2012 Ocak Anneleri

aynen bende her akşam hazımsızlık çekiyorum ve limonlu soda içiyorum.bu günde sabahtan beri başağrısı gözlerim çıkacak sanki az önce minoset içtim dayanamadım

onlarda etkileniyorlar herhalde benimkisi çok romantiktir normalde hamile kalınca herkes hayal edemiyoruz derdlerdi ilgiliydi ama şimdi çok gergin bende öyleyim

Kizlar birsey sorucam size hapşurunca kasiklarima agri giriyor kasiliyorum sonra yavas yavas geciyor bende cok korkuyorum bebişime birşey olurmu diye sizede oluyomu kasilma ve agri

hapşurduğumda bebeğimi düşüreceğim diye çok korkuyorum manyaklık işte

benim sonucuma göre ne oluyo şeydacım? hcgb 99.90 buarada bu değer çok yüksek geldi bana

Kız oluyo o zmn cnm 50nin altındaysa erkek 50nin üstündeyse kız diyebiliyorum ben öyle okumuştum..
Değerler hakkında hiç bi bilgim yok o yüzden yüksek olup olmadığı hakkında hiç bi fikrim yok daha kendi sonuçlarımıda almadım yarın alıcam Allahın izniyle normal çıkar inşallah çok heycanlıyım..
Ama doktorun bişey demedimi bu değerle ilgili?
Bide riskli değil demiştin diye hatırlıyorum ben ya sonradan başka bişeymi dedi doktorun?

Midemde tutabilsem ben de şükür dicem ama çok zorlanıyorum sodamı bitirip uyurum sonra, uyanık kalırsam kesin çıkarıcam çünkü

uyu canım aman çıkarma bende uyuycam şimdi gözlerim çok ağrıyo eşimde daha 1 saat sonra gelir adam beni böyle görmesin

Kızlar bebişlerinin cinsiyetini öğrenenler kaçıncı haftada öğrendiiniz ben 16 . haftaya kadar kontlüm yok dahada epey var Rabbim herkeze hayırlı haberler hayırlı evlatlar versin
12+1 de kız denildi
14+1 de kız denildi
16 da gideceğim 4 lü tarama için yine bakar söyler doktorcuğum
bence çok yanlış düşünüyorsun canım .bana da çevremdeki kız cocukları hep cadı gibi uyanık ve sinsi geliyor niye bilemiyorum ama böyle oğlumun kreşindeki kızlar bile tiz sesleriyle uyuz ediyolar bazı hareketleriyle ,ama sevmemek asla mümkün olamaz sonuçta cinsiyet rabbimin bize uygun gördügü evladı gösteriyor yani kız cocuk istiyorum diyip erkek cocuğu olunca milleti arayıp oğlum oldu ,bende oğlan babasıyım diyen çok kişiye tanık oldum birçok kişi fikrini tabiki söyler sevip sevmemek değil o cocuğa sağlıkla kavuşmayı istemek lazım diye düşünüyorum.benim oğlum 10 kızın arasına koysan en sevimlisi ve en dikkat çekenidir kreşte bile enesi çok aşırı sever ögretmenleri ,belki de yakışıklılıkla doğru orandadır bilemicem ama sen yinede kendini kıza çok şartlandırma canım .bende şuanda kız bebek dedi doktorum ama hiç içimden kız bebek gibi geçmemişti sağlıklı olması ve zamanında doğması tek dileğim.geçen bir yere gittik burgerking oyun kısmında 5,6 yaşlarında 3 kız oğlumu bebek yapyorlar bu oynamasın falan diyolar saçma sapan hareketler ,kaprisler ,şımarıklık diz boyu ,uyy dedim allahım bu kızlar ne garip ,biz böyle değildik zamane kızlarımıdır nedir dedim.illallah ettirdiler orda annelerini bir de oğlumu .

seyyahım sen elevite geçtin mi canım ,benim gibi gastrit mi var dı yoksa .ben epey rahatım çok şükür ya .
16 a kadar geçmez diyordum 11 den sonra azalmaya başladı elevittenmi acaba diyorum.

uyu canım aman çıkarma bende uyuycam şimdi gözlerim çok ağrıyo eşimde daha 1 saat sonra gelir adam beni böyle görmesin

Bu konuda gösterdiğim çabayı başka bir konuda göstersem duayen olmuştum

acaba bebeğim beni duyuyormudur ona şarkı söylüyorumdaaa

Duyuyordur canım, dinler o anneciğinin şarkılarını

yok canım riskli çıktı ense ölçümü gayet iyi ama kan sonuclarımda 1/170 risk var

kayınvalide ile yaşamak zor bende biliyorum arkadaşlarım var ama eşine söyle annesiyle konuşsun seni annene gönderincemi gözü arkada kalacakmış anlamadım eşinle hallet sen bu durumu bence

Allah Allah yaa inşallah bişey yoktur cnm yanılma payları var bunu en iyi bilende sensin içini ferah tut..

içim rahat canım kaanda hamileliğim burnumdan gelmişti ondada risk çıkmışştı biliyosun sonuçta tanı konmuyor sonuçlara göre takmıycam valla hcg çok yüksek geldi sadece bana nedenini merak ettim bi dahaki gidişimde daha detaylı konuşcam doktorumla

kayınvalide ile yaşamak zor bende biliyorum arkadaşlarım var ama eşine söyle annesiyle konuşsun seni annene gönderincemi gözü arkada kalacakmış anlamadım eşinle hallet sen bu durumu bence

nese halledecez artık bişeyde denmiyor biliyorsun sonra kötü ben olurum tşkr ederim sana hayırlı geceler ben yavaş yavaş kaçıyorum bebişimle yatıp babayı düşüncez

Evet tatlım hiç belli olmuyo ya burayada yazmıştım geçen gün kkda gezerken gördüm 2li testinde 3lü testinde 4lü testinde hiç sorun çıkmadığı halde bebeğinde down sendrumu varmış bitane bayanın..
Yani bu testler çok fazla yanıltabiliyo onu okuduğumda çok şaşırmıştım testte riskli çıkıp sorunsuz bebişlerini kucaklarına alan okumuştum ama sorun çıkmadığını görüp öyle olanı ilk kez duyuyodum..
Zaten onu okudukdan sonrada iyice karar verdim 3lü ve 4lü testleri yaptırmıycam..

ilk hamileliğimde risk çıkıpta tekrar yaptırmakta çok büyük hata yaptım doktorum ısrar etti yaptırmam için bende cinsiyet tahmini için böyle bi hataya düştüm yoksa hiç yaptırma taraftarı değildim doğrudur canım bende amniosentes sonucunda down sendromu çıkıpta aldırdığı bebeğinin sağlıklı olduğu ortaya çıkan birini duydum ne acı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…