2012 Ocak Anneleri

günaydınlar herkese..

cinsiyetler belli olmaya başlamış.. erkekler revaçta:)

sabah sabah çok heyecanlandım yaaa..

bu arada herkesin kandili mübarek olsun.. bebişlerimiz sağ sağlim doğsunlar inşallah

kızlarr hepımınızınnn ailesının ve sızlerın kandılı muarek olsunn..dularaınızda yer alırız umarımmm...

Aynen canım ya, iş yerinde tüm gün çay içerdim yine de kesmezdi şimdi bi çay bardağı içiyorum onu da tat alarak içmiyorum die çoğu günler onu bile içmiyorum.
eee benimki ortada, başı sağ tarafta ama ortada gibi :))) 9+5te çekilen görüntüsü :)) ayrıca bakış açımıza göre mi sağ sol :) yani kağıdı tuttuğumuzda bize göre sağ-sol mu :) ayy ne çok soru sordum.

bu arada herkese merhaba şekerler....
10 gün raporluydum annemde kaldım, orda da internet yok giremedim bi türlü. ÖZledim sizleri.... Geçmişi de yarım yamalak okuyabildim... bebişlerimizin cinsiyetlerini öğrenmeye başlamışız :))) Hayırlısı olsun inşallah...
biz de bu hafta sonu ikili teste gidicez bakalım belki bi ihtimal bizde öğreniriz :)

Son düzenleme:

git cnm ben 2. gidişim ama doktorda bi değişme yok hala memnunum,çok ilgili sevimli :) aynı düşüncelere sahbim hala :))

cnm 8. haftadaki ultrason resminde beebek kesenin solunda görünüyo.Ama karnıma koyup nasıl çekildiğine baktım resmin,öyle bakınca da kese karnımın sağ tarafında bebek de kesenin sağ tarafında :) Yani resme karşıdan bakınca kese de solda bebek de kesenin solunda :) ama karnımdan nasıl çekildiğine bakarak söylersem de hem kese hem bebek sağda

[

canım cinsiyetini anlayamadım ben senin koyduğun fotodan. resmin üzerine işaret yapabilirmisin mümkünse.

ben de merak ediyorum nurrose ve seda sizlerde bebek kesenin ne tarafındaydı arkadaşlar, solda mı sağda mı?[/QUOTE]

cnm tam ölüm yeri pipisi :)dr. bas ve pipi mesafesı aldı :)))
crl yazısının ordakı beyaz yer :)alenen ıkı bacagının arasında,cok bellıydı...

asem eğer gideceksen şimdiden randevu al çok yoğun oluyo,benm normalde perşembe cuma fln gitmem lazımdı ama gidemedim.Şimdiden al randevunu.Doktorun ismi Gamze Baykan

kızlar bu arada benm bebek galiba brz daha ergen ::))) b12 hafta bitti normalde ama 1 hafta önden gittiği için 13 bitti yani ben 14. haftamdayım ve normall şeklini almış boynu moynu fln iyice belli burnu murnu :))

ya çok heyecanlandım sizler cinsiyet öğrenince ve de meraklandım iyice.. doktorum 15 temmuzda gel dedi 15+5 oluyor o gün. ama çatlıycam ben meraktan, başka bi doktora mı gitsem ki arada.
benim bebeğim ultrason çıktısını elime alıp bakınca kesenin sağ tarafında duruyor. buna göre kız.
çin takvimi ve rus takvimine göre de kız.
ikili testteki free hcg değerine göre erkek.
kilo almadığım ve bulantım fazla olmadığı için tüm çevreme göre erkek.

bakalım hangisi tutacak. ama öncelikle sağlıklı olması hayırlı evlat olması önemli elbette.

Ben senin yerinde olsam bi bahaneyle mutlaka giderdim, ay hayatta bekleyemem o kadar çatlarım

ay valla benimkide kesenin sağında sankim bakalım ne çıkacak bende 16/7 gidecem dr o zamn söler artık sanırım 16+4 olmuş olacaz :)))
benimde çin rus takvimi kız çıkmıştı kafamdan tuz döktüler kız dediler elime baktılar kız dediler yürüyüşüme baktılar kız dediler kesede sağda sanki hadi hayırlısı bakalım ...
gerçi bana bakıp erkek hissedende var ama

önce sağlık sıhhat tabiki ama eşimde bende kız istiyoruz rabbim hayırlısını versin artık :))

buarada kızlar herkesin kandili mübarek olsun duaları kabul olsun inş...

Son düzenleme:

eee benim bebiş keseye yayılmışşşşşşşşşşşşşş

benm bulntım oldu brz ama kilo da aldım :)) ve erkek bence bunlardan belli olmuyo .

valla kızlar bebeği erkek olanlar söleyin bakım çayla aranız nasıl :))))))))

geçn gün eşimin yengesi bana dediki çay içebiliyomusun evet dedim o zamn erkek dedi ne alakaysa
çünkü eşimin teyze kızıda hamile ve çay içiyo ama kız dedi dr

14 haftan btmiş cnm senn cinsiyet belli değil mi

ay kızlar sabah doktora gittim 12+1 im.allahım ölcektim heyecandan doktor baktığı gibi kalbi nasıl atıyomu dedim tabi dedi 1 2 sn dinletti gözyaşlarına boğuldum .bebem kocaman olmuş.12+6 göründü boyu 6.5 cm. ense kalınlığı 1.3 çıktı herşey çok iyi dedi .kan testi 1 hafta sonra alcam.artık beslenmene dikkat et dedi.hergün mutlaka 1 bardak süt 1 kase yoğurt en az kibrit kutusu kadar peynir öğün sayısı 5-6.yiyebildiğin kadar meyve.mutlaka 1 öğün et balık yada tavuk dedi.haftada en az 3 gün baklagil.
ayrıca folik asiti bıraktırdı kan ve demir hapı verdi.
kızlar sizde bıraktınızmı folik asiti.
işte böyle 1 ay sonraya randevu verdi bakalım gene nasıl dayancam bilmiyom ama bugün çoooookkkkk mutluyum allahım hepimizi korusunnn

slm arkadaşlar bne geldim ay sonu geldi yerımde oturamıyorum artık .. sizler nasılsınız?

benim 8 haftalık resimde ortada duruyo yaa kafası sağ tarafta. 11 haftalık resminde hafif sağa doğru ama ortada gibi duruyo anlayamadım hayırlısı yaa çok kalmadı 2 hafta sonra hepimiz öğrenmiş olucaz nerdeyse

asem eğer gideceksen şimdiden randevu al çok yoğun oluyo,benm normalde perşembe cuma fln gitmem lazımdı ama gidemedim.Şimdiden al randevunu.Doktorun ismi Gamze Baykan

tamam canım bakim de öğleden sonra arayayım inş. cumartesiye verirler ben hafta içi gidemiyorum pek

amin canım maşallah bebişine gerçekten kocaman olmuş

Gözünaydın canım ben de son gidişimde yine dinledim kalp atışlarını, çok iyi geliyor

Cinsiyet tahmini yok mu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…