2012 Ocak Anneleri

tabi cnm benm için de önemli değildi ama insan merak ediyoilk bebeğim ama inan hiçbi hayalim yok şuanda :)) bizim ailede pek erkek bebek yok biz 3 kız kardeşiz,kardeşim 3 ay önce doğum yaptı o da kız :)) erkek bebek büyütmek nasıl oluo diye gülüoruz aramızda sadece

ben şimdiye kdrr hiç bişey almadım ,ama belki çıktığımda görürsem alırım bişeyler yavaş yavaş kardeşimin bebeği daha yeni oldu heralde onda çılgınlar gibi bişeyler alıp tüketmişiz kendimizi benmki zavallım ölee duruo

Slm kızlar..
gunaydın...
dun dr. kontrolumuz vardı..10+2 dık ve hersey yolunda...hatta bakın bıze neyını gosterdı :))
cok mutluyum..ıns. hepımız tamamına ererız :)))

Hepimizin kandili mubarek olsun kızlar

Nurrose cım
sana bır soru ozaman
bebegın kesenın ıcınde ne tarafta duruyor kagıda bakdıgında sag damı sol damı =?

Günaydın annecikklerrrrrrrr....:79:

merhaba kızlar,

Bugun doktora gittim ikili test sonucunu götürdüm iyi dedi doktor ,zaten ensesi de kalın çıkmamıştı.
Bi de kesin cinsiyetimiz erkek oğlum oluyormuşş

Hayırlı olsun canım.Hayırlı bir oğluş olsun inş. darısı bizim bebeklere bakalım benim gittiğim doktor yaptı ikili testi ama bişi söylemedi.bi daha ki randevuyu da bir ay sonraya verdi :97: ama dayanamicam galiba bu cumartesi senin gittiğin hastaneye gideyim bi diyorum. memnun kalırsam ordan devam ederim artık.

herkese selamlar

kandılınız mübarek olsun !

Bızde dün dr. gıttık 10 + 1 3.5 cm olmus bızım pıtırcık

benımde 11 temmuzda ıkılı test yaptırmam gerek

bakalım ozaman bellı olucak mı cınsıyetı .

cnmm kıyafete saldırma olurmuuu.liste var internette. En elzemlerinden yavaş yavaş başla. Zaten satıcılar çok yararlı şeyler konuşuyooo. Benim 2 alışverişimdede sahipleri yeni anniş olmuşlar hediyeyse bunu al alma , bu zorunlu değil bunu mutlaka al diye yorum yaptılarr.örneğin bu hafta cnmm hastane için takım ince battaniye sini al ben aldımm.hasaten dışı aldığın pantolonları patiksiz olanlarından al cnmm. Ama yavaş yavaş başla bayağı masraf ben şimdiden bayağı harcama yaptım.oo gerisi daha çookkk.

günaydınnlarr arkadaşlarr, kandiliniz mübarek olsun, bu gecenin yüzü suyu hürmetine rabbim hepimizi sağlıklı bi şekilde bebeklerimize kavuştursun.

2012 yılı erkek yılı olucak galiba kızlarr, baksanıza ilk haberler hep erkek)

rabbim sağilıklı ve hayırlı evlat versin inşallah kız erkek farketmez, gerçi benim iki erkeğin üstüne kız olsa hiç fena olmaz ama önce sağlığı)

Günaydın kızlar :92:
Cnm çok sıkkın ben hala düşük ilaçlarımı kullanıyorum bide intihp çıktı idrara çıkarken bile aglıyodum o derece yani antibiyotik agrı kesi verdi doktorda birazda olsa iyiyim karnım çok agrıyo ikili test te yapılmadı bana kanaman oldugu için dogru sonuç vermez dedi . Kahve rengi lekelenmelerimde azaldı . Üçlü testi yapız dedi. Bebegim iyi doktoran söylemesine göre ama benim içim hiç rahat degil. Göbegim derseniz gören 5 aylıkmısın diyo o derece şiştim kiloda aldım 4,5 kilo ev ise tadilatta hiç bi iş yaptırmıyolar bana ama bütün gün genede ayaktayım psikolojim ise evi böle dagınık bırak al başını git diyo dolaplarım takıldı mermerciyi bekliyom şimdi
Umarım sizler iyisinizdir cinsiyetler belli olmaya başlamış sevindim benimki için doktor yorum yapmadı erken dedi 14+2 olduk yaa ne erkeni

Canım bana da önceki doktorum 8-10 demişti, yeni doktorum 12-16 dedi, belki de bu yüzden sevdim bu doktoru Gebelik başlangış kilom 72ydi şimdi 69 um

Ben demiştim bu yıl çoğunluk erkek doğuruyor diye Kıza doymuşsunuzdur siz, erkek şimdi gözde olur ailede

eveeeeet...3,5 cm olmasına ragmen resmen cok bellıydı :)))
hem ruz hem cın takvımı tuttu..ben de hep erkek hıssetmıstım ama esımın ıcı bıraz burkuldu..o kız ıstıodu

Gözün aydın canım, Allah uzun ömürler versin oğluna, bir erkek annemiz daha oldu maaşallah annelerin hissettiği çıkıyor zaten Saklamamış ne güze, yiğidin malı meydanda olur demek istedi heralde

Sana da hayırlı kandiller cnm. tabi ki önce sağlık ama dediğin gibi bir kızın olsa hiç fena olmaz, Allah hayırlısını versin.

Geçmiş olsun cnm. o kadar ayakta kalmamaya çalış yat dinlen. İşler bitince mis gibi olur evin, kafan da rahatlar, sağlığın da düzelir İnşallah.
Göbekte bana rakip misin yoksa

Erkek çocuklarının cinsiyetleri daha çabuk belli oluyor. Büpçük belli oldumu erkek diyo doktor kızda ise acabamı diye susuyo genelde.

