2012 Ocak Anneleri

güzelim sen antalyaya uzaksın bence çeşme çok güzel olur..bana da çeşme yakın olsa keşke..bence seyehati doktoruna sor..ben 10 haftalıkken 12 saat yolculuk yaptım hemde otobüsle hiç bişey olmaz dedi doktor..sen zaten kendi arabanla gidecekmişsin onda hiç problem olmaz hem acil bir durumda araban yanında olmuş olur..

Tatlım bi liste var ilk sayfada zaten konu sahibinin oluşturduğu orada SAT'lar yazıyo ama pek güncellenemiyo konu sahibimiz çok aktif olamadığı için bu aralar..

Selam cnmm biz doğdukdan sonra değil şimdi aldığımız cicilerden bahsediyoduk..
Onları niye şimdi yıkıyalımki ben en son toptan yıkıycam hepsini..

aslında benim makinede bebek için yıkama programı var..hiç aklıma gelmediydi bak..hiç kullanmayınca heraldee..

Bebek programı mı?
Eminmsn cnm bebek kilidi olmasın
Ay benimde kafama takıldı bak şimdi hangi derecede yıkıycaz onların cicilerini madem senin makinada var kaç dereceye ayarlı bebiş programı?

canım benim bence 12-13 saat arabayla zor olur ya senin için,ne kadar mola da versen,her yerin ağrıyacaktır eminim...yakın bir yerlere gidin bence,evet çeşme olabilir,hem eylülde de antalya,cşimdi de antalyaya mı gidiceksin,değişik yer olsun azcık hem...

gördüm şimdi oki tatlım

Bebek programı mı?
Ay benimde kafama takıldı bak şimdi hangi derecede yıkıycaz onların cicilerini madem senin makinada var kaç dereceye ayarlı bebiş programı?
[/QUOTE]

bebek kilidi değil canım ya program var..ama sen elde yıkama programında da yıkayabilirsin..ben ilk giysilerini elde yıkama programında yıkıycam deforme olmasınlar diye..dereceye hiç bakmamıştım canım ama 60 olabilir..uzun süre durulama ve ısıtmalı oluyor alerji için falan..ben onu hiç kullanmadım..

Bilmiyorum ki kızlar, ikiniz de ayrı ayrı haklısınız, arabayla hem gezeriz (ben o çevreyi çok seviyorum, kaputaş, patara falan) hem de eşim Fethiye ye ailesinin yanına uğrar diye düşünmüştüm :44: En iyisi doktora sorayım ben...
Eylülde Doğu Antalyaya gidicez canım, şimdi batı Antalyaya, ben kaş aşığıyım, görmeyince özlüyorum :)

Son düzenleme:

Canım bizimkilerinde iki tarafında ilk torunu fakat şöyle bişey var kayınvalidem de annemde bilir ben bazı konularda karıştırmam sert çıkarım ikisinede..
Tavrımı bilirler yani ellerinde oyuncak ettirmem.. Zaten ikiside öyle insanlar değiller onda şu kadar durdu bunda bu kadar durdu diye..
Benim sıkıntım kayınvalidemlerden annemlerden değil gereksiz yerli yersiz akrabaların doluşmasını istemiyorum o 40gün sürede bizimkilerden gelselerde yardımcı olurlar biliyorum ama eşimin akrabalrıyla zaten samimi değiliz onlar doluşmak isterse sinirlenebilirim biliyorum kendimi..
Bide onları ağırlamakla uğraşamam yani kusura bakmasınlar.. Tabi burda iş kayınvalideme düşüyo o doğru düzgün bi uslupla mevluta gelin demeli artık
Ne kaa güzel başımdan savıyorum dimii hahahhaah
Ama gerçekten öyleler bizden kim gelse yengelerim,teyzem falan filan hepsi girer bişey yapar yardım eder bana hanım gibi gelip oturmazlar yani..
Ama eşimin akrabalrı samimi olmadığımız için yapamazlar ki istemem zaten ee kim hizmet etcek onlara pehh

Eşin neden annesine bırakıyo isim işini? Onun bebeğimiymiş?
İkinizin karar vermesi gereken bişey bence bu saçma düşünüyo kusura bakma ama..
Bide bizde de adetmiş ilk torunda kızın annesi yaparmış herşeyi ama durumu varsa yapar tabi annem yapamıycak durumdaysa yaptırtmam kimsede kusura bakmaaz yani zaten biz hiç bişeyi adetler şöyle böyle ona göre yapalım diye yapmadığımız için sorun olmazda..
Allaha şükür yapıcak durumu var ailemin en iyisini ellerinden geldiğince yaparlar ama yapmasalardıda kimsede onlara zorla yaptıramaz yani sonuçta ailelere güvenilerek çocuk yapılmaz biz bebek yapmaya karar verdiysek herşeyini karşılamayıda göze almışız demektir zaten..

aynen canım katılıyorum sana şimdi sormazlar sormazlar doğum yapınca hergün burda ellerinden düşürmezler ev kalabalık artık dayan dayanabilirsen offff

Ya yardımcı olcaklarsa gelsinler ama öyle herşeye burnunu sokan hanım gibi oturan çok bilmişlik yapıp sinirimi bozan kimseyi evimde istemem

Bebek programı mı?

bebek kilidi değil canım ya program var..ama sen elde yıkama programında da yıkayabilirsin..ben ilk giysilerini elde yıkama programında yıkıycam deforme olmasınlar diye..dereceye hiç bakmamıştım canım ama 60 olabilir..uzun süre durulama ve ısıtmalı oluyor alerji için falan..ben onu hiç kullanmadım..[/QUOTE]

bizimkindede varmış baktım 60 derece yazıyor

Selammmmmmmmmmmmmmmmmmm

sabah bıraktım uçmuşsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..

Bu arada arkadaşlar hangi haftada olduğumuzu belirten liste var bazılarınızda onu nasıl yapıyoruz canlarımmmmmmm

Evet seydacim. Var bebek programi ne iyi dimikkama bnde yok o programmm

Evet ne güzelmiş yahu..
Benim eşyalarımdan tek seçmediğim şey çamaşır makinam onu önceden kayınvalidem almış o yüzden değiştiremedim..

Tatlım elde yıkama benm makinamda 30 derece olarak oda az değilmiki yaa :44:
Onların kıyafetlerinin daha iyi dezenfekte edilmeleri gerekmezmi?
Tecrübeli anneler fikir verseniz bize

bizimkindede varmış baktım 60 derece yazıyor[/QUOTE]

insan kullanmayınca varmıydı yokmuydu bilmiyor bile dimi?

Meserret cim sabah yazmışsın gördüm seninle sat ımız aynı biliyosun kuzunmmm ..

Bende nettten 18 ocak diye öğrendim fakat aile hekimindeki doğum hemşiresi 14 ocak dedi. Net 18 diyor diye sordum yok bizdeki en doğrusu bunu baz al dedi. Yani kişisel değir. Doğum çeşidine göre ama gün sayımı 14 ocak bil dedi bana canımmm.

aynen öyle bencede ben ne güzel hayaller kuruyordum birlikte adını koyarız die adamın düşündüğüne bak çok sinirim bozuluyor bu tür konulara baktım kaptırıyor kendini isim telaşına çıkartırım bi yaygara napim çok uyuz oluyorum

benim aile hekimin de 18 ocak demişti :44: doktorların dediği bile birbirini tutmuyor, ben Ocağın ilk haftası bekliyorum hayırlısıyla

arkadaşlar aranızda zonguldak ereğli bartın civarında oturan varmı çok yalnızım bu memlekette kendime arkadaş arıyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…