bende cumartesi alacağım canım .karnım büyümeye başladı .ben tuniklerimde göbeğim önde geziyorum resmen.progestan hapı beni şişiriyor sanırım bir de tuzlu şeylere aşırı düştüm .bu arada kızlar çatlak kremi sordum pzt, Lierac Phytolastil Jel önerdi..
aylintcim cuma günü akşam yani yarın doktora kontrole gidiyorum tatlım.özellikle bu konuyu soracağım.rahatlıkla soru sorabildiğim bir doktorum var.ve benim başka tanıdığım yani diğer topicten 3 üz annesi olup senin haftandan ileri olan bir arkadaş var sana onun profilini yollayacağım yarın sabah.bakalım o arkadaşta senin başına gelenleri yaşamışmı.araştıralım taraştıralım.birbirimze destek olalım.ciddi ciddi ben de düşünüyorum bunu...
canım progesteron insanı mahvediyo ben akşamları özellikle çatlayacak gibi oluyorum günlük 600 mg progesteron alıyorumbende cumartesi alacağım canım .karnım büyümeye başladı .ben tuniklerimde göbeğim önde geziyorum resmen.progestan hapı beni şişiriyor sanırım bir de tuzlu şeylere aşırı düştüm .
aylintcim cuma günü akşam yani yarın doktora kontrole gidiyorum tatlım.özellikle bu konuyu soracağım.rahatlıkla soru sorabildiğim bir doktorum var.ve benim başka tanıdığım yani diğer topicten 3 üz annesi olup senin haftandan ileri olan bir arkadaş var sana onun profilini yollayacağım yarın sabah.bakalım o arkadaşta senin başına gelenleri yaşamışmı.araştıralım taraştıralım.birbirimze destek olalım.
ben 5 haftadır kahverengi akıntıyla mücadele ediyorum .takdir rabbimin.her kontrole gidişimde ya da akıntım geldiğinde acaba düşük mü yapıyorum diyorum .ama herşeye karşı hazırlıklıyım.sağlıklı bir gebelikse ve doğacağı varsa rabbim bana o meleği bağışlar.yok sağlıksız bir gebelikse ve doğacağı yoksa 7,8,9 aylıkken bile kaybedebilirim.
rabbim tüm bebeklerimize sağlık versin bize bağışlasın takdir rabbimin.asla olumsuz şeyleride yaşamak veya başkasının yaşamasını istemem .can sonuçta .bir can içerde bir can dışarda .benim oğlum oldğu için .sanırım ben daha çok hissediyorum.
bu arada cinsiyetini ögreneceğim kısmetse artık göstersin ama demi .erkek olsa gösterirdi 2 hafta önce .kız diye tahmin etmişti bakalım bıdığımız nasıl .inşallah benimledir
canımm çok haklısın hassas olmakta... ama dualarımız senle, bebişinle, inşallah sıkıca tutunup annesine sağlıkla dünyaya gelirkızlar normalde olda bu kadar kafama takmam,ama şu 6 aydır yaşadıklarım beni üzmeye yetiyo,ben ocakta 7 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kaybettim,ve ozaman bende kızamıkçık(rubella)bakılmamış ve muhtemelen bu enfeksiyon yüzünden bebeğimi kaybetmişim,şimdi hastaneyi dava etmeye hazırlanıyorum elimdeki belgelerle,gelelim şimdiye,bu hamileliğimde yapılan ilk testte rubella var görünüyodu bebek alınacak dediler,bu duyguyu düşünün ,neyse ben inancımı hiç kaybetmedim avidite yapıldı ve enfeksiyonun 3 aydan eski olduğu görüldü,yani bebeği etkilememiş olma ihtimali var,hatta etkilenmemiştir diyo doktor ama kesin sonuç veremiyolar,amniyosentez yapılacak zaten, bu arada 15 gün boyu kanamadan dolayı kımıldaman yattığımı da saymıyorum, şimdi de böyle birşeyi sonucunuzda görseniz siz ne düşünürsünz,Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin,inancım sonsuz,biliyorum bebeğim beni terk etmeyecek,parmağını emerken yaşadığım duyguyu en iyi siz anlarsınız,hıçkırıyodu bitanem, şimdi ona bişey olacağını düşünmek nasıl bişey anlayın beni,nolur dua edin,2.kez bebeğimin yokluğunu yaşamak istemiyorum,mide sancılarına,ağrılara herşeye katlanırım,yeter ki o iyi olsun nolur....:2:
kızamıkçık farklı bişeymiş canım, yapıyolar o testi...arkadaşlar birşey soracağım, kızamık ve su çiçeği çıkardıysak rubella testini yaptırmamıza gerek var mı???
oyyy maşallahkızlar yavrumun son hali pek net değil ama paylaşmak istedim
hoşgeldin tuana, hayırlı olsun hamileliğin ve sağlıkla tamamına ersin inşallah..meraba arkadaslar bende ocak annesi olucam insallahh allah hepinizin bebegini saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip eder
sedoşş canımsınız ya, öyle moral oluyoki destekleriniz, Allah sizlerden razı olsun, bebişlerinize sağlık versin...
cnm benım senınle ılk bu topıkde ucuz oldugunu soledıgınde sana yıne demısdım yabancı ulkede 6ız doguran kadının olayını dımı ?
