2012 Ocak Anneleri

biraz hemeroid problemi var cnmm en iyi ilaçları aldık onaaa. Yalnız eve gelince gece 2 ye kadar film izledi onuda söyleyeyimm.

izlesin canım bırak benim eşimde tv izliyor ben geçip yatıyorum izliyorsa kendine sabahın 7 sinde ben kalkmıyorum ya walla ilgi gösterirse gösterilir bu saatten sonra bizim duygularımızı anlayamıyorlar evet biz içimizde bebişlerimizi hissettikçe daha bi duygusal oluyoruz ama onlarda en azından düşük tehlikesi varsa biraz alttan almaları ve anlayışlı davranmaları gerekmezmi sen kocişinin her hareketine bakma canım gözüne batmasın ayy neden ben bu kadar fedakarlık yapıyorum o görmüyo deme walla görmuyolar ben bunları die die 1 ayımı mahvettım nerdeyse sen bebişinin ve kendin için çalış ve sağlığına dikkat et canım gerçi bu kadar konuştum ama eğer hadddimi aştıysam affola canm

ayyy cnm delirtme beni allah aşkına ne demek kayınvalide bi sıkıntı yapmazsa eşin bişey dememiş ki neden desin senın annen onlardada kalmak en doğal hakkın yarabbiiiii benim akıl sağlığımı koru benim kadar taş düşsün bu anlayışsız ve herşeye burnunu sokan kayınvalidelereee

Eşin izin veriyosa kayınvaliden neden bişey desin ki cnm..
Ki ona mı düşer eşin izin vermiş sonuçta
Ay napim cnm sıkılıyo yaa zaman öldürmeye çalışıyorum bende..

ne bilim geçende ananem dedi madem eşin yok az yanımızda kal dedi orda çok rahat edeceğimi düşünüyorum önceden eşime sormuştum sen yokken ananemler gelirse biraz orda kalayımmı diye oda olur sana değişiklik olur nasıl istersen dedi bende ananeme almaya gelin gibi dedim dayımlar falan oda olur dedi önümdede kayınvalidem vardı iş arkadaşıyla ben arkadan konuşarak geliyodum meğer bizi dinliyormuş gönderememm gelinimi dedi bende ananem duydu şakaya falan vurdum sordum sonra eşime niye böyle yaptıki sence diye gözü arkada kalır seni merak eder ondan yada benim haberim yok sanıyodur dedi iyi dedim ananemler gelince eşimi arıcam teli kaynanama vercem o konuşsun annesiyle sonra nasipse gidecem

yok cnm cımmm ne demek ben eşimi biliyorum iş ve maddi sıkıntıya gelemez hemen bunalır bu sefer bebişimle ilgilendim ona destek vermeyince oda aktı gitti depresyona girdi.o benim ona desteklerimden müthiş etkilenir. Ben çok korkuyorum bebişime bişey olacak diye dünya umrumda değill. Istediğimde telefeona cevap veriyorum az iş yapıyorum hareketlerime sınır getirdim. Eşime olan ilgi azaldı. Tamda en kötü anında . Ama kusura bakmayın erkek demeyin o bir yetişkinn..

Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bizim bebiş çok zor oldu arkadaşalrrr sziler bilmiyosunuz ne çabalar dr lar ilaçlarrr, kürlerr ve dualarımmmmmmmmmmmmmmmm..
Ondan sonra gelen bebişim tabikii en önemlisi ben artıkk anneyiimmm. Eşimi benden daha fazla seven ve düşünen yok dünyada bunu her daim o söylerrr. Sen benim karım dostum hayat arkadaşım yarım elmam anam sın der.
Ama duralım orada bebişim kritik dönemde merkez üssü o olamaz.inanın ben öyle çabaladımkii şimdi bebişim doğsa maddi anlamad hiç sıkıntım yok şükür. Ona hazırlığımı 2 yıldır yapırum benn.

