- 24 Şubat 2009
- 1.345
- 89
- 318
ben de ankaradayım:)))
zeytin olarak ben akdenizli olarakr yeşil seviyorum gülüm,siyahı yiyince hazmedemiyorum kokusu geliyor rahatsız ediyor beni sanırım gastrik olduğu içindir.ama zeytin yağıyla yemekleri yaptığım için yemiyorum .birdeprogestan bende ishal yapıyor zeytinde yersem tam cırt oluveriyorum .karpuzu ve kirazı çok severim ama dr çok yeme dedi kanı sulandırıyormuş.karpuzda kilo yapıyor bu arada.sütü de içemiyorum gülüm ayran ve yoğurt,peynir gidiyorum şu sıra.
simran ben de ankaradayım ama ilçedeyim.. ama ankaraya yakın, bitişik gibiyiz..
sağol canıminşallah.. 400 küsür sayfalık bi kitap ama konular çok sıkıcı, bakasım gelmiyoo
yavrım demekki ikili için öyle verdi tarih ama arada bi kere daha bakaymış iyiymiş.. insan çatlar meraktan :)
çalışcam az sona kitabe
nerdesin canım?
canım yaaaa valla küçük hatırlıyodum ben , pardon 400 sayfaymış!! ben ehliyeti alalı nerdeyse 10 yıl olacak, doğaldır yanlş hatırlamam. bak sen çalış, ehliyetini al. bebişlerini arabanın arkasına dizip onları gezmeye götüreceğin günleri düşün, çalışma azmin gelsin. sen çubuktaydın değil mi? çubuklumusun peki?
helal olsun canım gözden kaçmıştır
evet cnm gordum hemen ardından sagolasınızzzzzben beenmiştim mesacını yani helal ettim kuzu aşkolsun, etmez miyiz varsa hakkımız, sen de bize helal et :)
Ay canım keşke beslenme alışkanlığım aynı kalsaydı, ben canavar gibi yemek yiyen bir insandımher gün en az bir öğün et, bir öğün sebze, her akşam yatmadan süt içiyordum, kendimi bildim bileli böyle beslenirim ben, spor da yaptığım için bol protein alıyordum, kuruyemişler v.s. götürüyordum hepsini, eskiden günde yarım kilo meyve yiyen ben şimdi 1 elmayla muzu zor yiyorum
Canım ben zorlayamıyorum çünkü zorlayınca çıkarıyorumyiyebildiğim şeyler de direk karbonhidrat, luzumsuz kilo yapan pizza pide v.s. ama içimi bastırıyor ne yapayım, açlıktan ölsem de ağzıma bi lokma yararlı bir şey sokamıyorum...
Ay aşkolsun tatlım öyle şey mi olur, sayfalar çok hızlı ilerliyor, mesaj kaçırıyoruz hepimiz, helal olsun tabi ki, iyi tatiller şimdiden.
aşkolsun canım ne demek helal olsun eğer varsa bir hakkım benim. tatile gidiyorsun galiba hayırlısıyla git gel inş. iyi eğlenceler darısı başıma :79::79:
çubuklu çok arkadaşım var, pikniğe gideriz , babamın arkadaşının da akyıurt da çiftliği var , çok severim ben çubuğu, karagöl de çok güzel. biraz yolu bozuk ama çok sakin bir piknik yeri.ben de ankaralıyım beypazarlı.değişmiş demekki kitap
ivet zaten onun için alıyorum, bebişlerle bi yere gidemem yoksaaa :))
çubuktayım ama eşim buralı ben gayseriliyim :)
evet cnm gordum hemen ardından sagolasınızzzzz
buarada cicişlerr 12+5 oldukbugün oleeyyy inşallah 9.aylarıda görürüz hep beraber koca göbüşlüler sizi
çubuklu çok arkadaşım var, pikniğe gideriz , babamın arkadaşının da akyıurt da çiftliği var , çok severim ben çubuğu, karagöl de çok güzel. biraz yolu bozuk ama çok sakin bir piknik yeri.ben de ankaralıyım beypazarlı.
canım güle güle git gel sağlıcakla. darısı bize olsun. varsa hakkımız helal olsun..
arkadaşlar benim minik bebeklerime bir bakarmısınız?
http://www.kadinlarkulubu.com/bahce-bakimi-cicekler/453319-menekselerim.html
evime her gelen hele bi çocuğun olsun görürüz seni napıcan bunları diyor, ama benim bebeğim de sevecek inşallah çiçekleri.
arkadaşlar benim minik bebeklerime bir bakarmısınız?
evime her gelen hele bi çocuğun olsun görürüz seni napıcan bunları diyor, ama benim bebeğim de sevecek inşallah çiçekleri.
canımm çubuk yolu yenilendi, şimdi harika bi yolumuz var.. öncesi zaten protokol yolu malum kaymak :))
yol bi ara çok kötüydü, büyükşehir belediyesi yeniden yaptı...
bekleriz.. ben de beypazarına iki kere geldim gezmeye, çok sevimli bi ilçe, turistik oldu artık :)
kıslar doktor bana kepek ekmeği ye dedi denedim bikaç ama tatlımsı oluyo sevmiyorum ya.. tatlı canım pek istemiyo zaten...
bi de şu linke bi göz atın, bebek çamaşırları için de iyi diyo ama ne dersiniz??
