canım inanarak hissedilerek edilen dualar kabul olur sen de çok içten etmişsin duanı ...tüp bebeğe gelince de rabbim isterse imkansız diye hiç bişi yoktur bunu çok sevdiğim bir arkadaşım iki tüpü de tıkalıyken hamiş kalinca daha iyi anladım ve ben bu haberi alınca kendim hamile kalmış gibi ağlamıştım :) birde burda edilen dualar sanki daha kabul oluyor gibi geliyor bana birbirimizi tanımıyoruz tamamen iyi niyete bağlı,,kocaman sevgi dolu bir kalpler topluluğuyuz...riya yok kötü düşünce yok...
doğru söylüyosun cnmm bnmm allah razı olsun senden teşekkürler cnmm.
bu gecenin hatrına cümlemizden razı olsun rabbim ...hayırlı evlatlar versin inş.
Kızlar hazır yeri gelmişken paylşamak istediğin bişi var...bebeklerin huy ve yüz güzelliği için yusuf suresinin okunması öneriliyo....sakin olmaları için de sekine duası varmış internete yazınca çıkıyor isteyenler için paylaşayım dedim
canım yine destekli alman lazım fazlada almayın diyo drlar değişicek sürekli göğüsler
ben bir yerde okumuştum destekli almayın diyorlar hatta emzirme sütyeni alın falan diyorlar ama ben desteklide 85 kullanıyordum şimdi tabloda ölçtüm 80 çıkıyor ama çok büyüdü sanırım destekli sütyenle normal sütyen numaraları değişiyor göğüsün deforme olmaması için sütyen çok önemliymiş ne yapcağıma karar veremedim pahalı da değişim yapılmazsa yazık olacak
kızlar sütyen almam lazım nasıl almalıyım ben hep destekli kullandım gögüslerim küçüktü ama şimdi çok büyüdü neye göre almalıyım netten alacağım bedenime karar veremedim
gunaydın kızlarrr
dun ılk defa balık yedım
kurs cıkısı annemle atladık arabaya gıttık dımcayına buranın meshurdur
balıgı kendın tutup hemen pısırıyorlar felan
dun yemek yemısde oldum
kızlar canınız cekmesın yzayımmı dıye kararsızım ama canınız balık ceksınkı yıyınnn :)
Günaydın, Afiyet olsun canımpazartesi akşamı da ben yedim, ama küçük bir levreği bitiremedim, buna da şükür yine de
Dün akşam da canım bulgur pilavı çekti, gaza gelip yapmaya karar verdim, buzdolabını açtığım gibi lavaboya zor attım kendimiyani hala mutfak benim için yasak bölge, yine de ufak ufak, yapılanları yemeye başladım en azından
ben de aranıza katılabilirmiyiiim:26: dün öğrendim hamile olduğumu kan degerim 365çıktı sizce keseyi nazaman görebilirim?
cnm aramıza hosgeldın
kesenı 1000lerden sonra gorursun
cumartesı tekrar kan testı yapdır ıkı kat artması gerekır pazartesıde ıkı kat artarsa keseyı vajınal ultrasonla gorurler
ama abdomınal yanı ustten kısının kılosuna yada vucut yapısına gore degısıyor
mutfak olayında hala aynıyım cnm
ben balık sevmem pek ama alabalık yedım :)
hemöde bır tane
bundan sonra dısarda yıcem az cok sanırım
cunku hıc kokmayınca hıcbır sorun olmuyor
en son cnm sehrıye pılavı domateslı olanı cekmısdı yapıp yemısdım sok sok sok :)
Allah ım hepımıze ınsallah su bulantıların tamamen bıttıgını nasıp eder cnm
senın ıkılı test ne zaman =?
of ıns hepımızın bulantıları geçer biran onceeee
mutfak olayında hala aynıyım cnm
ben balık sevmem pek ama alabalık yedım :)
hemöde bır tane
bundan sonra dısarda yıcem az cok sanırım
cunku hıc kokmayınca hıcbır sorun olmuyor
en son cnm sehrıye pılavı domateslı olanı cekmısdı yapıp yemısdım sok sok sok :)
Allah ım hepımıze ınsallah su bulantıların tamamen bıttıgını nasıp eder cnm
senın ıkılı test ne zaman =?
canm oh ne guzel keyfın yerinde>:)herkese selamlar
eşimin memleketine geldik pazar gününden beri. burda bana çok iyi bakıyorlar. geldiğim gibi hemen görümcem liste yapıp alışverişe gitti
light sütlerim, ayranım, cevizim herbişeyi aldı. kayınvalidem de sağolsun hiç bişey yaptırmıyor aman sen dinlen kızım diyo, keyfim yerinde anlayacağınız
görümcem illa haftaya benim doktoruma gidelim cinsiyeti öğrenelim diyor ama eşim de kendi doktorumuzdan duyma taraftarı. zaten 16 temmuzda öğrencez ne gerek var diyor. ama ben çoooook merak ediyorummmmo zamana 15+5 olcam, kararsızım gitsem mi beklesem mi
edacım benim de ense kalınlığı 1.5 çıktı ama burun kemiği ile ilgili bişey söylemedi. sadece her şey normal dedi
henüz kan sonucum da çıkmadı merak içindeyim
dur cnm hemen kötü dusunme bı gorus doktorunlakızlarrr galiba ikili testimde risk çıktı dr yarın görücek bugun toplantıda netten aldım sonucumu 1/170 çıkmış lab.aradım biraz düşük çıkmış dr.nuzla görüşün dediler benim ilk gebeliğimdede 1/131 di riskliydi yani ama çok şükür oğlum çok sağlıklı aslında bu sefer yaptırmıyacaktım ama dr.um ısrar etti sonuç ne olursa olsun takmıcam demiştim ama öyle olmadı çok canım sıkıldı
ben de aranıza katılabilirmiyiiim:26: dün öğrendim hamile olduğumu kan degerim 365çıktı sizce keseyi nazaman görebilirim?
ben de dün akşam canımın çektiğiyle kaldım, sonra eşim ben yaparım dedi ama midem o kadar kötü olmuştu ki hiçbir şey istemedim
ikili testi de haftaya yaptırıyorum, bakalım cinsiyet tahmini de gelecek mi? Sen yaptırdın mı cnm?
Hoş geldin aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?