Offff o doğum sonrası dönemi hiç hatırlatma zaten, şimdiden kabus gibi geliyor, kayınvalidem görümcelerim el kadar bebeğe sevicez diye saldıracaklar of of
Tatil için de o kadar uzak olmaz mı diyosun :26: Eylülde de iznim var, o zaman karayoluyla gidemeyeceğimi bildiğim için şimdiden antalyaya uçak biletlerimizi aldım zaten, ama şu an arabayla gidebilirim, hem gezeriz diye düşünmüştüm, kafam da karışık bu konuda, çeşmeye falan mı gitsek arabayla, yoksa tükenmeden uçak bileti mi alsam, 2 hafta var tatile, hala nereye gideceğimiz belli değil :97:
tünaydın kızlar herkes burda negüzel düşündümde bizde bi liste yapsak kim kaç haftalık hamile diye düşündüm siz ne dersiniz acaba bu arada sabah kahvaltı yerine halley yiyorum canım kahvaltı istemedi ikilemde kaldım iyimi yapıyorum die
Slmmm iyi sohbetler kızlar
kahvaltı konuşulmuş ayy ben simit yerken uyandım sabah hemen giyindim fırına gittimçok sevdigim bi şeyde degildir ama oğlumdada canım simit istemişti. Bide bebişlerin çamaşırları konuşulmuş kız kurban olurum ben onun pokku çamaşırlarına bileee bekletmeden kısa purogramda yıkayın asın anacım yıkayın asın Nasıldı o laff yaa toparlamaya çalışıyım kızı kız iken degil gelin iken gör gelin iken degil boklu bez yıkar iken gör gibi gi şeydi
pratik olacaz başka yolu yok
aslında benim makinede bebek için yıkama programı var..hiç aklıma gelmediydi bak..hiç kullanmayınca heraldee..
Offff o doğum sonrası dönemi hiç hatırlatma zaten, şimdiden kabus gibi geliyor, kayınvalidem görümcelerim el kadar bebeğe sevicez diye saldıracaklar of of
Tatil için de o kadar uzak olmaz mı diyosun :26: Eylülde de iznim var, o zaman karayoluyla gidemeyeceğimi bildiğim için şimdiden antalyaya uçak biletlerimizi aldım zaten, ama şu an arabayla gidebilirim, hem gezeriz diye düşünmüştüm, kafam da karışık bu konuda, çeşmeye falan mı gitsek arabayla, yoksa tükenmeden uçak bileti mi alsam, 2 hafta var tatile, hala nereye gideceğimiz belli değil :97:
Tatlım bi liste var ilk sayfada zaten konu sahibinin oluşturduğu orada SAT'lar yazıyo ama pek güncellenemiyo konu sahibimiz çok aktif olamadığı için bu aralar..
Selam cnmm biz doğdukdan sonra değil şimdi aldığımız cicilerden bahsediyoduk..
Onları niye şimdi yıkıyalımki ben en son toptan yıkıycam hepsini..
Bebek programı mı?
Eminmsn cnm bebek kilidi olmasın
Ay benimde kafama takıldı bak şimdi hangi derecede yıkıycaz onların cicilerini madem senin makinada var kaç dereceye ayarlı bebiş programı?
canım benim bence 12-13 saat arabayla zor olur ya senin için,ne kadar mola da versen,her yerin ağrıyacaktır eminim...yakın bir yerlere gidin bence,evet çeşme olabilir,hem eylülde de antalya,cşimdi de antalyaya mı gidiceksin,değişik yer olsun azcık hem...
güzelim sen antalyaya uzaksın bence çeşme çok güzel olur..bana da çeşme yakın olsa keşke..bence seyehati doktoruna sor..ben 10 haftalıkken 12 saat yolculuk yaptım hemde otobüsle hiç bişey olmaz dedi doktor..sen zaten kendi arabanla gidecekmişsin onda hiç problem olmaz hem acil bir durumda araban yanında olmuş olur..
bence öyle bir an gelir ki kovmaya kadar gidebilirizne güzel böyle bir şey yaşamayacak olmalarına inanman...ama ben inanamıyorum,yani şöyle annem bırakmak istemeyecek,kayınvalidem de öyle sonra bakışmalar ve tripler olucaktır eminim,eşimin ailesinin de benim aileminde ilk torunu olucak çook kıymetli olucak eminim...kayınvalidem benden hevesli o kadar çok şey alıyor ki anlatamam canım doluşucaklar eve kesinnn...yani yaklaşık 1 ay 40 gün ev dolup taşacak
hakaten bide otür sıkıntılar var ben şimdiden bebişimi kıskanır oldum kızlar çok kötü bi duygu eşim isim konusunu annesine bırakıyor lakin benim beyenmediğim bişeyi koydurtmam annemlerlede aram tam iyi değil istememişlerdi evlenmemi laf aralarında beşiğini ananesi alır demesinede uyuz olmaya başladım oyüzden altınımı satıp beşiği ben alıcam annem aldı dicem
aynen canım katılıyorum sana şimdi sormazlar sormazlar doğum yapınca hergün burda ellerinden düşürmezler ev kalabalık artık dayan dayanabilirsen offff
Tatlım bi liste var ilk sayfada zaten konu sahibinin oluşturduğu orada SAT'lar yazıyo ama pek güncellenemiyo konu sahibimiz çok aktif olamadığı için bu aralar..
