2012 Ocak Anneleri

doğru söylüyosun cnmm bnmm allah razı olsun senden teşekkürler cnmm.

doğru söylüyosun cnmm bnmm allah razı olsun senden teşekkürler cnmm.

bu gecenin hatrına cümlemizden razı olsun rabbim ...hayırlı evlatlar versin inş.
kızlar hazır yeri gelmişken paylşamak istediğin bişi var...bebeklerin huy ve yüz güzelliği için yusuf suresinin okunması öneriliyo....sakin olmaları için de sekine duası varmış internete yazınca çıkıyor isteyenler için paylaşayım dedim

sağol cnmm bnmmmmmmmmmm.

canım yine destekli alman lazım fazlada almayın diyo drlar değişicek sürekli göğüsler

ben bir yerde okumuştum destekli almayın diyorlar hatta emzirme sütyeni alın falan diyorlar ama ben desteklide 85 kullanıyordum şimdi tabloda ölçtüm 80 çıkıyor ama çok büyüdü sanırım destekli sütyenle normal sütyen numaraları değişiyor göğüsün deforme olmaması için sütyen çok önemliymiş ne yapcağıma karar veremedim pahalı da değişim yapılmazsa yazık olacak

cnm ben destekli kullanıyorum açıkcası şöyle 1 2ay geçene kadarda öyle düşünüyorum .çünküü şimdi hızlı büyüyor yaaa sarkama olacak zaten ne kurtarırsakk

kızlar sütyen almam lazım nasıl almalıyım ben hep destekli kullandım gögüslerim küçüktü ama şimdi çok büyüdü neye göre almalıyım netten alacağım bedenime karar veremedim

canım ben ctesi gidip aldım iki tane biri şimdiki kullandığım desteklinin bir beden büyüğü,
ve sırtını da büyük aldım mağzadan hamileyim deyince tavsiye ettiler

bi de penye ama toparlayıcı bi sutyen ...çook rahat

gunaydın kızlarrr
dun ılk defa balık yedım
kurs cıkısı annemle atladık arabaya gıttık dımcayına buranın meshurdur
balıgı kendın tutup hemen pısırıyorlar felan
dun yemek yemısde oldum
kızlar canınız cekmesın yzayımmı dıye kararsızım ama canınız balık ceksınkı yıyınnn :)

Günaydın, Afiyet olsun canım pazartesi akşamı da ben yedim, ama küçük bir levreği bitiremedim, buna da şükür yine de

Dün akşam da canım bulgur pilavı çekti, gaza gelip yapmaya karar verdim, buzdolabını açtığım gibi lavaboya zor attım kendimi yani hala mutfak benim için yasak bölge, yine de ufak ufak, yapılanları yemeye başladım en azından

ben de aranıza katılabilirmiyiiim:26: dün öğrendim hamile olduğumu kan degerim 365çıktı sizce keseyi nazaman görebilirim?

mutfak olayında hala aynıyım cnm
ben balık sevmem pek ama alabalık yedım :)
hemöde bır tane
bundan sonra dısarda yıcem az cok sanırım
cunku hıc kokmayınca hıcbır sorun olmuyor
en son cnm sehrıye pılavı domateslı olanı cekmısdı yapıp yemısdım sok sok sok :)
Allah ım hepımıze ınsallah su bulantıların tamamen bıttıgını nasıp eder cnm
senın ıkılı test ne zaman =?

ben de aranıza katılabilirmiyiiim:26: dün öğrendim hamile olduğumu kan degerim 365çıktı sizce keseyi nazaman görebilirim?

cnm aramıza hosgeldın
kesenı 1000lerden sonra gorursun
cumartesı tekrar kan testı yapdır ıkı kat artması gerekır pazartesıde ıkı kat artarsa keseyı vajınal ultrasonla gorurler
ama abdomınal yanı ustten kısının kılosuna yada vucut yapısına gore degısıyor

teşekkür ederim anladım cnm ama ben pazar günü tatile çıkıcam artık orda bi doktora görüncem sanırım..

ben de dün akşam canımın çektiğiyle kaldım, sonra eşim ben yaparım dedi ama midem o kadar kötü olmuştu ki hiçbir şey istemedim
ikili testi de haftaya yaptırıyorum, bakalım cinsiyet tahmini de gelecek mi? Sen yaptırdın mı cnm?

herkese günaydın
uzun zamandır giremiyordum nete umraım herkes iyidir geçmişe bakamadım
biz iyiyiz çok şükür bebişimle bulantılarımda azaldı... yiyebiliyorum artık

of ıns hepımızın bulantıları geçer biran onceeee
canm oh ne guzel keyfın yerinde>:)
iyi baksınlar sana tabi..
ay bende çatlardım ya:) ogrenmezsemm..
dur cnm hemen kötü dusunme bı gorus doktorunla

ya ben şanslılardanım galiba. hiç mutfağa girememezliğim olmadı. yemek de yaptım ama çoğu zaman eşime yaptırıyorum bazen de beraber yapıyoruz. sağolsun hergün soruyor canın ne çekiyor, ne yapayım diye.. biz de dün balık yedik. eşim sardalya kızarttı ben de salata yaptım. haftada en az bir kere yemeğe çalışıyorum..inşallah hepiniz tez zamanda bulantılardan kurtulursunuz... sonra yaşasın yemek yemek

ben ya 4 yada 5 temmuzda yaptırıcam cnm
aslında yapdırmayı dusunjmuyordum ben
ama doktor ısrar edınce ok dedım bende
bende kesınlıokle cınsıyet tahmını ıstıcem
Ama merak ettıgım bazıları yazmıs 20 dakka radyolojıde ıncelenıyor dıyo
acaba hep boylemı yoksa sadece kendı doktorumuzmu bakıyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…