Selam hoşgeldin geçmiş olsun dikkt et kendine limonata fln yap soğuk soğuk içme ama..
Veya limonlu çay ay ne önerilirki hamilelerede bilmiyorum valla..
Meyve ye bol bol vitamnsiz kalma aklıma bitek o gelio..
hosbulduk yiyorum walla cnm ama heralde vitaminler bebegime gidiyorr doktorra gitmek istiyordumm ama pis doktorr bana 1 bucuk ay sonra gel dedii baska doktorada gidemem basimin caresine bakicam artikk
boşver canım benimde keyfim yok ama benimki başağrısı ve sıkılmam hergün aynı offf monoton sıkıldım eşine gelince biliyosun ben neler yaşadım sen kendini üzme sakın o konuşsun duyma benim eşimde sanki o hamile ilgi alaka istiyoo ne yapalım duymuycaz artık sen keyfine bak tatlım:80:
Bak bi arkadaşda yazmış çorba yap kendine bol bol iç çok iyi gelir içine limon sık açık çayının içine limon sık..
Tabi hemen iyileşemezsin biraz zaman geçer ama bunlar rahatlatır seni..
ya zaten dr dan sonra öyle yapıyorum ama eşime de üzülüyodummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.. Burası önemli cümleeeeeeeeeeeeee..üzülüyodummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..
Ertesi günnn ona harika kahvaltı yaptım o bile inanamadı. Bu arada demogoji yapmıyorum herkes biliyoo fazla ayakta kalmamam lazımmm.bizimki tv tel ooooooooooo keyfindeeee.yine gergin olmalar sonraaa. Dedim cnmm hadiii dışarı çıkalım çok az bana dondurma ısmarla keyif yapalımm. Kafa dağıtalıım. Tamam dedii. çıktık sanki ona brisi bıçak saplıyo hadi gidelim ben kötüyümm. Of pof öfff pöfff.tamam dedim cnmm demişltik ya ben hiç balık yemedimm.çıkarken söyledim buranın balıkları tazee alalımm. Alırızz sonra tamamda cnnmm pazar kapalııı. Durduk indikkk. Eee ben üzerime fazla nakit almadımm. O kadar zoruma gittiki anlatammm. çünkü ben yiyeceğimm ama o canımız için yenecek bişey alkol gibi yada eğlenece yeri gibi insanlara özel bişey istemedim ama yine de susutummmm. Tamam ben veririm dedimm. Alalım daa. Neyse fazla tutmadı eşim verdii . Ama çok gücüme gittii benimm. çıkmadan öylesine değilll. Bastıra bastıra söyledim balığıı. Ve bunalımda olduğumu denize benim için gelindiği ortamada ben evde oturdum yaaaaaaaaaaaaaaaa..
Canim gecmis olsun birkac hafta once bende ayni senin gibi oldum bogazim şişti dra gittim ilac veremedi tabi özellikle 3.ay dolmadan vermiyorlarmis bende ihlamur ictim bol limonlu caya limon sıktim corbalara ayrica balli süt ictim 1haftada duzeldim bide hastaligimin 3.gunu jinekologuma gittim o bana calcium c verdi suda eryor aksamlarida 1tane ondan ictim dene canim sende
Bebişim buraya gelmişş cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
pardon tatlım ben bişeymi kaçırdım eşinin agresifliğinin sebebi ney?
Sen iyi sabrediyosun hayatımlı fln konuşup ben sinirlendiğim,kırıldığım,alındığım şeylerde sabırlı değilim direk ya konuşmayı kesip ne söylerse söylesin cvp vermiyorum yani trip atıyorum yada olay tartışmaya döndüyse ve zıvanadan çıktıysam gözüm görmüyo bişey valla
bu aralar biraz gergin işinden ötürü çok çalışması gerekiyoooo.ama bebişime sorunn o en iyi bilirr beniiiiiiiiiiiiii.
Ben kışın evine 21:00 dan önce giremem işten ötürü rapor aldım ve tatil yeni girdide ooo böyle sizlerleyiimmm bennn.
Birazda maddi sıkıntıları var o da benden değill savunma demeyin sakıın haaa canlarıımm ailesine birtakım harcamaları olduuu.
herkese hayırlı akşamlar oku oku anca sona geldim hafta sonu pek oturamadım bilgisayar başına nasılsınız
ya zaten dr dan sonra öyle yapıyorum ama eşime de üzülüyodummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.. Burası önemli cümleeeeeeeeeeeeee..üzülüyodummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..
