2012 Ocak Anneleri

bu arada kızlar çatlak kremi sordum pzt, Lierac Phytolastil Jel önerdi..
bende cumartesi alacağım canım .karnım büyümeye başladı .ben tuniklerimde göbeğim önde geziyorum resmen.progestan hapı beni şişiriyor sanırım bir de tuzlu şeylere aşırı düştüm .

ciddi ciddi ben de düşünüyorum bunu...
aylintcim cuma günü akşam yani yarın doktora kontrole gidiyorum tatlım.özellikle bu konuyu soracağım.rahatlıkla soru sorabildiğim bir doktorum var.ve benim başka tanıdığım yani diğer topicten 3 üz annesi olup senin haftandan ileri olan bir arkadaş var sana onun profilini yollayacağım yarın sabah.bakalım o arkadaşta senin başına gelenleri yaşamışmı.araştıralım taraştıralım.birbirimze destek olalım.
ben 5 haftadır kahverengi akıntıyla mücadele ediyorum .takdir rabbimin.her kontrole gidişimde ya da akıntım geldiğinde acaba düşük mü yapıyorum diyorum .ama herşeye karşı hazırlıklıyım.sağlıklı bir gebelikse ve doğacağı varsa rabbim bana o meleği bağışlar.yok sağlıksız bir gebelikse ve doğacağı yoksa 7,8,9 aylıkken bile kaybedebilirim.
rabbim tüm bebeklerimize sağlık versin bize bağışlasın takdir rabbimin.asla olumsuz şeyleride yaşamak veya başkasının yaşamasını istemem .can sonuçta .bir can içerde bir can dışarda .benim oğlum oldğu için .sanırım ben daha çok hissediyorum.
bu arada cinsiyetini ögreneceğim kısmetse artık göstersin ama demi .erkek olsa gösterirdi 2 hafta önce .kız diye tahmin etmişti bakalım bıdığımız nasıl .inşallah benimledir

canım progesteron insanı mahvediyo ben akşamları özellikle çatlayacak gibi oluyorum günlük 600 mg progesteron alıyorum

gunaydın kızlar
ya zaten bulantılarımv ar bılıyorsunzu bır haftadır asbahları wcde her sabah ogür ogur bişeyde gelmıyor ama cokkötü oluyorum
ama gun ıcındekıler azaldı sukur
birde 2.5.-3 kg verdım olmayan eteklerım oluyor ya:) ne guzel

günaydın tatlı anneler
nasılsınız bakalım bugün? inşallah herkes bebişleriyle çoooook iyi ve keyiflidir
canımm çok haklısın hassas olmakta... ama dualarımız senle, bebişinle, inşallah sıkıca tutunup annesine sağlıkla dünyaya gelir
arkadaşlar birşey soracağım, kızamık ve su çiçeği çıkardıysak rubella testini yaptırmamıza gerek var mı???
kızamıkçık farklı bişeymiş canım, yapıyolar o testi...
kızlar yavrumun son hali pek net değil ama paylaşmak istedim
oyyy maşallah ne güsel 3d ultrason mu oluyo bu?
meraba arkadaslar bende ocak annesi olucam insallahh allah hepinizin bebegini saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip eder
hoşgeldin tuana, hayırlı olsun hamileliğin ve sağlıkla tamamına ersin inşallah..
sedoşş canımsınız ya, öyle moral oluyoki destekleriniz, Allah sizlerden razı olsun, bebişlerinize sağlık versin...
inşallah kuzumm yaa.. evet Rabbim istesin yeterki sağlıkla hepsini kucaklamayı nasip eder... O'ndan gelene razı olmak, dua etmek ve ona sığınmak lazım...
b arada ben de aynen, ilk muayeneye gittiğimde bi utandım korktum, sonraları tedavi sürecinde alışmıştım artık... ama bu kadın doktorlar hep mi böle ya, benimkine de artık çok kızıyorum! araştırıcam, eşime de dedim, erkek olsa da olur, zaten istisnai bi durum olmazsa hep karından bakıyolar ultrasonda, üstelik doğumum da kısmetse sezaryen olacak.. o bile karından :)))
maşallah, yerim ben o bebişiii
inşallah gülümm ya.. ben de cinayet olduğunu düşünüyorum... 3 aylık oldular şükür, ruhları bile üflenmiş... Allahın emaneti onlar bize...
ayyıldızımm canımsınn.. üçüz gebeler ve anneleriyle de burda konuşuyoruz zaman zaman... belki tanıdığım biridir, birazdan bakıcam yolladıysan, bi de orda dr sorcam...
bu arada progestan iğneleri yaptırıyorumya ben de ondan mı acep, akşamları şişiyorum sanki bi de çok fazla tuzlu yememek gerekiyomuş, hem ödem yapıyomuş hem tansiyonu yükseltebiliyomuş... ama ben de pek dikkat edemiyorum yaf
canım progesteron insanı mahvediyo ben akşamları özellikle çatlayacak gibi oluyorum günlük 600 mg progesteron alıyorum
ben de yaa.. iyice dombalak oluyorum akşamları
:) canımm ya, olumlu tarafından bakmışın bu işe teprik koyem bari

