2012 Ocak Anneleri

kizlar herhalde aranizda bebisinin cinsiyetini en gec ogrecek kisi benimm oylee gozukuyorrr

inşallah tuzu çok sevmeme ragmen gebeliğimi öğrendim ve yememeye başladım ki tansiyon sorunum yoktu bugün doktorum ne peyniri yediğimi sordu bizde sağlıklı diye sütaş beyaz peynir alıyorduk hamile bütün bayanlar tuzsuz diyet peynir yemeli dil perniri lor filan dedi ve zeytin bile tuzla yapılıyo yeme dedi bi sürü şey yeme dedi eve geldim ne yicem diye şaşırdım çok zormuş aşerme durumu bile yaşayamıyorum

Vazelinmi ay vazelinide sürmek işkence çok katı yaa..
Katı katı sürdüğün yerde kalıyo olduğu gibi..

Zeytinden vazgeçemem yaa bi onu yiyorum zaten..
Peynirden bile tiksinmiştim bi ara.. Ama dil peyniri severimde her markanınkide güzel olmuyo malsef..
Bi babamın aldığı peynirle dil peynirini seviyorum işte..

kizlar herhalde aranizda bebisinin cinsiyetini en gec ogrecek kisi benimm oylee gozukuyorrr

neden ki senin adet tarihin kaç benim 26 marttı bugünde 14+4 olduk ama benim doktorum cinsiyet 5. ayda dedi görüyodur ama söylemiyor bazı kişilerlerden ikili testte yazar diye okumuştum benim ki 29 filan 50 altıydı ama ne kadar doğru bilmiyorum. bugün ilk defa ultrasonda goktorun çektiği resimde eve gelince farkettik baş gövde ve ayaklar vardı artık bebeğimiz çok belli gözüküyordu fakat karnın biraz altı ayaklardan biraz yukarda bişiler var eşim erkek mi acaba dedi bende göbek kordonudur filan dedim sizin bi bilginiz varmı.

benimde en son kontrolümde tansiyonum fırlamıştı 14 ve 8 olmuştu normalde 10 a 6 çıkar sanırım moralım bozuktu ondan bide ben sanki o gün bebeğimin hareketlerini tam göremedim canım sıkıldı halen kafama takıyorum bunu benım doktorum şunu yeme bunu yeme demedi hiç bende daha tuzu kesemedim

benim ailemde tansiyon sorunu olduğu için mi şüphe etti anlamadım ama benim doktorum çok panik kardiyolojiye gidcem yarın bi sürüde tahlil verdi nabız ölçümü yaptı filan bende baya heyecan yaptım galiba bakalım yarın öğrencez artık

benim sat 7 nisan ama gec gebelik benimkisi bide yasadigim ulkede doktoelar fazla gelismemis 4 aydan once cinsiyetini anlamiyorlar ben doktora gecen pazar gittim masallah bebisime hoplayip zipliyodu cook hareketliydi cinsiyet icin erken dedi simdi git 1.bucuk ay sonra gel dedii yani 4 ayi bitirdikten sonraa ama ez azindan dilinden anladigim bi doktor buldumm azerbaycanli yani cinsiyetini 1.5 ay sonraa ogrencem we burda ki doktorlarr hicc bir tes yapmiyorr 2 li testi yaptirmadimm yaptiramiyacam da 3 lu 4 lu testlerde olmayacak yani bebegim allaha emanet umarimm bi sorun yokturr son utrason goruntusunde bnde biseler gordumm ama bende kordondur diye dusunuyorumm

Zeytinden vazgeçemem yaa bi onu yiyorum zaten..
Peynirden bile tiksinmiştim bi ara.. Ama dil peyniri severimde her markanınkide güzel olmuyo malsef..
Bi babamın aldığı peynirle dil peynirini seviyorum işte..
[/QUOTE]

eskiden bayanlar çok doktora gitmezmiş herşeyide yerlermiş şimdi çok inceliyolar bişi çıkıcak diye çok korkuyorum ikili testim 1 hafta sonra çıkmıştı zor dayanmıştım..

eskiden bayanlar çok doktora gitmezmiş herşeyide yerlermiş şimdi çok inceliyolar bişi çıkıcak diye çok korkuyorum ikili testim 1 hafta sonra çıkmıştı zor dayanmıştım..

Benimde çarşamba günü çıkıcak sonuçlarım sabırsızlıkla bekliyorum.

ben direk badem yağı kullanmayı düşünüyorum fakat doktorumada sormak istiyorum ne yapsam acaba

Badem yağı tüylenmeye sebep oluyo diye badem yağı almıycam ben
Zaten bu dönemde tüylenmeler artıcak daha da arttırmaya gerek yok..
Kakao yağı aldım memnun kalmadım bitane de bebe yağı ve çatlak kremi almayı düşünüyorum..
Vazelin var ama çok katı sürülmüyo arada onuda sürerim

Son düzenleme:

anamm napcaz ya ozaman zeytin yağı nasıl olur peki cildi ince beyaz olanlarda daha çok oluyormuş ben öyleyim yandım :18:

su içmen lazım o yemek yemekten bile önemli

İçemiyorum işte canım çok fena şişkinlik yapıyo ki gidip almasan içesimde yok ee yanımda sürahi falanda tutamıyorum hava sıcak hemen sıcacık oluyo..
Benim yanıma bi su sebili almam lazım hahaahha

ben soğuk su içemiyorum ılık su sürekli içiyorum ağzım kuruyo sanki sürekli yanımda pet şişe dolaştırıyorum ve odamda hazır yatağımın yanında suyum sürekli

bnde su icemiyorum gunde 2 bardak icersem iyi bide ben idrara cok cikiyorum gunde 5 ten fazla cook su icincede daha da fazlalasiyor

su çok önemli doktorunuza sorun siz bi ben iştahsızlıktan hastanede yattım serum yedim 4 şişe doktor su içebiliyomusun dedi evet dedim ilk bunu sordu suyun öneminide biliyoruz zaten

kızlar su cok onemlı benım düşük tehlıkem oldugu ıcın banada dr un ,lk söylediği şeydi en az 2 lt iç dedı ayrıca dogumdan sonrada cabuk kılo weılıyormus dıyede duydum su içersek benim normalde hıc aklıma gelmezdı su butun gun ıcmediğim bile olurdu ama bebiş olunca içmeye başladım hergun sürahileri dolduruyorum bıtırıyorum böylece nekadar içtiğimide kendi kendime takip ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…