2012 Ocak Anneleri

iyi beslenemiyorum diye üzülmeyin bebeğiniz sizden alıyromuş ilk 3 aydan sonra normale dönersin inşallah bu arada ben hiç test yaptırmadım dr istemedi daha

canım bu toxoplazma,rubella,idrar,pıhtılaşma testlerini ben 7. haftada yaptırmıştım,doktor ilk gittiğimde istemişti...bazıları yaptırmıyor ama yaptırmanda fayda var bilirsin bağışıklığın olup olmadığını kafan rahat olur en azından,doktoruna sor istersen.....

slm kızlar bende bi haftadır belimden ölüyorum hala ksık ağrılarım var özelikle ya bazen sağ bazen sol dr herşey normal desede onca yıl bekle bi sürü tüp aşılama 2 boş gebelik kendimi riske atamam rabbim güzel bi süpriz vermiş hayırlı cumalar olsun :)

Son düzenleme:

Sayısız kedi tarafından tırmalanıp tetanoz aşısı yediğim gibi, uyuz ve muhtemelen kuduz bir köpeği (!) kendi yöntemlerimle iyileştirmeye çalışırken de ısırıldım, o zmanlar da kuduz aşısını göbekten yapıyorlar, 6 ay falan sürmüştü feciydi :94: Ama sorsan hala elimden geleni yaparım onlar için

ay aynen...tüm gün bilgisayarın başındayım bende ev öylece duruyor...aynı gün olmasını istemelerinin sebebi sanırım tam karşılaştırma yapıyorlar aralarında uyumlu mu diye,belli bir saat geçmemesi gerekiyor anladığım kadarıyla çünkü saatlerini de yazdılar,ultrasona girdiğim saatleri...

teşekkür ederim ya bak şimdi canım çok sıkıldı hemen gidip yaptırayım bu gün

ayy canım benim 6 ay göbekten aşı feciiii:26: köpekleri çok severim bende hatta evlendikten 1 hafta sonra eşimle goldenretriver aldık eve getirdik beslemek için ama onlarda çok bağlıymış insanlara sürekli havladı,kucak istedi... yönetici geldi,istemedi köpişimizi, çok havlıyor bu dediertesi gün götürmek zorunda kaldık:2:

teşekkür ederim ya bak şimdi canım çok sıkıldı hemen gidip yaptırayım bu gün

Cnm ben de hamile kalmadan önce smear testi yaptırmıştım, ömümüzdeki yıl hamile kalmayı düşünüyorum demiştim, doktor da hemen bu tahlilleri istemişti, bağışıklığın yoksa kızamıkçık aşısı falan yaparız demişti, neyse ben sonraki yıl diye düşünürken o ay hamile kaldım zaten
Bi yaptır sen de için rahat etsin.

Ay canım yerim ben onu biz sabahtan akşama kadar evde yokuz diye kıyamadık almadık, ama sık sık hayvan barınaklarına gidip oynuyoruz, elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz onlara, bebiş biraz büyüsün onu da götürüp hayvan sevgisini aşılamak istiyoruz

bebeklere özel deterjanlar var makinede kullanılabiliyor
ayrıca mutlaka ütülemek gerekiyorr :13:

Sende bendensin yani valla bende bütün gün pc başında bi yandan tv açık arada ona bakıyorum arada burdaki konuları gezip yorum yazıyorum arada haberlere bakıyırum püff zaman geçmiyo diyorum bide
Bide belirli programları izliyorum saatleri var hahahah onları bekliyorum..
Sonra ne yiycez derdine düşüyorum eşim geliyo yiyicek bişiler düşün ye falan derken uyuklamaya başlıyorum
Önümüzdeki hafta sonu inşallah yazlığa gidebilirzde eşimledee değişiklik olur banada..
Tabi cnm zaten 24 saat bile geçmemiş senin ultrasona girmenle kan vermen arasında..

kıslar alıntılayamadım gönlümce biraz acele göz atıyorum, yarın ehliyet sınavına gircem ve hazırlanmadım hiç.. kursa da gitmemiştim
canım kolay gelsin inş.
maşallah sana
ben de pek düzgün beslenemiyorum ( özellikle kalsiyum sıkıntım var ..yeşil yapraklı sebze ve meyvelerde var yazıyordu nette ordan takviye yapmaya çalışıyorum ama tam karşılayamaz tabi..birde ağzımın tadı bozuk hala yedikten sonra çok kötü oluyorum