Ama bebişim içöin kimse birşey söyleyemez babsıda olsa tek söz beni bitirdi o gerginlikler şımarıklığı değilll. Beni kazanmakta kaybetmekte zorrr. O zoru zorladıı.

valla ne desem boş kafam doldu zaten gebeyim herşey batıyo sanki bana yada direk laf soksalar bile artık suçu kendimde arıcam o hale geldim kaynana kayınpeder yanında oturmanın çok zor yanları var hiç bişey sandığım gibi çıkmadı

ayy kızlar keşke evlerimiz yakın falan olsa sıkıntılarımızı sevinlerimizi yüzyüze paylaşsak negüzel olur valla

Kayınvalidenin sizi dinlemesi ve bu konuda kendinin söz hakkı olduğunu zannetmesi yanlış..
Eşin eğer senin yanında olup ben izin verdim anne diyip susturabilr ve durdurabilirse annesini sorun yok demektir..

Kayyumcum canimmmm ben seni cok iyi anliyorum emin ol iste biz bayanlar herzaman daha fedakariz ama canim emin ol Allahim bu ugraşlarimizi eşlerimize yardimlarimizi elbet mükafatlandiracaktir Eşler görmez belki ama Rabbim görür canim benim dua et cok konusma esinle biraz seviyeli davran takma kafana canim benim seni cok öpüyorum

cnmm bnmm benim için diyalog bitmiştir. Kainatta allah 'ım dan sonra bebişim gelir , o bebişime cümle kurduu. O şuan hatasını biliyoo ve şuan bomba olduğumu bildiği için asla konuşamaz benimle şimdi seyahete çıktı. Benim değil onun işi zo r emin oll. çünküüü o diyooo karşılıksız beni bir sen sevdin . Kendi yetkili biri teleefo% 99 kendisiden birşey rica için ararlar iş maddi mane vi destek.vsss
şimdi en iyi dostu yanında yok olmayacağımdaaaa.2 gün önce istemeden itiraf etti ya benim işimi annem ve baban ne sanıyo anlamadım her daim istediklerinde olmamı istiyorlar. Hayatta ailesine söz etmez nasıl dolduysa. Inanmazsın ben öğle aramda arar ona teapi yaparım işi gergin diyeeee.ama yokum o tarafta artıkk ben im yanımda bebeğimmm.artık kıymetlisi olacağım karsı bebeğinin anası aşık olduğu eşii dostu olmak istemiyorumm.şimdi seyatte mutlumu ????? Iyimi çalışıyo????? Ilgilenmiyorum ilkkez bende sırtımı çevireceğim ilkkez onaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kayyum , arkadaşım baya dolmuşsun, ama anlattıklarından eşinin öyle çok da göze batan yanlış bir tavrı yok. seni anlıyorum tabi insan hamilelikte daha hassas davranılmasını, ince düşünülmesini istiyor, ama madem eşin de zor bir dönemden geçiyor, ona neden eskisi kadar destek olamadığını anlat. senin bu süreçte psikolojik olarak sadece kendine yeteceğini anlat. bence çok sakin bir şekilde konuşmaya çalış. konuşulmayınca , susarak,hiçbir sorun çözülmüyor. insan kendini net olarak anlatırsa karşısındakine, karşısındaki de öküz değilse anlar...

bence eşinle konuş ve onu biraz kendi haline bırak, hareketlerine, yaptıklarına takılma. emin ol bu da geçici bir sıkıntı. ne demiş yazar "hangi tasanın ömrü sonsuz ki" elbet hepsi geçecek. sakin atlatmaya çalış bu süreci. evdeysen kendine uğraşıcak birşeyler bul, yeni bir kitap al oku, ya da bir dizi takip et ne bileyim, eşini düşünme...