Kesinlikle iyi yapmıssın Allah ın verdıgı canı sapasaglamken yok surdan gırelım alalım felan !!! cok uzucu
derdını veren Allah dermanını verır demıslerkı bunun yanı sıra DERT DEGIL SENINKI aksıne guzellık bolluk bereket CAN!
kesınlıkle bu senın kararın ve hgersey yolunda gıttıgınde
senın ocak ayı annelerının ıcınde ucuz bebıslerımıze hep beraber kavusucaz
sakın uzulme
inşallah kuzumm yaa.. evet Rabbim istesin yeterki sağlıkla hepsini kucaklamayı nasip eder... O'ndan gelene razı olmak, dua etmek ve ona sığınmak lazım...ayy kızlar size bakıyorum da ben baya yüzsüz olmuşum 2 yıldır tedavi görüyorum ve hep vajinal ultrason yapıyorlardı ilk başlarda odaya girerken bacaklarım titriyordu ama şimdi tınkanka olduk doktorlarla birde ben kadın doktorlardan çok çektim artık kadın doktora da gitmiyorum
aylin canım benim 2 bebeğini kaybeden biri olarak bu vicdansızlığı okurken gözlerimden inen yaşlara engel olamadım ....ben de yerinde olsam kesinlikle kabul etmezdim bunu ...rabbimin verdiği cana nasıl kıyar ki insan minicik kuzu onlar insan hangisine kıyabilir ki....rabbime tevekkül et inş. sorunsuz üçü de gelecek kucağına ve hiçbişi olmayacak onlara ....
maşallah, yerim ben o bebişiiiKızlar devlet hastanesıne gıttım
bebısıme bakdılar
tam 11 haftalık eskıden 10 gun gerıden gelıyordu sımdı 7 gun :)
sanırım aradakı farkı kapatıcak bebısım Allah ın ıznıyle
gec dollenme olmasına ragmen
Ayrıca ıkılı test ıcın devlet sadece kan testı aldı
2 hafta sonra sonuc cıkıcak
bende 4 temmuzda ozel doktoruma gıdıcem sadece detaylı ultrason ıstıcem olcum ıcın :)
devlet oldugu ıocın pek gostermedıler ama son ekranda bakdım bebısıme kocaman olmusssss :)
cok sevındım
koccaman bır bebısssss :)
Allah hepımıze nasıp etsın bu duyguyuuu
inşallah gülümm ya.. ben de cinayet olduğunu düşünüyorum... 3 aylık oldular şükür, ruhları bile üflenmiş... Allahın emaneti onlar bize...canım ben şuna inanıyorum ki sen böyle düşündüğün sürece sapa sağlam alırsın bebişlerini kucağına ben kürtajın cinayet olduğunu düşünüyorum hemde çocukların arasında seçim yapmak çok korkutucu ben çok istedim ikizlerim olsun kısmet değilmiş
ayyıldızımm canımsınn.. üçüz gebeler ve anneleriyle de burda konuşuyoruz zaman zaman... belki tanıdığım biridir, birazdan bakıcam yolladıysan, bi de orda dr sorcam...bende cumartesi alacağım canım .karnım büyümeye başladı .ben tuniklerimde göbeğim önde geziyorum resmen.progestan hapı beni şişiriyor sanırım bir de tuzlu şeylere aşırı düştüm .
aylintcim cuma günü akşam yani yarın doktora kontrole gidiyorum tatlım.özellikle bu konuyu soracağım.rahatlıkla soru sorabildiğim bir doktorum var.ve benim başka tanıdığım yani diğer topicten 3 üz annesi olup senin haftandan ileri olan bir arkadaş var sana onun profilini yollayacağım yarın sabah.bakalım o arkadaşta senin başına gelenleri yaşamışmı.araştıralım taraştıralım.birbirimze destek olalım.
