2012 Ocak Anneleri

canım sen tavrını belli ettikten sonra çok bişey olmaz zaten eminim annen kalıcaktır,gelen olursa da onlar ilgilenir, bize 40 gün prensesler gibi bakarlar artık

Yani saçma sana gelse sorsa dese annemin ismini koymasını istiyorum diye sende verirdin cevabını belki ikiniz birlikte düşünürdünüz kayınvalidenle ama diğer türlüsü ıı ıı bence olmaz.
Boşver sen cinsiyetini öğrendikden sonra bul ismi bu olcak inşallah dersn

iyiyim canımmm.işlerim vardıııı yaptım geldimmm. Sizler nasılsınızzzzz.

Teşekkürler cnmm.

Bende iyiyim şu halsizliğide bi üstümden atsam çok daha iyi olcamm..

canım sen tavrını belli ettikten sonra çok bişey olmaz zaten eminim annen kalıcaktır,gelen olursa da onlar ilgilenir, bize 40 gün prensesler gibi bakarlar artık

40 gün annemin yanımda kalabiliceğini düşünemiyorum açıkcası
O dayanamaz evine gider hatta banada derki sen gel bana ben sana orda bakıyım hahahhaha
Ayy boşverelim bunları ya vallaha içim sıkıldı şimdi onları düşününce evin kalabalığı falan ııyyyyyyyyyyy

bakalım ben cinsiyeti beklerken düşünüyorum bi yandan alperen olsun erkek olursa dedim anneme sor demesinmi kudurdum sinirden ya senin dediğin taktiği uygulayacam çok sağol canım

ya canmm hiç sormaaaa akşam 9 da şıppp uyumuşummm . Gün içerisinde zaten hep yatasım varrrrr.seni çok iyi anlıyorumm.

yemek molası verdim size laf yetiştirim dedimmm ama ne mümkünnnn
benim de yok toxo bağışıklığım.. dr hiçbişe demedi, ben baktım sonuca, bak sorim gidince
yaa ben de bisürü kedi besledim bende yok niye yok yaf, benim kediler temizlik hastasıydı heralde
canım zekai tahirin hangi doktoruna gidiyosun????

ayyıldıııııııız sana da doktorunu sordum iki kere hala cevap vermedin kuzumm
oyy kuzuuu bişecik olmicak inşallah
canım kolay gelsin inş.
eyvallah kuzu :)
Kayyumcum simrancimm saolun iyi dilekleriniz icinnn...
Bebikimm iiiimissss 31 mm 11 haftadan gun almis bu drlarin hesabi bizim hesaba uymuokocaman yapti drum ekrani oyyy yerim onun kalbiniiiiii nasi kalkio iniooo
maşallah bebişineee
ikbal reklamını yapıyordu ama bence alma bundan bebeklere detarjan kullanmıycaz zaten..onlara özel ürünler var..
ay evet ya, kötü yorumlar gördüm nette, bildiğimizden şaşmayalım
kızlar bişi sorcaktım sizlere..bebişlere yeni aldığımız cicileri yıkıycakmıyız..
iveeet :) bir de ütülicez
canım bizde antalya falan düşünüyoruz ama yüzmek iyimi diye hiç sormadım doktora..denize girmeyi düşünmüyordum hatta..bakteri falan olur mu ki?
deniz iyidir canım ya, ıslak mayoyla kalma ama..

canım çikolata fazla yememek lazım, hem kafein içeriyo hem de bebişe hiç faydası yok, sen kilo alırsın ancak..
aslında benim makinede bebek için yıkama programı var..hiç aklıma gelmediydi bak..hiç kullanmayınca heraldee..
bende de vardı galibaaa, eve gidince bakayımm
Selammmmmmmmmmmmmmmmmmm

sabah bıraktım uçmuşsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..