Evet cnm gördüm kuzumu şükürr..
Ya doktor o kadar çok oynattıki ultrason aletini farklı yerlerine bakıp ölçümler yapabilmek için bebişimin sadece kollarını oynattığını anlıyabiliyorum videoyu izlerken bile..
Cinsiyet konusunda görüp söylemedi baktı baktı kıza benziyo bu dedi.. Bakalım öğrenicez nasılsa 1 aya kadar rabbim sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin gerisi hiiç önemli değil..
Ama kız olursa ne süslerim onu ben yaa kokoş olur benim kısçem

gunaydınlar..
ben bugun altınoluk a gıdıorum 3 gunlugune :) aılemın yanına..degısıklık olsun dıe :)
bu oglan benı sureklı kusturuo yaahala acayıp mıde bulantısı ceken var mı aramızda...

hehe kokoş yaparım ben deee :))
gunaydınlar..
ben bugun altınoluk a gıdıorum 3 gunlugune :) aılemın yanına..degısıklık olsun dıe :)
bu oglan benı sureklı kusturuo yaahala acayıp mıde bulantısı ceken var mı aramızda...
iyi yolculuklar canım.. inşallah çok iyi gelir bulantılarına falan da...

Günaydın

Ayın son günü çok yoğunum bugün çıldıracağım:84::84::84:
Son 3 gündür stresten heralde bulantılarım tavan yaptı yine, iki lokma zor geçiyor boğazımdan, hafta sonu gelsin artıkkk

arkadaşlarrrr dünki sonuçlarımı özeldeki doktoruma gösterdm, herşey yolunda dedi o kalpteki ters akım ilk aylarda olurmuş ama sonra düzelirmiş,önemli olan kan sonucu dedi,onu da yarın alacağım o da iyi çıkacak inşallah,mucizem beni bırakmayacak,dualarım boşa çıkmayacakiRabbim hepimizin bebişini korusun,

meraba arkadaslar bende ocak annesi olucam insallahh allah hepinizin bebegini saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip eder
Mrb canım hoşgeldin Allahım hepimize nasip eder inş.

Eki Görüntüle 216935

kızlar yavrumun son hali pek net değil ama paylaşmak istedim
Maşallah kuzucuğa

bende video istiorum yaa:84:

Gunaydın kızlarrrr
ancak oturabıldım bılgısayar basına
sukur ıyıyım yıne
ama kursum baya agır gecıyor
ondan pek zaman bulamıyorum

gunaydınlar..

İyi yolculuklar cnm benimde ara ara devam ediyo özellikle akşamları ve sabahları çok fena oluyorum..
Ay hele dişlerimi fırçalamak işkence. :95:

hehe kokoş yaparım ben deee :))

Ay ama çok güzel şeyler var minik minik kokoş kokoş çıldırıyorum onları görünce
Kız aylint yokmu senin bebişlerin ultrason görüntüsü?

Oh çok şükür cnm sana dedik doktor yorumlamadan kafana göre moralini bozma diye inşallah kötü hiç bir şey duymazsın..

çokkkkk sevindim canımm, gözün aydın, çok şükür

Kız aylint yokmu senin bebişlerin ultrason görüntüsü?[/B][/COLOR]

olmas mı :)) akşam yüklerim inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…