ay bugün de çenem düştü her yere yetişiyorum yavdün sordum tatlım yüzmek iyi ama 1 ile 4 arası güneşe çıkma, adadan adaya yüzmeyeceğine göre yüzebilirsin hatta çok iyi bir egzersiz senin için dedi...hatta havuz temizse oraya bile girebilirsin dedi ama ben girmem oraya ha bide sürekli mayonu bikinini değiştir ıslak kalma dedi canım
bak ne buldum canım Kötü anlamli ve anlami yanlış bilinen isimler (Ecrin, Aleyna, Irem, vs)canım aslında ben erkek için daha çok onu düşünmüştüm mehmet konulacak kesin sadece mehmet olmasını istemedim o yüzden ama kız isminde fikrim değişebilir zaten düşündüğüm isim tek isim gibi söyleniyor eflinnaz
yok ay kulanılıcak gibi değil kesinlikle.kokusu iğrençç işkenceye gerek yok bence canım .al güzelce çatlak kremi sür .doktorun halt yemiş gülüm ne analar var her yeri çatlak ama kızları hiç çatlamamış olan .benimde annemde çok yok bende var nasıl iş bilmiyorum .Canlarim ben kakao yagi aldim iyyyyyy o ne pis kakao kokuooo..ve de sekerli gibi surulurken yapisio gibii vede kiyafeti giyince direk gecioo kiyafete...eee siz nasi suruosunuzzz yahhh...bu arada druma sordum drum dediki bisey kullanmana gerek yok saten catlarsa ne yapsnada catlicaktirrr
ekşi,acı,tuzlu.kizlarrr caniniz en cook ne cekiyorr ??tuzlu, eksi, aci, tatlii hangisini caniniz daha cook cekiyorr?
bizimki belli oldu canım kızımız olucak ama 2 hafta sonra yine giidyorum iyicee kesinleşsin de isim arayacağımcinsiyeti belli olanlar oldu mu bu arada
badem yağı tüyleri hem karartıyor hem uzunlaştırıyor ve çoğaltıyor ablam tarafından denenmiştir ve onaylanmamıştırben direk badem yağı kullanmayı düşünüyorum fakat doktorumada sormak istiyorum ne yapsam acaba
isim konusundan bahsedilmiş bana da imalarda bulunuluyor kayınpederimin ismi konusunda ..ben gebe kalmadan hem kız hem de erkek ismi bulmuştum zaten ismi hazır diyorum o yüzden...bütün herşeyi ben çektim eşim bile bana bırakmış onlar da kim oluyor...kaynım uğraşıyo ismini ben koyacam diye bana baktım susmuyor sen dedim isimleri bul biz sana birgün sorarsak sen söylersin ne olduğunuCanım, benim annem abimin adını Çağlar koymak istiyormuş ama ilk erkek torun diye dedemin ismini vermişler, hem de bebek doğana kadar anneme bundan hiç sözetmeyip doğduktan sonra dedemin adıyla hitap etmişler, annem de zor bir doğum süreci geçirdiği için pek tepki vermemiş, zaten daha 19 yaşındaymış, durumun ciddiyetini de kavrayamamış heralde peki demiş geçmiş...
Şu an abim 31 yaşında ve annem hala pişman, neden kendi istediğim ismi vermedim diye hala içinde bir burukluk var, canım o senin çocuğun, bir ömrü birlikte geçireceksiniz, hayatı boyunca çocuğun o isimle anılacak, bu konuda taviz verme bence, işine karışmak gibi olmasın ama senin de annem gibi ömür boyu sürecek bir pişmanlığın olsun istemem
anacım bu ne ...kız bebeği hiç göstermeyin bence bunlara korku filmine gerek yok bunlarla yaşarken ...Allahım korusun sizleri...canım inanmayacaksın ama bu fikir eşimden çıktı :) Gizli gizli tuzlarlar, ağzına tükürürler, ters çevirirler diye ödü kopuyo, eşim küçükken akıcı konuşsun diye jiletle dilaltını kesmişler, çocuk korkudan kekeme olmuş bu kez de dili açılsın diye köstebek yedirmişler, evet yanlış okumadın canım köstebek yedirmişler Görümcem boğmaca olmuş, iyileşsin diye bir çobanın yolunu kesip, çocuğun boğazını keser gibi yaptırmışlar, görümcem bunun üstüne yıllarca her gece korkudan yatağını ıslatmış, kayınvalidem şimdiden bebek doğduyunda topuğu delinip kirli kanı akıtılmazsa sarılık olur diyor, daha neler neler, aklıma ilk gelenler bunlar, evlerinde el yıkayacak sabun olmaması konusuna hiç değinmiyorum... şimdi sen bu ailenin yeni doğmuş bebeğinle yakın temasta bulunmasını ister misin?