Kayyumcum simrancimm saolun iyi dilekleriniz icinnn...
Bebikimm iiiimissss 31 mm 11 haftadan gun almis bu drlarin hesabi bizim hesaba uymuokocaman yapti drum ekrani oyyy yerim onun kalbiniiiiii nasi kalkio iniooo

Kayyumcum simrancimm saolun iyi dilekleriniz icinnn...
Bebikimm iiiimissss 31 mm 11 haftadan gun almis bu drlarin hesabi bizim hesaba uymuokocaman yapti drum ekrani oyyy yerim onun kalbiniiiiii nasi kalkio iniooo

maşallah bebişine 3 günümüz var bizimde geçmiyor günler geçmiyor :))

aynen canım,arada bilgisayar,arada tv. arada yatışşş, idare ediyorum:):) benimde izlediğim programlar var onları bekliyorum işte... ben çalışıyorum ya bide özlemişim evde yayılmayı gidin gidin tatlım değişiklik olur mis gibi deniz havası,yüzersin de... bebiş içinde iyi gelir...bizde yarın gidiyoruz marmarise eşimle tatile doktora söyledim sakıncası varmı yaklaşık 5 saatlik yolun dedim 1 saat arayla mola verin mola verdiğin yerde yürümeye çalış,bol bol su iç dedi...yüzmek de iyiymiş bide

günaydın kızlar..umarım herkes iyidir bugün..ne kadar da erken kalkmışsınız siz valla..bende çalışmayınca geç kalkıyorum..özlemişim öğlene kadar uyumayı

canım çok güzeller maşşallah çiçeklerine..bende bayılırım çiçeklere..

ikbal reklamını yapıyordu ama bence alma bundan bebeklere detarjan kullanmıycaz zaten..onlara özel ürünler var..

Selam kızlar nasılsınız?

selam güzelim ...

evet canım ya aslında o da var hele goldenretriverlar çok sosyal hayvanlarmış,sürekli ilgi ve sevgi bekliyorlarmış, eşimle bende çalışıyoruz aslında biz çalışırken o evde ne yapardı bilmiyorum...:) bende istiyorum bebek olduktan sonra hatta eve almak istiyorum ama evin içinde bebekle pek steril olmaz inşallah bahçeli eve taşınırsak kesin alırım,beraber hoplayıp zıplasınlar

Ohh ne güzel tatile çıkcaksınız demek uff benim eşim işinden dolayı izin alamıyo bu sene bende dün dedimki madem öyle yazın izin vermiyolar bizim bebiş olduğunda izin kullan 1 hatfa
Eşim lohusa depresyonuna girmiş dersin dedim hahaha
Bide şansımıza bizim bebişin doğucağı zaman eşimin işlerinin en yoğun olduğu zamanlar oluyo
Eşim bulmuş eleviti sağolsun btnm yaa
Bu arada şimdiden iyi tatiller ve iyi yolculuklar cnm dikkat et kendine bol bol tadını çıkar denizin güneşinn

ben de keçiörendeyim canım .ev bakıyorum aoç ya da yenimahalle yapabilrim

canım bebekler için özel deterjan kullandım ben omo ,yumoşun var belki başka markalar vardır .2 yaşına kadar o şekilde yıkadım bizimkilerden ayrı yıkandı.2 yaşından sonra artık bizim renklilerleyse olarla,yok beyazsa onlarla yıkıyorum .yumuşatıcısı da bebek için olandan kullanmıştım .artık cildi hassas değil.az önce parktan geldik heryer toz ,elinin üstü toz kaplı görüceksin üstüne üstüne siliyo ohh yavrum sil sil diyorum taşları doldurmuş ceplerine

canım bizde antalya falan düşünüyoruz ama yüzmek iyimi diye hiç sormadım doktora..denize girmeyi düşünmüyordum hatta..bakteri falan olur mu ki?

canım benim çook teşekkürler,çıkarmaz mıyım hiiççinşallah sizde çıkarsınız tatilinize,güzel güzel gezersiniz, doğumda alır o zaman iznini iyi fikir lohusa depresyonu benimde doğum zamanı eşimin yurtdışına çıkma ihtimali var inşallah o zamana denk gelmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…