seremcim güzel haberlerle gel inşallah.. öyle çabuk büyüyolarki :)
özlüyo insan di mi, elime bi ultrason verseler oturup saatlerce izlerimmm :))inşallah tatlım amin....eminim baya büyümüştür,çünkü uzun zamandır görmedim kuzucuğumu....
özlüyo insan di mi, elime bi ultrason verseler oturup saatlerce izlerimmm :))
senin ve bebişlerinin iyi olduğunu duyduğuma çok sevindim tatlımkıslarr nete giremedim iki gündür, pzt ve salı kontrollerimiz vardı.. dün ense kalınlığı ölçümleri yapıldı, çokk şükür iyi çıktı :) korkarak gitmiştim... cinsiyet sordum, belli olmaz şimdi dedi, üstelemedim, sonraki kontrole kaldı artıkın.
dün nasıl canımı sıktılar, pzt doktora üçüyle devam kararımızı söyledik, gayet olumlu karşılamıştı, dün ölçüm için hastaneye gittim, bizim dr çark etmiş, riskli gebelik doktorlarıyla konuştuk, hastanı ikna et dediler, birini "öldürelim" !! evet aynen bu kelimeyi kullanıyolar! mantıklı ol, diyo ve olabileceklerin en kötülerini sayıyo! ultrasonda bebek seçiyolar, şuna kolay ulaşırız falan diye, birden ağlamaya başladım bu manzarayı görünce... cinayet bu ya, kalpleri atıyo, hareket ediyolar... kararlıyız, herşeye hazırlıklıyız, Allaha sığındık ve devam kararı aldık. üstelik sonlandırma işleminin de riskleri var, diğerleri de zarar görebilir ya da kaybedilebilir.. bisürü üçüz hatta dördüz doğuran var ya! Allahın verdiğine nasıl kıyarız hele de bu kadar istemişken dualar etmişken...
ayyy canım çook özlüyor hemde...annelik böyle bir şeymiş yaahep aklım onda....keşke ultrasonum olsa diyorum bende,sürekli bakardım nasıl diye
senin ve bebişlerinin iyi olduğunu duyduğuma çok sevindim tatlımmerak ettik seni göremeyince buralarda. doktorunun tavrı da gerçekten çok acımasız yaa bu kadar da basite indirgenemez insanın hayatı sen mi verdin ki o canı almaya teşebbüs edeceksin şok oldum okurken. bu şekilde devam ederse dr un bence de en doğru karar değiştirmek olacaktır. daha pozitif düşünen birine ihtiyacın olacak. çünkü sana destek olmaları lazım köstek değil. ama biz hep yanındayız canım ve duacınızız ben her aklıma gelişinde ediyorum. Allahım sana da yavrularına da sağlık sıhhat versin üçünü de kucağına alırsın inşallah hayırlısıyla.
kıslarr nete giremedim iki gündür, pzt ve salı kontrollerimiz vardı.. dün ense kalınlığı ölçümleri yapıldı, çokk şükür iyi çıktı :) korkarak gitmiştim... cinsiyet sordum, belli olmaz şimdi dedi, üstelemedim, sonraki kontrole kaldı artıkın.
dün nasıl canımı sıktılar, pzt doktora üçüyle devam kararımızı söyledik, gayet olumlu karşılamıştı, dün ölçüm için hastaneye gittim, bizim dr çark etmiş, riskli gebelik doktorlarıyla konuştuk, hastanı ikna et dediler, birini "öldürelim" !! evet aynen bu kelimeyi kullanıyolar! mantıklı ol, diyo ve olabileceklerin en kötülerini sayıyo! ultrasonda bebek seçiyolar, şuna kolay ulaşırız falan diye, birden ağlamaya başladım bu manzarayı görünce... cinayet bu ya, kalpleri atıyo, hareket ediyolar... kararlıyız, herşeye hazırlıklıyız, Allaha sığındık ve devam kararı aldık. üstelik sonlandırma işleminin de riskleri var, diğerleri de zarar görebilir ya da kaybedilebilir.. bisürü üçüz hatta dördüz doğuran var ya! Allahın verdiğine nasıl kıyarız hele de bu kadar istemişken dualar etmişken...