ne 5i bence çocuğu büyütüp karete ,tekvandoya falan göndersinler kuzu bunlara karşı kendini korumayı öğrensin öyle tanışsın...ayy canım korku filmi gibi...sen bence bunlarla bebeği 5 yaşına kadar tanıştırma
face deki grubu bende bilmiyordum:44:
Serem5 tatlım face grubunda varmısın sen?
kız hastaneden çıkınca geç kaldınız ben tükürdüm bile bana benzeyecek dersinbenim tükürmemi kabul etmezler, onlar tükürecekmiş ki onlara benzesin
Allahım sen koru Yarabbim, gerçi her şey yetiştirmeyle alakalı, ne kadar kan çekse de benim yavrum benzemez onlara
Bu ne cahilliktir ya ...Kızlar kendinizi koruyun Allah korusun böylelerindenmeserret seninkilerin hurafeleri okuyunca aklıma geldi,1 ay kadar önce doktor randevumu beklerken yanımda oturan bayanla sohbet ettik. bebeğimin cinsiyetini sordu, bilmiyorum deyince bana kendi cinsiyet öğrenme yöntemini anlattı. annesi 8 tane doğurmuş teyzesi 12 tane hepsi bu yöntemle öğrenmiş bebekleriinin cinsiyetini. 3,5-4 aylık hamileyken 1 çaybardağına su koyup, hamilenin göğsünü sıkıp süt çıkarıyorlarmış, sütü suya damlatınca su boncuk gibi tane olursa erkek, zeytinyağ gibi yayılırsa kızmış. daha bilmediğimiz ne hurafeler var kimbilir.
gözün aydın canım ...çok şükür sonuçların güzelmişkızlarrrrr hastaneden geliyorumm
2li testin sonucunu aldım benim doktorum yoktu izne ayrılmış başka bi doktora gösterdik
sonuçları yazıyorum
fb-hCG 14,1 ng/ml
PAPP-A 2,49 mlU/ml
CRL 56mm
CRL YE GÖRE GEBELİK YAŞI 12+0 (benım kafam karıştı bu testi yaptırdığım gün 12+2 idi)
Diyabet HAYIR
NT 1,5 mm
diğer risk oranlarının hepsi 1/10000 yaniii çok çook düşük risk dedi doktorr çok şükür allahım çok mutluyum inşallah hepinizn sonuçları güzel çıkar rabbim meleklerimizi korusun
(buarada kızlar geçmişi okuyamadım heyecandan hemen size yazmak için karnım acıktı bişeyler yapıp hemen geçmişe dalacamm)
bende katılmak için istek gönderdimGiriş Yap | Facebook FACEBOOKTAKİ GRUBUMUZN ADI 2012 OCAK ANNELERİ KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLARI BEKLİYORUZ.
