2012 Ocak Anneleri

Ne güzel işte bırak geç çıksın
Boyla da alakası yok canım ya, benim 1.75 lik arkadaşımın 3 aylık göbeğini görsen, baya baya hamile yani, ben de 1.65 im benden çok daha kısalara göre kocaman göbeğim var sanırım şu iç karın dış karın meselesiyle alakalı, cumartesi günü sordum doktora her kadında rahmin genişleme hızı farklıdır, leğen kemiklerinin genişliği, karnın yapısı, elastikiyeti, hepsi etkiler dedi, yani çok minik olmasında da büyük olmasında da çoğu zaman bir sorun yokmuş

ay kızlar çok şükür uzun aradan sonra sağlıklı birşekilde yemek yiyebildim:)))) semizotu yemeği,mercimek çorbası salata,hem de kendim yapabildim düzeliyo muyum ne???mide sorunlarım gidiyo galiba,ay hep böyle olsun nolur:86:

merhaba kızlar, ben sanki biraz nezle grip arası bir haldeyim. bir de bu hafta okul var o yüzden pek takılamıyorum. benim ikili test sonuçlarım çıkmış. biraz önce netten baktım. anladığım kadarıyla sorun yok gibi. tabi doktora göstericem en kısa zamanda.

edaecrin canım ben de henüz yaptırmadım ikili tarama testi bu nedenle bilgim de yok ama arkadaşların yazdığına göre normal görünüyor herşey...eşinle durumunda da rabbim yardımcın olsun inş. duacınım canım bilesin

canım sınıf öğretmenimisin? ben de seminerlere gidiyorum son 2 günümüz çok şükür

kızlar ne tesadüf ben de öğretmenim,perşembe bitiyoruz şükür,2 ay bebişlerle başbaşayız:)))

dönmek istermiyiz bilmiyorum ben birde 1. sınıfları alıcam bu yıl 5. sınıftı öğrencilerim umarım gelen minikler çok yormaz beni

lady_gargara canım az önce unuttum çok geçmiş olsun dikkat et kendine

evet gerçekten 1.sınıflar zor olmalı,ben branş öğretmeniyim(ingilizce) benim biraz daha rahat,2.kademenin zorlukları da çok tabi ama 2.dönem yokuz umarım,1 dönem öyle böyle geçer napalım,hem okul başlayınca nöbet yok en güzeli ya :)))

onun belli bir ayı vardı sanki kaçıncı aydan sonra nöbet yoktu tam biliyormusun

6.aydan itibaren nöbet yok 24.haftaymış yani bugün sordum okulda öyle dediler,oda benim tam öğrencilerin başlama zamanına geliyo,gayet sevindirici:=))))

ayy ne çok öğretmen varmış...bende öğretmenim,ben 1. sınıfları okuttum bu yıl o kadar da zor olmadı yav. ama 2. dönem baya sıkıcıydı ama geçti hepsi okumaya...güzel şey beee

ayy ne çok öğretmen varmış...bende öğretmenim,ben 1. sınıfları okuttum bu yıl o kadar da zor olmadı yav. ama 2. dönem baya sıkıcıydı ama geçti hepsi okumaya...güzel şey beee

ay ne güzel epey varız,izin işlemlerimizi de paylaşırız hem,ben pek anlamam da bu işlerden :)

ay ne güzel epey varız,izin işlemlerimizi de paylaşırız hem,ben pek anlamam da bu işlerden :)

evet canım benim hesaplamalarıma göre aralıkta çıkıcaz izne...çünkü son 1 ayda çalışamıyorsun bildiğim kadarıyla....şubat tatlimiz gidicek bir tek 15 gün..iznimizin içinde kalıyor çünkü...nisanda da geri dönmemiz gerekicek, o zaman ne olur bilmiyorum raporlarla falan idare edicez herhalde

aaa bende öğretmenim....izin işlemlerine gelince arkadaşlar o zaman gelince mutlaka yazışalım ben çok bilmiyorum bu işleri ....yaa birde resmen sinir harbi yaşıyorum sigarayı bırakabilmek çoook zor oldu benim için resmen hamilelik dilime vurdu diyebilirim ...bu 9ayın sonunda yanımda kalan arkadaşlaraa plaket vercem ...onlarada söyledim gülüyorlar ...siz nasılsınız

ben raporlarla dönemi kapamayı düşünüyorum,dediğin gibi aralıkta izne ayrılırsak iyi olur,nisan sonrasına da normal rapor haklarımı kullanırım ,doktor ayarlayabilirsek heyet alırız belki,kucağımıza alalım yeter ki,

merhaba arkadaşlar

herkese hayırlı kandiller diliyorum, Allah hepimizi ve bebişlerimizi korusun ve sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

aminnn canım....:90:aynen bende nisanda rapor rapor üstüne alırım artık,keşke heyet alabilsek....:81: bakalım kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…