canım druna çok şaşırdım valla ya öldürelimde ne demek kendi çocuğunu öldürsün kolaysabenim drum görümcemin aile doktoru bikee görümcemin görümcesi gitmiş bebek sakat olabilir demiş kadında aldıralım demiş dr kusura bakmayın ben kalbi atan bebeği almıyorum çok istiyorsanız başkasına aldırın demiş çok mutlu oldum bunu duyunca allah onları verdiyse bi bildiği vardır kimseye taşıyamayacağı yükü vermez 6ız doğuranlar var haberleri görüyoruz bence doktorun cesareti yok
ay canım senınel hemen hemen aynı gıdıyoruz 3gun ondesın bendedün bizim kontrolümüz vardı, daha önce bebişimi iki kez görmüstüm ama fasulye kadar kesede minicikti
dün resmen bebek şeklini almıstı, ve kıpırdadı gözlerimi monitörden ayırmak istemedim
doktorum bu defa daha ilgili davrandı, 2 hafta sonra da ikili test için çağırdı, rabbim meleklerimizi korusun
canm ya cok doğru dusunuyorsunkıslarr nete giremedim iki gündür, pzt ve salı kontrollerimiz vardı.. dün ense kalınlığı ölçümleri yapıldı, çokk şükür iyi çıktı :) korkarak gitmiştim... cinsiyet sordum, belli olmaz şimdi dedi, üstelemedim, sonraki kontrole kaldı artıkın.
üçüzlere hep bunu yapmak istiyo doktorlar! amin canımmmcanm ya cok doğru dusunuyorsun
saglıkları yerındeyse neden böyle dıyorlar ya cok garip gerçekten rabbim hepsine saglık versin
üçüzlere hep bunu yapmak istiyo doktorlar! amin canımmm
6'da tatlım....ayyy nasıl uyucam ben bu gece bilmem:18: uyku tutmaz beni kesin....bayadır görmüyorum ya...ama buradaki tavsiyeleri uygulucam mesela,kağıda notlar almaya başladım,evden çıkmadan önce çikolata yiyicem,hatta girmeden öncede hoooop atıcam ağzıma bir tanetabi inşallah o kağıtları çikolatalrı unutmam buarada süper düşünmüş doktor video olayını....ezberlersin sen şimdi onu:):):)
slm arkadaşlar biraz geçmişi okumaya çalıştım bana cvp yazan arkadaşlara çok teşekkürler iyi dilekleriniz için inşallah hepimizin bebişleri iyidir ve umarım inşallah benim gibi kimse sorun yaşamaz bebeğim 2 gün gittim doktora oynamıyordu kocaman olmuş yavrum ama stresten öylece duruyodu kalp atışlarını dinletti hüngür hüngür ağladım doktor zor sakinleştirdi beni insanlar çok anlayışsız ve çok bencil acımasız anladımki beni bu dünyada anlayan ve karşılıksız seven sadece annem ve babam mış allah onları başımdan eksik etmesin
canımm geçmişe bakamadım, noldu? ama sanırım sorun yok şükür..slm arkadaşlar biraz geçmişi okumaya çalıştım bana cvp yazan arkadaşlara çok teşekkürler iyi dilekleriniz için inşallah hepimizin bebişleri iyidir ve umarım inşallah benim gibi kimse sorun yaşamaz bebeğim 2 gün gittim doktora oynamıyordu kocaman olmuş yavrum ama stresten öylece duruyodu kalp atışlarını dinletti hüngür hüngür ağladım doktor zor sakinleştirdi beni insanlar çok anlayışsız ve çok bencil acımasız anladımki beni bu dünyada anlayan ve karşılıksız seven sadece annem ve babam mış allah onları başımdan eksik etmesin
canım yaa sinir oldum doktorlara,sağlıklı bebeği almak ne demek ,çoğul gebelik sadece ikiz mi oluyomuş onlara göre?