canım ben o iğneleri zevkle yapıyorum saati gelince bebeğimin mama saati diyorum...şifa olsun kuzum sana diyorum....çünkü tedavi sürecinde çok uzun zaman boş kullandım ben o iğneleri göbeğimde iğne vuracak ver bulmakta zorlanıyorum...eskiden çok daha fazla yakıyordu ağırıma gidiyordu iğne yapmak şimdi bebeğim benle ya severek yapıyorumbende de var pıhtılaşma clexane kullanıyorum 3 ayı atlatmaya az kaldı inşallah bir şey olmayacak Allahım korusun bebişlerimizi benim aklıma bile gelmiyor iğne çok acıtıyor ya ileride çok başına kalkacağım saçımı süpürge ettimden başka şeylerde söylemeye hazırlanıyorum:)))))
canım kakao yağının onarıcı etkisi varmış...doğumdan sonra da kullanmamız gerekiyormuşCanlarim ben kakao yagi aldim iyyyyyy o ne pis kakao kokuooo..ve de sekerli gibi surulurken yapisio gibii vede kiyafeti giyince direk gecioo kiyafete...eee siz nasi suruosunuzzz yahhh...bu arada druma sordum drum dediki bisey kullanmana gerek yok saten catlarsa ne yapsnada catlicaktirrr
Herkese merhaba ben yeni keşfettim grubunuzu ve çok beğendim. hamileliğim boyunca yalnız olmayacağım:) ben de 10 haftalık hamileyim. sat 24 nisan. hayırlısıyla bir aksilik çıkmazsa doğum tarihi için 29 ocak dedi doktorumuz. şimdi heyecanlıyım cinsiyeti için umarım çok bekletmez :)
canım hoşgeldin günlerimiz yakın benim de sata göre 28 ocak gibi olacak doğum ama benim durumumdakileri doktorum 37-38. haftalarda alıyor ocağın başında gelir heralde kuzum
hoşbulduk feryad:) evet günlerimiz yakınmış gerçekten. doktorum da ilk bebekler gününü beklemez genelde demişti ama bakalım. bu arada benim durumumdakiler demişsin bir sorun yok dimi.
çok üzüldüm canım. umarım bu sefer meleğin sıkı sıkı tutunur çok güzel bir hamilelik geçirirsin. böyle şeyleri okuduğumda ne kadar ufak şeyleri dert ediyorum aslında diyorum. umarım sağlıkla kucağımıza alırız canım bebeklerimizi.
medinem tebrik ederim canım kızın oluyormuş. ben 2 gündür pek takıp edemıyorum yenı gelışmelerden bihaberim. çok sevindim sana benzer inşallah kızın.bak ne buldum canım Kötü anlamli ve anlami yanlış bilinen isimler (Ecrin, Aleyna, Irem, vs)
aslında bende kız olursa ceylin koyacağız diye umut ediyordum ama iyice araştırmak lazım sanırım.ne kadar doğru anlamları iyice taramak lazım .
yok ay kulanılıcak gibi değil kesinlikle.kokusu iğrençç işkenceye gerek yok bence canım .al güzelce çatlak kremi sür .doktorun halt yemiş gülüm ne analar var her yeri çatlak ama kızları hiç çatlamamış olan .benimde annemde çok yok bende var nasıl iş bilmiyorum .
ekşi,acı,tuzlu.
bizimki belli oldu canım kızımız olucak ama 2 hafta sonra yine giidyorum iyicee kesinleşsin de isim arayacağım
badem yağı tüyleri hem karartıyor hem uzunlaştırıyor ve çoğaltıyor ablam tarafından denenmiştir ve onaylanmamıştıro yüzden ben hiç arayışa girmiyorum direk johnson baby bebek yağı alacağım ,bir de 3 tüp lierac alacağım sür babam sür yapacağım bakalım
bizim kızımız olursa adı öykü olacak.. erkek olursa da uras. ama urasın başına mehmet gelecek mecburen. kayınpederimin ismibu isim konusunu kafama taktım bak şimdi enise ismide ateş demekmişiyice araştırmak lazım pofff
hayrunnisa koyarız olur biter eşim ısrar ediyordu hayırlısı inşallah
hoşgeldin aramıza. bende 29 ocak doğumluyumHerkese merhaba ben yeni keşfettim grubunuzu ve çok beğendim. hamileliğim boyunca yalnız olmayacağım:) ben de 10 haftalık hamileyim. sat 24 nisan. hayırlısıyla bir aksilik çıkmazsa doğum tarihi için 29 ocak dedi doktorumuz. şimdi heyecanlıyım cinsiyeti için umarım çok bekletmez :)
kızlar belki alakasız olacak şimdi ama birşey soracaktım . 10 haftalık hamileyim göbişin çıkması için erken değilmi. internette okuyorum genelde 4.aydan sonra çıkıyormuş. ama benimki bariz ortaya çıktı kiloda almadım henüz. normalde göbeğim yoktu acaba ondan mı çabuk çıktı diyorum ama bilemedim. çok değil ama dediğim gibi bir göbek yaptım yani daha şimdiden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?