2012 Ocak Anneleri

bakın ne buldum bir sürü cinsiyetle ilgili yazı okumuştum ama ilk defa böyle birşey okudum.

Bilimsel Veriler

• Bazı yayınlarda anne adayının beslenmesiyle doğacak bebeğin cinsiyeti arasında ilişki saptanmıştır. Sodyum ve potasyumdan zengin beslenen anne adaylarının daha çok erkek çocukları, kalsiyum ve magnezyumdan beslenen anne adaylarının ise daha çok kız çocukları olmuştur.
  • Balıkçılıkla geçinen toplumlarda erkek/kız oranı daha yüksektir.
  • Alkollü içecek sanayinde çalışanların daha çok kızları olmaktadır.
  • 1960-70'li yıllarda ineklerin daha çok gelişmesini sağlamak için östrojen hormonu verildiği dönemde kasapların daha çok kızları olduğu gözlenmiş, daha sonra ineklere testosteron verilmesiyle durum tersine dönmüştür.
  • Stresli işlerde çalışanların (savaş uçağı pilotları) daha çok kızları olmaktadır.
  • Büyük savaşlardan hemen sonra erkek bebek doğumunda büyük artışlar gözlenmektedir. Bu durum stresin azalmasına bağlı olabileceği gibi beslenme özelliklerinin değişmesine de bağlı olabilir.
  • Şizofrenili kadınların daha çok kız çocukları olmaktadır.
  • Multipl sklerozlu kadınların daha çok erkek çocukları olmaktadır.
  • Prostat kanseri gelişenlerle gelişmeyenler geriye dönük incelendiğinde prostat kanseri olanların daha çok erkek çocuklarının olduğu gözlenmektedir.
  • Batı Afrika'daki iki büyük kızamıkçık salgınının bitmesinden sonra erkek bebek doğumunda büyük artışlar gözlenmiştir.
  • Erkek anestezi uzmanlarının daha çok erkek çocukları olmaktadır (anestezi gazlarının etkisi?)

bu arada yatıyorum ama acayip başım dönüyor. sarhoş gibiyim.:96:

herkese merhaba kızlarrr benimde sat 9 nisan 5+4 olduk bugün çok değişiklik yok inşallah bebeğim benimledir 23 mayısta bebeğimi görmeye gidicez inşallahhh herkese hayırlısı olsunn

hg canım saglıkla gelsın bebegın inşallah

hmm ilginçç

Bütün sebze meyveleri vb şeyleri bahçenizden mi topluyorsunuz:)) Mat edici bi cevap yazmak istemişsiniz ama kabul edin biraz saçma bu yazdığınız.

burda maç oynanmıyor tatlım mat etmeye falan çalışmıyorum kimseyi, sen niye öyle algıladın ki.. arkadaş badem ve cevizin garantisimi var demiş , onları bahçeden topladığımız yazdım. sen yanlış anlamışsın. meyve sebzeyi elbette herkes gibi pazardan alıp yiyorum.

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)

sekerrck,simgeart,simran,meserret,helinazra,yamatake,reasilvia,masal_naz,nazarboncug,
maşallah topiğimizee :81:

kaju da dahil her şeyi yıkayarak yiyin sorun çözülsün

Şaka değil yalnız, gerçekten ben kabuksuz aldığım, fındık-ceviz-badem vb. şeyleri yıkamadan yemem, hangi ülkede yetiştiği farketmez, en iyi ihtimalle toz kapmış oluyorlar

Valla ben bıraz pısbogazım hepsını de afıyetle yerım.Umarım dogru davranıyorumdur.O pıs bu pıs dıye kafaya takarsak vay halimize aç kalırız yaw:)Sadece size tavsiyem çiğ şarküteri ürünleri ve denizde ağır metalleri süzerek beslenen midyeden kısacası çiğ yiyeceklerden uzak durun.Buda benım tavsıyem:)

Bu arada cınsıyet tahmını ıcın çin takvimi var kızlar google da yazın ve bakın.Ben butun tanıdıklarımın bebeklerıne baktım dogru cıkıyor.Ama tabıkı Allah bilir sağlıklı olsun da kız olmuş erkek olmuş hiiiiiiiiiç önemli değil:)

ya iyide ben şimdi 19 yasındayım sat 27 mart ama nisanda hamile kaldım sen bi baksana bana canımgerci rus takvımındede erkek ama zaten bende erkek hıssedıyorum tabi oncelıkle hayırlısı ve saglıklısını diliyorum allahtan:26:

bu bekleyiş beni bunaltıyor keşke midem bulansa başım dönse yada ağlasam da hamile gibi hissetsem içim boş gibi

Bende de ne bulantı ne baş dönmesi var, şişkinlik ve ağlama krizlerimle sadece klasik regl öncesi sendromu yaşıyor gibiyim, daha bebişi de görmediğim için hiç bir şey hissetmiyorum, cumartesiyi bekliyorum şimdi, görünce anlarım heralde :44:

Arkadaş genel sormuş ,ben de o zaman Türkiye de yaşayan biri olarak cevap vereyim.Benim bahçem yok ben herşeyi dışardan satın alıyorum.Konu kapansın.

Toplam 12 kullanıcı okuyor hey maşallah topkie bak topike

shıngıng nerdesın kızzz topıkınle gurur duy hey Maşallahhhh

bu bekleyiş beni bunaltıyor keşke midem bulansa başım dönse yada ağlasam da hamile gibi hissetsem içim boş gibi
aynen yaaaaaaaa

ben baktım valla erkek çıkıo:) ama sağlıklı olsun allhım hepimize hayırlısını versin aminnnnnnnnn

Çok da anlamadım ama benimki hem çin hem rus takvimine göre kız çıkıyor galiba, şimdi benim sat 13 nisan, hamilelik tarihine nisan diye mi bakmalıyım mayıs diye mi? bi de ben 1982 haziran doğumluyum, yaşıma 28 diye mi bakıcam 29 diye mi? yani içinde olduğum yaşa mı doldurduğum yaşa mı bakmalıyım? gerçi benim için hiç farketmez, sağlıklı olsun yeter

Son düzenleme:
BENDE DE YOK CANM AYNI ŞEYLERİ PAYLAŞIYORUZZ OOFFF YAA

herkese merhaba kızlarrr benimde sat 9 nisan 5+4 olduk bugün çok değişiklik yok inşallah bebeğim benimledir 23 mayısta bebeğimi görmeye gidicez inşallahhh herkese hayırlısı olsunn
oh maşşalhh inşş görürsn kuzuyu

aynen canm valla hayırlı bi dua değil ama bende diyorum bulantılarım olsn diyeee

amanninn benden küçük buldummm yaşasınnnn
doğru çıkmıyo bende erkek demişti kız olduu

canım bu sekılde bakamam kı ben dogum tarıhının ayına gore yasına artı +1 eklıyorsun.bıde hamıle kaldıgın ay onemlı sat tarıhın degıl canım.yasa ve hamıle kalınan aya gore sen bı bakıver canımsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…