Merhaba kızlar dün bayağı incelemiş baştan sonuna tüm yazıları okumuştum , gece testimi yapıp emin olduktan sonra bugün sizlere yazayım artık dedim :) benimde son sat 17 nisan , bu 2.bebeğim olacak inş , Kızım 8 yaşında bende 31 , ama unutmuşum ben bu hamileliği :) sanki ilk bebek gibi heyecan var . :) Allah hepinize sağlıklı hamilelikler ve doğumlar nasip etsin...
canım benım ozaman süttemi içmeyecez oda pastörize hazır yani.. eşim sadece danone alma dedi bana nedenini bilmiyorum bende sek kullanıyorum yogurtta.süt olarak sütasın ve keci sutu olarak satılan kay marka pastörize süt kullanıyorum
Merhaba kızlar dün bayağı incelemiş baştan sonuna tüm yazıları okumuştum , gece testimi yapıp emin olduktan sonra bugün sizlere yazayım artık dedim :) benimde son sat 17 nisan , bu 2.bebeğim olacak inş , Kızım 8 yaşında bende 31 , ama unutmuşum ben bu hamileliği :) sanki ilk bebek gibi heyecan var . :) Allah hepinize sağlıklı hamilelikler ve doğumlar nasip etsin...
Hosbuldukkk arkadssdim
ben araniza Almanyadan katiliyorum 23 yasindayim.
Ve gecen cumartesi anne olucagimi ögrendim evde ilk idrar testiyle yaptim ve silik cizgi cikti inanamadim aksama dogru bir daha yaptim yine ayniydi pazar sabahi bir kez daha yaptim silikti ve Öglen Clear blue dijital test aldim 1-2 hafta gebe yazdi ozaman inaandik esimle beraber sevindik baya bir insan tuhaf oluyor,dr. randevu tarihimiz haftaya 26 mayista bakalim ins. benimle kalir hep. saglicakla
#hosgeldın sınem62 aramıza:)hayırlı ugurlu olsun öncelikle
anacım o dedıgın testten sadece almanyada mı var yaw ne guzel bıseymıs olee gebe haftanı bıle yazıyordoktorlar hala benım kacıncı haftada olduguma karar veremedıler de bana da lazımmıs aslında ondan
62sinem senın için netten baktım evet kova olacak canım bebişinin burcu
bende kaçayım aksama gelırım uyku bastrdıı geneeeee ,yataga gıtmesem pc basında uyucam yani..
#
hosbulduk
Canim sen nezamandir gebesin ?
olmaasi lazimdir ya türkiyede de bu testte 1-2 hafta yaziyor ama dr. hesabina göre 4 haftalik gebe olyuorsun. test dollendigi tarihten itibaren hesapliyormus.
evet canım 21 ocaktan sonra kova. ben öyle biliyorum. bende kovayım. benım miniğim oğlak olacak inşallah 14 ocakta gelirse. ayy şimdeden çok özledim ben fındığımı ya insan ancak karnında taşıdığı yavrusunu görmeden bukadar sevebilir herhalde.22 ocak kova burcumu oluyor kizlar ??
canım benım ozaman süttemi içmeyecez oda pastörize hazır yani.. eşim sadece danone alma dedi bana nedenini bilmiyorum bende sek kullanıyorum yogurtta.süt olarak sütasın ve keci sutu olarak satılan kay marka pastörize süt kullanıyorum
evet canım 21 ocaktan sonra kova. ben öyle biliyorum. bende kovayım. benım miniğim oğlak olacak inşallah 14 ocakta gelirse. ayy şimdeden çok özledim ben fındığımı ya insan ancak karnında taşıdığı yavrusunu görmeden bukadar sevebilir herhalde.
seyyah benimde oğlak olcak bebeğim sende ne gibi değişiklikler varr 14 ocak
canım vallahı benım durumum cok karısık cunku ben normal yolla degıl tedavı ıle gebe kaldım.tup bebek tedavısı olunca dollenme gununu bıle bılıyorsun.bebegın transfer edıldıgı tarıhte bellı ama ben son adet tarıhıme gore 7 haftalık gebe sayılıyorum.ultrasonda 4 haftalık cıkıyor.hesaplama yanlıs mı acaba dıye dusunuyorum.ıste boyle canım
bu arada dün akşam ağdaya gittim bir rahat oldu anlatamam. doktora da salı günü gidecem mis gibi. artık her ay düzenli olarak giderim. kadına ben hamıleyım bişey olmaz demi dedim. oda merak etme bebeğin çok güzel bir yere yerleşmiştir dedi. biz burdan çıkartıp doğuma gönderiyoruz hamileleri diyo
evet canım 21 ocaktan sonra kova. ben öyle biliyorum. bende kovayım. benım miniğim oğlak olacak inşallah 14 ocakta gelirse. ayy şimdeden çok özledim ben fındığımı ya insan ancak karnında taşıdığı yavrusunu görmeden bukadar sevebilir herhalde.
seyyah benimde oğlak olcak bebeğim sende ne gibi değişiklikler varr 14 ocak
aradığın tüm değişiklikler var canım. bugune kadar bulantım yoktu bugun çok var hatta çıkarttım bile.
kasık ağrılarım ve baş ağrım hep vardı hala geçmedi. çok sık tuvalete gidiyorum ve acıkıyorum. dün kabızlık vardı bugun geçti çok şükür. sürekli uyku hali var yorgunum ayağa kalkınca başım döner gibi oluyor sersemliyourm. göğüs uçlarımda hashasıyet var . bide ayıptır söylemesi canım hiç eşimle birlikte olmak istemıyor. buda benı strese sokuyr gerçi o çok anlayışlı ama ne bıleyım kötü oluyo reddetmek yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?