onları, küçükken severdim de şimdi hiç cazip gelmiyor, tatlı manyağı olduğum için beni kesmiyor olabilir

Bu arada canınız çekmesin diye isim vermicem ama benim canım nerde zararlı yasaklı bişey var onu istiyor, arada tadımlık kaçamak yapıyorum ama sürekli onları yemek istiyorum

Benimde içimde sanki bi yangın var onu yersem bastırcam bide acayip sakız istiyo canımmmmmmmmmmmmmm cak cak
Benimde o zararlılardan istiyo bende söylemiyim ama arada kaçamaklardan bişey olmaz yahu (heralde )

Son düzenleme:

böyle bi doktor bulduysan yapış bırakma :82:

Benimde içimde sanki bi yangın var onu yersem bastırcam bide acayip sakız istiyo canımmmmmmmmmmmmmm cak cak
Benimde o zararlılardan istiyo bende söylemiyim ama arada kaçamaklardan bişey olmaz yahu (heralde )

Tabi cnm. bi de abartmıyorum, bir paket zararlı aldıysam 4/3 ünü eşime yediriyorum

böyle bi doktor bulduysan yapış bırakma :82:

Cnm. ilk muayene gayet faydalı geçti benim için, bebeğe çok uzun uzun bakmadı, 2 hafta sonra gel 2li testi yapalım, her şey normal görünüyor dedi, bi de ultrason başlığıyla karnımı dürtüp bebişi hareketlendirdi, bizim ki de pek meraklıymış zıpladı hemen
Ben bir soru soruyorum uzun uzun yanıt veriyor, önceki gibi hemen bitse de sıradaki gelse modunda değil, ama hastanenin poliklinik kısmını beğenmedim, beklenen alan çok kalabalık, dar ve sıcak, ama olsun o kadar, doktorla iletişimi kurabilirsem her şeye razıyım.

iyi akşamlarr arkadaşlarr, günlerdir benimde bulantı ve kusmaalrım hat safhaya çıktı. diğer iki hamileliğimde 9 ay çekmiştim ben bulantıları bu hamileliğimde olmıyacak sanmıştım ama özelikle son iki gündür berbat durumdayım inşallah 9 ay sürmezz.

deterjanda sabunda diş macununa kadar kokusu en az olan şeyleri tercih edicez canım, bütün kokular mahvediyor insanı, normalde kokuları az diye sevmezdim amwayın ürünlerini, sadece işte kanserojen oranı daha az diye kullanıyordum, şimdi ise kurtarıcım oldular, amway in diş macununda da belirgin bi koku yok ve ben onu çok rahat kullanıyorum arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…