aynen canım,arada bilgisayar,arada tv. arada yatışşş,idare ediyorum:):) benimde izlediğim programlar var onları bekliyorum işte... ben çalışıyorum ya bide özlemişim evde yayılmayı gidin gidin tatlım değişiklik olur mis gibi deniz havası,yüzersin de... bebiş içinde iyi gelir...bizde yarın gidiyoruz marmarise eşimle tatile doktora söyledim sakıncası varmı yaklaşık 5 saatlik yolun dedim 1 saat arayla mola verin mola verdiğin yerde yürümeye çalış,bol bol su iç dedi...yüzmek de iyiymiş bide
Kilzlar bnm drum ikili test yapmicam uclu test yapcam15.hafta deduuuuuu
canım bizde antalya falan düşünüyoruz ama yüzmek iyimi diye hiç sormadım doktora..denize girmeyi düşünmüyordum hatta..bakteri falan olur mu ki?
canım bizde antalya falan düşünüyoruz ama yüzmek iyimi diye hiç sormadım doktora..denize girmeyi düşünmüyordum hatta..bakteri falan olur mu ki?
Canım hamilelikte en iyi spor yüzme, temiz bir yer olduktan sonra bol bol yüzmek çok iyi gelir, yine doktoruna da sor istersen, ben her ay birer hafta izin aldım, hepsinde de giricem denizekeşke her gün yüzebileceğim bir yerde yaşasam da her gün yüzsem
kızlar bişi sorcaktım sizlere..bebişlere yeni aldığımız cicileri yıkıycakmıyız..
canım benim çook teşekkürler,çıkarmaz mıyım hiiççinşallah sizde çıkarsınız tatilinize,güzel güzel gezersiniz, doğumda alır o zaman iznini iyi fikir lohusa depresyonu benimde doğum zamanı eşimin yurtdışına çıkma ihtimali var inşallah o zamana denk gelmez..
ay bugün de çenem düştü her yere yetişiyorum yavdün sordum tatlım yüzmek iyi ama 1 ile 4 arası güneşe çıkma, adadan adaya yüzmeyeceğine göre yüzebilirsin hatta çok iyi bir egzersiz senin için dedi...hatta havuz temizse oraya bile girebilirsin dedi ama ben girmem oraya ha bide sürekli mayonu bikinini değiştir ıslak kalma dedi canım
Tabi yıkıycaz cnm ama ben alışveriş faslını bitirdikden sonra hepsini birden yıkıyıp ütüleyip yerleştircem dolabına inşallah..
ayy yığınla kıyafet olur şimdi nasıl yıkıycaz peki onları makinede mi? ayy çok cahilim yaa...:85:
Tabi yıkıycaz cnm ama ben alışveriş faslını bitirdikden sonra hepsini birden yıkıyıp ütüleyip yerleştircem dolabına inşallah..
İnşallah cnm da imkansız gibi eşimin bu yaz izin kullanması
Uff ikimizde de bu sıkıntı var yani benimde eşim çok yoğunken her an İstanbulun bi semtinde olabiliyo adam tee İstanbulun bi ucundayken bnm sancılar tutarsa naparım diye düşünmekten kendimi alamıyorum
Zaten o depresyona girmezsek mucize gibi bişey ayh düşünsene evde insanlar bebiş bi yandan eşin işten geliyo yorgun argın sen ilgi bekliyosun bebişe iki agu sonra meydan da yok ayyy fecii
Ben de kaş'a gitmek istiyorum ama nerdeyse 12 saat sürüyor, uçakla da gitmek istemiyorum arabasız orda hiçbiyere gidilmiyor, 12-13 saat yola dayanabilir miyim acaba :26:
senin için sevindim ooh ne güzel ya bende deniz kızıyımdır hersene muhakkak gideriz zaten antalya dibimizde bizim ama doktor izin verse de kocacım izin vermiyor...bende senin yerinde olsam havuza girmem güzelim havuzu dezenfekte eden madde hamileler için iyi gelmiyormuş aklında olsun..
