2012 Ocak Anneleri

başın sağolsun canım, 4 sene önce bende kaybettim yakın bir arkadaşımı.benimkide üniversitedendi,12 yıllık arkadaşımdı. seni çok iyi anlıyorum o yüzden. çok üzme kendini, hatta gitmesen ertelesen dahamı iyi olur bilemiyorumki...

canııım hosbulduk gıremıyordum bayaları işlerim yogundu ama artık evdeyım ve sık sık gırerım eskısı gıbı nasılsın bebek nasıl bellı oldumu cınsıyetınzz ?

canım net değil ama erkeğe benziyor dedi dr. ben iyiyim bebek de iyi, hopluyodu en son gördüğümde
senin bebeğin nasıl? bellimi cinsiyeti? çevrenin tahminleri nasıl?

Selam kızlarr nasılsınız?
ben yıne bulantılıyım canım. hava bende bugun parçalı bulutlu. sen nasılsın?
bende senın hıkayenı okuduktan sonra dedim kayısıyı ihmal etmıyım. bugun de kahvaltıdan sonra evden çıkarken aldım elıme 1 kayısı kurusu yolda yedim. sonra işyerıne gelınce de çıkarttım. midem şuan alev alev

Bende iyiyim cnm Allaha şükür..
Banyo yapcam üşeniyorum saçlarımı kurutmak işkence gibi yaaaaaaaa
ben hiç uğrasmıyorum valla. evde dolaşırken kendı kendıne kuruyo

buldum cnm evlenmeden bulmulştuk eşimin adı ve tuğra ,hüseyin tuğra yani huseyinin imzası mührü
çok hoşmuş. tuğra ismini he çok sevmişimdir. benim kayınpederimin adı mehmet. eşimin ilk adı da mehmet. şimdi oğlumuz olursa eğer onun ilk adı da mehmet olacak. 3 kuşak mehmet yani eşim çok istedi kıramadım. zaten bende severim mehmet ismini. kız olursa da benım annemın adını koyacaz başına ama ayşe öykü kulağa bi garip geliyor sanki
başın sağolsun çok zor
Mutlu hafta sonlari kizlaaaaaar bizde isim düşündük esimle kiz olursa Zeynep erkek olursa Güneş istiyoruz özellikle kuranda gecsin istiyordum zaten

zeynep süpermiş. güneşi kız ismı olarak duymuştum ben hep ama sarışın bi oğlun olursa çok yakışır

Son düzenleme:
canım net değil ama erkeğe benziyor dedi dr. ben iyiyim bebek de iyi, hopluyodu en son gördüğümde
senin bebeğin nasıl? bellimi cinsiyeti? çevrenin tahminleri nasıl?

canım benımkı netlestı 2 lı taramada hanımefendı gelıyor dedı doktorumuz maşallah bebeklere benımkıde hoplayıp zıplıyordu cikolata yedım ultrasyondan once :) çevrem hep erkek olcak dıyordu cın takvımıde erekk dıyordu ama yanıldılar kızcagızım gelıo ınsallah:)

Sende tutmadı yani şu takvimler.. :44:

ben yıne bulantılıyım canım. hava bende bugun parçalı bulutlu. sen nasılsın?
ben hiç uğrasmıyorum valla. evde dolaşırken kendı kendıne kuruyo

Bende de halsizlik var her zamanki gibi bulantılar ara ara nadiren yokluyolar dün gece yatmadan çok fazla bulandı çıldırcam zannettim..
Ya ben öyle bırakınca kabarıyolar Bide başım ağrıyo sonra illa kurutmam lazım..

Sende ne tahminler tutmuş ne takvimler
Hcg değeri kaç çıkmıştı peki?

kızlar benim 2li test sonucum haftaya kaldı,cuma çıkması gerekiyodu ama bütün sonuçlar haftaya kalmış(cinsiyetinin de kesinleşmesini istiyorum artık,erkek muhtemelen demişti doktorum ama daha randevuya var,erkek olursa ismi hasan eren olacak inşallah,sağlıklı olsun yeter ki 2 li nin sonucu iyi çıksın,amniyosentez iyi çıksın inşallahhh

s.a kızlar hepinize hayırlı hamilelikler diliyorum Rabbim hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşllah kızlar hamilelikte uzun yol yolculuğla ilgili neler düşünüyorsunuz ? 13 saat kadar :)):26:

Sende ne tahminler tutmuş ne takvimler
Hcg değeri kaç çıkmıştı peki?
[/QUOTE]

evet canım bızım kız suprız yaptı :) hcg dedıgın bu haftalardamı yapılıyor ? anlamadım

s.a kızlar hepinize hayırlı hamilelikler diliyorum Rabbim hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşllah kızlar hamilelikte uzun yol yolculuğla ilgili neler düşünüyorsunuz ? 13 saat kadar :)):26:

ben iyi şeyler düşünüyorum :) ilerleyen aylarda nasıl olru bilmiyorum ama ben şuandaaa daha uzun yol da olsa giderim bence bişey yok bunda eğer bi sağlık problemi yoksa

evet canım bızım kız suprız yaptı :) hcg dedıgın bu haftalardamı yapılıyor ? anlamadım

2li testte bakılıyo cnm..

Doktora danışılmalı bence o sakıncalı bulmadığı sürece yapılabilir..

Son düzenleme:
ben iyi şeyler düşünüyorum :) ilerleyen aylarda nasıl olru bilmiyorum ama ben şuandaaa daha uzun yol da olsa giderim bence bişey yok bunda eğer bi sağlık problemi yoksa

diyosunnnn afff kafam karaman çoraman oldu :)))) doktor ayaklarda kan dolaşımı olmadığıı için izin vermiyor bir gidip bir gitmem lazım ama Ramazan bayramında gitmeyi çok istiyordum bakalım en son kontrlde doktor bir daha ne diycek hamiliykende çevremde hiç yolculuk yapanını duymadımki ya

2li testte bakılıyo cnm..

Doktora danışılmalı bence o sakıncalı bulmadığı sürece yapılabilir..

doktorum izin vermiyor canım ya k.maraştan ankaraya gidip orda bir gece dinlenip ordanda yalova yaparım diye düşünüyorum en iyisi doğuma 3 ay kala gitmek çünkü doğumuda nasipse annemlerin yanında yapıcam onları çok özledim ama bebişimin sağlığda çok önemli sabrediicez bakalım

ben gittim cnm.. 8 haftalıkken

balıkesirden ankaraya ordan antalyaya sonra tekra ankara balıkesir yaptım. kanaman falan yoksa sorun oolmaz diye düşünüyorum.

ben gittim cnm.. 8 haftalıkken

balıkesirden ankaraya ordan antalyaya sonra tekra ankara balıkesir yaptım. kanaman falan yoksa sorun oolmaz diye düşünüyorum.

işte cnm bende gidiceğim zaman 5. ayımda falan olucam nasipse ama doktorum çok uzun yol olduğu iiçin kan dolaşımı olmuyor diye bacaklarda bebek olumsuz etkilenebilir dedi bende sabrediyim diyorum 7. ayda falan gidiyim aktarmalı dinlenmeli hayırlısıyla doğmumu yapıp döniyim dedim uçakla gitmeme müsade var ama onuda ben yapmam korkuyorum çok

maraşlımısın canım? doğumu neden maraşta yapmıyorsun ordakı hastane ve doktorlara guvenmediğin için mi bakacak kımsen olmadığı için mı?
bende bayramda eskişehirden maraşa gidecem otobüsle sanırım 5 aylık falan olacam eylülde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…