Selam cnmm biz doğdukdan sonra değil şimdi aldığımız cicilerden bahsediyoduk..
Onları niye şimdi yıkıyalımki ben en son toptan yıkıycam hepsini..
Bebek programı mı?
Ay benimde kafama takıldı bak şimdi hangi derecede yıkıycaz onların cicilerini madem senin makinada var kaç dereceye ayarlı bebiş programı?
Bebek programı mı?
Evet seydacim. Var bebek programi ne iyi dimikkama bnde yok o programmm
bebek kilidi değil canım ya program var..ama sen elde yıkama programında da yıkayabilirsin..ben ilk giysilerini elde yıkama programında yıkıycam deforme olmasınlar diye..dereceye hiç bakmamıştım canım ama 60 olabilir..uzun süre durulama ve ısıtmalı oluyor alerji için falan..ben onu hiç kullanmadım..
bebek kilidi değil canım ya program var..ama sen elde yıkama programında da yıkayabilirsin..ben ilk giysilerini elde yıkama programında yıkıycam deforme olmasınlar diye..dereceye hiç bakmamıştım canım ama 60 olabilir..uzun süre durulama ve ısıtmalı oluyor alerji için falan..ben onu hiç kullanmadım..
Selammmmmmmmmmmmmmmmmmm
sabah bıraktım uçmuşsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..
Bu arada arkadaşlar hangi haftada olduğumuzu belirten liste var bazılarınızda onu nasıl yapıyoruz canlarımmmmmmm
Canım bizimkilerinde iki tarafında ilk torunu fakat şöyle bişey var kayınvalidem de annemde bilir ben bazı konularda karıştırmam sert çıkarım ikisinede..
Tavrımı bilirler yani ellerinde oyuncak ettirmem.. Zaten ikiside öyle insanlar değiller onda şu kadar durdu bunda bu kadar durdu diye..
Benim sıkıntım kayınvalidemlerden annemlerden değil gereksiz yerli yersiz akrabaların doluşmasını istemiyorum o 40gün sürede bizimkilerden gelselerde yardımcı olurlar biliyorum ama eşimin akrabalrıyla zaten samimi değiliz onlar doluşmak isterse sinirlenebilirim biliyorum kendimi..
Bide onları ağırlamakla uğraşamam yani kusura bakmasınlar.. Tabi burda iş kayınvalideme düşüyo o doğru düzgün bi uslupla mevluta gelin demeli artık
Ne kaa güzel başımdan savıyorum dimii hahahhaah
Ama gerçekten öyleler bizden kim gelse yengelerim,teyzem falan filan hepsi girer bişey yapar yardım eder bana hanım gibi gelip oturmazlar yani..
Ama eşimin akrabalrı samimi olmadığımız için yapamazlar ki istemem zaten ee kim hizmet etcek onlara pehh
Eşin neden annesine bırakıyo isim işini? Onun bebeğimiymiş?
İkinizin karar vermesi gereken bişey bence bu saçma düşünüyo kusura bakma ama..
Bide bizde de adetmiş ilk torunda kızın annesi yaparmış herşeyi ama durumu varsa yapar tabi annem yapamıycak durumdaysa yaptırtmam kimsede kusura bakmaaz yani zaten biz hiç bişeyi adetler şöyle böyle ona göre yapalım diye yapmadığımız için sorun olmazda..
Allaha şükür yapıcak durumu var ailemin en iyisini ellerinden geldiğince yaparlar ama yapmasalardıda kimsede onlara zorla yaptıramaz yani sonuçta ailelere güvenilerek çocuk yapılmaz biz bebek yapmaya karar verdiysek herşeyini karşılamayıda göze almışız demektir zaten..
Ya yardımcı olcaklarsa gelsinler ama öyle herşeye burnunu sokan hanım gibi oturan çok bilmişlik yapıp sinirimi bozan kimseyi evimde istemem
selam cnm hoşgeldin nasılsın?
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...ni-cizelgeler-nasil-eklenir.html#post10016565
burdan bakıp yapabilirsin..
Meserret cim sabah yazmışsın gördüm seninle sat ımız aynı biliyosun kuzunmmm ..
Bende nettten 18 ocak diye öğrendim fakat aile hekimindeki doğum hemşiresi 14 ocak dedi. Net 18 diyor diye sordum yok bizdeki en doğrusu bunu baz al dedi. Yani kişisel değir. Doğum çeşidine göre ama gün sayımı 14 ocak bil dedi bana canımmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?