cnmmm yılların emeğini verdimmm. Bırak gelecek sezon iznini belkide şuan orda yokum da ben bilmiyorummm.2 yıl önce bir arkadaş benim gibi hastada olmadı sadece son hafta sevincini bizimle paylaştıııııııııııı ve tatil dönüşü baktık arkadaş yokkkkkkkkkkkkkkkk.dönüşte.teşekkür etmişler.
özel sektör çok çabuk harcıyor insanı özel okulda öğretmen çok önemli birde devlet okullarında bile kadroya bakılıyor devlete geçme şansın yok mu
maalesef cnmmmmmmmmm.ben önce üniversitede master istedim o kadar torpilin içinden alnımı teri ile kazandım. Hem çalıştım dersanelerde masraflarım için hem master yaptım çok istiyordummm üniversitede kalmayıı derken kadro 1 kişi umrumda bile değildi .yapardım onudaaaa ama hoooooooooooooooopppppppp sınav felansız üstttttt torpillllllllllll ve başkası kadrolu olduu. Bu arada dersaneler devam ettim. Ama kadro gelmedi hocalarım çok severdi çok istediler bekle dediler dee beklerken kim bana para ve sigorta verecek herşey hayalle karın doyurmuyo.ve büyük teklifler aldımmm , hep güzel yerlerde çalıştımm. Burda yıllardan beriçalışırım herkes beni çok tanır. Ammaaaa 1 haftalık rapor senin emeğini çalışkanlığınııı sevgini saygını okur. ???????????????????????????????? Bekliyorummmm.şaka gibi yaaaaaa
canım tartıldınmı hiç benim de göbüşüm büyüdü ama sadece 1 kilo almışım sanırım gaz bunlar
maalesef cnmmmmmmmmm.ben önce üniversitede master istedim o kadar torpilin içinden alnımı teri ile kazandım. Hem çalıştım dersanelerde masraflarım için hem master yaptım çok istiyordummm üniversitede kalmayıı derken kadro 1 kişi umrumda bile değildi .yapardım onudaaaa ama hoooooooooooooooopppppppp sınav felansız üstttttt torpillllllllllll ve başkası kadrolu olduu. Bu arada dersaneler devam ettim. Ama kadro gelmedi hocalarım çok severdi çok istediler bekle dediler dee beklerken kim bana para ve sigorta verecek herşey hayalle karın doyurmuyo.ve büyük teklifler aldımmm , hep güzel yerlerde çalıştımm. Burda yıllardan beriçalışırım herkes beni çok tanır. Ammaaaa 1 haftalık rapor senin emeğini çalışkanlığınııı sevgini saygını okur. ???????????????????????????????? Bekliyorummmm.şaka gibi yaaaaaa
üzülme sakın zaten kanamaların oluyor bu arada belli bir süre çalışmak zorunda değilsen tabiki de belki böylesi daha hayırlıdır ama bu arada hamilelik biraz alıngan yapıyor ya belki sen yanlış anlamışsındır o da olabilir
canım benim 3 kilo kadar kaybım var ama göbek büyüdükçe büyüyor, gaz da değil sadece rahim genişleyip kendine alan yaratıyormuş, tamamen vucut yapısıyla alakalı, bazılarımız koca göbekli olacak bazılarımız miniş
canım ya özel sektör hep böyle, insanı insan gibi değil, işgücü gibi gördükleri için, bizim doğal ihtiyaçlarımız, hastalıklarımız v.s. Onlar için sadece işgücü kaybı.
Sıkma canını, yapacak bir şey yok, sistem böyle.
evet cnmm belki sizi sıktım pardon ama beni eniyi benim durumdaki arkadaşlar dedim çare elbette siz değilsiniz ama szizn ahhhh cümlesi bile bana terapi geliyooo. Burda kimsenin kimseyi çekme zorunluluğuda pofpoflamada zorunluluğu yok herkes içtennn.. çok sağoluuunn canlarım benimm
kızlar sütyen almam lazım nasıl almalıyım ben hep destekli kullandım gögüslerim küçüktü ama şimdi çok büyüdü neye göre almalıyım netten alacağım bedenime karar veremedim
cnmmm yılların emeğini verdimmm. Bırak gelecek sezon iznini belkide şuan orda yokum da ben bilmiyorummm.2 yıl önce bir arkadaş benim gibi hastada olmadı sadece son hafta sevincini bizimle paylaştıııııııııııı ve tatil dönüşü baktık arkadaş yokkkkkkkkkkkkkkkk.dönüşte.teşekkür etmişler.
