2012 Ocak Anneleri

fbeta : 50.4 ng/ml 1.27 düzeltilmiş MoM
PAPP-A :4.5 mlU/ml 1.53 düzeltilmiş MoM
bunları yazmayı unutmuşum

sorma canım ya bilmişlik ki hem de ne bilmişlik..kusura bakmasınlar gidecem de görecem de bebeğimi ayy nasıl dayanırım 1 buçuk ay ben çıldırtcaklar beni

Boşver tatlım yaa takma sen onları ben öyle yapıyorum ters tarafıma denk gelirse cevaplarını veriyorum sakinsem umrumda olmuyo..
Kimse karışamaz ben taşıyorum şuan onu istediğimi yapabilme hakkım ve özgürlüğüm var hahahaha ÇATLASINLAR

fbeta : 50.4 ng/ml 1.27 düzeltilmiş MoM
PAPP-A :4.5 mlU/ml 1.53 düzeltilmiş MoM
bunları yazmayı unutmuşum

Bu değere göre erkek gözüküyo senin bebiş ama 50nin çok az üstünde
Cinsiyetini öğrenmişmiydin öğrenmemişmiydin?

Son düzenleme:

Bu değere göre erkek gözüküyo senin bebiş ama 50nin çok az üstünde
Cinsiyetini öğrenmişmiydin öğrenmemişmiydin?
[/QUOTE

10 gün önce erkek gibi demişti doktorum ama sonra gitmedim özelime,bakalım sağlıklı olosun da tek,:))

aynen öyle canım ne takcam kimseyi onun için neler çektim ben o zaman nerdeydiler demi ama özlersem kuzumu kimse tutamaz beni...gerçi şimdiden özledim ya o da ayrı neyse izne gidim gelim de ben günümü beklemem

Canım hiç anlamıyorum bu değerlerden ama mutlaka birden fazla doktora göster, tek doktorun demesiyle amniyosentez yaptırma

canım cerrahpaşa iyidir ,ama eğer içinde kuşku varsa özel bi lab. tekrar yaptırabilirsin.Sanırım 2 3 günde çıkıyo sonuç.Ben böyle durumlarda birden fazla doktora görünmek ve de tahlil yaptırmak taraftarıyım

10 gün önce erkek gibi demişti doktorum ama sonra gitmedim özelime,bakalım sağlıklı olosun da tek,:))

Ayyy yanlış yazdım pardonnn 50den yukarıda olunca kız oluyodu..
Bu değere göre seninki kız çıkıyo.. :44:

aynen öyle canım ne takcam kimseyi onun için neler çektim ben o zaman nerdeydiler demi ama özlersem kuzumu kimse tutamaz beni...gerçi şimdiden özledim ya o da ayrı neyse izne gidim gelim de ben günümü beklemem

Öyle oluyo insan sürekli özlüyo ama sabret cnm bekleyip gittiğinde onu öyle büyümüş gördüğünde çok büyük mutluluk oluyo..
2 hafta sonra falan gidersin veya 3 hafta hahahah
Ama 1buçuk ay çok fazla bencede yaa gerçi ben yarın gittiğimde bidaha ne zmn gel dicek bakalım merk ediyorum muhtemelen 1 ay snra dicektir oda..

inş. çok demez ya...benden öncekine 1 ay demişti ona çok diyordum bana 1 buçuk ay dedi deli oldum

ben zaten istemiyorum bu testleri stresini yaşamak isstemem ama insan iki arada bir derede kalıyor yine de...rabbim bebeklerimizi salıkla versin kucaklarımıza inş. aslında şu hcg durumu için bende isterdim
bende senin gibi düşünüyorum karar veremedim zaten aksi olsa bile kürtajı asla düşünemem 7 ay bu şüpheylede yaşayamam diyorum
bana 1 buçuk ay sonra gel dedi çok dedim... ben bebeğimi çok özlüyorum dedim yemedi 1 buçuk ay sonra görüşelim dedi...arada korsan doktor kullancam bende
canım dr sana 1,5 ay dediyse öyle yap seni çok iyi anlarım ama bebeğe zarar verebilir bununla ilgili
Hamilelikte ultrasona dikkat - Hrriyet Salk şu makaleye bir bak istersen benim iki dr var o da kafa karıştırıyor ilk dr folik asit kullanma dedi yaklaşık 1 ay kullanmıştım bıraktım diğer dr kullansaydın dediği için tereddütüm var şimdi içim içimi yiyor kullanma diyen bir prof diğeri uzm eşim de dr benim ilaç firmalarının nasıl etkili olduğunu biliyor böyle şeylerde karar sana kalmış bu arada şu tekmeler başlasa doğal ultrason:)))
şu tüylenme benide rahatsız ediyor 7 günlük tatilde nasıl rezil etti beni bu gün alıyorum yarın çıkıyor ayrıca artışta var bende aldığım hormonlara bağladım herkes benim gebelikte çok azaldı alma sürem uzadı falan diyordu sevinmiştim bende öyle olmadı....
çatlaklar için en iyi şey günlük banyo dedi birde zeytin yağı dün yaptım midem bulandı banyoda sanırım zor olacak

Son düzenleme:
merhaba kızlar geçmişi okumaya çalıştım biraz tüylenme bendede var kakao yağı kullanmaktan sanırım arttı bakalım yakında ne hale gelecez keyifler nasıl nasıl gidiyor ben yemeğin pişmesini beklerken sizlere bi bakayım dedim

Ayyyyy aylincim nekadar güldüm anlatamam sana canim )))))) bende ayni durumdayim hatta eşim gecen dediki hayatim senin biyiklar ne hale gelmiş bebegimiz dogunca sanami baba diycek banami dedi küstum bende hahahaha

ben başka doktora gitsem de gitmesem de işlemimi yapan doktorumun fikirleri benim için önemli ..ben gidersem sadece bebeğimi görmek için olacak bu yoksa kendi doktorumun fikirleri benim için çok önemli ama çok zaman verdi merak ederim kuzumu zaten en erken ben 3 yada 4 hafta sonra gidebilirim

Ayyyyy aylincim nekadar güldüm anlatamam sana canim )))))) bende ayni durumdayim hatta eşim gecen dediki hayatim senin biyiklar ne hale gelmiş bebegimiz dogunca sanami baba diycek banami dedi küstum bende hahahaha

kızlar çok hoşsunuz ya

Bu düşünceni hemen değiştirmelisin bence Rabbim sana bir emanet verdi nice istiyipte evlat sahibi olamıyanlar var ne mutlu sana oğluşun olucaksa annesi babasından sonra 2.aşkın belki ondan bile önce gellebilir :))) kızın ayrı güzeliği oğlanın ayrı güzeliği var hepsine ihtiyaç var Rabbim hayırlı evlat nasip etsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…