Dimi 90da fazla olur
Benim makinada narin 40 diyo ay en iyisi 60 sanırım he ne dersin?
Deseydinki eşim ismini sizin koymanızı istedi ama ben sizin böyle bişeyi kabul etmicenizi düşündüm dimi saçma düşünüyo bencede diye hahahaha
Sen güzel isim koyun diyince ne dedi?
Ay olmadı 2 isim koyarsınız çok inada bindirirse annesi ve eşin sende koyduğun isimle hitap edersin..
tek erkek annesine birazcık düşkün sonra zonguldak ereğlide kayınvalidemlerle birlikte yaşıyoruz benim ailem istanbulda içler acısı bi durum
bizde de hiç akraba yok, eşim teyzelerini falan tanımıyor bile, ben kayınvalidemi, kayınpederimi ve 1 görümcemi 3 yıldır hiç görmedimAma burdaki 2 görümce fazlasıyla yeter, neyse ben eşimi korkuturum, o da benim gazabımdan korktuğu için bi şekilde uzak tutar ailesini, zaten doğum tarihini yanlış söylemeyi planlıyorum, bebek doğsun bikaç hafta sonra haber veririz
Bizde de hiç akraba yok, eşim teyzelerini falan tanımıyor bile, ben kayınvalidemi, kayınpederimi ve 1 görümcemi 3 yıldır hiç görmedimama burdaki 2 görümce fazlasıyla yeter, neyse ben eşimi korkuturum, o da benim gazabımdan korktuğu için bi şekilde uzak tutar ailesini, zaten doğum tarihini yanlış söylemeyi planlıyorum, bebek doğsun bikaç hafta sonra haber veririz
Dimi 90da fazla olur
Benim makinada narin 40 diyo ay en iyisi 60 sanırım he ne dersin?
Deseydinki eşim ismini sizin koymanızı istedi ama ben sizin böyle bişeyi kabul etmicenizi düşündüm dimi saçma düşünüyo bencede diye hahahaha
Sen güzel isim koyun diyince ne dedi?
Ay olmadı 2 isim koyarsınız çok inada bindirirse annesi ve eşin sende koyduğun isimle hitap edersin..
Bizde de hiç akraba yok, eşim teyzelerini falan tanımıyor bile, ben kayınvalidemi, kayınpederimi ve 1 görümcemi 3 yıldır hiç görmedimama burdaki 2 görümce fazlasıyla yeter, neyse ben eşimi korkuturum, o da benim gazabımdan korktuğu için bi şekilde uzak tutar ailesini, zaten doğum tarihini yanlış söylemeyi planlıyorum, bebek doğsun bikaç hafta sonra haber veririz
60 da çok gel 40 da anlaşalımyazık olur verdiğin paralara kız çabuk eskirler minnacık şeyin kirlisinden ne olacak böle yerde sürünse neyse
canım benim deme öyle içler acısı falan deme yaaaa.onlarla beraber yaşamanın avantajları da vardır elbet,o taraftan bak olaya.
ooo hayır öyle dersem inadına gider hiç uğraşamam iki isim davasıda güzelmiş evde ben ayşe derim millet fatma der
tek erkek annesine birazcık düşkün sonra zonguldak ereğlide kayınvalidemlerle birlikte yaşıyoruz benim ailem istanbulda içler acısı bi durum
ayyy çok hoşsunnnn cnmm yaaaaaa. çok komikkkkk.keşke benim eşimin aileside il dışında olsaydııııııııııııııııı çok şanslısınnn.
Çok acımasızsın eşinin de bebegi o ve ailesiyle o güzel gününü paylaşmak ister . Eşin sana böyle bi teklif sunsa annemlere geç haber verelim dese naparsın hmm bide bu açıdan bak cnm. Şöyle bi şey söyleye bilirsin doktor fazla temas etmeyin bebekle diye bilirsin bebegin yanında fazla kalmayın falan dedi diye bilirsin böylesi daha kibar olur .