Geçmiş olsun cnm. o kadar ayakta kalmamaya çalış yat dinlen. İşler bitince mis gibi olur evin, kafan da rahatlar, sağlığın da düzelir İnşallah.
Göbekte bana rakip misin yoksa

Saol cnm işallah
Yatamam ki içim rahat etmiyor yemek hazırlıyorum çay yapıyorum ufak tefek işleri yapıyorum .
Bi çekemedim ki resmii son bir haftada aldı başını gitti sonum nolcak bilmiyorum. top gibi yuvarlanıcam galiba

Günaydınnnn ve hayırlı kandiller herkese
sagolasın hepimize hayırlı kandiller
Slm kızlar..
gunaydın...
dun dr. kontrolumuz vardı..10+2 dık ve hersey yolunda...hatta bakın bıze neyını gosterdı :))
cok mutluyum..ıns. hepımız tamamına ererız :)))

Eki Görüntüle 216200
ay cınsıyetımı belli oldu yani
merhaba kızlar,

Bugun doktora gittim ikili test sonucunu götürdüm iyi dedi doktor ,zaten ensesi de kalın çıkmamıştı.
ay herkescıkler ogrenıyor bende 18/7 de gıdıyorum 2li teste söylerım dedı banada
benim de canım fruttarelerden istiyo,evde kakaolu,böğürtlenli sütlü var ama kesmiyo,illa ulaşamadığım olacak o anda, ne garipmiş bu hamilelik ya..
ay ben yenı hamıelyken aldım mıdem bulandı daha reklamını bıle ızleyemıyorum
of bide ovar bende bitsin diye bakıyorum bulantılarımı
benm canm hiç bieşy cekmıyor bulantıadn dolayı herşey kötü ediyor iştahla canımın cektıgı bişey yok

HTML:
[CODE][HTML][TABLE][TABLE][/TABLE][/TABLE]
[/CODE][/HTML]
canım ben sabah kalktığımda ve yatarken mikrodalgada hafif ılıtıp balla karıştırarak içiyorum. hemen dikiyorum tepeme bitiyor. bir de böyle dene istersen.

canım mikrodalga kullanma bence. mikrodalga fırınlar radyasyon yayınlıyor. Türkiye Atom Enerjisi Kurumunda radyasyonla ilgili bi eğitime katıldım.orada eğitim veren uzmana özellikle sorduk bu konuyu. radyasyon yaydığını kabul ediyorlar. iki tip radyasyon varmış. iyonlaştırıcı radyasyon ve iyonlaştırıcı olmayan radyasyon. cep telefonu ve mikrodalga fırınlar iyonlaştırıcı olmayan radyasyon sınıfına giriyormuş. iyonlaştırıcı olmayan radyasyon kesinlikle zarasızdır diyemeyiz dedi. kullanabilirsiniz de diyemem kullanmayın da diyemejm. ben evime almam mikrodalga dedi. googledan bi bak istersen.

merhaba kızlar,

çok sevindim erkenden öğrnemişsin ne güzel. darısı bizlere. hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah.

[/QUOTE]bu arada kızlar cinsiyet ögrenmeye gitmeden önce cikolata yiyin.ve bebek uyuyorsa öksürün mutlaka uyanıveriyorlar.tabi 13. haftadan önce çikolata direk bebeğe geçmez plasenta yeni yeni oluşuyor o zamanlarda cünkü şimdi ben şekerli yesem gıdı gıdı başlıyor.özellkle sırt üstü yatınca başlıyor çok az kımıltılar hissediyorum.yeni anneler bunu hissedemeyebilir ben deneyimli oldğm için bebek hareketin bağırsak hareketinden ayırtedebiliyorum gögüslerimin rengi koyulaştı resmen çok koyu kahverengi oldu diyebilirim.
bakalım 14+1 de cumartesi doktorumuza gidiyoruz cinsiyetimizi göstericek miyiz .
yavaş yavaş kız ,erkek ismi bakmaya başladım kızlar .oğluma hamileyken kız olursa bu isim olur dediğimiz isim şuanda ön sırada.ama erkek olursa oğlum gibi iki isim bulmak zorunda kalacağım .[/QUOTE]

ya dün bir hapşurdum bebeğin feleği şaştı. acayip bir seyirme oldu hapşuruktan sonra. korktu yazık bebeğim.

hem ruz hem cın takvımı tuttu..ben de hep erkek hıssetmıstım ama esımın ıcı bıraz burkuldu..o kız ıstıodu

canım cinsiyetini anlayamadım ben senin koyduğun fotodan. resmin üzerine işaret yapabilirmisin mümkünse.

ben de merak ediyorum nurrose ve seda sizlerde bebek kesenin ne tarafındaydı arkadaşlar, solda mı sağda mı?

Son düzenleme:

En azından çok dolaşma ayakta, ben ne zaman bir günü ayakta geçirsem akşamına kasık sancısıyle kıvranıyorum, mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum :97:

Resmini de bekliyorum, benden çok şişmiş olamazsın zaten, ama en azından yakın bir göbüş görmek istiyorum

Vee kesenın içinde solda gozukuyor bebıssss :))
Kızlar ultrasonda kesenın neresınde bebısınız
solda ıse erkek
sagda ıse kız denılıyor ve dogru cıkanda cokkk :)
bakın seda0402 nın solda ve erkek :)
ayy benımkıde sagda :)
ultrason fotolarınıza bakın bııı :)
en erken 78 haftalık ultrason kagıdı onemlı amaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…