2012 Ocak Anneleri

ben de ankaradayım:)))

nerdesin canım? ben batıkentteyim, evim işim drum hepsi batıkentte. senin drun nerde? doğumu nerde yapıcan?

ay inşallah progestan bende de ishal yapar inşallaaaaaaaaaaah. bende yemeklerimi aydından gelen ev yapımı zeytinyağ ile yapıyorum. ankarada nerede oturuyorsun canım?

canım yaaaa valla küçük hatırlıyodum ben , pardon 400 sayfaymış!! ben ehliyeti alalı nerdeyse 10 yıl olacak, doğaldır yanlş hatırlamam. bak sen çalış, ehliyetini al. bebişlerini arabanın arkasına dizip onları gezmeye götüreceğin günleri düşün, çalışma azmin gelsin. sen çubuktaydın değil mi? çubuklumusun peki?

değişmiş demekki kitap
ivet zaten onun için alıyorum, bebişlerle bi yere gidemem yoksaaa :))
çubuktayım ama eşim buralı ben gayseriliyim :)

helal olsun canım gözden kaçmıştır

ben beenmiştim mesacını yani helal ettim kuzu aşkolsun, etmez miyiz varsa hakkımız, sen de bize helal et :)
evet cnm gordum hemen ardından sagolasınızzzzz

aşkolsun canım ne demek helal olsun eğer varsa bir hakkım benim. tatile gidiyorsun galiba hayırlısıyla git gel inş. iyi eğlenceler darısı başıma :79::79:

sagolın kızlar dedım kızlar yazmamış takılayım barı sunlara
benimde helal olsun :)
dondugumde umarım bulantıalrdan eser kalmaz benım ve kımsenın

Son düzenleme:
buarada cicişlerr 12+5 olduk bugün oleeyyy inşallah 9.aylarıda görürüz hep beraber koca göbüşlüler sizi

değişmiş demekki kitap
çubuklu çok arkadaşım var, pikniğe gideriz , babamın arkadaşının da akyıurt da çiftliği var , çok severim ben çubuğu, karagöl de çok güzel. biraz yolu bozuk ama çok sakin bir piknik yeri.ben de ankaralıyım beypazarlı.

evet cnm gordum hemen ardından sagolasınızzzzz

canım güle güle git gel sağlıcakla. darısı bize olsun. varsa hakkımız helal olsun..

canımm çubuk yolu yenilendi, şimdi harika bi yolumuz var.. öncesi zaten protokol yolu malum kaymak :))
yol bi ara çok kötüydü, büyükşehir belediyesi yeniden yaptı...
bekleriz.. ben de beypazarına iki kere geldim gezmeye, çok sevimli bi ilçe, turistik oldu artık :)

canım benim çubuk yolu , protokol yolu elbette çok güzel. kötü olan yol, çubuktan sonra karagöle giden yoldu. onu demek istemiştim. ama 2 yıl oldu gitmeyeli belki de orasıda yapılmıştır. kurbağa sesleri harikaydı..

ben de gitmeyeli 2 sene olmuştur rahat ama orayı da düzeltmişler diye duydum.. çok güzel karagöl ama işte daha fazla ilgilenilmesi lazım.. beypazarı belediyesi çok başarılı bu konuda..

aslında canım benim sat 11/04 ama geç yumurtlamam varmış oyuzdden 27/01 dedi

kimse helal etmyıor anlasılan cevap yazmadıgıan göre

helali hoş olsun :)

balık bende de sıkıntı.. olsa yiyecem ama yokki şimdi..

hergün hemen hemen yiyorum onu zaten göbekte onun dev modeli oldu :)

karpuz bende yiyorum ne zararı var yahu.. hem kan pıhtılaşması varsa sulanması daha iyi değilmi??? bana şunu yeme bunu yeme hiç demedi benim doktor özellikle sordum.. ne canın çekiyorsa ye dedi.. sizin o verdiğiniz listeleri aynen bende yiyorum sadece süt erine peynir,ayran,yoğurt şeklinde alıyorum kalsiyum kısmını..abarttığım ne ki anlamadım...

kepek güzel be aylinim ben yiyorum.. pakette satılanlar iyi değil.. dırından taze çıkanları gayet lezzetli

değişmiş demekki kitap

gayseri gayseri gayseri gayseri dep dep dep ben doğma büyüme sakaryalıyım tabi alakam yok kayseriyle emme hep şu kastamonu kayseri fıkrası gelir aklıma...

buarada cicişlerr 12+5 olduk bugün oleeyyy inşallah 9.aylarıda görürüz hep beraber koca göbüşlüler sizi

maşallah size.. bizde 10 olduk.. kıpırtı hissediyormusun???

Bilmem ki, kullanan birilerinden görüş almak lazım :26:

yorumlar var sitede ama bilemiyorum.. tv de tesadüfen gördüm. tek topla 1000 yıkama yapılabiliyomuş... alerjik bünyeliler, astım hastaları, bebekler için çok uygun deniyo... gerçekten tanıtımı gibiyse süper bişey... hem de çok hesaplı.. deterjan, kireç çözücü ve yumuşatıcı kullanmıyosun...

bana günde üç öğün meyve ye dedi dr.. karpuz da sulu sulu hoşuma gidiyo.. hem kabızlığı da önler..
paket almıştım kepekli ekmeği, fırından alayım bi de
gayseri

nanomatikle ilgili kötü yorumlar okudum şimdi, aman boşverin almayalım, bebiş deterjanları alırız şöööle miss kokulu

Son düzenleme:

ben kullanamam ki deterjansız yapamam hastalık bende

kızlar günaydın..umarım herkes iyidir....bende kanımı verip geldim ikili testim için... inşallah çok güzel sonuçlar çıkar hepimizin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…