cnmm inşallah benim için cinsiyet önemli değil sadece şimdi biraz ayakta gezerken minnoşuma alışveriş yapmak istiyorum onun için öğrenmek istiyorummm.şimdi nasıl hayallerdesindir kimbilir. Ilk bebişinmii cnmm
Slm kızlar..
gunaydın...
dun dr. kontrolumuz vardı..10+2 dık ve hersey yolunda...hatta bakın bıze neyını gosterdı :))
cok mutluyum..ıns. hepımız tamamına ererız :)))
Eki Görüntüle 216200
merhaba kızlar,
Bugun doktora gittim ikili test sonucunu götürdüm iyi dedi doktor ,zaten ensesi de kalın çıkmamıştı.
Bi de kesin cinsiyetimiz erkekoğlum oluyormuşş
ERKEKMİİİİİ :)
tabi cnm benm için de önemli değildi ama insan merak ediyoilk bebeğim ama inan hiçbi hayalim yok şuanda :)) bizim ailede pek erkek bebek yok biz 3 kız kardeşiz,kardeşim 3 ay önce doğum yaptı o da kız :)) erkek bebek büyütmek nasıl oluo diye gülüoruz aramızda sadece
Ben şimdiye kdrr hiç bişey almadım ,ama belki çıktığımda görürsem alırım bişeyler yavaş yavaşKardeşimin bebeği daha yeni oldu heralde onda çılgınlar gibi bişeyler alıp tüketmişiz kendimizi benmki zavallım ölee duruo
Slm kızlar..
gunaydın...
dun dr. kontrolumuz vardı..10+2 dık ve hersey yolunda...hatta bakın bıze neyını gosterdı :))
Eki Görüntüle 216200
Ayy cnm bende fazla alabılırım
sen zayıf kısmındaysan 12 16 normal
ama benım almam gereken 8 kg :)
dıyetısyenımın dedıgıde buydu zaten :)
Hayırlısı artık
ayy bende su ıkılı test bır an once yapotırmam lazım
belkı benımde tahmın olurrrrrrrr :)
tabi cnm benm için de önemli değildi ama insan merak ediyoilk bebeğim ama inan hiçbi hayalim yok şuanda :)) bizim ailede pek erkek bebek yok biz 3 kız kardeşiz,kardeşim 3 ay önce doğum yaptı o da kız :)) erkek bebek büyütmek nasıl oluo diye gülüoruz aramızda sadece
eveeeeet...3,5 cm olmasına ragmen resmen cok bellıydı :)))
hem ruz hem cın takvımı tuttu..ben de hep erkek hıssetmıstım ama esımın ıcı bıraz burkuldu..o kız ıstıodu
günaydınnlarr arkadaşlarr, kandiliniz mübarek olsun, bu gecenin yüzü suyu hürmetine rabbim hepimizi sağlıklı bi şekilde bebeklerimize kavuştursun.
2012 yılı erkek yılı olucak galiba kızlarr, baksanıza ilk haberler hep erkek)
rabbim sağilıklı ve hayırlı evlat versin inşallah kız erkek farketmez, gerçi benim iki erkeğin üstüne kız olsa hiç fena olmaz ama önce sağlığı)
Günaydın kızlar :92:
Cnm çok sıkkın ben hala düşük ilaçlarımı kullanıyorum bide intihp çıktı idrara çıkarken bile aglıyodum o derece yani antibiyotik agrı kesi verdi doktorda birazda olsa iyiyim karnım çok agrıyo ikili test te yapılmadı bana kanaman oldugu için dogru sonuç vermez dedi . Kahve rengi lekelenmelerimde azaldı . Üçlü testi yapız dedi. Bebegim iyi doktoran söylemesine göre ama benim içim hiç rahat degil.Göbegim derseniz gören 5 aylıkmısın diyo o derece şiştim kiloda aldım 4,5 kilo ev ise tadilatta hiç bi iş yaptırmıyolar bana ama bütün gün genede ayaktayım psikolojim ise evi böle dagınık bırak al başını git diyo dolaplarım takıldı mermerciyi bekliyom şimdi
Umarım sizler iyisinizdir cinsiyetler belli olmaya başlamış sevindim benimki için doktor yorum yapmadı erken dedi 14+2 olduk yaa ne erkeni
Geçmiş olsun cnm. o kadar ayakta kalmamaya çalış yat dinlen. İşler bitince mis gibi olur evin, kafan da rahatlar, sağlığın da düzelir İnşallah.
Göbekte bana rakip misin yoksa
sagolasın hepimize hayırlı kandillerGünaydınnnn ve hayırlı kandiller herkese
ay cınsıyetımı belli oldu yaniSlm kızlar..
gunaydın...
Eki Görüntüle 216200
ay herkescıkler ogrenıyor bende 18/7 de gıdıyorum 2li teste söylerım dedı banadamerhaba kızlar,
Bugun doktora gittim ikili test sonucunu götürdüm iyi dedi doktor ,zaten ensesi de kalın çıkmamıştı.
ay ben yenı hamıelyken aldım mıdem bulandı daha reklamını bıle ızleyemıyorumbenim de canım fruttarelerden istiyo,evde kakaolu,böğürtlenli sütlü var ama kesmiyo,illa ulaşamadığım olacak o anda, ne garipmiş bu hamilelik ya..
of bide ovar bende bitsin diye bakıyorum bulantılarımı1 haftadır bulantım olmadı..zaten olmuyoda arada 2 dakika filan yokluyodu gün içinde..ama oda olmayınca çok korktum dünden beri dua ediyorum bulantım olsun diye..merakımdan değil tabiki bebişimden bi işaret o bana..sababh tam evden çıkıcam o beklediğim bulantı geldi nihayet..bebişimm çok korkuttu beni...
benm canm hiç bieşy cekmıyor bulantıadn dolayı herşey kötü ediyor iştahla canımın cektıgı bişey yokherkese iyi akşamlar,arkadaşlar
canlarınız( tabi mide müsade ediyosa:)) ne istiyo;tatlı mı,tuzlu mu deneyelim,tatlıya erkek,tuzluya kız çıkacak mı..kendimden örnek vereyim ben tatlıya daha meyilliyim,erkek olabilir demişti doktor,sizlerde durum nasıl??
[/CODE][/HTML]HTML:[CODE][HTML][TABLE][TABLE][/TABLE][/TABLE]
canım ben sabah kalktığımda ve yatarken mikrodalgada hafif ılıtıp balla karıştırarak içiyorum. hemen dikiyorum tepeme bitiyor. bir de böyle dene istersen.
merhaba kızlar,
hem ruz hem cın takvımı tuttu..ben de hep erkek hıssetmıstım ama esımın ıcı bıraz burkuldu..o kız ıstıodu
Saol cnm işallah
Yatamam ki içim rahat etmiyor yemek hazırlıyorum çay yapıyorum ufak tefek işleri yapıyorum .
Bi çekemedim ki resmii son bir haftada aldı başını gitti sonum nolcak bilmiyorum.top gibi yuvarlanıcam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?