2012 Ocak Anneleri

canim benim zamanim az oldug icin bir tek sana yorum yazacagim.
Bende ikili üclü vs. gibi testler yapirmayacagim allah ne verirse kabulum. Allah korusun kötü ciksa test sonucu nolacak yasamak veya ölmek bunun kararini vermek hattim degil. Allah ne derse ol olur.

senin konua gelirse arkadasimin ablasi da ücüzlere gebe kaldi. Doktorlarda bi bebegi öldürmek istedi kafasina göre ultrasondan en zayifini secti.
Anne adaydi hic birine kiyamadi üstelik saglikli bebekler. Allaha sükürler oslun 3 bebisde sagliki bir sekilde dünyaya merhaba dedi simdi 5 yaslarindalar, ücüde erkek :). Annesine en düskün olan cocukta dokotrun öldürmek istedigi bebek.

Son düzenleme:

Böyle ol zaten cnm güçlü ol ve hemen araştırmaya başla başka bi doktor..
Küçük bi yerde de değilsin çok şükür o doktora gitmek zorunda da değilsin..
Ankaradasın sonuçta.. Birazcık mesafe bile olsa bulduğun doktora içine sinsin yeterki..
Daha fazla yıpratma kendini..
Ne kastı varmış sağlıklı üçüzlere acaba yaa
Bu doktorun cesaretsizliği bence.. Bi problem olsa bebeklerde ne biliyim yada başka bişey neyse keyfi sadece normal gebeliğe göre riskli diye bi cana kıymaya ikna ettirmeye çalışması mantığımın alabiliceği bişey değil

Canım bu çook zor bir karar ve hem kendin hem de bebeklerin için en doğru kararı eşinle sen verebilirsiniz.
Ben de senin yerinde olsam aynı kararı verirdim, her iki durumda da risk varken bebeklerden birini alın diyemezdim,
Arkadaşlar da söylemiş, olumlu örnekleri, benim de eşimin halası 48 yaşındayken üçüz doğurdu, tüp bebeklerdi. Doktorlar mümkün değil doğuramazsın dediler, birini almak istediiler ama halamız kabul etmedi, yaşından ve kilosundan dolayı zor bir gebelik geçirdi ama üçü de gayet sağlıklı doğdular, 2 yaşındalar şimdi, öyle bıcırıklar ki, görsen.
yani canım doktorlar risk almak istemiyorlar, zora gelince kaçıyorlar...

aylint senin doktorlar daha önce hiç üçüz doğurtmadımı acaba..riskli bi durum yok ortada paçaları tutuşmuş gibiler..bence onların kendine güveni yok...

çokkk sağol canımmm.. aynen senin gibi düşünüyorum.. ense ölçümlerinde risk bile çıksa devam etmeye karar vermiştik üstelik... Allah korusun, sakat çocuğunu öldürüyo mu insanlar.. o canları ne biz ne doktorlar verdi, onlar bize Allahın emanetiyken nasıl O'nun emanete hıyanet ederiz... Allahın takdirine boyun eğmezsek bunu vebalini nasıl öderiz? ve ya "öldürdükleri" bebek en hayırlısıysa senin anlattığındaki gibi... ya Allah ceza olarak diğer ikisini ya hayırsız ya sağlıksız verir de bi ömür çekersek? hem tek bebek yada çok bebek, Allahın dediği olur yalnızca... ya diğerlerini de kaybedersek?!
düşünsene oraya uzanıp bebeklerimden birinin kalbine ilaç enjekte etmelerine seyirci mi kalıcam! ömür boyu vicdanım sızlamaz mı.. asıl o zaman benim psikolojim bozulur... Allahım korusun..

