2012 Ocak Anneleri

hıııııımmm yok gerginlik adet dönemin yakınsa olabilir hamileyken bana da olurdu adet döneminm geldiğinde ağrım ve gerginliğim olurdu ondan olabiilir

internete bakıp yorumlamayın dr size ne söyledi bilmem ama kalp sorun olmuyor artık rahat olun lütfen sadece bebeğinizin iyi olduğuna inanın yeter ve bol bol dua edin

canım NT 3 mm üstü riskliymiş... normal çıkmış bebişin ama diğeri hakkında bilgim yok, ama sana tavsiyem netten çok araştırma, doktorunun dadiklerine itibar et. doktoruna sorma imkanı yok mu

lovelimm

merhaba anneler bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim annelik hayatta yaşanabilecek en güzel enözel duygu
arkadaşlarım geshenk ve aylini takip edip geldim buraya selam kızlarrrr

Canım henüz doktor bir şey söylemeden sen neden kendini bu kadar üzüyorsun ki? biraz bekle test sonuçları çıksın, bu süreçte rahat edemiyorsan farklı bir doktora daha danış, olmadı nette doktor sitesi diye bir site var, üye olup soru sorabiliyorsun, onlara sor bakalım ne yanıt verecekler, ama hemen üzme kendini, umutsuzluğa kapılma...

canım arkadaşım tatlı lovelim nasılda gelip moral verir bize.

iyi dilekleriniz için çok teşekkürler,doktor sitesine üyeyim ama soru sorma limit bitmiş doktorların,kendi doktorum da ameliyattaymış, cerrahpaşadaki bişey demedi,kan sonucunu bekleyelim dedi,dua edin nolur,onu kaybetmek istemiyorum

merhaba herkeze..Test sonuçlarını önemsemeyen bir ben varım galiba burada.Şimdiden üzmeyin kendinizi
birçok lişiye riskli bebek diyip sapasağlam bebeler doğdu sonrasında..illaki endişenmemek imkansız ama bunlar birazda
doktorun tecrübesiyle alakalı galiba.içinizi iyi tutun hepsi sağlıkla gelicek inşl.

merhaba anneler bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim annelik hayatta yaşanabilecek en güzel enözel duygu
arkadaşlarım geshenk ve aylini takip edip geldim buraya selam kızlarrrr

kızlar lovelimiz anne oldu büyüdü oğluşu.. çok yakışıklı yeğenimiz var.. ah görmelisiniz... bize çoook yardımları desteği olmuştur.. bitanedir o

aayyyy keske benim doktor da böyle bi video olayı yapsaydı
bebişimi izlerdim simdi, özlüyorummm fotosu yetmiyooo

doğru diyorsun... bunlara çok takılmayalım yok yere üzüntü yapmayın.. siz iyi sağlıklı olduğunu düşünün daima..

bende senin gibi düşünüyorum canım bunun için test bile yaptırmadım dediğin gibi testin sonuçlarına fazla üzümeyin tam tersi doğan bir sürü bebek var
benim bi arkadaşıma daum sendromu dediler bebeği alalım dediler hamileliğini ağlayarak geçirdi ama sapasağlam bir kızı oldu çok şükür ...

neden kaybedesiniz kalp sorunu ile doğan ve sapasağlam olan bir sürü insan var ve siz annesiniz ki bebeğiniz karnınızda onun sağlıklı olması için dua etmeli yüksek moralli olmalısınız sol tarafınıza yatın hep böylece bebek daha rahat olacak beslenecektir beslenen bebek sağlık problemlerini daha çabuk atlatır bazı bebeklerde kalp prolemi olur oğlum da da hafif üfürüm vardı doğduğunda o büyüdükçe geçti sakın olumsuz olmayın annesiniz siz bebeğinizin doğacağına inanıyorsanız doğacaktır Allahın izniyle

Ben ne ilk bebeğimde nede şimdi yaptırmadım..Doktorum söz konusu bile etmedi.

kafana takma canım ya oluyo bana da ara ara. bazen eşime patlıyorum. hele okulun son zamanları o öğrencileri boğasım geliyordu. Ama Allahtan çocuklar pek birşey anlamadılar. onlara göre hep mutluyum hep gülüyorum ama içimden bazılarını dövesim bile geliyordu yani insanın tahammül sınırı biraz azalıyor sanırım gebelikte ama zamanla düzelir canım merak etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…