aynen canmmm tarif ettiğin gibi
allah senn iyiliğini versnn
kız bunee 6 aylık kardeşşş genç aile birliğiiii
hoşgeldin sen ve bebişinn
sat ne
Arkadaş genel sormuş ,ben de o zaman Türkiye de yaşayan biri olarak cevap vereyim.Benim bahçem yok ben herşeyi dışardan satın alıyorum.Konu kapansın.
teşekkür edrim sat benim 17 nisan ama ben tedaviyle hamile kaldım yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesi kullandım yumurtam 10. günde çatlamıştı 4 gün erken yani .hafta hesaplayıcıya göre 4+3 üm .siznkiler büyük benimkinden abi yada abla olacaklar
adaesıla hayırlı olsun canım meleğinduaların için kocaman AMİNNNNN
kızlar ilk muayeneye gidenler anlatabilirmi ilk keseyi gördükleri zaman bebeği gördükleri zaman pıt pıtları duymak nasıl bişey? allahımmmmmmmmmmmmmm banadaa nasip et neolurrrrrr aminnnn
bende 22 yaşındayım
kızımda 19 yaşında hamile kalmştım genç ane olmakk bambaşka bişeyyyy
selincim ay bak inşallah aynı zamanda doğum yapacazkızlar ilk muayeneye gidenler anlatabilirmi ilk keseyi gördükleri zaman bebeği gördükleri zaman pıt pıtları duymak nasıl bişey? allahımmmmmmmmmmmmmm banadaa nasip et neolurrrrrr aminnnn
hayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsin. nasipse seninkide benimkine abla veya abi olur. 3 gün için.
rabim mucizesiii allah bağışlasınnn canmya valla ikizler tamamen bi mucıze şöyleki;annemin yumurtalıgının bı tanesı alınmıstı kist vardı..bi tanesı de baglıydı kadın tam bi çocuk makınesı bende ona cektıysem yandık ki cekmısımdoktor annem dogum yaptıktan sonra nası olur ya sen mucıze bı kadınsın 15 yıllık doktorluk hayatımda senın gıbı bırıyle karsılasmadım bi yumurtalıgın yok dıgerıde baglı ama ortadan baska bı yumurtalık olusup bu bebeklere hamıle kalmışsın demıs bayaa ilginç yani
çookkk güsellll tarifszz bi duyu canm inşş yakın zamnda tadarsnnnnkızlar ilk muayeneye gidenler anlatabilirmi ilk keseyi gördükleri zaman bebeği gördükleri zaman pıt pıtları duymak nasıl bişey? allahımmmmmmmmmmmmmm banadaa nasip et neolurrrrrr aminnnn
öle vallaaaa napalım 2 si bi büyüsün dedikkkooo maşallah bu yaşta 2. he valla hızlısınız....
slm kızlarrr yemegımı yedim geldimama hala daha aç gibiyimmm zor frenlıyorum kendımı
merhabaa
benide araniza alirmisiniz arkadaslar ???
ee ozaman yumuşamaz mı kı nasıl yıyprsun be ıslak ıslak. hadi kurutup yıyorsun diyelim o zaman da bayat gıbı olmaz mı allah allah bi deneyelım bakalımkaju da dahil her şeyi yıkayarak yiyin sorun çözülsün
Şaka değil yalnız, gerçekten ben kabuksuz aldığım, fındık-ceviz-badem vb. şeyleri yıkamadan yemem, hangi ülkede yetiştiği farketmez, en iyi ihtimalle toz kapmış oluyorlar
evet onu bende duymuştum salam jambon etli çiğ köfte çiğ sucuk falan yememeliymiş hamileler.Valla ben bıraz pısbogazım hepsını de afıyetle yerım.Umarım dogru davranıyorumdur.O pıs bu pıs dıye kafaya takarsak vay halimize aç kalırız yaw:)Sadece size tavsiyem çiğ şarküteri ürünleri ve denizde ağır metalleri süzerek beslenen midyeden kısacası çiğ yiyeceklerden uzak durun.Buda benım tavsıyem:)
benımkı erkek çıkıyor :)Bu arada cınsıyet tahmını ıcın çin takvimi var kızlar google da yazın ve bakın.Ben butun tanıdıklarımın bebeklerıne baktım dogru cıkıyor.Ama tabıkı Allah bilir sağlıklı olsun da kız olmuş erkek olmuş hiiiiiiiiiç önemli değil:)
merhabaa
benide araniza alirmisiniz arkadaslar ???
tabikidee hosgeldın arkadasım
ekim.29 senın ılk bebegın yanı kızın normal mi oldu :97:
wawwne guzel arkadas gıbı oluruz ıstee..ben annemle oyleydım annem 36 yasında 37 yasında anneane olacak babamda 38 ınde dedee bide benım su anda 6 aylık ikiz kardeslerım var bı kız bı erkek düşünsene yegen teyze dayı arasında 1,5 yaş olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?