bizimkininki cinslikten işte,sanki o söylemezse ömür boyu bilemicem,kimden neyi saklıyosa bencil,mecbur gidiyoz işte riskten dolayı napalım,sen sor canım bu en doğal hakkımız tabi,ben de gider kendi doktorumdan rahat rahat öğrenirim napayım:2:
Bizimkininki cinslikten işte,sanki o söylemezse ömür boyu bilemicem,kimden neyi saklıyosa bencil,mecbur gidiyoz işte riskten dolayı napalım,sen sor canım bu en doğal hakkımız tabi,ben de gider kendi doktorumdan rahat rahat öğrenirim napayım:2:
Arkadaslar nasilsiniz.... ben pek yazamadim, arasira okumaya calistim tabi.
Biz de nihayet bebisimizle pazartesi tanisacagiz.... ilk defa gorecez... coook heyecanliyim sormayin.
Siz hepiniz tatiniz o sevinci heyecani bende heyecanla bekliyorum.
Sizdede oluyor mu bilmiyorum ama bu aralar basim donuyor cok kotu dusecakmis gibi ayni
zamanda ates basiyor butun enerjim gidiyor sanki nerdeyse hergun yasiyorum bunu..
Bi digeride belim tam kalcamin uzerinden bagzan oyle agriyor ki yerimden kimildayamiyorum...
Artik normale donmek istiyoooruumm beeeeen :84:
yani ultrasondan öğreniliyo o zaman .
O halde riziko almak istemiyolarrrrrrrrrrrrrrrr..
Hani nettte de var ya televizyonda da bir uzman eğer doktor başarılı ise görür. Demiştii.
Kendilerine laf gelmesin diyee söylemiyolar o zamannn öylemii
yani ultrasondan öğreniliyo o zaman .
O halde riziko almak istemiyolarrrrrrrrrrrrrrrr..
Hani nettte de var ya televizyonda da bir uzman eğer doktor başarılı ise görür. Demiştii.
Kendilerine laf gelmesin diyee söylemiyolar o zamannn öylemii
Hosbulduk canim... artik gormrkk istiyorum... 12. haftamiza giriyoruz pazartesi yani 3. ay
Canim carpinti ve bas donmesi icin basini bacaklarinin arasina dogru ey diyorlar gectikten
sonrada biseyler ye tabi yiyebilirsen
herkese iyi akşamlar,arkadaşlar
canlarınız( tabi mide müsade ediyosa:)) ne istiyo;tatlı mı,tuzlu mu deneyelim,tatlıya erkek,tuzluya kız çıkacak mı..kendimden örnek vereyim ben tatlıya daha meyilliyim,erkek olabilir demişti doktor,sizlerde durum nasıl??
benim canım hiçbirinden istemiyo nolucak şimdi
Şaka bi yana sütlü hafif tatlıları bu hafta yemeye başladım, hoşuma da gidiyor, ama tuzlu da yiyorum ben, limon falan da, öyle ciddi bir ayrım yok yani. ne yiyebiliyosam onu yiyorum özel olarak canım birini istemiyor.
Gobegi esim hesaba katmiyor vala zorla yaptiriyoriyi gelismis
Ya ben bu sabah karniminsag tarafinda bi sislik hissettim esimede dokundurttum oda farketti..
Biraz endiselendim esim cok pimpiriklisin diyor e bu gebelikse bi gecede sismez demi karnim
Puding puding dedin zaten dadandım pudinge kaç gündürr
Ye canım afiyet olsunsüt içemeyince napalım, bunlarla idare ediyoruz, aslında tatlıyı hiç sevmem derrrrrrrmişim
Ekmek bulamayınca pasta yiyoruz hesabı oldu bu
Saol cnm valla dadandım umarım ondan da tiksinmem
Ama soğuk soğuk çok iyi gidiyo
Bu ara içim yanıyo sanki reklamlarda buzlu meyvalı dondurmaları görüyorum çok içim gidiyo ama korkuyorum sonra bademciklerim şişer diye..
Ben her gün eşime madodan aldırıp yiyorum cnm. iyi geliyor soğuk soğuk, mide yanmamı alıyor, doktor da önerdi
benim de canım fruttarelerden istiyo,evde kakaolu,böğürtlenli sütlü var ama kesmiyo,illa ulaşamadığım olacak o anda, ne garipmiş bu hamilelik ya..
devlet hastanesinde cinsiyet söylenmemesinin nedeni karizma değil arkadaşlar. ülkemizde çok cahil insanlar var. istedikleri cinsiyette olmayınca bebeklerini aldırabiliyorlar. onlar da prensip edinmişler asla cinsiyet söylemiyorlar. bir keresinde benim önümde karnı burnunda bir bayan vardı cinsiyetini sordu kesinlikle söylemiyoruz dedi doktor. hocamızın kesin talimatı var dedi. o kadının bebeğinin cinsiyeti zaten net olarak anlaşılırdı. ben 12 +4 de cinsiyeti öğrenemedim. bacaklarının arasını göremiyorum dedi doktor hanım. (özelde) net olarak 16. haftada anlaşılıyor. hatta o zamanda bile doğru tahmin edilemeyen cinsiyetler var. benim teyzemin kızına kız kız dediler, sonra 20. haftada erkek olduğunu öğrendi.. kız, erkek Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize...
Öyle bende yiyorum cnm ondan bahsetmiyorum ben çubuklu olanlar varya cnm ondan çekiyo hahahah
Ay söyliyim buzparmak falan böyle soğuk soğukkk..
benim de canım fruttarelerden istiyo,evde kakaolu,böğürtlenli sütlü var ama kesmiyo,illa ulaşamadığım olacak o anda, ne garipmiş bu hamilelik ya..
Hadi ya, ben de hiç sevmem onları, küçükken severdim de şimdi hiç cazip gelmiyor, tatlı manyağı olduğum için beni kesmiyor olabilir
Bu arada canınız çekmesin diye isim vermicem ama benim canım nerde zararlı yasaklı bişey var onu istiyor, arada tadımlık kaçamak yapıyorum ama sürekli onları yemek istiyorum
Doktor çubuklu dondurma diyince ben de öyle tanımladımevet cnm. magnum kornet falan onları yeme mümkünse bilindik yerlerden açık dondurma al dedi, mado ve güllüoğlundan alıyordum ben, okeyledi. Algidanın maraş usulü de iyidir cnm. üzerini oku kalsiyum oranı falan iyiyse onunla devam edersin.
Bu doktoru öncekiyle kıyaslayınca farkı anladım, bir kere her hastasıyla yarımşar saat ilgileniyor, bana tek tek ne yemem ne içmem gerektiğini anlattı, hatta neleri yiyip neleri yiyemediğimi bilgisayarına not etti, iki hafta sonra bu verilere göre testler yapıp gerekirse takviye vericez falan dedi. İlgili geldi bana, umarım böyle devam eder.
Benimde içimde sanki bi yangın var onu yersem bastırcam bide acayip sakız istiyo canımmmmmmmmmmmmmm cak cak
Benimde o zararlılardan istiyo bende söylemiyim ama arada kaçamaklardan bişey olmaz yahu(heralde )
böyle bi doktor bulduysan yapış bırakma :82:
kızlar ben brşey daha soracağım size;normal diş macunları midenizi bulandırmıyor mu ?
ben hamile olduğumdan belli macunla dişlerimi fırçalayamıyorum.sade suyla..misvakta kullanıyorum.
tadı olmayan bir diş macunu var mı bildiğiniz ?
benimle aynı şeyi yaşayan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?