Nanomatik® RESMİ WEB SİTESİ 01 Temmuz 2011 Cuma
ben de gitmeyeli 2 sene olmuştur rahat ama orayı da düzeltmişler diye duydum.. çok güzel karagöl ama işte daha fazla ilgilenilmesi lazım.. beypazarı belediyesi çok başarılı bu konuda..canım benim çubuk yolu , protokol yolu elbette çok güzel. kötü olan yol, çubuktan sonra karagöle giden yoldu. onu demek istemiştim. ama 2 yıl oldu gitmeyeli belki de orasıda yapılmıştır. kurbağa sesleri harikaydı..
çok guzeller cıdden ya bende nyıe cıcek hevesı yok ama böyle bakıcna cok guzel duruyorlar gerçekten...arkadaşlar benim minik bebeklerime bir bakarmısınız?
aslında canım benim sat 11/04 ama geç yumurtlamam varmış oyuzdden 27/01 dedi
kimse helal etmyıor anlasılan cevap yazmadıgıan göre
o hafta için güzel .ben 12. haftadan sonra düzeltmeye çalıştım midem bulansada hadi de hadi diye diye başarmaya çalışıyorum benimde sütle aram yok yerine ayran giriyor gülüm.
bende daha balık yemedim ama bezelye yiyorum olmadı sen bezelye al sade al 10-15 tane ye güzelce.
canım evet iştahım yok canım istemiyor sanki hep tokum öğleden sonra acıkıyorum ne varsa o an yıyorum yumurtayı hiç sorma normalde yemezdım 3 ayda 3 kere yedım kızmayın lütfen ne yapayım ki hergün kimi çağırayım
hehe kaç kişi olduk, ben, sen, simran, ayyıldızım, biri daha vardı yaf :44:
ben de süt yoğurt az tüketiyorum ya
ben de yeşil severim, çok güzel zeytin geldi tanıdıklardan bi sürü, bitirdik hemen
karpuz çok yememek mi lazımmışşben çok yiyorum yaa
ay kuzuuu, üzülme geçecek inşallah ve herşeyden yicen..
kıslar doktor bana kepek ekmeği ye dedi denedim bikaç ama tatlımsı oluyo sevmiyorum ya.. tatlı canım pek istemiyo zaten...
bi de şu linke bi göz atın, bebek çamaşırları için de iyi diyo ama ne dersiniz??
Nanomatik® RESMİ WEB SİTESİ 01 Temmuz 2011 Cuma
değişmiş demekki kitap
ivet zaten onun için alıyorum, bebişlerle bi yere gidemem yoksaaa :))
çubuktayım ama eşim buralı ben gayseriliyim :)
buarada cicişlerr 12+5 oldukbugün oleeyyy inşallah 9.aylarıda görürüz hep beraber koca göbüşlüler sizi
Bilmem ki, kullanan birilerinden görüş almak lazım :26:
bana günde üç öğün meyve ye dedi dr.. karpuz da sulu sulu hoşuma gidiyo.. hem kabızlığı da önler..karpuz bende yiyorum ne zararı var yahu.. hem kan pıhtılaşması varsa sulanması daha iyi değilmi??? bana şunu yeme bunu yeme hiç demedi benim doktor özellikle sordum.. ne canın çekiyorsa ye dedi.. sizin o verdiğiniz listeleri aynen bende yiyorum sadece süt erine peynir,ayran,yoğurt şeklinde alıyorum kalsiyum kısmını..abarttığım ne ki anlamadım...
kepek güzel be aylinim ben yiyorum.. pakette satılanlar iyi değil.. dırından taze çıkanları gayet lezzetli
gayserigayseri gayseri gayseri dep dep dep ben doğma büyüme sakaryalıyım tabi alakam yok kayseriyle emme hep şu kastamonu kayseri fıkrası gelir aklıma...
yorumlar var sitede ama bilemiyorum.. tv de tesadüfen gördüm. tek topla 1000 yıkama yapılabiliyomuş... alerjik bünyeliler, astım hastaları, bebekler için çok uygun deniyo... gerçekten tanıtımı gibiyse süper bişey... hem de çok hesaplı.. deterjan, kireç çözücü ve yumuşatıcı kullanmıyosun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?