Herşey boşşş allah 'ım bebeğim sağlığı kısmeti hayırlı evlatlığı ile dünyaya gelsin. Annişli çok zorluklar çekti ama olsunn. Yıllar beni mahvetti ama hep bu günler içindiii. Olsunn helal olsun kuzuma sadece bana hayırlı evlat olsunn. Herkes bu kadar çalışma piskopatı olmamı eleştirirdi. Bende hayat zor. Yarın ne olur bilinmez derdim ama çalışırken inanın zevk alıyorum eşim bile diyo sana para çıksa sen ertesi gün yine gider çalışırısn öyle ama beni durduran tek varlık artık benimle yeterki o sağlıklı olsun.
canım benim ya çok doğru söylüyorsun malesef özel sektör işteherşeyin hayırlısı benim içinde sizin içinde .
Ama yokk diğer hususda inanki hormonlarım 1000 çeksede inan bu özel sektörde gözümü açtım ne ne zaman nasıl iyi biliyorumm.alternatifimi bulabirlerse yokum biliyorum.şuan da yokmuş.duydumm bakalımm.??????????
canım benim dediğin gibi elimizden bişi gelmiyor ama birbirimize ettiğimiz dualar bile bişeydir aslında bizi sıkmadın sadece malesef yaşanan bir durum bunlardan bahsediyoruz burda dualar ediyoruz birbirimize yeri geliyor tek yürek oluyoruz işte ...inş. hiçbirimizin bebeği sıkıntı çekmez rahat bir hayat sürerlerevet cnmm belki sizi sıktım pardon ama beni eniyi benim durumdaki arkadaşlar dedim çare elbette siz değilsiniz ama szizn ahhhh cümlesi bile bana terapi geliyooo. Burda kimsenin kimseyi çekme zorunluluğuda pofpoflamada zorunluluğu yok herkes içtennn.. çok sağoluuunn canlarım benimm
Herşey boşşş allah 'ım bebeğim sağlığı kısmeti hayırlı evlatlığı ile dünyaya gelsin. Annişli çok zorluklar çekti ama olsunn. Yıllar beni mahvetti ama hep bu günler içindiii. Olsunn helal olsun kuzuma sadece bana hayırlı evlat olsunn. Herkes bu kadar çalışma piskopatı olmamı eleştirirdi. Bende hayat zor. Yarın ne olur bilinmez derdim ama çalışırken inanın zevk alıyorum eşim bile diyo sana para çıksa sen ertesi gün yine gider çalışırısn öyle ama beni durduran tek varlık artık benimle yeterki o sağlıklı olsun.
canım benim ya çok doğru söylüyorsun malesef özel sektör işteherşeyin hayırlısı benim içinde sizin içinde .
Ama yokk diğer hususda inanki hormonlarım 1000 çeksede inan bu özel sektörde gözümü açtım ne ne zaman nasıl iyi biliyorumm.alternatifimi bulabirlerse yokum biliyorum.şuan da yokmuş.duydumm bakalımm.??????????
canım benim dediğin gibi elimizden bişi gelmiyor ama birbirimize ettiğimiz dualar bile bişeydir aslında bizi sıkmadın sadece malesef yaşanan bir durum bunlardan bahsediyoruz burda dualar ediyoruz birbirimize yeri geliyor tek yürek oluyoruz işte ...inş. hiçbirimizin bebeği sıkıntı çekmez rahat bir hayat sürerlerevet cnmm belki sizi sıktım pardon ama beni eniyi benim durumdaki arkadaşlar dedim çare elbette siz değilsiniz ama szizn ahhhh cümlesi bile bana terapi geliyooo. Burda kimsenin kimseyi çekme zorunluluğuda pofpoflamada zorunluluğu yok herkes içtennn.. çok sağoluuunn canlarım benimm
yok cnm ne sıkması, ben sadece kendini bu kadar üzmene üzüldüm, yazdıklarım yaklaşık 8 yıllık özel sektör deneyimimin sonuçları sadece.
Kendimden örnek vereyim, ben hala üst yöneticime hamile olduğumu söylemedim, çünkü söylesem burnumdan getireceğini biliyorum, karnım da çıktı kocaman, saklamak için adamı görünce yolumu değiştiriyorum, bu çok acı bir şey, çocuk değilim ben, iş hayatımda da özel hayatımda da saygın yeri olan bir insanım, ama bu sektör beni bunlara mecbur bıraktı...elimden geldiğince takmamaya çalışıyorum, çünkü biliyorum taktıkça sadece kendime zarar vereceğim, onun umrunda bile olmayacak, piyasa benim yarım maaşına çalışacak insanlarla dolu, ben gitsem yerime 2 tane alır, onun için hava hoş yani.
