2012 Ocak Anneleri

Eşindemi 3 yıldır annesini babasını görmüyo?
Evet sen karışma eşin muhattap olsun.. Ve Allah yardımcın olsun şimdiden sinirlerini bozma..

olabilir ailem beylikdüzünde oturuyor ama ben gelebilirim istediğim yere çok güzel olur valla

Hmm uzakmışız evet ama ortak nokta bulunur burdaki İstanbuldan arkadaşlarla konuşulur gelmek istiyenlerle ortak bi yer bulunur..

meserret seninkilerin hurafeleri okuyunca aklıma geldi,1 ay kadar önce doktor randevumu beklerken yanımda oturan bayanla sohbet ettik. bebeğimin cinsiyetini sordu, bilmiyorum deyince bana kendi cinsiyet öğrenme yöntemini anlattı. annesi 8 tane doğurmuş teyzesi 12 tane hepsi bu yöntemle öğrenmiş bebekleriinin cinsiyetini. 3,5-4 aylık hamileyken 1 çaybardağına su koyup, hamilenin göğsünü sıkıp süt çıkarıyorlarmış, sütü suya damlatınca su boncuk gibi tane olursa erkek, zeytinyağ gibi yayılırsa kızmış. daha bilmediğimiz ne hurafeler var kimbilir.

yuh diyorummm
bu ne bee, şaka gibi. benrce doğumda cağırmamak çözüm değil
sürekli bi önlem almalısın tavrını bastan koy, kötü sen ol. çocuğuna bi zarar gelmesin

sakın bunlara inanıp göğsünüzü sıkmayın

evet canım o da görüşmüyordu, son gidişimizde, bayram günü, geç kaldık diye bizi evden kovmuşlardı da tabi annesinin benim titizliğime inat önceki gidişlerimizde ter kokan pis yataklarda yatırması, maddi manevi sömürmesi, tuhaf gelenekleri yüzünden düğünümüzü mahvetmeleri gibi yıllarca birikmiş şeylerin üstüne bir de kapıdışarı edilince eşim de küstü tabi, hamile kaldığımı öğrenince ilk aradı, sonra da 6. haftamda falan haber vermek için ikimiz de konuştuk msn den, iyi mi yaptık bilmiyorum :44:

O kadarlıkken süt oluyomuki göğüste yahu :44:
İlk kez duyuyorum hey Allahım daha neler öğrencez millet çıldırmış..

Yok artık ne biçim yöntem bu ya

kızlarrrrr hastaneden geliyorumm
2li testin sonucunu aldım benim doktorum yoktu izne ayrılmış başka bi doktora gösterdik
sonuçları yazıyorum
fb-hCG 14,1 ng/ml
PAPP-A 2,49 mlU/ml
CRL 56mm
CRL YE GÖRE GEBELİK YAŞI 12+0 (benım kafam karıştı bu testi yaptırdığım gün 12+2 idi)
Diyabet HAYIR
NT 1,5 mm
diğer risk oranlarının hepsi 1/10000 yaniii çok çook düşük risk dedi doktorr çok şükür allahım çok mutluyum inşallah hepinizn sonuçları güzel çıkar rabbim meleklerimizi korusun

(buarada kızlar geçmişi okuyamadım heyecandan hemen size yazmak için karnım acıktı bişeyler yapıp hemen geçmişe dalacamm)

Kovdularmı..
Ah yavrum boşver konuştukca moralini bozmuyoruzdur inşallah..
Yüz yüze geldiğinizde mesafeni korursan onlarda çok yanaşamazlar heralde..
Eşininde seninde onlar evde olduğu zaman gözünüzü kulağınızı iyi açmanız lazım bebişle onları kesinlikle ve kesinlikle yanlız bırakmamanız lazım..

desene erkek geliyor.sonuçların çok güzel çıkmış canım gözün aydın.

s.a güzel bayanlarnasılsınız?

Selam cnm hoşgeldin ben iyiym Allaha şükür sen nasılsın_?

Hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnn gözünaydınnnnn çok sevindim cnm sonuçların normal çıkmasına
Bu değere göre senin bebiş erkek gözüküyo yavrum bakalım doğru çıkcakmı seninkide..
Afiyet olsn cnm doyur karnını sen bebişi aç bırakma görüşürz.

canım maşallah sonuçların çok güzel.. evet bu fb-hcg olayı doğru ise senin de oğluşun oluyo canım

Gözün aydın canım darısı tüm sonuç bekleyenlerin başına

Ay neyse bebişim bana çekerse koruru zaten kendini Bizim mesafa kapanmaz zaten artık
neyse düşünmeyelim bunları boşver, bebiş biraz ele gelsin seneye yaza bol bol gezer tozarız, bıcıbıcı yaptırırız bebişlerimize bunları düşünelim, ben bayılıyorum böyle hayaller kurmaya

Son düzenleme:

Ay sen mi ben mii bende bayılıyorum onları öyle hayal etmeye..
Düşünsene ufacık popolarına mayoları giydirip sahile indirdiğimizi oyy oyy daha yürüyo bile olmıycaklar yazın..
Zaten teyzem şimdiden mayosunu ayırdım diyo minicik minicik yerim ben onların o popolarını yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Doğsunlar bir an önce çok sabırsızlanıyorummmmmmmmmm
Dedim teyzeme sadece alt giydirmem ben bebişime kız olursa straplez bikini giydircem ben ona ddm hahahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…