canım inanmayacaksın ama bu fikir eşimden çıktı :) Gizli gizli tuzlarlar, ağzına tükürürler, ters çevirirler diye ödü kopuyo, eşim küçükken akıcı konuşsun diye jiletle dilaltını kesmişler, çocuk korkudan kekeme olmuş bu kez de dili açılsın diye köstebek yedirmişler, evet yanlış okumadın canım köstebek yedirmişler Görümcem boğmaca olmuş, iyileşsin diye bir çobanın yolunu kesip, çocuğun boğazını keser gibi yaptırmışlar, görümcem bunun üstüne yıllarca her gece korkudan yatağını ıslatmış, kayınvalidem şimdiden bebek doğduyunda topuğu delinip kirli kanı akıtılmazsa sarılık olur diyor, şimdi sen bu ailenin yeni doğmuş bebeğinle yakın temasta bulunmasını ister misin?
canım inanmayacaksın ama bu fikir eşimden çıktı :) Gizli gizli tuzlarlar, ağzına tükürürler, ters çevirirler diye ödü kopuyo, eşim küçükken akıcı konuşsun diye jiletle dilaltını kesmişler, çocuk korkudan kekeme olmuş bu kez de dili açılsın diye köstebek yedirmişler, evet yanlış okumadın canım köstebek yedirmişler Görümcem boğmaca olmuş, iyileşsin diye bir çobanın yolunu kesip, çocuğun boğazını keser gibi yaptırmışlar, görümcem bunun üstüne yıllarca her gece korkudan yatağını ıslatmış, kayınvalidem şimdiden bebek doğduyunda topuğu delinip kirli kanı akıtılmazsa sarılık olur diyor, daha neler neler, aklıma ilk gelenler bunlar, evlerinde el yıkayacak sabun olmaması konusuna hiç değinmiyorum... şimdi sen bu ailenin yeni doğmuş bebeğinle yakın temasta bulunmasını ister misin?
Canım, benim annem abimin adını Çağlar koymak istiyormuş ama ilk erkek torun diye dedemin ismini vermişler, hem de bebek doğana kadar anneme bundan hiç sözetmeyip doğduktan sonra dedemin adıyla hitap etmişler, annem de zor bir doğum süreci geçirdiği için pek tepki vermemiş, zaten daha 19 yaşındaymış, durumun ciddiyetini de kavrayamamış heralde peki demiş geçmiş...
Şu an abim 31 yaşında ve annem hala pişman, neden kendi istediğim ismi vermedim diye hala içinde bir burukluk var, canım o senin çocuğun, bir ömrü birlikte geçireceksiniz, hayatı boyunca çocuğun o isimle anılacak, bu konuda taviz verme bence, işine karışmak gibi olmasın ama senin de annem gibi ömür boyu sürecek bir pişmanlığın olsun istemem
canım inanmayacaksın ama bu fikir eşimden çıktı :) Gizli gizli tuzlarlar, ağzına tükürürler, ters çevirirler diye ödü kopuyo, eşim küçükken akıcı konuşsun diye jiletle dilaltını kesmişler, çocuk korkudan kekeme olmuş bu kez de dili açılsın diye köstebek yedirmişler, evet yanlış okumadın canım köstebek yedirmişler Görümcem boğmaca olmuş, iyileşsin diye bir çobanın yolunu kesip, çocuğun boğazını keser gibi yaptırmışlar, görümcem bunun üstüne yıllarca her gece korkudan yatağını ıslatmış, kayınvalidem şimdiden bebek doğduyunda topuğu delinip kirli kanı akıtılmazsa sarılık olur diyor, daha neler neler, aklıma ilk gelenler bunlar, evlerinde el yıkayacak sabun olmaması konusuna hiç değinmiyorum... şimdi sen bu ailenin yeni doğmuş bebeğinle yakın temasta bulunmasını ister misin?
çok sağolun öncelikle haklısınız bu konu üzerinde duracağım bende aynen böyle olurum die endişe ediyorum zaten bende 19 yaşındayım.bu arada bişey sormak istiyorum ben çok zeytin yiyorum bi sakıncası olurmuki
Bende zeytin çok seviyorum ve tüketiyorumda baya baya eşim alıyo 3 günde bitiriyorum aldığını az al diyorum bilerek tiksinirsem falan kötü olurum diye..
Ben bi sakıncası olduğunu bilmiyorum cnm yoktur ne sakıncası olcak zeytinin..
Ne kadarlık evlisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?