hiç sormacanım sabah göbek çok belli değilken akşam kocaman oluyorum.bir de öyle güzel baş döndürüyorki içmesem uyumak gelmicek içimden.birde insanın kafası boş oluyorrr resmen ucuyoruz gibibirşey hehee ben 1 tanecik alıyordum gülüm .3 taneye denk geliyor seninki daha çok şişirir peki ne zaman biticek senin haplar.ben bir kutu bitirmiş olucam pazar günü.canım progesteron insanı mahvediyo ben akşamları özellikle çatlayacak gibi oluyorum günlük 600 mg progesteron alıyorum
yok canım tanımıyorum ama 3 üz annesi olunca direk ona sormak geldi .nickini gene veririm sana özelden .he bugün dr gidicem sorucam bu olayı.günaydın tatlı anneler
nasılsınız bakalım bugün? inşallah herkes bebişleriyle çoooook iyi ve keyiflidir
canımm çok haklısın hassas olmakta... ama dualarımız senle, bebişinle, inşallah sıkıca tutunup annesine sağlıkla dünyaya gelir
kızamıkçık farklı bişeymiş canım, yapıyolar o testi...
oyyy maşallahne güsel 3d ultrason mu oluyo bu?
hoşgeldin tuana, hayırlı olsun hamileliğin ve sağlıkla tamamına ersin inşallah..
sedoşş canımsınız ya, öyle moral oluyoki destekleriniz, Allah sizlerden razı olsun, bebişlerinize sağlık versin...
inşallah kuzumm yaa.. evet Rabbim istesin yeterki sağlıkla hepsini kucaklamayı nasip eder... O'ndan gelene razı olmak, dua etmek ve ona sığınmak lazım...
b arada ben de aynen, ilk muayeneye gittiğimde bi utandım korktum, sonraları tedavi sürecinde alışmıştım artık... ama bu kadın doktorlar hep mi böle ya, benimkine de artık çok kızıyorum! araştırıcam, eşime de dedim, erkek olsa da olur, zaten istisnai bi durum olmazsa hep karından bakıyolar ultrasonda, üstelik doğumum da kısmetse sezaryen olacak.. o bile karından :)))
maşallah, yerim ben o bebişiii
inşallah gülümm ya.. ben de cinayet olduğunu düşünüyorum... 3 aylık oldular şükür, ruhları bile üflenmiş... Allahın emaneti onlar bize...
ayyıldızımm canımsınn.. üçüz gebeler ve anneleriyle de burda konuşuyoruz zaman zaman... belki tanıdığım biridir, birazdan bakıcam yolladıysan, bi de orda dr sorcam...
bu arada progestan iğneleri yaptırıyorumya ben de ondan mı acep, akşamları şişiyorum sankibi de çok fazla tuzlu yememek gerekiyomuş, hem ödem yapıyomuş hem tansiyonu yükseltebiliyomuş... ama ben de pek dikkat edemiyorum yaf
ben de yaa.. iyice dombalak oluyorum akşamları
:) canımm ya, olumlu tarafından bakmışın bu işe teprik koyem bari
şeydacım ve ninant, kızlar istek falan beklemiyorum deliler, ama inanın daha kendme gelmiş diilim yaşadıklarımdan dolayı.. doktor araştırıyorum bi yandan.. aklıma gelmedi inanın.. hatta ilk cicilerini aldım kuzularıma, onları da cici topiğine yüklerim inşallah...
Özel istek üzerinemi yüklüyosun şekerim
Söylemeden yükle bi seferde
sağol canımhiç sormacanım sabah göbek çok belli değilken akşam kocaman oluyorum.bir de öyle güzel baş döndürüyorki içmesem uyumak gelmicek içimden.birde insanın kafası boş oluyorrr resmen ucuyoruz gibibirşey hehee ben 1 tanecik alıyordum gülüm .3 taneye denk geliyor seninki daha çok şişirir peki ne zaman biticek senin haplar.ben bir kutu bitirmiş olucam pazar günü.
yok canım tanımıyorum ama 3 üz annesi olunca direk ona sormak geldi .nickini gene veririm sana özelden .he bugün dr gidicem sorucam bu olayı.
herkese
selam....
selam sinemherkese
selam....
hadi güzel haberlerle inşallah.. oğluşun varya, ben kızın olsun istiyom, hayırlısı tabetünaydın göbişciklerayy benim kalçamın kemikleri bir de karnımın yanları ağrıyor normalde yarın akşam gidicektim ,bugün gitmeye karar verdim bugün dananın kuyruğu kopacak.göstermediği o organını inşallah göstericek bakalım.eger ultrasona göreyse erkek olsa çoktan gösterirdi kızsa da ultrason bilgilerine göre 14+3 olmam gerekiyor artık g österir demi ama ?
progestanı kesicekmiyiz bakalım.magnezyumum bitti onu yazdırıcam .durumlar bunlar.akşam saat 7 gibi buraya girer paylaşırım.
dua edin benimledir bebişim.bu hafta o kadar yanlarım agrıdıki bir de çok fazla oram şuram agrıdı diyorum .akıntılara alıştım zaten .3 gündür yok bir bakıyorum cee yapıyor bir iki geliyor sonra pıt kesiliyor:18:
güneş yokki yaf burdabu arada kızlar güneş kreminizi ihmal etmeyin lekelenirsiniz.çatlak kremini basenlerin ön kısmı bacakların iç kısımlarına sürmeyi asla unutmayın.şimdi çatlak agibi grünmez ama dopum sonrası cee yapar.
