Kızlar selam,
İş çıkışı eşimle buluştuk, dışarıda yedik dolaştık biraz, ama şimdi çok kötüyüm, yediklerim ağır geldi, kıvranıyorum
Of ya, yesem bir dert yemesem başka bir dert :44:
aynen bende her akşam hazımsızlık çekiyorum ve limonlu soda içiyorum.bu günde sabahtan beri başağrısı gözlerim çıkacak sanki az önce minoset içtim dayanamadım
Ben de şu anda soda içiyorum canım, öyle pişmanım ki yediğime
sizlerle keyifleneyim istedim cnmm yaa.
Ne olsuuunnn.
Biraz keyfim yokk geçer ama işteee öyleeee.
Ya çevre herkes hormon herşeyi yaptırır diye eşime dedi ama eşim benden daha çok hamileee.en çok işten ve biraz yaptığı masraflardan(bana ve bebişim değilll onu baştan söyleyeyimmm))))))))))) gergin çatacak yer arıyoooooooooooooo.
Düşünün mutfak dolabına çarpttı onunla kızgın kızgın konuşuyoooo.
Kizlar birsey sorucam size hapşurunca kasiklarima agri giriyor kasiliyorum sonra yavas yavas geciyor bende cok korkuyorum bebişime birşey olurmu diye sizede oluyomu kasilma ve agri
benim sonucuma göre ne oluyo şeydacım? hcgb 99.90 buarada bu değer çok yüksek geldi bana
saçmalama canım bebişine vitaminler gitti yaa sen çatla istersen ohhh
Midemde tutabilsem ben de şükür dicem ama çok zorlanıyorumsodamı bitirip uyurum sonra, uyanık kalırsam kesin çıkarıcam çünkü
12+1 de kız denildiKızlar bebişlerinin cinsiyetini öğrenenler kaçıncı haftada öğrendiiniz ben 16 . haftaya kadar kontlüm yok dahada epey var Rabbim herkeze hayırlı haberler hayırlı evlatlar versin
bence çok yanlış düşünüyorsun canım .bana da çevremdeki kız cocukları hep cadı gibi uyanık ve sinsi geliyor niye bilemiyorum ama böyle oğlumun kreşindeki kızlar bile tiz sesleriyle uyuz ediyolar bazı hareketleriyle ,ama sevmemek asla mümkün olamaz sonuçta cinsiyet rabbimin bize uygun gördügü evladı gösteriyor yani kız cocuk istiyorum diyip erkek cocuğu olunca milleti arayıp oğlum oldu ,bende oğlan babasıyım diyen çok kişiye tanık oldum birçok kişi fikrini tabiki söyler sevip sevmemek değil o cocuğa sağlıkla kavuşmayı istemek lazım diye düşünüyorum.benim oğlum 10 kızın arasına koysan en sevimlisi ve en dikkat çekenidir kreşte bile enesi çok aşırı sever ögretmenleri ,belki de yakışıklılıkla doğru orandadır bilemicem ama sen yinede kendini kıza çok şartlandırma canım .bende şuanda kız bebek dedi doktorum ama hiç içimden kız bebek gibi geçmemişti sağlıklı olması ve zamanında doğması tek dileğim.geçen bir yere gittik burgerking oyun kısmında 5,6 yaşlarında 3 kız oğlumu bebek yapyorlar bu oynamasın falan diyolar saçma sapan hareketler ,kaprisler ,şımarıklık diz boyu ,uyy dedim allahım bu kızlar ne garip ,biz böyle değildik zamane kızlarımıdır nedir dedim.illallah ettirdiler orda annelerini bir de oğlumu .hoşgeldin canım, sen naıslsın?
bana 14.haftada erkeğe benziyor dediler,şimdi 15.haftadayım, bebek 1 hafta önde gidiyor ve bu ctesi tekrar gidicem, netleşecek benimki yani inşallah.. kızsa geç belli oluyor, erkek daha çabuk belli oluyor diyorlar.