Bence hemen doktorunu değiştirrrrrr

kesinlikle haklısın canımm..
tatlım bizim açımızdan aslında zor olmadı karar vermek, biz kararımızı çoktan vermiştik ama ısrar etmeleri sinirimi bozdu!
pzt çok olumluydu, öyle güzel konuştuki..
aylint senin doktorlar daha önce hiç üçüz doğurtmadımı acaba..riskli bi durum yok ortada paçaları tutuşmuş gibiler..bence onların kendine güveni yok...
tatlım evet, benim doktor çok tecrübeli ama kendi söledi, daha önceki tüm üçüz gebelik takiplerini ikiye indirmiş... hepsi ikiz devam ettiler diyo..
bir de ne var biliyo musunuz, bu ilacı enjekte ediyolarya, tek sefer yeterli gelmeyebiliyomuş ve defalarca tekrarlanabiliyomuş bebeğin kalbi tamamen durana kadar... çok korkunç!!!

şeydacım yaptırdın mı testlerini,randevu mu alınıyormuş? ne kadar verdin tatlım....inşallah çook güzel çıkar sonuçlar....buarada aylincim senin 3üzlerinde sağlıklarının iyi olduğuna çook sevindim...kararın konusunda da destekledim seni...allah sana üç tane minik vermiş bu bulunmaz nimet,sanki hiçkimse üçüz doğuramaz gibi konuşuyor doktorlar,duyguları yok galiba onların...allahım üçünüde sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah tatlım....

amin canım :) çok sağolun hepiniz

Evet tatlım yaptırdım Marmara üniversitesi hastanesinde muayneden sonra 2li test için gün almamı istediler ama 12temmuza verebiliyolardı en erken oda bana uymuyodu haftam geçiyodu..
O yüzden pendik bölge hastanesine gittim muayne 12tl 2li test 55tl cnm 1 hatfa sonra sonuçları alıcam..
Ense kalınlığı 1.2 çıktı normal yanii.. Heycanla kan sonuçlarını bekliyorum..
Eğer doktor ölçümü yapamasaydı kendi ultrasonundan radyolojiye gitmek zorunda kalcaktım o zamnda fiyat 120 küsürlere falan çıkıyodu..

Son düzenleme:

çook çook sevindim canım,ense kalınlığında çok iyi çıkmış...ay hayırlısı 2li testlerinde güzel çıkar inşallah ayyyyyy benim kontrolüm yaaarrrrıııınnnn:18: nasıl heyecanlıyım anlatamam,:18: nasıl bebeğim büyümüş mü,diyeeee......inşallah herşey güzel olur....

İnşallah cnm inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz İNŞALLAHHH..
Büyümüş olcak tabi cnm çok şaşırcaksın bi 2. gittiğim doktor telefonumun hafıza kartına bebişimin videosunu yükledi durup durup onu izliyorum bende..
Ahh ahh sağlıklı bi şekilde doğsalar kucağımıza alsakta inşallah..
Senin randevun yarın kaçta?

şeydacım maşallah, sevindim.. kan sonucun da güzel çıkar inşallah gülüm..

6'da tatlım....ayyy nasıl uyucam ben bu gece bilmem:18: uyku tutmaz beni kesin....bayadır görmüyorum ya...ama buradaki tavsiyeleri uygulucam mesela,kağıda notlar almaya başladım,evden çıkmadan önce çikolata yiyicem,hatta girmeden öncede hoooop atıcam ağzıma bir tane tabi inşallah o kağıtları çikolatalrı unutmam buarada süper düşünmüş doktor video olayını....ezberlersin sen şimdi onu:):):)

Son düzenleme:
ciddi ciddi ben de düşünüyorum bunu...

öncelikle hoşgeldin aylin, arada yaz merak ediyoruz ne yaptın diye. bence de sen doktorların dediklerini asla dinleme. seninle ilgilenecek, fikirlerini kabul edip o şekilde yola devam edecek birdoktor bul. istanbul tüp bebek merkezi var taksim/ gümüşsuyunda oranın doktorunun alanında çok çok iyi olduğunu söylediler. bana uzak kaldığı için gidemiyorum. eğer sana uygun oluyorsa deneyebilirsin. inşallah gönlüne göre hayırlı bir doktorla karşılaşırsın..

seremcim güzel haberlerle gel inşallah.. öyle çabuk büyüyolarki :)

sağol tatlımm, nete giremedim iki gündür, yazmaz mıyım :)
ben ankaradayım canım, amin, inşallah dediğin gibi bir doktor bulurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…