meserret allah sabır versin bu ne ya....resmen kabus bunlar rabbim yardımcın olsun canım
bende çaydan huylananlardanım çay tiryakisiydim çaydan huylanırsın diyenlere gülerdim ben mi? huylanacam diyeama sabahları suyla kahvaltı ediyorum artık
Vee kesenın içinde solda gozukuyor bebıssss :))
Kızlar ultrasonda kesenın neresınde bebısınız
solda ıse erkek
sagda ıse kız denılıyor ve dogru cıkanda cokkk :)
bakın seda0402 nın solda ve erkek :)
ayy benımkıde sagda :)
ultrason fotolarınıza bakın bııı :)
en erken 78 haftalık ultrason kagıdı onemlı amaaa :)
Günaydın annecikklerrrrrrrr....:79:
Hayırlı olsun canım.Hayırlı bir oğluş olsun inş.darısı bizim bebeklere bakalım benim gittiğim doktor yaptı ikili testi ama bişi söylemedi.bi daha ki randevuyu da bir ay sonraya verdi :97: ama dayanamicam galiba bu cumartesi senin gittiğin hastaneye gideyim bi diyorum. memnun kalırsam ordan devam ederim artık.
solda ıse erkek
ya çok heyecanlandım sizler cinsiyet öğrenince ve de meraklandım iyice.. doktorum 15 temmuzda gel dedi 15+5 oluyor o gün. ama çatlıycam ben meraktan, başka bi doktora mı gitsem ki arada.
benim bebeğim ultrason çıktısını elime alıp bakınca kesenin sağ tarafında duruyor. buna göre kız.
çin takvimi ve rus takvimine göre de kız.
ikili testteki free hcg değerine göre erkek.
kilo almadığım ve bulantım fazla olmadığı için tüm çevreme göre erkek.
bakalım hangisi tutacak. ama öncelikle sağlıklı olması hayırlı evlat olması önemli elbette.
solda ıse erkek
vee kesenın içinde solda gozukuyor bebıssss :))
kızlar ultrasonda kesenın neresınde bebısınız
solda ıse erkek
ya çok heyecanlandım sizler cinsiyet öğrenince ve de meraklandım iyice.. doktorum 15 temmuzda gel dedi 15+5 oluyor o gün. ama çatlıycam ben meraktan, başka bi doktora mı gitsem ki arada.
benim bebeğim ultrason çıktısını elime alıp bakınca kesenin sağ tarafında duruyor. buna göre kız.
çin takvimi ve rus takvimine göre de kız.
ikili testteki free hcg değerine göre erkek.
kilo almadığım ve bulantım fazla olmadığı için tüm çevreme göre erkek.
bakalım hangisi tutacak. ama öncelikle sağlıklı olması hayırlı evlat olması önemli elbette.
valla kızlar bebeği erkek olanlar söleyin bakım çayla aranız nasıl :))))))))
geçn gün eşimin yengesi bana dediki çay içebiliyomusun evet dedim o zamn erkek dedi ne alakaysa
çünkü eşimin teyze kızıda hamile ve çay içiyo ama kız dedi dr
14 haftan btmiş cnm senn cinsiyet belli değil mi
solda ıse erkek
asem eğer gideceksen şimdiden randevu al çok yoğun oluyo,benm normalde perşembe cuma fln gitmem lazımdı ama gidemedim.Şimdiden al randevunu.Doktorun ismi Gamze Baykan
ay kızlar sabah doktora gittim 12+1 im.allahım ölcektim heyecandan doktor baktığı gibi kalbi nasıl atıyomu dedim tabi dedi 1 2 sn dinletti gözyaşlarına boğuldum .bebem kocaman olmuş.12+6 göründü boyu 6.5 cm. ense kalınlığı 1.3 çıktı herşey çok iyi dedi .kan testi 1 hafta sonra alcam.artık beslenmene dikkat et dedi.hergün mutlaka 1 bardak süt 1 kase yoğurt en az kibrit kutusu kadar peynir öğün sayısı 5-6.yiyebildiğin kadar meyve.mutlaka 1 öğün et balık yada tavuk dedi.haftada en az 3 gün baklagil.
ayrıca folik asiti bıraktırdı kan ve demir hapı verdi.
kızlar sizde bıraktınızmı folik asiti.
işte böyle 1 ay sonraya randevu verdi bakalım gene nasıl dayancam bilmiyom ama bugün çoooookkkkk mutluyum allahım hepimizi korusunnn
ay kızlar sabah doktora gittim 12+1 im.allahım ölcektim heyecandan doktor baktığı gibi kalbi nasıl atıyomu dedim tabi dedi 1 2 sn dinletti gözyaşlarına boğuldum .bebem kocaman olmuş.12+6 göründü boyu 6.5 cm. ense kalınlığı 1.3 çıktı herşey çok iyi dedi .kan testi 1 hafta sonra alcam.artık beslenmene dikkat et dedi.hergün mutlaka 1 bardak süt 1 kase yoğurt en az kibrit kutusu kadar peynir öğün sayısı 5-6.yiyebildiğin kadar meyve.mutlaka 1 öğün et balık yada tavuk dedi.haftada en az 3 gün baklagil.
ayrıca folik asiti bıraktırdı kan ve demir hapı verdi.
kızlar sizde bıraktınızmı folik asiti.
işte böyle 1 ay sonraya randevu verdi bakalım gene nasıl dayancam bilmiyom ama bugün çoooookkkkk mutluyum allahım hepimizi korusunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?