Kısacası canım, özel sektörde kimse kimseye değer vermiyor, her şey işgücü ve sermaye onlar için, yıllarca verdiğimiz emeği, tek kalemde silip atabiliyolar...
Yok cnm ne sıkması, ben sadece kendini bu kadar üzmene üzüldüm, yazdıklarım yaklaşık 8 yıllık özel sektör deneyimimin sonuçları sadece.
Kendimden örnek vereyim, ben hala üst yöneticime hamile olduğumu söylemedim, çünkü söylesem burnumdan getireceğini biliyorum, karnım da çıktı kocaman, saklamak için adamı görünce yolumu değiştiriyorum, bu çok acı bir şey, çocuk değilim ben, iş hayatımda da özel hayatımda da saygın yeri olan bir insanım, ama bu sektör beni bunlara mecbur bıraktı...elimden geldiğince takmamaya çalışıyorum, çünkü biliyorum taktıkça sadece kendime zarar vereceğim, onun umrunda bile olmayacak, piyasa benim yarım maaşına çalışacak insanlarla dolu, ben gitsem yerime 2 tane alır, onun için hava hoş yani.
Kısacası canım, özel sektörde kimse kimseye değer vermiyor, her şey işgücü ve sermaye onlar için, yıllarca verdiğimiz emeği, tek kalemde silip atabiliyolar...
canım benim ya çok doğru söylüyorsun malesef özel sektör işteInş. Alternatifini bulamazlar sana da bunu yapamazlar ve sen istersen bırakırsın hadi hamişler duaya ....
Canım benim dediğin gibi elimizden bişi gelmiyor ama birbirimize ettiğimiz dualar bile bişeydir aslında bizi sıkmadın sadece malesef yaşanan bir durum bunlardan bahsediyoruz burda dualar ediyoruz birbirimize yeri geliyor tek yürek oluyoruz işte ...inş. Hiçbirimizin bebeği sıkıntı çekmez rahat bir hayat sürerler
canım inanarak hissedilerek edilen dualar kabul olur sen de çok içten etmişsin duanı ...tüp bebeğe gelince de rabbim isterse imkansız diye hiç bişi yoktur bunu çok sevdiğim bir arkadaşım iki tüpü de tıkalıyken hamiş kalinca daha iyi anladım ve ben bu haberi alınca kendim hamile kalmış gibi ağlamıştım :) birde burda edilen dualar sanki daha kabul oluyor gibi geliyor bana birbirimizi tanımıyoruz tamamen iyi niyete bağlı,,kocaman sevgi dolu bir kalpler topluluğuyuz...riya yok kötü düşünce yok...cnmm arkadaşıımm allah razı olsun yer gök dua ileee.
Arkadaşlar size birde güzel olayy anlatayımmmııı..
3 ay kadar önce hangi böyle güzel gün vardıı şuan hatırlayamadımmm.
Ben öğleden sonra evdeyimmm. Nasıl evdeysem şimdi düşününce şaşırdım bakın neyse...
Inanmayacaksınız ama belkiii...bizim bebşimiz olmuyoduuu eşim tedavideydiii. O gün sabahtan başladı bana bir dualar kaçkez dua ya hayyu ya kayyu ya allah dedimm içten ama yemin ederim. Hep elim yüreğime göbüşüme gitti gece 12 oldu ben hala çamaşır toplarken bilinçsizce dua ediyordumm. Gece kaç şuan hatırlamıyorum topikte yazmıştım onu biliyorum. Eşim uyurken test yaptım dileyerek ve isteyerek o kadar görünmeyen fuul bir çizgi varki sizde görseniz hani bebek istiyoya öyle görmek istiyo dersiniz yeminle birde en kalitesiz testten almıştım. Ama ben deim allah 'ım hamileyimmm. Içimdenn. Odaya gittim eşim ne oldu bebeğim dedi. Dedim bilmiyorum banyoya gidermisinn. Gitti bebeğimmm ama bişey yok dedi. Ben var diyorum dedim eşim. Bana güvenir asla yalan söylemem hislerim ve rüyalarım ailem ve çevrem için çokı önemmlidir kanıtlıdırda.veee sabah kan tesi yapan bennnn hamişşşşşşşşşşş...
Umarım keyfinizi getirmişimdir. Herkese umut olsun diye yazdımmm. Bize sadece tüp bebekten olur normal olmaz dedilerrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?