Serem5 tatlım face grubunda varmısın sen?
7 aylık evliyim aralıkta evlendik sen nekadarlık evlisin kaç yaşındasın birz abartmış oluyorum ama nerede oturuyorsun seni sevdim ondan soruyorum bunları sakın yanlış anlama beni
Serem5 tatlım face grubunda varmısın sen?
İnanamıyorum okuduklarıma
Şoktayım şuan..
1-2 hafta değil sen baya baya bi kaç ay söyleme cnm benm töbe yarabbim olamaz böyle bişey..
ayy canım korku filmi gibi...sen bence bunlarla bebeği 5 yaşına kadar tanıştırma
Çok ilginç nerden buldun bu aileyi yazdıkların çok dehşet verici
bu face gurubuna bende katılmak istiyorum nasıl bulurum
canım benim faceim yok benim bu konuda uyuz bir kocam var,face açmamı istemiyor...o yüzden o tarz teknolojilerin fakiriyim ben...açarsam kesin katılırım size
Valla kızlar eşim pırlanta gibidir ama şu ailesinden yıllarca ne çektiğimi bir ben bilirim bir de Allah bilir.
Çok tuhaflar, hadi kayınvalidem cahil diyelim görüşmecelerim üniv. mezunu, şimdiden tutturmuşlar ağzına tükürücez yok tuzlamazsak kokar bilmemne, eşim de korktu baya, hem bebeğe yapacakları tuhaflıklardan hem de benim vereceğim tepkidenönce doğumda haber vermeyelim dedi, sonra ayıp olur küserler dedi, şimdi de hamileyken bir uğrayalım da sonra doğumda gelmenize gerek yok deriz falan diyor, o da arada kaldı, yeni barıştık şimdi ailesiyle de, 3 yıldır konuşmuyorduk bile, o kısım zaten uzun hikaye...
Yok cnm niye yanlış anlıyım aynı soruları bende sana sordum
22 yaşındayım 1 sene 1 aylık evliyimİstanbulda oturuyorum tatlım ben..
canlarr ben biraz çıktım,gidip ilacımı alıcam,valiz yapıcam ve akşam düğüne gidicez ona hazırlanmam lazım,işim biterse gelirim tekrar...öptümmm
Saçma sapan şeyler yaa uff kokarsa koksun benim çocuğum kokcak sanane ağzına tükürmek sanamı kaldı tükürttürmüyorum
Sende deki yıkadık biz tuzlu suyla bi güzelde tükürdüm ağzına sakın tekrarlamayın siz.
Ayy bugn çok iç açıcı muhabbetler yaptık
istanbulun neresinde oturuyorsun bu yaz ailemi görmeye gelicem kocişim götürcek nasipse inşallah belki görüşürüz
canlarr ben biraz çıktım,gidip ilacımı alıcam,valiz yapıcam ve akşam düğüne gidicez ona hazırlanmam lazım,işim biterse gelirim tekrar...öptümmm
benim tükürmemi kabul etmezler, onlar tükürecekmiş ki onlara benzesin
Allahım sen koru Yarabbim, gerçi her şey yetiştirmeyle alakalı, ne kadar kan çekse de benim yavrum benzemez onlara
Canım grup gizli konuşmalarımızı falan arkadaş listemizdekiler görmesin diye grubun kurucusu edaecrin arkadaşımız onunla mesajlaşırsan o sana yardımcı olur bu konuda..
2012 ocak anneleri diye facede..
Bizimde yoktu başta sonra edindik hahahaha
Batak oynıycak diye aldı bende sen alırsan bende alırım diye aldım o uğramıyo ben çıkmıyorum ordan
Saçma sapan şeyler yaa uff kokarsa koksun benim çocuğum kokcak sanane ağzına tükürmek sanamı kaldı tükürttürmüyorum
Sende deki yıkadık biz tuzlu suyla bi güzelde tükürdüm ağzına sakın tekrarlamayın siz.
Ayy bugn çok iç açıcı muhabbetler yaptık
bu tükürük meselesiyle ilgili bildiğim bişey var benimde birisi annesinin işte vs birinin tükürüğünü ağzına sürerse o kişiye benzer yani buna el almak deniyo saçma ama duymuştum
Hey Allahım yaa bencede saçma tükürükle ne alakası varmış bunların acaba o kadar genetik faktörler birden yok olup 7 kat yabancının tükürüğünü sürsek onamı benziycekmiş hahahahahha
canım aynı ilde olmak daha iyi. haftada bir gidersin iki saat oturur gelirsin. ayda bir alırsın evine yer yemeğini içer çayını çeker giderler. ama şehir dışında oldumu bir geliyor 15 gün kalıyor. sen işe gidiyorsun evini elin kadınına bırakıp gidiyorsun, akşama kadar kimbilir nerelerimi kurcalıyo diye aklın evde kalıyo. banyo yapıyo saçının kıçının kılını toplamıyo, otur topla işin yoksa. benimkiler geldi 10 gün kaldılar da kadın oturduğu klozete bir cif dökmedi ozon dökmedi. biz kendi odamızdaki klozeti kullanıyoruz. ben çamaşır suyu solumamak için temizlemiyorum eşim yapıyor tuvalet temizliğini, ama annesigil varken onlarınkini temizlemedi eşim, annesi yapıyodur diye düşündü heralde. kadın da ne genişse temizlemedi, onların gittiği gün eşime temizlettirdim.lafa bakarsan temiz geçinir. kesinlikle aynı şehirde yaşamak daha iyi.
Ee tamam babası tükürdü dersin o zaman ayy durmaları gerektiği yeride bilsinler artık ya
bu tükürük meselesiyle ilgili bildiğim bişey var benimde birisi annesinin işte vs birinin tükürüğünü ağzına sürerse o kişiye benzer yani buna el almak deniyo saçma ama duymuştum
Pendikte oturuyorum cnm ailen İstanbulun neresinde oturuyo?
Tabi hatta İstanbulda oturan topicteki bütün arkadaşlarla bi buluşma ayarlarız..
valla aynen öyle tıp ölmüş oluyo kocakarıların yanında insanlar batıl inançlarından kurtulamadı bi türlü sorma bişey değil insanın içini kirletiyorlar ürkütücü şeyler yani
Dünyada cehalet kadar korkuç bir şey yok, maalesef
Ve bundan ne okumakla ne gezmekle ne yaşamakla kurtulamıyormuş kimse, ben bunu anladım.
İlişkim minimum düzeyde zaten, diyorum ya kayınvalidemi, kayınpederimi 3 yıldır görmedik, ama bebekle birlikte hayatımıza girmeleri ikimizi de şimdiden huzursuz ediyor
neyse bu kez işi eşime bırakıcam, onun ailesi, o muhattap olsun, yoksa ben kötü oluyorum her türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?