kızlar belki alakasız olacak şimdi ama birşey soracaktım . 10 haftalık hamileyim göbişin çıkması için erken değilmi. internette okuyorum genelde 4.aydan sonra çıkıyormuş. ama benimki bariz ortaya çıktı kiloda almadım henüz. normalde göbeğim yoktu acaba ondan mı çabuk çıktı diyorum ama bilemedim. çok değil ama dediğim gibi bir göbek yaptım yani daha şimdiden :)
canım ben o iğneleri zevkle yapıyorum saati gelince bebeğimin mama saati diyorum...şifa olsun kuzum sana diyorum....çünkü tedavi sürecinde çok uzun zaman boş kullandım ben o iğneleri göbeğimde iğne vuracak ver bulmakta zorlanıyorum...eskiden çok daha fazla yakıyordu ağırıma gidiyordu iğne yapmak şimdi bebeğim benle ya severek yapıyorum
aynen ağrıdan ölecek gibi oluyordum adet dönemlerimde o acıyı çeker yinede iğne olmazdım ama tedavi süresince karnıdan iğne oldum sonra bir sürü progesteran şimdide clexane ne yapalım dediğin gibi bebişim sağlıkla bir doğsunda başka bir şey istemem
bu arada ben koldan yapıyorum omuza yakın kas a yapılınca daha az acıyor bir hemşire gösterdi tavsiye ederim
kan pıhtılaşması nedeniyle iki bebek kaybettim ..tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım ...bu durumda son haftaları beklemediklerini söyledi doktorum...arkadaşımın bebeğini 37. haftada almıştı
kızlar belki alakasız olacak şimdi ama birşey soracaktım . 10 haftalık hamileyim göbişin çıkması için erken değilmi. internette okuyorum genelde 4.aydan sonra çıkıyormuş. ama benimki bariz ortaya çıktı kiloda almadım henüz. normalde göbeğim yoktu acaba ondan mı çabuk çıktı diyorum ama bilemedim. çok değil ama dediğim gibi bir göbek yaptım yani daha şimdiden :)
duşumu aldım,yağlandım, kahvaltımı da yaptımm, ohh
bugün ikili test sonuçlarını göstermeye gidiyorum annecikler, inşallah güzel haberlerle gelirim. hepsinde low risk yazıyor ama insan ister istemez endişelenebiliyor, doktor ters birşey söyler mi diye.. dua edin annecikler...
güzel haberlerle gel canım, cinsiyetini de öğrenirsin inşallah. senin free hcg kaçtı? yağ ne yağı kullanıyorsun ?
bugün ikili test sonuçlarını göstermeye gidiyorum annecikler, inşallah güzel haberlerle gelirim. hepsinde low risk yazıyor ama insan ister istemez endişelenebiliyor, doktor ters birşey söyler mi diye.. dua edin annecikler...
28.77 tatlım.
yağ olarak da niveanın bebek yağını aldım daha dün. dünden beri kullanıyorum artık işte...birde Vaseline® | Cocoa Butter linkteki ürünü kullanmayı düşünüyorum...
Selam kızlarr nasılsınız?
bende de komili bebek yağı var, onu sürüyorum duştan sonra. sonra da lierac almayı düşünüyorum, evden burnumu çıkartmama eşim izin verirse tabi. yat yat içim sıkıldı artık evde. kabızlıktan ıkındığım için kanamam oldu dr rapor verdi, bişiyim yok benim diyorum anlatamıyorum eşime. bugun kaçcam inşallah.
bu arada o kötü günden beri her sabah 3 adet kuru kayısı yiyip üzerine su içiyorum. 1 saat sonra falan kahvaltımı yapıyorum, kahvaltıdan sonra koşuyorum tuvalete. kabızlık bitti yani.
merhaba kızlar
isim konusu konuşulmuşş.Biz de hüseyin tuğra koyucaz bebeğin adını inş.evlenmeden karar vermiştik zaten,huseyin eşimin adı bu arada
ben de normalde kabılzık yaşıodum her zaman ama allaha şükür hamileyken hiç olmadı şaşırıorum da
canım aynı doktora mı gidiosun benmkine mi
selam canım,
iyiim ben sen nasılsın?
Merhaba tatlım nbr?
Ooo isimde bulmuşsunuz hayırlı olsun..
aman canım olmasın maşallah maşallah tütütü
oğluşuna isim buldunmuuuu? ben bulamıyorum bi türlü? kız ismi bulmak daha kolay galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?