içim buruk, kendime kızıyorum boyle hissettiğim için ama elimde değil..Allahın gücüne gitmesin ama ben erkek bebek hiç sevmiyorum yaaaaaaaaaaaa, günlerdir kendi kendimi telkin ediyorum ama bilmiyorum napıcam bu hislerimi...
seyyahım sen elevite geçtin mi canım ,benim gibi gastrit mi var dı yoksa .ben epey rahatım çok şükür ya .merhaba kızlar nasılsınız? iki günlük aradan sonra yıne geldim aranıza. ben çok çok yoğunum. ama iyiyim şükür bugun. inşallah gececek bu bulantılar. ama yerını mıde yanması ve ekşimesine bırakacak gibi görünüyor :96: midemmm midemmm diye ortalıkta dolaşmaktan kurtulamayacam sanırım
uyu canım aman çıkarma bende uyuycam şimdi gözlerim çok ağrıyo eşimde daha 1 saat sonra gelir adam beni böyle görmesin
acaba bebeğim beni duyuyormudur ona şarkı söylüyorumdaaa
Kız oluyo o zmn cnm 50nin altındaysa erkek 50nin üstündeyse kız diyebiliyorum ben öyle okumuştum..
Değerler hakkında hiç bi bilgim yok o yüzden yüksek olup olmadığı hakkında hiç bi fikrim yok daha kendi sonuçlarımıda almadım yarın alıcam Allahın izniyle normal çıkar inşallah çok heycanlıyım..
Ama doktorun bişey demedimi bu değerle ilgili?
Bide riskli değil demiştin diye hatırlıyorum ben ya sonradan başka bişeymi dedi doktorun?
yok canım riskli çıktı ense ölçümü gayet iyi ama kan sonuclarımda 1/170 risk var
Kayınvalidenin sizi dinlemesi ve bu konuda kendinin söz hakkı olduğunu zannetmesi yanlış..
Eşin eğer senin yanında olup ben izin verdim anne diyip susturabilr ve durdurabilirse annesini sorun yok demektir..
ne bilim geçende ananem dedi madem eşin yok az yanımızda kal dedi orda çok rahat edeceğimi düşünüyorum önceden eşime sormuştum sen yokken ananemler gelirse biraz orda kalayımmı diye oda olur sana değişiklik olur nasıl istersen dedi bende ananeme almaya gelin gibi dedim dayımlar falan oda olur dedi önümdede kayınvalidem vardı iş arkadaşıyla ben arkadan konuşarak geliyodum meğer bizi dinliyormuş gönderememm gelinimi dedi bende ananem duydu şakaya falan vurdum sordum sonra eşime niye böyle yaptıki sence diye gözü arkada kalır seni merak eder ondan yada benim haberim yok sanıyodur dedi iyi dedim ananemler gelince eşimi arıcam teli kaynanama vercem o konuşsun annesiyle sonra nasipse gidecem
Allah Allah yaa inşallah bişey yoktur cnm yanılma payları var bunu en iyi bilende sensin içini ferah tut..
kayınvalide ile yaşamak zor bende biliyorum arkadaşlarım var ama eşine söyle annesiyle konuşsun seni annene gönderincemi gözü arkada kalacakmış anlamadım eşinle hallet sen bu durumu bence
içim rahat canım kaanda hamileliğim burnumdan gelmişti ondada risk çıkmışştı biliyosun sonuçta tanı konmuyor sonuçlara göre takmıycam valla hcg çok yüksek geldi sadece bana nedenini merak ettim bi dahaki gidişimde daha detaylı konuşcam doktorumla
Evet tatlım hiç belli olmuyo ya burayada yazmıştım geçen gün kkda gezerken gördüm 2li testinde 3lü testinde 4lü testinde hiç sorun çıkmadığı halde bebeğinde down sendrumu varmış bitane bayanın..
Yani bu testler çok fazla yanıltabiliyo onu okuduğumda çok şaşırmıştım testte riskli çıkıp sorunsuz bebişlerini kucaklarına alan okumuştum ama sorun çıkmadığını görüp öyle olanı ilk kez duyuyodum..
Zaten onu okudukdan sonrada iyice karar verdim 3lü ve 4lü testleri yaptırmıycam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?