canım ben de tokatlıyım ondan dikkatimi çekti ben de erzincanda okudumevet canım 25 erzurum(üniversiteden) 60 da tokat memleketim:)
en azından ondan yırtalım :) ben 12 eylülde miniklerimle başlarım artık :) rabbim yardım eder herhalde6.aydan itibaren nöbet yok 24.haftaymış yani bugün sordum okulda öyle dediler,oda benim tam öğrencilerin başlama zamanına geliyo,gayet sevindirici:=))))
canım normal durumda en çok 1. sınıf okutmayı seviyorum ama malum bu halde pek bir halsiz oluyor insan son 1 ay sınıfın havası bile midemi kaldırıyorduayy ne çok öğretmen varmış...bende öğretmenim,ben 1. sınıfları okuttum bu yıl o kadar da zor olmadı yav. ama 2. dönem baya sıkıcıydı ama geçti hepsi okumaya...güzel şey beee
ay ne güzel epey varız,izin işlemlerimizi de paylaşırız hem,ben pek anlamam da bu işlerden :)
aminnn canım....:90:aynen bende nisanda rapor rapor üstüne alırım artık,keşke heyet alabilsek....:81: bakalım kısmet
ay tesadüfe bak,tanırmışız bir de birbirimizi:)çok sevindim gerçekten, ismim ayşe bu arada memnun oldum tekrar:))
ben de memnun canım tokat niksardanım ben ismim figan
ben tokat merkezdenim,eşim de erbaa, birgün karşılaşırız kimbilir:))
aminnn canım....:90:aynen bende nisanda rapor rapor üstüne alırım artık,keşke heyet alabilsek....:81: Bakalım kısmet
canım sınıf öğretmenimisin? ben de seminerlere gidiyorum son 2 günümüz çok şükür
serem cim bırak rapor almayı bilişyosunuz ben özeldeyimmm.
Bu lekelenme yüzünden 1 hafta rapor aldım yıl sonu okulda kimse yok tüm işlerimi bitirdim. Ve yıllarımı verdim herkes çalışma hastası der bana müdür bile tüm işlleri ........... Hoca ilk 2. Günde verir diğerleri ya geç yada onun fotokobisi ile şaka yapar.
Ve inan öğrencilerim ve velilerimle inanki aram harika özelde bu çok önemlidir.
Ben evde tel bakmaktan uyuyamadım arkadaşlarım ve inanmayacaksınız öğrenci ve velilerimden.
Ama gel gelelimm okula gittiiiğimde şimdii nasılsın şimdi çok iyiyim ama şimdi böyle başlarsa yıl içerisinde o kadar yoğunluğu nasıl kaldıracaksınnnn!!!!!!!??????????
Gibi bir cümleeee!!!!!!! O kadar yılların emeği boşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.
Yaaaaa ben de cinsiyet öğrenmek istiyorum :84::84: koca göbüşümü gören herkes cinsiyetini soruyor verecek bir cevabım olsun dimi :78:
2 li testte doktor söyledi söyledi, söylemezse gider 3-4 artık kaç boyutluysa ultrasona girer cinsiyeti gösterene kadar beklerim
evet canım arkadaşlardan duyuyorum çok zor olduğunu rabbim yardım etsin kimseye yaranılmaz oralarda en ufak bişide dediğin gibi oluyor işte...serem cim bırak rapor almayı bilişyosunuz ben özeldeyimmm.
Bu lekelenme yüzünden 1 hafta rapor aldım yıl sonu okulda kimse yok tüm işlerimi bitirdim. Ve yıllarımı verdim herkes çalışma hastası der bana müdür bile tüm işlleri ........... Hoca ilk 2. Günde verir diğerleri ya geç yada onun fotokobisi ile şaka yapar.
Ben evde tel bakmaktan uyuyamadım arkadaşlarım ve inanmayacaksınız öğrenci ve velilerimden.
Ama gel gelelimm okula gittiiiğimde şimdii nasılsın şimdi çok iyiyim ama şimdi böyle başlarsa yıl içerisinde o kadar yoğunluğu nasıl kaldıracaksınnnn!!!!!!!??????????
evet canım bitsin okul gelsin tatil ....benim seneye 30 saat dolu olcak malesef gerçi bu yıl 5 dik yine aynıydı küçük okul ....çocuklar küçük ama sosyo kültürel yapı düşük malesef ama en azından behsettiğin olumsuzluklar olmuyor veliler bazen delirse deben matematik öğretmeniyim canım bizim seminer yok ama ortalama yükseltme ve sorumluluk sınavları var, çok uğraştırıcı işler. neyse benimde pazartesi son. artık bitsin yaa.. gelsin tatil..
çoğunuz ilköğretimde ne güzel. benim ticaret lisesi ve zeytinburnu. öğrencilerin zeka ve ahlak düzeyleri acaip düşük. sürekli yawrum sus, evladım burayı dinle demekten ders anlatamıyorsunuz. öğretmeni dövenler, küfredenler, vs. ama seneye ne yapıp edip maaş karşılığı 15 saat ders en az 1 günümü boşalttırıcam. o halde hiç çekemem diye düşünüyorum...
serem cim bırak rapor almayı bilişyosunuz ben özeldeyimmm.
kızlarrr galiba ikili testimde risk çıktı dr yarın görücek bugun toplantıda netten aldım sonucumu 1/170 çıkmış lab.aradım biraz düşük çıkmış dr.nuzla görüşün dediler benim ilk gebeliğimdede 1/131 di riskliydi yani ama çok şükür oğlum çok sağlıklı aslında bu sefer yaptırmıyacaktım ama dr.um ısrar etti sonuç ne olursa olsun takmıcam demiştim ama öyle olmadı çok canım sıkıldı
canım özel gerçekten çook zor,benimde arkadaşlarım var özelde çalışan, kız evlendiği gün bile çoook zor yarım gün izin alabildi,dikkatini çekerim evlendiği gün:2: şaka gibi........izin alırken bin dereden su getiriyorlar resmen...şartlar öğrenci profili devletle kıyaslanamaz ama gerçekten yorucu....izin işini nasıl yapıcaksın sen tatlım? Ikinci dönem hemen göreve başlaman mı lazım senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?