ben 5 haftadır kahverengi akıntıyla mücadele ediyorum .takdir rabbimin.her kontrole gidişimde ya da akıntım geldiğinde acaba düşük mü yapıyorum diyorum .ama herşeye karşı hazırlıklıyım.sağlıklı bir gebelikse ve doğacağı varsa rabbim bana o meleği bağışlar.yok sağlıksız bir gebelikse ve doğacağı yoksa 7,8,9 aylıkken bile kaybedebilirim.
rabbim tüm bebeklerimize sağlık versin bize bağışlasın takdir rabbimin.asla olumsuz şeyleride yaşamak veya başkasının yaşamasını istemem .can sonuçta .bir can içerde bir can dışarda .benim oğlum oldğu için .sanırım ben daha çok hissediyorum.
bu arada cinsiyetini ögreneceğim kısmetse artık göstersin ama demi .erkek olsa gösterirdi 2 hafta önce .kız diye tahmin etmişti bakalım bıdığımız nasıl .inşallah benimledir
ben de yaa.. iyice dombalak oluyorum akşamlarıcanım progesteron insanı mahvediyo ben akşamları özellikle çatlayacak gibi oluyorum günlük 600 mg progesteron alıyorum
:) canımm ya, olumlu tarafından bakmışın bu işe teprik koyem barigunaydın kızlar
ya zaten bulantılarımv ar bılıyorsunzu bır haftadır asbahları wcde her sabah ogür ogur bişeyde gelmıyor ama cokkötü oluyorum
ama gun ıcındekıler azaldı sukur
birde 2.5.-3 kg verdım olmayan eteklerım oluyor ya:) ne guzel
şeydaaaaa
geçmişi okudum canımmm gözün aydın valla bebişini görmüşşün çok şükür..nasıldı senin bebiş hareketlimiydi kuzucuk..
ayy cinsiyet tahmini de yapmış doktorun..bir kızzz daha ne güzel...
hehe kokoş yaparım ben deee :))
Evet cnm gördüm kuzumu şükürr..
Ya doktor o kadar çok oynattıki ultrason aletini farklı yerlerine bakıp ölçümler yapabilmek için bebişimin sadece kollarını oynattığını anlıyabiliyorum videoyu izlerken bile..
Cinsiyet konusunda görüp söylemedi baktı baktı kıza benziyo bu dedi.. Bakalım öğrenicez nasılsa 1 aya kadar rabbim sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin gerisi hiiç önemli değil..
Ama kız olursa ne süslerim onu ben yaa kokoş olur benim kısçem
iyi yolculuklar canım.. inşallah çok iyi gelir bulantılarına falan da...gunaydınlar..
ben bugun altınoluk a gıdıorum 3 gunlugune :) aılemın yanına..degısıklık olsun dıe :)
bu oglan benı sureklı kusturuo yaahala acayıp mıde bulantısı ceken var mı aramızda...
Mrb canım hoşgeldinmeraba arkadaslar bende ocak annesi olucam insallahh allah hepinizin bebegini saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip eder
Maşallah kuzucuğa
Uvv akşam 6da geçmiş yahuu nası dayanıcaksınn
Doktordan gelir gelmez yaz merak ederim ben..
Ay zaten izliye izliye kafam karıştı artık çıkaramıyorum neresinde önü dönük neresinde arkası dönük:111:
[/B][/COLOR][/FONT]
gunaydınlar..
ben bugun altınoluk a gıdıorum 3 gunlugune :) aılemın yanına..degısıklık olsun dıe :)
bu oglan benı sureklı kusturuo yaahala acayıp mıde bulantısı ceken var mı aramızda...
hehe kokoş yaparım ben deee :))
arkadaşlarrrr dünki sonuçlarımı özeldeki doktoruma gösterdm, herşey yolunda dedi o kalpteki ters akım ilk aylarda olurmuş ama sonra düzelirmiş,önemli olan kan sonucu dedi,onu da yarın alacağım o da iyi çıkacak inşallah,mucizem beni bırakmayacak,dualarım boşa çıkmayacakiRabbim hepimizin bebişini korusun,
çokkkkk sevindim canımm, gözün aydın, çok şükürarkadaşlarrrr dünki sonuçlarımı özeldeki doktoruma gösterdm, herşey yolunda dedi o kalpteki ters akım ilk aylarda olurmuş ama sonra düzelirmiş,önemli olan kan sonucu dedi,onu da yarın alacağım o da iyi çıkacak inşallah,mucizem beni bırakmayacak,dualarım boşa çıkmayacakiRabbim hepimizin bebişini korusun,
Kız aylint yokmu senin bebişlerin ultrason görüntüsü?[/B][/COLOR]
olmas mı :)) akşam yüklerim inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?