Bu arada arkadaşlar hangi haftada olduğumuzu belirten liste var bazılarınızda onu nasıl yapıyoruz canlarımmmmmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...ni-cizelgeler-nasil-eklenir.html#post10016565
burda açıklıyo canımm

Tatlım elde yıkama benm makinamda 30 derece olarak oda az değilmiki yaa :44:
Onların kıyafetlerinin daha iyi dezenfekte edilmeleri gerekmezmi?
Tecrübeli anneler fikir verseniz bize
tecrübeli anne diilim ama evet yüksek sıcaklıkta yıkamak gerekiyo hijyenik olsunlar deyu

bakalım ben cinsiyeti beklerken düşünüyorum bi yandan alperen olsun erkek olursa dedim anneme sor demesinmi kudurdum sinirden ya senin dediğin taktiği uygulayacam çok sağol canım

Anneme sormu
Ben olsam annenlemi yaptım çocuğu derdim hahahhhaha
Töbe yarabbim töbeee..
Allah yardımcın olsun cnm ne diyim sinirlerini bozmadan mantıklı düşünerek bu işin üstesinden gelebilrsin
Ya bişey daha sorcam yanlış anlamazsan eşin bunu söylerken annesine anneside saçmalama oğlum banamı düşer siz bulun ismini demedimi :44:

ya canmm hiç sormaaaa akşam 9 da şıppp uyumuşummm . Gün içerisinde zaten hep yatasım varrrrr.seni çok iyi anlıyorumm.

Ahh ahh aynen uyku hali içindeyim sürekli ama uyuyamıyorumda güneş var diye püf yaa

arkadaşlarr ben sadece ev kalabalığına gereksiz çocuklarıyla gelip yiyip içen çocuklarıyla her tarafı pis edenlere sinir oluyorum sadeceee..

Benim lekelenmemde ben annişimi bile çağırmadım duymuş cnmmm benim 2 saat sonra yanımda iyi olana kadar yanımda ha var ha yokkk . Allah razı olsun hiç düzenime karışmaz yemek ne istersem nasıl olacaksa yaptı ev tiril tiril .oldu eşim geldi kurban olsunnn o da evine gitti benim annenm böyle cnmm o cnmmm.

Of evet ya, valla içim daraldı, 4 görümce, kayınvalide, kayınpeder, görümcemin eşi, çocukları benim aile offffffff ben dayanamam kesin kovarım hepsini

Eşimle ben 6 yıldır yalnızlığa o kadar alışmışız ki, ikimizin de kimseye tahammülü yok, ailelerimiz de şehir dışında, sadece onun 2 kızkardeşi var istanbulda onlarla da 3 yıldır görüşmüyorduk, düşünün yani sakinliği, kafa dinlemeyi, şimdi bebeğe alışma döneminde bi de gelen gidenle hiç uğraşamam Bi de benim canım kocişimin görmemiş ailesi el kadar bebeği sevip öpmeye mıncırmaya falan çalışırlar, bu yaştan sonra katil ederler beni

Son düzenleme:
tecrübeli anne diilim ama evet yüksek sıcaklıkta yıkamak gerekiyo hijyenik olsunlar deyu

Dimi bencede öyle ama kaçta yıkasak?
90'da da çekerlerse zaten minicikler düşünsene iyice minnak çıkıyolar hahahhaha
Zaten çamaşır makinasıyla bi türlü anlaşamadım =)

Son düzenleme:

Dimi bencede öyle ama kaçta yıkasak?
90'da da çekerlerse zaten minicikler düşünsene iyice minnak çıkıyolar hahahhaha
Zaten çamaşır makinasıyla bi türlü anlaşamadım =)

90 da olurmu kızz azı burnu bi tarafa gider kıyafetlerin yıpranırlar ilk yıkama için narin kısmında yıkayın olsun bitsin tozu gitsin

annesi yoktu yanımızda onada laf arasında dedim güzel isim koyun dedi inşallah böyle giderde işim zorlaşmaz iş inada biner die korkuyorum

Tatlım benimde annem öyledir salı günü burdalardı mutfaktan çıkmadı kuzenimle..
Ama dediğim gibi mevzu anne baba değil gereksiz akrabalar
Bide annem kendi evinden düzeninden başka hiç bi yerde rahat edemez bende onun gibiyim 40gün ona fazla o yüzden yakında değilizki gün içinde gelip sonra evine gitsin..
Ay bilmiyorum tatlım o günler gelsin görücez..
Kayınvalidem de geldiğinde şunu yapıyım bunu yapıyım diyo bende tabiki yok yapmayın gerek yok diyorum eğer o 40günde de yapıyım ediyim derse bende gerek yok diycem öylee kalıcak.
Annem yapıyım ediyim demez direk girer yapar..
Eh ana başka işte