Ertesi günnn ona harika kahvaltı yaptım o bile inanamadı. Bu arada demogoji yapmıyorum herkes biliyoo fazla ayakta kalmamam lazımmm.bizimki tv tel ooooooooooo keyfindeeee.yine gergin olmalar sonraaa. Dedim cnmm hadiii dışarı çıkalım çok az bana dondurma ısmarla keyif yapalımm. Kafa dağıtalıım. Tamam dedii. çıktık sanki ona brisi bıçak saplıyo hadi gidelim ben kötüyümm. Of pof öfff pöfff.tamam dedim cnmm demişltik ya ben hiç balık yemedimm.çıkarken söyledim buranın balıkları tazee alalımm. Alırızz sonra tamamda cnnmm pazar kapalııı. Durduk indikkk. Eee ben üzerime fazla nakit almadımm. O kadar zoruma gittiki anlatammm. çünkü ben yiyeceğimm ama o canımız için yenecek bişey alkol gibi yada eğlenece yeri gibi insanlara özel bişey istemedim ama yine de susutummmm. Tamam ben veririm dedimm. Alalım daa. Neyse fazla tutmadı eşim verdii . Ama çok gücüme gittii benimm. çıkmadan öylesine değilll. Bastıra bastıra söyledim balığıı. Ve bunalımda olduğumu denize benim için gelindiği ortamada ben evde oturdum yaaaaaaaaaaaaaaaa..
kayyumcum canim benim ne diycemi bilemedim belki isteyerek yapmiyordur sıkılmistir seninle ben düsük tehlikemiz oldugu ve yatmak zorunda kaldigimiz icin belkide birden onlarinüzerine cok şey yükledik onlar icinde zor bana sorarsan benimkinde cok bi problem yok hamilelikten onceye gore cok degisti bazen abuk subuk şeylere sinirlenirdi ama simdi cokduzeldi inan canim bende korkuyorum ay biseye laf eder kizar huzurumuz bozulur diye ki benim hamileligimden sonra hayatimiz degisti ben isten cikmak zornda kaldim 1ay once eşimde ayni zamanda iş degistirdi kendi isini yapmaya basladi ki biz 4yillik ewliyiz ne bir birikim ne birsey hep gezdik tozduk simdi korkuyorum birsey olurmu isi rayina oturacakmi diye ne bileyim onlara hayat zor allahim hepimizin yardimcisi olsun üzme sendekendini isteyerek söylememistir sonra kafasina kakarsin
İyi akşamlar cnm ben iyiyim Allaha şükür sen nasılsın?
canım eşinin bu sıkıntsının sebebi ne yani bu öfff pöff lerin işiyle mi alakalı acaba kesin sormuşsundur .senin demogoji yapmadığını herkes biliyor ve hamileliğinin kritik geçtiğini.bu erkekler ne istiyor ben anlamadım bide işin içine parasal konular giriyorsa kırıcı olur gerçekten ben çalışmıyorum bu durumları bilmiyorum ama bu erkekler eşlerinin kıymetini ne zaman anlıycaklar sadece onu merak ediyorum biliyosun ben çok büyük sorunlar yaşadım 2 hafta boyunca ve eşim şimdi melek (tabi bende hiçbişeye karışmıyorum ) çünkü sıkıntı yaşayıp bebeğimi üzmek istemıyorum gerçekten etkileniyorlar sen kafanı dağıtmaya çalış eminim eşinin buaralar işle ilgili yada başka bi sorunu vardır senınle paylaşana kadar sabret canım
cnmm ssehacımm inan kendimii asla yüceltmek için söylemeyeceğimm bu sözleriiimii.
Ben düşük tehlikesi olduğu zaman eşime hastaneye gitmek istiyorum dedim gittik yolda ağlamalarım tuttu biliyosunuz anlattım dr umu iyi tanıdığımdan aramızda farklı diyalogda var ağlayarak hemşireyi bile istemedimm dr dedimm ağladımm dr um cnmm bnmm beni duyar duymaz geldiii. O arad ben hiç susmadım hep ama nasıl hıçkırarak eşimde o an gözü doldu onu gördüm dr um muayne etti iyisiniz bebişinde sende onları anlatmayayım sonra ben dinlenirken inanın eşim yokken zor olduğumda ağladıım onun için ve bebişim içöin ağlamayayım bebişime bişey olmasınn kocişim üzülmesiinn.
Veeeeee inanmayacaksınız ama ben bu halimle bebişimin geleceği ve cicileri için ders veriyorumm asla demogoji değil anlayın diyeee
iyi diyelim iyi olalım zaman bebişimde olmasa sıkıcı gecicek tamamen kayınvalidem bi sıkıntı çıkarmazsa ananemlere gitmek istiyorum bu ay biraz orda kalıcam eşim izin veriyo tatil falan hayal zaten bana sen neler yapıyorsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?