2012 Ocak Anneleri

bilemiyorum canim.. ama 10 haftalik gebelikte normalde göbek belli olmaz henüz rahmin normalinden biraz büyük ama göbek hissasina cikmasina daha var.

Söyle olabilir sayif göbeksiz bir insan oldugundan erken hamilelik döneminde vücut yag depolamaya basliyor bebegi dis etgenlerden korumak icin bu yüzden göbegin cikmistir. Benimde bellim kalinlasti hemen dedigim vücudun yag depolanmasindan kaynaklaniyor.

kan pıhtılaşması nedeniyle iki bebek kaybettim ..tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım ...bu durumda son haftaları beklemediklerini söyledi doktorum...arkadaşımın bebeğini 37. haftada almıştı

sana ne kadar kullanacaksın dediler bana ilk 3 ay kullanalım bakarız dedi doktorum sen nekadar kullanacaksın bu arada teşhis mi geç konuldu yoksa tedavi olurken mi kaybettin canım Allah sabrını versin sana tekrar yaşatmasın hiç birimize benim ilk gebeliğim çevremde 2 kişide görünce bende yaptırdım testi çıktı önlemini alabildik şükür

canım o bende de oldu resmen 6 aylık göbeğim oluyor sonra düpedüz oluyor ilk olduğunda çok korktum şimdiden büyürse ne olur diye ama aslında o gazmış seninde öyledir ben 1 kilo aldım 1 2 kilo normal sanırım ilk 3 ay

duşumu aldım,yağlandım, kahvaltımı da yaptımm, ohh

bugün ikili test sonuçlarını göstermeye gidiyorum annecikler, inşallah güzel haberlerle gelirim. hepsinde low risk yazıyor ama insan ister istemez endişelenebiliyor, doktor ters birşey söyler mi diye.. dua edin annecikler...

Son düzenleme:

güzel haberlerle gel canım, cinsiyetini de öğrenirsin inşallah. senin free hcg kaçtı? yağ ne yağı kullanıyorsun ?

güzel haberlerle gel canım, cinsiyetini de öğrenirsin inşallah. senin free hcg kaçtı? yağ ne yağı kullanıyorsun ?

28.77 tatlım.

yağ olarak da niveanın bebek yağını aldım daha dün. dünden beri kullanıyorum artık işte...birde Vaseline® | Cocoa Butter linkteki ürünü kullanmayı düşünüyorum...

inşallah test sonucu iyi olduktan sonra korkma Allahım hiç birimize yaşatmasın negatif hiçbirşey

merhaba kızlar

isim konusu konuşulmuşş.Biz de hüseyin tuğra koyucaz bebeğin adını inş. evlenmeden karar vermiştik zaten,huseyin eşimin adı bu arada

Son düzenleme:

canım aynı doktora mı gidiosun benmkine mi

28.77 tatlım.

yağ olarak da niveanın bebek yağını aldım daha dün. dünden beri kullanıyorum artık işte...birde Vaseline® | Cocoa Butter linkteki ürünü kullanmayı düşünüyorum...

28.77 bakalım erkek olcakmı? bende de komili bebek yağı var, onu sürüyorum duştan sonra. sonra da lierac almayı düşünüyorum, evden burnumu çıkartmama eşim izin verirse tabi. yat yat içim sıkıldı artık evde. kabızlıktan ıkındığım için kanamam oldu dr rapor verdi, bişiyim yok benim diyorum anlatamıyorum eşime. bugun kaçcam inşallah.
bu arada o kötü günden beri her sabah 3 adet kuru kayısı yiyip üzerine su içiyorum. 1 saat sonra falan kahvaltımı yapıyorum, kahvaltıdan sonra koşuyorum tuvalete. kabızlık bitti yani.

Son düzenleme:

ben de normalde kabılzık yaşıodum her zaman ama allaha şükür hamileyken hiç olmadı şaşırıorum da

İyi haberlerle gelirsin inşallah cnm..

merhaba kızlar

isim konusu konuşulmuşş.Biz de hüseyin tuğra koyucaz bebeğin adını inş. evlenmeden karar vermiştik zaten,huseyin eşimin adı bu arada

Merhaba tatlım nbr?
Ooo isimde bulmuşsunuz hayırlı olsun..

ben de normalde kabılzık yaşıodum her zaman ama allaha şükür hamileyken hiç olmadı şaşırıorum da

aman canım olmasın maşallah maşallah tütütü
oğluşuna isim buldunmuuuu? ben bulamıyorum bi türlü? kız ismi bulmak daha kolay galiba

Merhaba tatlım nbr?
Ooo isimde bulmuşsunuz hayırlı olsun..

iyim canım sen nasılsın.Kalktım burda oturdum kaldım ev dağınık işim var ama üstümde bi ağırlık varr sorma 2 gündür sabahtan akşama kdr yürüdüm nerdeyse sanırım yoruldum

ismi de bulduk canm evlenmeden bulmuştuk kız olsaydı da elif koyucaktık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…