sağol arkadaşıımm bnmmm. Ben sadece eşimel mahremimi anlatmak istemedimm. Onu yerden yere vursam elime ne geçecek, sadece arkadaşlarımla deşarj oldummm. Ben noktayı koydum sözümle, iç huzurum var bebişimle yola devam eşimi biliyorum şimdi seyahatte ve mutsuz. Pişman. Ama bu bana ve bebişim için söylenecek yanıt değill. Bizim eşimle diyaloğumuz gerçekten özel ama ben eşime eşten fazlasıyla dost ve anne oldum haddini aştı. Fazla sorumluluk aldım. şimdi bıraktım o boşlukta.elbette o gelecek ve çok mutsuz olacak. Diayloglar ve özürler olacak dürüstçe olacak açıklamalar yapacak eşim yine onun için nerelerde yim onu anlatacak. Ilkkez çok duygusuzum benimle bebişime söylememesi gerekn cümleyi geri döndüremez kalbim kırıldı.kolay kolay ona kırlmam. Bu 3. En ağırı buydu bana göre. Uzun süre onu affedemem diaylogta .şunu söyleyeyim eşim olarakda galiba kalben ömür boyu affedemem.

var cnm ben hem rahimde sızlama hem kasıklarda aniden batma ama korkulcak birşey değilmiş büğüme olduğu için normaldir cnm artık vücutlar büyük bir işlevde biz her nekadar bazen anlamasakta neler oluyor vücudumuzda nelerrrrr korkma inşallahhamileliğin keyfini çıkar cnm

bende tamamen seninle aynı durumdayım. kız bebişlere bayılıyorum ama erkek olacak gibi hissediyorum
bu konuda hiç ayrım yapmadım rabbimden hep hayırlısını diledim
hele de bizim gibi zor hamile kalan, bebişleri mucize olan insanlar ,ne gelirse kabulumuz kız erkek fark etmez
sağlıklı olsun özürsüz ayıpsız olsun yeter

gece gece güldümm...yasemince olayınaaa
yine de kilo almasak da kot giymesek iyi olur karnı göbeği sıkıştırmamak lazım
gerçi şuan bana kotlarım olmuyor dediğin gibi düğmeleri kapanmıyor ama ben giymiyorum
elbise veya hamile pantalonu giyiyorum

canım öyle deme yazdıklarını okudum sen eşinin herşeyi olmuşsun dediğin gibi çok fazla sorumluluk almışsın ki ondan kırılıyorsun hemen ama affedemem deme affetmesem ben affetmezdım ama eşim ve bebeğimin babası hayat arkadaşım hepimiz dalgalanmalar yaşıyoruz ve unutmaya çalışıyoruz en güzeli kin tutmamak ve unutmaya çalışmak aynı hatayı yeniden yapmazsa karşındaki tabi, seni o kadar iyi anlıyorumki anlıyorum demek yetmıyor ben affettim eşimi ama halen unutma safhasındayım yoksa araya soğukluk girerse çok zor düzeliyor bazı şeyler senin için bebeğin ne kadar önemliyse emin ol eşin içinde okadar önemli eşlerimizde çok heyecanlı gelecekten korkuyorlar sorumluluktan korkuyorlar aslında bu anlamda bizden pek farkları yok bizler çok hassas kadınlarız ondan bu kadar kırılıyoruz ne kadar duygusuz olmaya çalışsakta yapamıyoruz ne yazıkki umarım herşey bi an önce düzelir canım dua et allaha sığın rabbim duaları geri çevirmez ve rabbim herkesin evine yuvasına huzur ve mutluluk versin tek temennim bu canım kendine çok dikkat et kuzucuğumuzu üzme lütfennnn

cnm bnm teşekkür ederim yüreğin içinnnn.şimdi bebişimi seviyordummm.

ayy kıyafet konusunda kafayı yicem ne alsam ne giysem evden dışarı çıkmak istemiyorum evde ohh efil efil bebişimle oturayım istıyorum

Kızlar selam,

İş çıkışı eşimle buluştuk, dışarıda yedik dolaştık biraz, ama şimdi çok kötüyüm, yediklerim ağır geldi, kıvranıyorum
Of ya, yesem bir dert yemesem başka bir dert :44:

Bu değere göre erkek gözüküyo senin bebiş ama 50nin çok az üstünde
Cinsiyetini öğrenmişmiydin öğrenmemişmiydin?
[/QUOTE]
benim sonucuma göre ne oluyo şeydacım? hcgb 99.90 buarada bu değer çok yüksek geldi bana

canım benimde riskli çıktı1/170 bildiğim kadarıyla 1/250 altı riskli sayılıyor ben amniosentez yaptırmıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…