2012 Ocak Anneleri

Benimde aynen canim 17 nisan son adet tarihimdi dogum 22 ocak gösteeriyor.

ama belli olmaz nezaman gelecekleri :)

neyse kızlar örüşürz ben kaçarrr hepiniz allaha emanet olun duarınzda unutmayalım birbirimiziii :82: :82:

yaa anlatın anlatın eminim güzeldirrrr çok güzeldirrrr işte bu keseee işte bebeğimizzzzz ve pıt pıttttlarrrr allahımmmmmm sen yaşat yarabbiiiii

öle vallaaaa napalım 2 si bi büyüsün dedikkk

benim gzümün ününde 2 örnek var 1.si biri 9 ve diğeri 2 yaş kardeşler ve inanaılmaz kavgalar çekişmeler,
2. si biri 4 yasında diğeri 2 yaşında olan kardeşler arada çıkan ufak oyuncak kavgalrı ama güzel kurulan oyunlar ,paylaşmayı öğrenmek...

ben önceden sık aralarla çocuk yapan kadınlara kızardım ama şimdi hak veriyorum çünki yaş aralığı büyüdükçe çocukların arasında iletişim olmuyor. kısmet olursa allah izin verirse durumumuz müsait olursa bende 2. çocuğu çok ara vermeden düşünürüm(tabi allahım önce bunu sağlıklı sıhhatlı doğmasına izin versin) kı arkadaş gibi büyüsünler...

ay ben yıne acıktım 12buçukta yarım ekmek arası götürmüştüm yaaaaaa ne yesem ne yesem. acaba küçük bi kutu yoğurt mu alsam bürdakı dolaba. bu arada kızlar genelde annem ev yoğurdu yapar bana onu yeriz. biizm oralarda süt.ü yok olsa ben mayalayacam. hanı hazır gıdalardan uzak durdedi ye doktor acaba hazır yoğurtta mı yemesek

hoşgeldın canımmm ayyy ne güzellll kalabalıklaşıyoruzzz (nasıl bi kelime kurduysam ölee )

Allahtan yogurtla pek aram yok..aclımı bastrsın dıye yogurt yıyorum
bir sürü hamiş ne güzel ya çok mutlu oldum
benimde hep midem kazınıyor acıktım zannediyorum yemek yiyorum yine aynı sanırım açlıktan değil
Benimde aynen canim 17 nisan son adet tarihimdi dogum 22 ocak gösteeriyor.

ama belli olmaz nezaman gelecekleri :)

gelsinler ne zaman isterlerse başımızn üstünde yerleri var
benim baya oldu öğreneli tedaviyle olduğu için meraklı dr umun sayesinde 3,5 attım değrim yükseldimi diye 2 güne bir kan aldırmaktan kollarım mosmor oldu

sizlerde hangi belirtiler var kizlar

benim karnim agriyor ara ara hafifif adet sanncisi gibi belim hafif agriyor.

ah kuzum geçmiş olsun.. sıcak suya bal limon.. her derde deva.. sabah akşam dene bak bişiyciğin kalmaz.. bir çam balı çok iyi geliyor.. ayaklarını da sıcak tut.. dikkat et kendine tamam mı...

ama benim durumum tamamen alerjik bahar nezlesi yine de iyi gelirmi acaba öksürüğe ?
denemekte yarar var hemen eşime aldırayım:)sağol canım.olucak işte şikayetler benim her sene olur ve içime doğuyodu mayıs da hamile kalıcam ve ilaç alamıcam çok zor günler geçiricem diyodum öyle de oluyo:)
ama yine de şikayet etmiyorum çok fazla bebeğim benimle çünkü...

canım benım ozaman süttemi içmeyecez oda pastörize hazır yani.. eşim sadece danone alma dedi bana nedenini bilmiyorum bende sek kullanıyorum yogurtta.süt olarak sütasın ve keci sutu olarak satılan kay marka pastörize süt kullanıyorum

Merhaba kızlar dün bayağı incelemiş baştan sonuna tüm yazıları okumuştum , gece testimi yapıp emin olduktan sonra bugün sizlere yazayım artık dedim :) benimde son sat 17 nisan , bu 2.bebeğim olacak inş , Kızım 8 yaşında bende 31 , ama unutmuşum ben bu hamileliği :) sanki ilk bebek gibi heyecan var . :) Allah hepinize sağlıklı hamilelikler ve doğumlar nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…