tünaydın göbişciklerayy benim kalçamın kemikleri bir de karnımın yanları ağrıyor normalde yarın akşam gidicektim ,bugün gitmeye karar verdim bugün dananın kuyruğu kopacak.göstermediği o organını inşallah göstericek bakalım.eger ultrasona göreyse erkek olsa çoktan gösterirdi kızsa da ultrason bilgilerine göre 14+3 olmam gerekiyor artık g österir demi ama ?
progestanı kesicekmiyiz bakalım.magnezyumum bitti onu yazdırıcam .durumlar bunlar.akşam saat 7 gibi buraya girer paylaşırım.
dua edin benimledir bebişim.bu hafta o kadar yanlarım agrıdıki bir de çok fazla oram şuram agrıdı diyorum .akıntılara alıştım zaten .3 gündür yok bir bakıyorum cee yapıyor bir iki geliyor sonra pıt kesiliyor:18:
selammm herkes nasıl?
dün dra ikili tesst sonucumu götürdüm bahsetmiştim risk çıkmıştı kan sonucumda sağolsun doktorum baya bi rahatlattı riskimin çok yüksek olmadığını ense ölçümünün iyi olduğunu rahat olmamaı söyledi 20 haftada ikinci düzey usg çekilecek içim rahat bebeğimin sağlıklı olduğuna inanıyorum ilk hamileleiğimdede risk çıkmıştı ama oğlum çok şükür sağlıklı kardeşinindesağlıklıolduğuna inanıyorum buarada cinsiyet öğrenmeki çin tekrar usg çekildi ama göstermedi bebişim 14+3günlük çıktı 15 gün sonra tekrar bakılcak cinsiyet için umarım bukez gösterir:)
gunaydınlar..
ben bugun altınoluk a gıdıorum 3 gunlugune :) aılemın yanına..degısıklık olsun dıe :)
bu oglan benı sureklı kusturuo yaahala acayıp mıde bulantısı ceken var mı aramızda...
tünaydın canım. gösterir herhalde kocaman olmuştur şimdiye bıcırık :))kullandığın ilaçlar akıntıdan dolayı mı verilio? ben son adetimde dr gitmiştim bi folic asit vermişti 3 ay oldu hala onu kullanıorum hiç değiştirmedi farklı bişeyde vermedi normal mi bu?
selammm herkes nasıl?
dün dra ikili tesst sonucumu götürdüm bahsetmiştim risk çıkmıştı kan sonucumda sağolsun doktorum baya bi rahatlattı riskimin çok yüksek olmadığını ense ölçümünün iyi olduğunu rahat olmamaı söyledi 20 haftada ikinci düzey usg çekilecek içim rahat bebeğimin sağlıklı olduğuna inanıyorum ilk hamileleiğimdede risk çıkmıştı ama oğlum çok şükür sağlıklı kardeşinindesağlıklıolduğuna inanıyorum buarada cinsiyet öğrenmeki çin tekrar usg çekildi ama göstermedi bebişim 14+3günlük çıktı 15 gün sonra tekrar bakılcak cinsiyet için umarım bukez gösterir:)
hımm anladım canım teşekkür ederim :)inşallah canım.canım ilk 3 ay folikasit, sonrasında elevit veriyor doktor.
benim akıntım olduğu için progestan ve magnezyum kullanıyordum.progestan aşırı şişiriyor beni ama magnezyum hem düşük yapmayı hem krampları hem de erken doğumu engelliyor. kiloda aldırmıyor .yani senin bir sorun yok.diğer gittiğinde elevite geçirirr doktorun seni .
anammm... ne kadar çok belli hemde
şeydacım ve ninant, kızlar istek falan beklemiyorum deliler, ama inanın daha kendme gelmiş diilim yaşadıklarımdan dolayı.. doktor araştırıyorum bi yandan.. aklıma gelmedi inanın.. hatta ilk cicilerini aldım kuzularıma, onları da cici topiğine yüklerim inşallah...
sağol canım
tünaydın göbişciklerayy benim kalçamın kemikleri bir de karnımın yanları ağrıyor normalde yarın akşam gidicektim ,bugün gitmeye karar verdim bugün dananın kuyruğu kopacak.göstermediği o organını inşallah göstericek bakalım.eger ultrasona göreyse erkek olsa çoktan gösterirdi kızsa da ultrason bilgilerine göre 14+3 olmam gerekiyor artık g österir demi ama ?
bu arada kızlar güneş kreminizi ihmal etmeyin lekelenirsiniz.çatlak kremini basenlerin ön kısmı bacakların iç kısımlarına sürmeyi asla unutmayın.şimdi çatlak agibi grünmez ama dopum sonrası cee yapar.
selammm herkes nasıl?
gülüm aklıma geldi bi, ama sonra dr araştırim falan derken çıkmış aklımdan..
Yavrum bozma moralini artık ya salla gitsin doktoru şutla hemen onun saçmalıklarıyla geçermi hamilelik
Bak bana doktor doktor geziyorum hahahah
Bunuda beğenmezsem başkası artık napıyım pskljimden sağlığımdan bebişimden önemli değiller
Oy anam anam yükle bakem bebişlerini ve cicilerini ben sna ne dedim senin üçüzlerin ultrason resimlerini çok merak ediyorm demedimmi nası aklından çıkar aşkolsun :95:
gülüm aklıma geldi bi, ama sonra dr araştırim falan derken çıkmış aklımdan..
cicileri sadece mothercaredeki 7 li bodylerden aldım bi tane bi de anneanneleri görüştüğümüzde ilk yeleğimizi verdi onlar işte :) ama ta çeyizimden liflerimiz var, onları da koyarım :)
bi de ehliyet sınavım var cumartesi, daha kitabın kapağını açmadımm ona bakmam lazım, canım çekmiyo hiçbu yaşa kadar almadım ehliyet, bebişlerden sonra alamam bi süre, lazım da olacak, aradan çıkarayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?