herkese merhaba kızlarrr benimde sat 9 nisan 5+4 olduk bugün çok değişiklik yok inşallah bebeğim benimledir 23 mayısta bebeğimi görmeye gidicez inşallahhh herkese hayırlısı olsunn
bakın ne buldum bir sürü cinsiyetle ilgili yazı okumuştum ama ilk defa böyle birşey okudum.
Bilimsel Veriler
- Bazı yayınlarda anne adayının beslenmesiyle doğacak bebeğin cinsiyeti arasında ilişki saptanmıştır. Sodyum ve potasyumdan zengin beslenen anne adaylarının daha çok erkek çocukları, kalsiyum ve magnezyumdan beslenen anne adaylarının ise daha çok kız çocukları olmuştur.
- Balıkçılıkla geçinen toplumlarda erkek/kız oranı daha yüksektir.
- Alkollü içecek sanayinde çalışanların daha çok kızları olmaktadır.
- 1960-70'li yıllarda ineklerin daha çok gelişmesini sağlamak için östrojen hormonu verildiği dönemde kasapların daha çok kızları olduğu gözlenmiş, daha sonra ineklere testosteron verilmesiyle durum tersine dönmüştür.
- Stresli işlerde çalışanların (savaş uçağı pilotları) daha çok kızları olmaktadır.
- Büyük savaşlardan hemen sonra erkek bebek doğumunda büyük artışlar gözlenmektedir. Bu durum stresin azalmasına bağlı olabileceği gibi beslenme özelliklerinin değişmesine de bağlı olabilir.
- Şizofrenili kadınların daha çok kız çocukları olmaktadır.
- Multipl sklerozlu kadınların daha çok erkek çocukları olmaktadır.
- Prostat kanseri gelişenlerle gelişmeyenler geriye dönük incelendiğinde prostat kanseri olanların daha çok erkek çocuklarının olduğu gözlenmektedir.
- Batı Afrika'daki iki büyük kızamıkçık salgınının bitmesinden sonra erkek bebek doğumunda büyük artışlar gözlenmiştir.
- Erkek anestezi uzmanlarının daha çok erkek çocukları olmaktadır (anestezi gazlarının etkisi?)
bu arada yatıyorum ama acayip başım dönüyor. sarhoş gibiyim.:96:
Bütün sebze meyveleri vb şeyleri bahçenizden mi topluyorsunuz:)) Mat edici bi cevap yazmak istemişsiniz ama kabul edin biraz saçma bu yazdığınız.
Bu arada cınsıyet tahmını ıcın çin takvimi var kızlar google da yazın ve bakın.Ben butun tanıdıklarımın bebeklerıne baktım dogru cıkıyor.Ama tabıkı Allah bilir sağlıklı olsun da kız olmuş erkek olmuş hiiiiiiiiiç önemli değil:)
bu bekleyiş beni bunaltıyor keşke midem bulansa başım dönse yada ağlasam da hamile gibi hissetsem içim boş gibi
burda maç oynanmıyor tatlım mat etmeye falan çalışmıyorum kimseyi, sen niye öyle algıladın ki.. arkadaş badem ve cevizin garantisimi var demiş , onları bahçeden topladığımız yazdım. sen yanlış anlamışsın. meyve sebzeyi elbette herkes gibi pazardan alıp yiyorum.
aynen yaaaaaaaabu bekleyiş beni bunaltıyor keşke midem bulansa başım dönse yada ağlasam da hamile gibi hissetsem içim boş gibi
Bu arada cınsıyet tahmını ıcın çin takvimi var kızlar google da yazın ve bakın.Ben butun tanıdıklarımın bebeklerıne baktım dogru cıkıyor.Ama tabıkı Allah bilir sağlıklı olsun da kız olmuş erkek olmuş hiiiiiiiiiç önemli değil:)
Toplam 12 kullanıcı okuyor hey maşallah topkie bak topike
shıngıng nerdesın kızzz topıkınle gurur duy hey Maşallahhhh
BENDE DE YOK CANM AYNI ŞEYLERİ PAYLAŞIYORUZZ OOFFF YAAselam kızlar satım 13 nisan bugün 5+0 hamileyim pazartesi keseyi gördük karından dr 10 gün sonra çağırdı ama bişey dicem bende hiç belirti yok sadece gğüsler şişti ve acıyo duygusal değilim geçen hamileliğimde hep ağlıyodum şimdi ruh halim çok normal korkuyorum bişey var diye diğer bebeğimin kalbi durmuştu inşallah allah bu bebeğimi bana bağışlar
oh maşşalhh inşş görürsn kuzuyuherkese merhaba kızlarrr benimde sat 9 nisan 5+4 olduk bugün çok değişiklik yok inşallah bebeğim benimledir 23 mayısta bebeğimi görmeye gidicez inşallahhh herkese hayırlısı olsunn
aynen canm valla hayırlı bi dua değil ama bende diyorum bulantılarım olsn diyeeebu bekleyiş beni bunaltıyor keşke midem bulansa başım dönse yada ağlasam da hamile gibi hissetsem içim boş gibi
ya iyide ben şimdi 19 yasındayım sat 27 mart ama nisanda hamile kaldım sen bi baksana bana canımgerci rus takvımındede erkek ama zaten bende erkek hıssedıyorum tabi oncelıkle hayırlısı ve saglıklısını diliyorum allahtan:26:
ya iyide ben şimdi 19 yasındayım sat 27 mart ama nisanda hamile kaldım sen bi baksana bana canımgerci rus takvımındede erkek ama zaten bende erkek hıssedıyorum tabi oncelıkle hayırlısı ve saglıklısını diliyorum allahtan:26:
Arkadaş genel sormuş ,ben de o zaman Türkiye de yaşayan biri olarak cevap vereyim.Benim bahçem yok ben herşeyi dışardan satın alıyorum.Konu kapansın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?