2012 Ocak Anneleri

evet canım 25 erzurum(üniversiteden) 60 da tokat memleketim:)
canım ben de tokatlıyım ondan dikkatimi çekti ben de erzincanda okudum bak nasıl sevindim :))
6.aydan itibaren nöbet yok 24.haftaymış yani bugün sordum okulda öyle dediler,oda benim tam öğrencilerin başlama zamanına geliyo,gayet sevindirici:=))))
en azından ondan yırtalım :) ben 12 eylülde miniklerimle başlarım artık :) rabbim yardım eder herhalde
ayy ne çok öğretmen varmış...bende öğretmenim,ben 1. sınıfları okuttum bu yıl o kadar da zor olmadı yav. ama 2. dönem baya sıkıcıydı ama geçti hepsi okumaya...güzel şey beee
canım normal durumda en çok 1. sınıf okutmayı seviyorum ama malum bu halde pek bir halsiz oluyor insan son 1 ay sınıfın havası bile midemi kaldırıyordu geçti şükür inş. dönüşte rahat oluruz
ay ne güzel epey varız,izin işlemlerimizi de paylaşırız hem,ben pek anlamam da bu işlerden :)

evet canım ben de pek anlamam izinden falan ne artık birbirimizden öğrencez

ay tesadüfe bak,tanırmışız bir de birbirimizi:)çok sevindim gerçekten, ismim ayşe bu arada memnun oldum tekrar:))

kızlar benim pc çok yavaşladı ben çıkıyorum ...hepimizin kandili kutlu olsun ALLAHIM bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza versin diyorum

Hayirli kandiller arkadaslar Allahim bizlere bebeklerimize saglik versin hayirlisiyla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah Rabbim dualarimizi kabul eylesin bu mübarek günde herkese hayirli geceler

aminnn canım....:90:aynen bende nisanda rapor rapor üstüne alırım artık,keşke heyet alabilsek....:81: Bakalım kısmet

serem cim bırak rapor almayı bilişyosunuz ben özeldeyimmm.

Bu lekelenme yüzünden 1 hafta rapor aldım yıl sonu okulda kimse yok tüm işlerimi bitirdim. Ve yıllarımı verdim herkes çalışma hastası der bana müdür bile tüm işlleri ........... Hoca ilk 2. Günde verir diğerleri ya geç yada onun fotokobisi ile şaka yapar.

Ve inan öğrencilerim ve velilerimle inanki aram harika özelde bu çok önemlidir.
Ben evde tel bakmaktan uyuyamadım arkadaşlarım ve inanmayacaksınız öğrenci ve velilerimden.

Ama gel gelelimm okula gittiiiğimde şimdii nasılsın şimdi çok iyiyim ama şimdi böyle başlarsa yıl içerisinde o kadar yoğunluğu nasıl kaldıracaksınnnn!!!!!!!??????????

Gibi bir cümleeee!!!!!!! O kadar yılların emeği boşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.

selam kızlar,,biraz geçmişe baktımda ne güzel cinsiyetler belli oluyor yavaş yavaş..

Şimdiden kutluyorum cinsiyeti belli olan annişleri.Bizim henüz belli diil bakalım artık cinsiyetimizde sürpriz olucakmı..

yalnız benim hiç iştahım yok,hala 54 kiloyum..ilk hamileliğimde 25 kilo almıştım ve çok hızlı ilerlemişti bu niye böyle

anlamadım.

onca kilo almama rağmen hiç çatlağım olmadı benim,her sabah duş alıp badem yağı sürmüştüm.

inşl.bundada öyle olur çünkü şimdiki doktorum 3 yıl evel bi gebelik geçirdiğime inanmadı oğlumla tanışana kadar :)

canım sınıf öğretmenimisin? ben de seminerlere gidiyorum son 2 günümüz çok şükür

ben matematik öğretmeniyim canım bizim seminer yok ama ortalama yükseltme ve sorumluluk sınavları var, çok uğraştırıcı işler. neyse benimde pazartesi son. artık bitsin yaa.. gelsin tatil..

çoğunuz ilköğretimde ne güzel. benim ticaret lisesi ve zeytinburnu. öğrencilerin zeka ve ahlak düzeyleri acaip düşük. sürekli yawrum sus, evladım burayı dinle demekten ders anlatamıyorsunuz. öğretmeni dövenler, küfredenler, vs. ama seneye ne yapıp edip maaş karşılığı 15 saat ders en az 1 günümü boşalttırıcam. o halde hiç çekemem diye düşünüyorum...

keşke bende sizler gibi devlette olsa idim o kadar yılların emeği boşmuş.bu kadar ucuzmuşuz.

canım tartıldınmı hiç benim de göbüşüm büyüdü ama sadece 1 kilo almışım sanırım gaz bunlar

evet canım arkadaşlardan duyuyorum çok zor olduğunu rabbim yardım etsin kimseye yaranılmaz oralarda en ufak bişide dediğin gibi oluyor işte...
ben matematik öğretmeniyim canım bizim seminer yok ama ortalama yükseltme ve sorumluluk sınavları var, çok uğraştırıcı işler. neyse benimde pazartesi son. artık bitsin yaa.. gelsin tatil..
evet canım bitsin okul gelsin tatil ....benim seneye 30 saat dolu olcak malesef gerçi bu yıl 5 dik yine aynıydı küçük okul ....çocuklar küçük ama sosyo kültürel yapı düşük malesef ama en azından behsettiğin olumsuzluklar olmuyor veliler bazen delirse de

canım özel gerçekten çook zor,benimde arkadaşlarım var özelde çalışan, kız evlendiği gün bile çoook zor yarım gün izin alabildi,dikkatini çekerim evlendiği gün:2: şaka gibi........izin alırken bin dereden su getiriyorlar resmen...şartlar öğrenci profili devletle kıyaslanamaz ama gerçekten yorucu....izin işini nasıl yapıcaksın sen tatlım? ikinci dönem hemen göreve başlaman mı lazım senin?

bence hiç üzülme bunda da yanılma payı var kalbini ferah tut Allahım bu gün hayrına hiç birimizi evladımızla sınamasın

cnmmm yılların emeğini verdimmm. Bırak gelecek sezon iznini belkide şuan orda yokum da ben bilmiyorummm.2 yıl önce bir arkadaş benim gibi hastada olmadı sadece son hafta sevincini bizimle paylaştıııııııııııı ve tatil dönüşü baktık arkadaş yokkkkkkkkkkkkkkkk.dönüşte.teşekkür etmişler.

merhaba kandilimiz mübarek olsun
kızlar ben buraya geldiğimde türkmen gelini vardı nerede uzun zamandır göremedim bir de şerekcik nerelerde bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…