2012 Ocak Anneleri

7 aylık evliyim aralıkta evlendik sen nekadarlık evlisin kaç yaşındasın birz abartmış oluyorum ama nerede oturuyorsun seni sevdim ondan soruyorum bunları sakın yanlış anlama beni

Yok cnm niye yanlış anlıyım aynı soruları bende sana sordum
22 yaşındayım 1 sene 1 aylık evliyim İstanbulda oturuyorum tatlım ben..

İnanamıyorum okuduklarıma
Şoktayım şuan..
1-2 hafta değil sen baya baya bi kaç ay söyleme cnm benm töbe yarabbim olamaz böyle bişey..

ayy canım korku filmi gibi...sen bence bunlarla bebeği 5 yaşına kadar tanıştırma

Çok ilginç nerden buldun bu aileyi yazdıkların çok dehşet verici

Valla kızlar eşim pırlanta gibidir ama şu ailesinden yıllarca ne çektiğimi bir ben bilirim bir de Allah bilir.
Çok tuhaflar, hadi kayınvalidem cahil diyelim görüşmecelerim üniv. mezunu, şimdiden tutturmuşlar ağzına tükürücez yok tuzlamazsak kokar bilmemne, eşim de korktu baya, hem bebeğe yapacakları tuhaflıklardan hem de benim vereceğim tepkiden önce doğumda haber vermeyelim dedi, sonra ayıp olur küserler dedi, şimdi de hamileyken bir uğrayalım da sonra doğumda gelmenize gerek yok deriz falan diyor, o da arada kaldı, yeni barıştık şimdi ailesiyle de, 3 yıldır konuşmuyorduk bile, o kısım zaten uzun hikaye...

bu face gurubuna bende katılmak istiyorum nasıl bulurum

Canım grup gizli konuşmalarımızı falan arkadaş listemizdekiler görmesin diye grubun kurucusu edaecrin arkadaşımız onunla mesajlaşırsan o sana yardımcı olur bu konuda..
2012 ocak anneleri diye facede..

canım benim faceim yok benim bu konuda uyuz bir kocam var,face açmamı istemiyor...o yüzden o tarz teknolojilerin fakiriyim ben...açarsam kesin katılırım size

Bizimde yoktu başta sonra edindik hahahaha
Batak oynıycak diye aldı bende sen alırsan bende alırım diye aldım o uğramıyo ben çıkmıyorum ordan

Saçma sapan şeyler yaa uff kokarsa koksun benim çocuğum kokcak sanane ağzına tükürmek sanamı kaldı tükürttürmüyorum
Sende deki yıkadık biz tuzlu suyla bi güzelde tükürdüm ağzına sakın tekrarlamayın siz.
Ayy bugn çok iç açıcı muhabbetler yaptık

Son düzenleme:
canlarr ben biraz çıktım,gidip ilacımı alıcam,valiz yapıcam ve akşam düğüne gidicez ona hazırlanmam lazım,işim biterse gelirim tekrar...öptümmm

benim tükürmemi kabul etmezler, onlar tükürecekmiş ki onlara benzesin
Allahım sen koru Yarabbim, gerçi her şey yetiştirmeyle alakalı, ne kadar kan çekse de benim yavrum benzemez onlara

Son düzenleme:
istanbulun neresinde oturuyorsun bu yaz ailemi görmeye gelicem kocişim götürcek nasipse inşallah belki görüşürüz

Pendikte oturuyorum cnm ailen İstanbulun neresinde oturuyo?
Tabi hatta İstanbulda oturan topicteki bütün arkadaşlarla bi buluşma ayarlarız..

benim tükürmemi kabul etmezler, onlar tükürecekmiş ki onlara benzesin
Allahım sen koru Yarabbim, gerçi her şey yetiştirmeyle alakalı, ne kadar kan çekse de benim yavrum benzemez onlara

Ee tamam babası tükürdü dersin o zaman ayy durmaları gerektiği yeride bilsinler artık ya

bu tükürük meselesiyle ilgili bildiğim bişey var benimde birisi annesinin işte vs birinin tükürüğünü ağzına sürerse o kişiye benzer yani buna el almak deniyo saçma ama duymuştum

bu tükürük meselesiyle ilgili bildiğim bişey var benimde birisi annesinin işte vs birinin tükürüğünü ağzına sürerse o kişiye benzer yani buna el almak deniyo saçma ama duymuştum

Hey Allahım yaa bencede saçma tükürükle ne alakası varmış bunların acaba o kadar genetik faktörler birden yok olup 7 kat yabancının tükürüğünü sürsek onamı benziycekmiş hahahahahha

Hey Allahım yaa bencede saçma tükürükle ne alakası varmış bunların acaba o kadar genetik faktörler birden yok olup 7 kat yabancının tükürüğünü sürsek onamı benziycekmiş hahahahahha

valla aynen öyle tıp ölmüş oluyo kocakarıların yanında insanlar batıl inançlarından kurtulamadı bi türlü sorma bişey değil insanın içini kirletiyorlar ürkütücü şeyler yani

ıyyyyyyyyyy DİYORUMMM BAŞKA BİŞEY DİYEMİYORUMMM. ANLADIM CNMMM NE DEMEK İSTEDİĞİNİİİ

Ee tamam babası tükürdü dersin o zaman ayy durmaları gerektiği yeride bilsinler artık ya

Dünyada cehalet kadar korkuç bir şey yok, maalesef
Ve bundan ne okumakla ne gezmekle ne yaşamakla kurtulamıyormuş kimse, ben bunu anladım.
İlişkim minimum düzeyde zaten, diyorum ya kayınvalidemi, kayınpederimi 3 yıldır görmedik, ama bebekle birlikte hayatımıza girmeleri ikimizi de şimdiden huzursuz ediyor
neyse bu kez işi eşime bırakıcam, onun ailesi, o muhattap olsun, yoksa ben kötü oluyorum her türlü

valla aynen öyle tıp ölmüş oluyo kocakarıların yanında insanlar batıl inançlarından kurtulamadı bi türlü sorma bişey değil insanın içini kirletiyorlar ürkütücü şeyler yani

Allaha şükür ne bende ne annemde böyle bişey yok anladığım kadarıyla kayınvalidem de yok..
Üçümüzünde korktuğu nazardır ona inanırız hatta kayınvalidem fazla fazla inanır..
Eşimle beni soranlara nası gidiyo evlilikleri diyenlere eh işte iyi yuvarlanıp gidiyolar diycek kadar korkuyo hahahah
Haklıda etrafında çok kötü gözlü insan var söylemesin iyiler diye nazara gelcez sonraa :18:

aynen öyle yap oda zaten karşıymış sen bişey dersen şimdi senden kötüsü olmaz eşin en kısa zamanda konuşma yapsın seninde kafanı karıştırıp içini kötü etmesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…