teşekkür ederim canım :) ben de seni merak ettim göremedim bugun hiçnerelerdesin
ben de tam tersiyim canım kocaaaa bebek yatıo karnımda cinsiyeti bile belli ama benm karnım yok ,sadece yemek yiyince çıkıo göbeğim o da snra inida zaten hamile olmadan önce de öyleydi benm yemek yiyince anındaa kocaaa bi göbeğim olur iner hemen snra boyu uzun olanların karnı geç çıkıomuş diye okudum biyerde gerçi çok uzun değilim ama 168 kemikliyim brz
canım görmedim gerçekten moralım çok bozuk annemlerdeyım bilyosunuz eşimle aram kötüydü ve dahada kötüleşti bilmiyorum ne yaparım şimdilik ailemin yanındayım 2 gundur doktora gidiyorum ve buaraya vakit bile ayıramadım bugün testler yapıldı ölçümler falan bende size sormak istedim ölçtüren varmı die
merhaba kızlar, ben sanki biraz nezle grip arası bir haldeyim. bir de bu hafta okul var o yüzden pek takılamıyorum. benim ikili test sonuçlarım çıkmış. biraz önce netten baktım. anladığım kadarıyla sorun yok gibi. tabi doktora göstericem en kısa zamanda.
canım sınıf öğretmenimisin? ben de seminerlere gidiyorum son 2 günümüz çok şükür
kızlar ne tesadüf ben de öğretmenim,perşembe bitiyoruz şükür,2 ay bebişlerle başbaşayız:)))
evet gerçekten 1.sınıflar zor olmalı,ben branş öğretmeniyim(ingilizce) benim biraz daha rahat,2.kademenin zorlukları da çok tabi ama 2.dönem yokuz umarım,1 dönem öyle böyle geçer napalım,hem okul başlayınca nöbet yok en güzeli ya :)))
dönmek istermiyiz bilmiyorumben birde 1. sınıfları alıcam bu yıl 5. sınıftı öğrencilerim umarım gelen minikler çok yormaz beni
lady_gargara canım az önce unuttum çok geçmiş olsun dikkat et kendine
ayy ne çok öğretmen varmış...bende öğretmenim,ben 1. sınıfları okuttum bu yıl o kadar da zor olmadı yav. ama 2. dönem baya sıkıcıydı ama geçti hepsi okumaya...güzel şey beee
ay ne güzel epey varız,izin işlemlerimizi de paylaşırız hem,ben pek anlamam da bu işlerden :)
evet canımbenim hesaplamalarıma göre aralıkta çıkıcaz izne...çünkü son 1 ayda çalışamıyorsun bildiğim kadarıyla....şubat tatlimiz gidicek bir tek 15 gün..iznimizin içinde kalıyor çünkü...nisanda da geri dönmemiz gerekicek, o zaman ne olur bilmiyorum raporlarla falan idare edicez herhalde
ben raporlarla dönemi kapamayı düşünüyorum,dediğin gibi aralıkta izne ayrılırsak iyi olur,nisan sonrasına da normal rapor haklarımı kullanırım ,doktor ayarlayabilirsek heyet alırız belki,kucağımıza alalım yeter ki,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?