ayy yığınla kıyafet olur şimdi nasıl yıkıycaz peki onları makinede mi? ayy çok cahilim yaa...:85:
ayy canım bencede depresyona girebiliriz şimdi kocalarımız etrafımızda,ama sonra bebiş olunca hem koca,hem bebek ilgi bekleyecek,bide annem,kayınvalidem bebeğe bakmak,kucağına almak için yarışacak..sen daha çok tuttun ben daha az tuttumtripler triplerr ayyyyy sen ayrı bir yerde emzir emzir bebişi...oy oy.....canım sende artık tam doğum zamanı eşine çok uzaklaşmamasını söyle nerdeyse yetiştirir o seni merak etme senden daha heycanlı olur eminim
aslında benim makinede bebek için yıkama programı var..hiç aklıma gelmediydi bak..hiç kullanmayınca heraldee..
Eşin neden izin vermiyoki cnm yüzmenin ne gibi bi zararı olcakmış en iyi spor bi kere çokta faydalı..
Sürekli bikinini-mayonu değiştir sudan çıktıktan sonra ıslak durma yeter mikrop falanda kapmazsın bide sudan çıktıkdan sonra duş al tuzlu suyu at vicudundan eşinin iyice içi rahat etsin diye..
aslında ikna etmeye çalışmıştım bir hafta önce doktora sormadan olmaz dedi bende fazla üstüne gitmek istemedim..tekrar gündeme getirip doktora gidicem artık belki doktor onu ikna eder..bende yüzmeyi çok seviyorum..eğer sakıcası yoksa girmek isterim tabi..
Evet cnm makinada yıkıycam ben elde falan yıkıyamam
Kız nolcak onların kıyafetlerinden minicik minicikler zatenn..
Bebeklere özel deterjan ve yumuşatıcı alcam ekstra o kadar..
ayy canım bencede depresyona girebiliriz şimdi kocalarımız etrafımızda,ama sonra bebiş olunca hem koca,hem bebek ilgi bekleyecek,bide annem,kayınvalidem bebeğe bakmak,kucağına almak için yarışacak..sen daha çok tuttun ben daha az tuttumtripler triplerr ayyyyy sen ayrı bir yerde emzir emzir bebişi...oy oy.....canım sende artık tam doğum zamanı eşine çok uzaklaşmamasını söyle nerdeyse yetiştirir o seni merak etme senden daha heycanlı olur eminim
canım bana 5 saatlik yol için bile önce durdu baktı yüzüme,bol bol mola dedi, her saatte 1 yani...sende daha yakınlarda bir yerleri tercih et tatlım deniz değil mi her yer aynı
Eşimin şöförlüğüne çok güvenirim nerde olursa olsun yetişir biliyorum ama zavallım elinde değilki iş çıktığında gitmek zorunda kalıyo gölcük,zeytinburnu,beylikdüzü neresi olursa evrak çıksın diye..
Ben annemin ve kayınvalidemin böyle bi sıkıntı yaşıycağını düşünmüyorum ama eminim eline alandan zor alıcam bebişi hahahah
Özellikle kayınvalidem ve kayınpederim vermek istemeyebilirler
Ya o dönemde yanında birilerinin olması lazımki sana yardım etsin tabiki ama ben normalde bile kalabalık sevmem o zamanlarda doluşurlarsa eve naparım bilmiyorum..
Fenalık geçirip hepsini kovarmışım bide
Eşimin şöförlüğüne çok güvenirim nerde olursa olsun yetişir biliyorum ama zavallım elinde değilki iş çıktığında gitmek zorunda kalıyo gölcük,zeytinburnu,beylikdüzü neresi olursa evrak çıksın diye..
Ben annemin ve kayınvalidemin böyle bi sıkıntı yaşıycağını düşünmüyorum ama eminim eline alandan zor alıcam bebişi hahahah
Ya o dönemde yanında birilerinin olması lazımki sana yardım etsin tabiki ama ben normalde bile kalabalık sevmem o zamanlarda doluşurlarsa eve naparım bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?