2012 Ocak Anneleri

amaan saglıklı olsunda gerisi boş..bakmıcam

meserret ortaya bi konu açtım ama bende inan ki cok net anlamadım.ama benım yasım 31 nısan ayında hamıle kaldım dıye bakıyorum erkek cıkıyor her halukarda:)onamlı olan saglıklı olsun da gercekten cınsıyet hıc onemlı degıl.

Çin takvimi ile yaş hesaplarken, yapmanın gereken teş şey miladi yaşınıza +1 ya da +2 eklemek. 1 ya da 2 eklemek için tek kuralımızı var. Doğum tarihinizin o seneki çin yılının başlama tarihinde önce olup olmaması.Bu yazı alıntıdır kızlar ben yasına artı 1 de eklesem artı 2 de eklesem sonuc aynı sızde bı bakın bakalım.

kızlar oturup kalkarken kasığınız ağrıyomu sanki iğne batmış gibi ama saniyelikk

evt oluyo bende bazen e daha ne düşünüyon kız bebek var iştee yani saglıklı bebekksen kac yasındasın ki sanırım topikte en küçük anniş benim

Son düzenleme:
Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 3 ziyaretçi)

nazarboncug,nurrose,asem,selin7,sekerrck,simran,meserret,ekim.29,mpb,seyyah2806,masal_naz,eass,reasilvia,
Konu Etiketleri

böyle bir topik daha var mı ya maşallah maşallah 41 kere

bende 22 yaşındayım
kızımda 19 yaşında hamile kalmştım genç ane olmakk bambaşka bişeyyyy

wawwne guzel arkadas gıbı oluruz ıstee..ben annemle oyleydım annem 36 yasında 37 yasında anneane olacak babamda 38 ınde dedeebide benım su anda 6 aylık ikiz kardeslerım var bı kız bı erkekdüşünsene yegen teyze dayı arasında 1,5 yaş olacak

ayy bende kendimi küçük hissediyodum:) 25 yaşındayım 15 mayıs ta 26dan gün aldım:) bebeğim benim hediyem oldu

herkese merhabalar
rabbim izin verirse bende ocakta bekliyorum meleğimi
eminim hepimiz aynı duygular içindeyiz
Allah sorunsuz güzel bir 9 ay nasip etsin hepimize

basbaya kıskanmış işte. bazı insanlar böyle hasetinden çatlıyorlar. boşver değmez üzülme lütfen cnm.
benımde bi arkadaşım akraba da sayılır bebek için tedavı görüyor allah ona da versın inşallah tez zamanda. o da öğrendiğinde bir hayırlı olsun bile demedi. onu bırakın çok acele etmişşin seyyah millete duyurmakta dedi.
kutlamalara bayılırm git tadını çıkar bak senın için sevınen dostların var ne güzel
canım eşin haklı balkon falan yıkama bi süre bırak kalsın. sonuçta ayakların falan ıslanmıştır. belini zorlamışşındır falan. boşver iyi bak kendıne. balkonun kiri pası bebeğinden önemli değil ya
bende kullanıyorum canım. doktor vermişti bana.
bendede ilk bir hafta yoktu belirti canım. şuan belirtilerin hepsi var göğüslerde hassasıyeet. mide bulantısı baş ağrısı baş dönmesi midede yanma. uykusuzluk yorgunluk.. daha sayamıyacam yani

canım aniden kalkarsan sanki kasığımdan bişey çekiomuş gibi oluo ama çok saniyelik dediğin gibi
aynen canmmm tarif ettiğin gibi

allah senn iyiliğini versnn
kız bunee 6 aylık kardeşşş genç aile birliğiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…