üçüz gebelikle ilgili konular vardı canım burda muhakkak biliosundur o konulara girip geçmişe fln bakıp ankarada bu konuyla ilgilenen doktorlar fln bulursun belki??:26:
geshenkimmm altüst ettiler beni ya! biz kararımızı çoktan verdik ve kararlıyız ama insanlıktan yoksunlar ya! o kadar üzdülerki! ne hakları var buna! biliyo musun şimdi daha güçlü hissediyorum! amin, inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla doğsunlar... kimin neyin garantisi varki, Allah bilir yalnızca, o istemeden yaprak kıpırdamaz. işte ben de doktorum destek olsun tüm samimiyetiyle istiyorum... böyle işine geldiği gibi köstek olmak hakkı yok!AYLİN
senin doktor resmen saçmalamış.. az evvel bizim topikte de okudum burda olduğunu görünce buraya yazayım dedim.. sen hiç takılma bu densiz düşüncesiz doktora.. hemen başka doktor bul.. sağlıklı kalbi atan canlı resmen canlı ve sağlıklı bebeği almak ne demek yaa.. dahası öldürmek.. pes yani.. tabiri çok ama çok çirkin.. riskli gebelik hepimiz için geçerli aslında.. al bende de kocaman myom var hızla da büyüyor bebekten daha çok.. zaten zor kavuşuyoruz bu laflar hiç bize göre değil.. bu kadarını bize yaşatan Yaradan elbet sağlığını kolaylığını verir.. sen gönlünü ferah tut.. aldırma bu sözlere..nice sakat deyip almaya kalktıkları bebekler sapasağlam doğuyor.. doktor demek hayat destekçisi demek insana.. hayatı yanlışlarla sonlandırmak değil.. herkesin harcı değil doktor olmak bu nedenle..sen bol bol dua et hayırlısıyla 3 ü de sağlıkla doğacak inşallah..
tatlım dur hemen kötü düşünmeyelim, doktor bilgi vermedi mi sana? nt ense kalınlığı ölçümü mü? 2.5 üstü riskli diyolar sanırım..kızlar benim de bugün 2li testim vardı,şu an çok garip duygular içindeyim,orda herşey yolundaydı,doktorun cihaz denemesi sayesesinde,her ne kadar tepemde 3 ayrı erkek olsa da ben bebişimi yarım saat izledim,görseydiniz öyle hareketliydiki,elini emiyodu sürekli,herşeyi ölçüldü,
gelelim değerlere;anlayanınız varsa yardım etsin sanırım önemli bir risk var
NT:2.1 mm
ductus venosus DV-A dalgası:11 reverse flow(ters akım) yani bu da demek oluyor ki internetten araştırmama göre kalpte sorun var,bilgisi olan yardım etsin nolur,kan sonucu cuma alınacak,ama bu son değer iyi şeyler göstermiyo,ben nasıl vazgeçerim bebeğimden ona bu kadar alışmışken,çok bir açıklama da yapmadılar,zaten amniyosentez yapılacak ama 20 temmuza kadar bu merakal nasıl yaşarım ben ya
yavrum gebelikte böle ruh halleri olabiliyo, bende de oldu bi ara.. git-geller yaşıcaz sanırım...kızlar bende 2 gündür aşırı sinir var.. niye oldu bilmiyorum çok çabuk sinirleniyorum.. bugün işyerinde bide çok sinirimi bozdular sabır edeyim takmayım diyorum elimde değil.. o kadar dediler stres sakın yapma ama sanki aybaşım tuttu heyheyler tepemde resmen.. nasıl engelleyim bunu ben ya.. korkuyorum zarar verecem diye.. myom büyüdükçe yapıyor olabilirmi acaba..
geshenkimmm altüst ettiler beni ya! biz kararımızı çoktan verdik ve kararlıyız ama insanlıktan yoksunlar ya! o kadar üzdülerki! ne hakları var buna! biliyo musun şimdi daha güçlü hissediyorum! amin, inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla doğsunlar... kimin neyin garantisi varki, Allah bilir yalnızca, o istemeden yaprak kıpırdamaz. işte ben de doktorum destek olsun tüm samimiyetiyle istiyorum... böyle işine geldiği gibi köstek olmak hakkı yok!
tatlım dur hemen kötü düşünmeyelim, doktor bilgi vermedi mi sana? nt ense kalınlığı ölçümü mü? 2.5 üstü riskli diyolar sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?