2012 Ocak Anneleri

İyiyim bende cnm..
Ya bişey sorcam sana sen eleviti ne zmn alıyodun doktor bişey demedi o konuda içindeki kağıtta kahvaltıdan sonra yazıyo?
İlla şartmı acaba kahvaltıdan sonra almam.. Bide kocaman hap yaa nası yutcam ben onu :18:
Bende evlenmeden önce bulmuştum ismi hahaha
Aman bşver dağınık kalsın yorma kendini..

başlarda kahvaltıdan snra alıodum ama iştahımı açtığı için ve 3kg aldığım için akşam yatmadan tok karnına alıodum uykuda işltahım açılmaz diye

Merhaba canim emin ol yalniz degilsin bizde10+1 iz benimde gobek masallah 5aylik dersin gorsen arada cok şişiyor geriliyor sertlediyor özellikle aksamlari son aylarda napicam diye düşünüyorum

başlarda kahvaltıdan snra alıodum ama iştahımı açtığı için ve 3kg aldığım için akşam yatmadan tok karnına alıodum uykuda işltahım açılmaz diye

Anladım cnm teşekkür ederim bakim bende kahvaltıdan sonra alıyım ilk iştahımı açarsa akşam alırım bende..

Günaydınnn fıstıklarr :92: oğlumla kahvaltımızı yaptık bidenede sohbet ederken çay içim barii
canım görmemişim özür sana da günaydın
günaydın kızlarr nasılsınızzz
çok şükür iyiyiz tatlım sana da günaydınlar
ben de de çıkmaya başladı benim de göbeğim yoktu
ben kolu, göbeği ve bacağı da denedim en rahat göbekten yapıyorum ...

valla bebek öncesi 8 ay kullanmışlığım var doktor 3 aydan sonra bakarız dedi ama doğana kadar kullanırım sanıryorum....bu arada bu ilk tedavim benim bebekler 5. haftada düşüyordu o nedenle her tedavi ayında kullandım ki geç kalınmasın diye

Bende iyiyim cnm Allaha şükür..
Banyo yapcam üşeniyorum saçlarımı kurutmak işkence gibi yaaaaaaaa
aynen, saçlarımı kurutmaya ve yağlanmaya üşendiğimden oturuyorum öööle.
buldum cnm evlenmeden bulmulştuk eşimin adı ve tuğra ,hüseyin tuğra yani huseyinin imzası mührü
adıyla yaşasın canım. senin free hcg kaçtı? 50den düşükmüydü?

Sendemi bendensin
Yağlanmıcam ben yaa o kakao yağının erimesini beklemek sinirimi bozuyo en yakın zamanda bi bebe yağı alcam kendime bide çatlak kremi tamamdır bunları sevmedim ben kötü kokuyolar zaten

adıyla yaşasın canım. senin free hcg kaçtı? 50den düşükmüydü?

ben de saçlarım yüzünden duş almak istemiorum walla iki satte kuruo bi de fön çok zamanımı alıo yaww

canım ben bunların hiçbirine inanmıyorum ama ilginç bi şekilde free hcg 50den azdı,rus ve çin takvimine göre de erkek çıkıodu ama bence tesadüfbu şekli de yeni keşfettim hee bayıldım

Sendemi bendensin
Yağlanmıcam ben yaa o kakao yağının erimesini beklemek sinirimi bozuyo en yakın zamanda bi bebe yağı alcam kendime bide çatlak kremi tamamdır bunları sevmedim ben kötü kokuyolar zaten

ben bebeyağı sürüyorum canım miss gibi kokuyo ama bi arkadaş eklemişti nivea vaseline ,ondan da almayı düşünüyorum.Bi de bu normal vazelinlerin yumuşacık olanları var ben onların da çok iyi nemlendirdiğini düşünüyorum.Hatta biyerde okumuştum vazelini iyice sürüp üzerine soğuk su tutunca nemi hapsediomuş diye ,bi kere yaptım yüzüme denedim gerçekten de öyle oldu ..Niveaya bakıcam olmadı normal yumuşakk vazelinle o şekilde yapıcam

benım ıcın cok zor bır gun kızlar bugun
cocukluk arkadasımın yanı cocuklugumun beraber gecdıgı canım arkadasımın 40ı var bugün :2:
Fotograflarını ayırdım bırazını aılesıne goturucem
bırazdan cıkıcam evden
sanırım cıddı zor bır gun olucak
aksama dogruda mezarlıgına gıdıcem
onu cok ozluyoruz hemde aılece
Kızlar sevdıklerınızın hep yanında olun ve onları sevdıgınızı soylemeyı asla ertelemeyın

Mutlu hafta sonlari kizlaaaaaar bizde isim düşündük esimle kiz olursa Zeynep erkek olursa Güneş istiyoruz özellikle kuranda gecsin istiyordum zaten

Ayy bide fönmü çekiyosun hayatta dayanamam doğru düzgün kurutmaya tahammülüm bile kalmıyo yarım yamalak kurutup bırakıyorum.
Eskiden düzleştirirdim her banyodan sonrada şimdi hiiç halim yok

başın sağolsun canım ,çok zor bi durum nur içinde yatsın

Yumuşak vazelini hiç görmedim cnm benim evde var bitane onu sürüp yayana kadar kas yapıyorum hahahhaha
Ben bebe yağı ve çatlak kremi alcam sadece ya daha doldurmayı düşünmüyorum evi..
Zaten kakao yağını aldığıma pişman oldum

Çok zor rabbim sabır versin mekanı cennet olsun günahlarını affetsin inşallah..
Şu dakikadan sonra onun için yapabiliceğin tek şey bol bol ruhuna dua okumak..
Allah ailesine ve sevenlerine bol bol sabır versin..

Mutlu hafta sonlari kizlaaaaaar bizde isim düşündük esimle kiz olursa Zeynep erkek olursa Güneş istiyoruz özellikle kuranda gecsin istiyordum zaten

Sanada iyi ve mutlu hafta sonları cnm çok güzel isimler özellikle Güneş

canım başın sağolsun ...rabbim ailesine ve sana sabır versin..kalanların ömrü sağlıklı ve uzun olsun inş.

rus çin kız diyodu bana, kesede de sağdaydı o da kız diyodu. freehcg 33. oğluş oluyor. daha doğrusu görünmüyor ama erkek bebeğe daha çok benziyor dedi dr, ben de kendimi şimdiden alıştırıyorum erkeğe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…