inş. çok demez ya...benden öncekine 1 ay demişti ona çok diyordum bana 1 buçuk ay dedi deli oldum
bende senin gibi düşünüyorum karar veremedim zaten aksi olsa bile kürtajı asla düşünemem 7 ay bu şüpheylede yaşayamam diyorum
canım dr sana 1,5 ay dediyse öyle yap seni çok iyi anlarım ama bebeğe zarar verebilir bununla ilgili
Hamilelikte ultrasona dikkat - Hrriyet Salk şu makaleye bir bak istersen benim iki dr var o da kafa karıştırıyor ilk dr folik asit kullanma dedi yaklaşık 1 ay kullanmıştım bıraktım diğer dr kullansaydın dediği için tereddütüm var şimdi içim içimi yiyor kullanma diyen bir prof diğeri uzm eşim de dr benim ilaç firmalarının nasıl etkili olduğunu biliyor böyle şeylerde karar sana kalmış bu arada şu tekmeler başlasa doğal ultrason:)))
şu tüylenme benide rahatsız ediyor 7 günlük tatilde nasıl rezil etti beni bu gün alıyorum yarın çıkıyor ayrıca artışta var bende aldığım hormonlara bağladım herkes benim gebelikte çok azaldı alma sürem uzadı falan diyordu sevinmiştim bende öyle olmadı....
çatlaklar için en iyi şey günlük banyo dedi birde zeytin yağı dün yaptım midem bulandı banyoda sanırım zor olacak
Selamlarr arkadaşlarrr nasılsınızzz biraz kafa dağıtmak istiyorummm sizlerleeeeeeeeeeee..
canım ya eşin iş için şehir dışında olunca annenlere gitsen olmaz mı
slmm arkadaslarr ben hala kotuyummhabire hapsuruyorumm burnumm akiyorrrr giribimmmm offfffffffffffff :2::2::2: bir haftadirr gecmedii ne igrenc seymiss sizler nasilsinizz ???
Selamlarr arkadaşlarrr nasılsınızzz biraz kafa dağıtmak istiyorummm sizlerleeeeeeeeeeee..
slmm arkadaslarr ben hala kotuyummhabire hapsuruyorumm burnumm akiyorrrr giribimmmm offfffffffffffff :2::2::2: bir haftadirr gecmedii ne igrenc seymiss sizler nasilsinizz ???
selam cnm ben iyiyim allaha şükür sen nasılsın?
Ay sessiz bugn topic çok muhabbet yok mslf..
caniiiiim naber nasilsin gecen yazmissin bana bende yazdim sana ama gormedin sanirim naber can keyfin nasil yumosun nasil
kizlar birsey sorucam size hapşurunca kasiklarima agri giriyor kasiliyorum sonra yavas yavas geciyor bende cok korkuyorum bebişime birşey olurmu diye sizede oluyomu kasilma ve agri
sizlerle keyifleneyim istedim cnmm yaa.
Ne olsuuunnn.
Biraz keyfim yokk geçer ama işteee öyleeee.
Ya çevre herkes hormon herşeyi yaptırır diye eşime dedi ama eşim benden daha çok hamileee.en çok işten ve biraz yaptığı masraflardan(bana ve bebişim değilll onu baştan söyleyeyimmm))))))))))) gergin çatacak yer arıyoooooooooooooo.
Düşünün mutfak dolabına çarpttı onunla kızgın kızgın konuşuyoooo.
sizlerle keyifleneyim istedim cnmm yaa.
Ne olsuuunnn.
Biraz keyfim yokk geçer ama işteee öyleeee.
Ya çevre herkes hormon herşeyi yaptırır diye eşime dedi ama eşim benden daha çok hamileee.en çok işten ve biraz yaptığı masraflardan(bana ve bebişim değilll onu baştan söyleyeyimmm))))))))))) gergin çatacak yer arıyoooooooooooooo.
Düşünün mutfak dolabına çarpttı onunla kızgın kızgın konuşuyoooo.
canim benim bu dönem bizler icin oldugu kadar sanirim eşlerimiz icinde karmaşik bir durum sen cok gitme üzerine o konussun dolapla umursamasen bozma moralini olmadi konus gece yatarken hayatim neden böylesin de bir derdin bir sıkıntinmi var de üzülüyorum sen böyle davraninca de ben onceden esimin ustune cok giderdim bi sorun varsa o an hallolucak diye kendimi yerdim ama artik biraz daha rahatim bikac saat gecince yatinca konusuyorum ikimizde rahatliyoruz derdimizi yanlis anlamalari düzeltiyoruz canim
ya kızlar bende ara ara kasık ağrıları oluyordu. ama son zamanlarda vajinamın içinde bir sızı oluyor. böyle nasıl desem rahim ağzına yakın içinde ince bir sızı sonra geçiyor. biraz pimpiriklendim. benim gibi sızısı olan var mı??
Canim aynilari banada oluyor benim düşük tehlikem var oyuzden ben ona yoruyorum dra da sormustum agrilarin ondan olur demisti ama inan bende cok korkuyorum canim dualar ediyorum zor bir durum Allahim bebeklerimizi korusun Rabbim cümlemizinkileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?