Allahtan görümcem fln yok eşimde akrabalarıyla çok sıkı fıkı değil çok şükür ama ne kdr sıkı fıkı olmasakta gelmek istiyceklerdr bebek oldukdan sonra püff bari mevlutu bekleseler önceden zıplamasalar..
Ay Allah senin yardımcın olsun zaten o görümcelerle delirmemek elde değil

benim annemde keçiörende, ben de orda doğdum büyüdüm canım. bekleriz gel bu tarafa komşu olalım:)
kızlar bişi sorcaktım sizlere..bebişlere yeni aldığımız cicileri yıkıycakmıyız..
canım hem yıkıycas hem ütülüyces, ben kendimize aldığım iç çamaşırlarımızı da yıkayıp ütülemeden giymem, giydirmem.
40 gün müüüüüüüüüüüüüüüüüüüü? ay 10 gün yeter de artar bile. ne ben ne eşim, ne benim annemi ne kayınvaldemi isteriz 40 gün.
canım eşin sadece isim konusundamı boyle yoksa annesine çok mu düşkün? tek erkek mi? senin ailen nerde yaşıyor?

acı ama gerçek..........neyse bence de boşverelim, ama ben anneme ihtiyaç duyarım çok...benimki de kalmaz yav 40 gün, gideyim evime der sürekli çok düşkündür de evine:):)

tek erkek annesine birazcık düşkün sonra zonguldak ereğlide kayınvalidemlerle birlikte yaşıyoruz benim ailem istanbulda içler acısı bi durum

90 da olurmu kızz azı burnu bi tarafa gider kıyafetlerin yıpranırlar ilk yıkama için narin kısmında yıkayın olsun bitsin tozu gitsin

Dimi 90da fazla olur
Benim makinada narin 40 diyo ay en iyisi 60 sanırım he ne dersin?

annesi yoktu yanımızda onada laf arasında dedim güzel isim koyun dedi inşallah böyle giderde işim zorlaşmaz iş inada biner die korkuyorum

Deseydinki eşim ismini sizin koymanızı istedi ama ben sizin böyle bişeyi kabul etmicenizi düşündüm dimi saçma düşünüyo bencede diye hahahaha
Sen güzel isim koyun diyince ne dedi?
Ay olmadı 2 isim koyarsınız çok inada bindirirse annesi ve eşin sende koyduğun isimle hitap edersin..

Bizde de hiç akraba yok, eşim teyzelerini falan tanımıyor bile, ben kayınvalidemi, kayınpederimi ve 1 görümcemi 3 yıldır hiç görmedim ama burdaki 2 görümce fazlasıyla yeter, neyse ben eşimi korkuturum, o da benim gazabımdan korktuğu için bi şekilde uzak tutar ailesini, zaten doğum tarihini yanlış söylemeyi planlıyorum, bebek doğsun bikaç hafta sonra haber veririz

acı ama gerçek..........neyse bence de boşverelim, ama ben anneme ihtiyaç duyarım çok...benimki de kalmaz yav 40 gün, gideyim evime der sürekli çok düşkündür de evine:):)

Aynen acı ve gerçek dimi kız benim annemde evine düşkün ama herkes evine düşkündür yaa
E tabi onlara ihtiyacımız olcak anneee bu emmiyoooo anne şöyle oldu anneee böyle olduuuuuu
Anneeeeeeeeeee üstüme işediiiiiiiiiiiii

tek erkek annesine birazcık düşkün sonra zonguldak ereğlide kayınvalidemlerle birlikte yaşıyoruz benim ailem istanbulda içler acısı bi durum

Aynı evdemi yaşıyosunuz kayınvalidenlerle cnm?
Bu arada kaç yaşındasınız eşinle sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…